242
Port Royal, az Űrben :)))
-
Ok. Kösz az intézkedést. :)
-
Irtam Axon-nak egy privit remeljuk, nem ment nayarlni es felteszi valahova nekunk azt a konyvtarat, utana letudnank ellenorizni, hogy ezek a filek elegek-e a jatek teljeskoru magyaritasahoz. -
Hi!
Engem is érdekelne a maygar nyelvű file.
-
Akinek megvan a magyar verzio feltenne nekem valahova a CFG konyvtarat, mert szvsz ott tarolja a program a nyelvi fajlokat, igy az angol verzioval rendelkezok is remelhetoleg tudnanak jatszani magyarul a gamevel. Remelem a DATA konyvtarhoz nem nyultak hozza.
Tomoritve az egesz nincsen 700Kb.
-
Zotyoo #78 Az normális, hogy már csak 3 systemet nem foglaltak el az idegenek, vagy én vagyok ilyen béna?
Ráadásul engem totál körbevettek, és nincs pénzem jó erős hajtóműre, hogy szabadon tudjak kolbászolni.
-
Drex #77 acca 1 mobil számot oszt felhillak.... -
1. én még nem vettem észre limitet
2. ha egy térképdarabon mind a három rendszer felszabadul akkor ott én úgy vettem észre hogy azonnal épül valamilyen bázis...
3. mázli is kell a szökéshez. amúgy én szeretem a börtönös mission-t. (nevelj csótányt vagy gyúrd ki magad és szedd a lét a rabtársaktól..)
4. szerintem is jó a játék...ehh
Gazgoblin
-
Zotyoo #75 Pár kérdés:
Bármennyi cuccot le lehet pakolni a bolygókra?
Hogyha az idegenek kinyírták az összes ranger bázist, akkor hogy tudok fejlődni? Meg kell várni míg valahol épül egy? (már régóta nem épül...)
Mit rontottam el amikor lesittelnek? Nemtudom, hogy vagytok vele de szerintem a börtön részt elrontották (unalmas kicsit).
Amúgy sztem jó játék.
Előre is kösz a válaszokat! -
néhány a manualban nem szereplő feature...
bolygón leszállsz behívod a ship menűt (s bill) és ctrl nyomvatartása mellett le lehet pakolni a bolygóra cuccot, amit később a goverment screen-en felvehetsz.
ha közelmész a naphoz bármelyik rendszerben és elkezdesz sérülni akkor az üzemanyagtartály töltődik...(lehet hogy bug..de néha jól jön ha nem tudsz valahol leszálni)
a főmenüben nyomd be a 'q' billt és feldobja a questeket(nekem az angol verz van meg és abban benne marast néhány orosz nyelvű quest is; kiváncsi vagyok hogy a magyarban kijavították-e (habár a hivatalos szöveg erről az volt hogy nem ülne úgy a quest értelme ha lefordítanák..))
asszem ennyi jut eszembe hirtelen
Gazgoblin
-
Na belevetettem magam.
Csúcsszuper!
Folyamatosan fedezgetem fel a lehetőségeket.
Olyan sok funkció van így első látásra benne, hogy még igazából kérdezni sem tudok.
Belenéztem a fileokba, de fogalmam sincs róla, hogy hol lehet benne a magyar szöveg.
Igazából azt tudom javasolni, hogy ha van tárhely, akkor az egészet felteszem valahova. Akkor mindenki kedvére kombinálhatja a saját angol verziójával. Bár szerintem elég ha az angol verzió tört .exe -jét rátöltitek a magyar verzióra és már megy is és nem keresi az eredeti cd-t.
Nem tudom, hogy nektek előfordult-e, de nekem a magyar verzióval igen, hogy első indításkor kiírta azt, hogy "Virus Alert!". Ezt eljátszotta 3 gépen is. Ekkor felmentem a terjesztő weboldalára és ott volt is egy patch erre a problémára. Kicsit furcsa volt számomra, hogy így kerül ki egy program a vásárlókhoz. Akinek nincs kéznél internete az igazán nagy pácban van. -
Drex #72 na megtaláltad ? :) -
a 2 már tuti nem fog :D -
alaplapi retek :D -
MUNKAHELYEMEN 4MB-S INTEL ALAPLAPI RETEKKEL IS FUT A GÁMA
Caps lock sucks...
Gazgoblin -
Én is gondoltam rá. Ha egyszerűen ki lehet másolni belőle, akkor feltétlenül kiszedem, de ha valami szuperspéci csomagoló kell hozzá és egy felsőfokú programozói diploma, 10 éves linuxkernel fejlesztői gyakorlattal, akkor sajnos nem tudok segíteni -
A laptop sebességével biztos nincs gond (Celeron 2400, 256 MB RAM). a monitorkártya miatt agódom. Az nem valami penge benne. Nem tudom, hogy a játék mennyire izzasztja meg a kártyákat. Mondjuk a képek alapján egy szimpla gazdasági játéknak tűnik, azért lehetnek benne félelmetes igényű űrcsaták is
Valami Ati kártya van benne, de ez még nem Raedon. Mondjuk tegnap elketyegett rajta a Broken Sword 3, ami már elvileg 3D-s, bár erősen szaggatott. -
Drex #66 :))) ha neked már megjött a magyar szövegfájt feltehetnéd valahová :))) -
milyen az a laptop? mert ez a játék még egy mosógépen is elfutna szerintem :) -
Na meghozta a postás, csak nem volt otthon senki. 6 óra körül értemegyek a postára. Már nagyon várom, hogy kipróbáljam.
Zsenge gyermekkoromban az elit volt számomra a katarzis csúcsa. Hihetetlen mennyiségűt játszottam vele, még anno plus 4 -es gépen, majd pc-n is.
Remélem ez elketyeg majd a laptopomon is, mivel akkor jóval többet tudok vele játszani. -
Háááát.....
...ha ezt is lefordítják magyarra és ez is 2 rugó körül mozog majd, akkor akár máris előrendelem -
space ranger 2 screenshots
-
-
hajrá hajrá.
-
Drex #59 de mégsem 7000 -
Elég jól felcukkoltam magam a mai napon járkálva a tűző napon 60 fok melegben, hogy egy hírtelen felindulással megrendeljem.
Úghyogy:
megrendeltem....
-
Megjöttem a boltból.
A Tescoban nem volt.
A Mediamarkban volt, de cirka 7 ezret kértek érte.
Természetesen nem vettem meg. Mondjuk ott is csak 1 db volt.
Marad a rendelés. Úgy még plusz 1 ezres a postaköltség.
-
ott pl panzerst sem kaptam media marktban (amúgy inotai vagyok) -
Drex #55 PLS vki vegyen nekem is egyet postafordultával fizetném, mert hogy itten nem lehet kapni ebben a mo*csk*s fehérvárban... :((((
-
Drex #54 -
soliol #53 Hello!
Készítettem egy honlapot ami a PC gamekről szól!Mindent megtalálhatokk rajta amit csak el tudtok képzelni!Letöltés,VÉgigjátszás, Magyarositás, Demó,Napi hirek stb...
Ha honlapom elnyeri tetszéeteket látogassatok el oda máskor is
www.sologame.gportal.hu -
Drex #52 Én is menek a Mediába oszt megveszem még ma :)))) 1990 HUF -
Hát ha már unod akkor nézz fel a hivatalios weboldalra és döntsd meg a rekordokat. :)
-
Gondolom az most azt jelenti, hogy te vagy a legtökösebb csávó a galaxisban :-)
Mivel még nem láttam a gámát ezért így nem igazán mond semmit ez a kép. Ma megyek a boltba, hátha árulnak belőle. -
Drex #49 Ezekután már mi lehet a cél ??? a Miiliárdos Kalóz ???
-
Na utána néztem alaposan.
A teljes játék le lett fordítva magyarra!
Megveszem!
Na persze nem a futárszolgálattal, mert ott majdnem annyi a postaköltség mint a játék maga.
Megnézem a helyi Mediamarkban és Tescoban. Ha van megveszem, ha nincs akkor...., akkor nem. -
Neked akkor gondolom a warez verzió van meg és ahhoz kell a crack, ami angol.
Legalábbis ezt hámoztam ki a válaszodból.
De ha megveszem az eredetit a boltban, ahhoz nem kell crack. Nos az érdekelne, hogy a bolti verzió magyar-e? Mivel az én angol tudásom is közelíti a nullát, szótárazgatni meg nem szeretek. -
http://www.elementalgames.com/download/rangers2/KR2IntroMicro.exe
második rész intro -
Hát ha más nem akkor angol gyakorlásnak jó a játék :)
Betolok majd screen én is csak ez a munkahelyi gépem.
addig is tessék végignyomni hard-on is még vagy 2x.
-
Laccnemotthon #44 Na mindjárt lent lesz aztán csekk. -
Drex #43 Na elfogyott az összes proto a kaloz bázisokrol :))
Mostmár csak ilyen 25-ös csomagok vannak :( meglehet pihenek kicsit.... csak 2 küldetést nem tudtam megcsinálni... az egyik a 3 terroros, (a sárgák adják), a másik az ujságíros, (az emberek adják). Rohadtul nem tok angolul, és iyg szotárazgatva is rohadt nehéz volt némelyik :))) :DDD