Space Rangers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát akkor ki kell probálni SFCureval hátha megy vele.

Next PC upgrade: 2022

kinek ekkor kinek akkor de elöbb utobb midnenkinek

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát a odavágo topicban olvashatsz róla..., gyk mindnekinek 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
És mindekinél aki probálta eddig?
Na mingyá kiprobálom én is.

ctd = crash to desktop
szal elég kellemetlen... 😊

grebber
Igazában én nem tudok róla mondani emmit mert csak Download azt azóta hozzá sem nyultam 😞
Amugy mi az "állandóüan ctdzik"?

a game alapból azzal a patchel jött ki..., és az az ami szar..., de annál van újabb patch is de ahoz meg már crakc nincs ugye..., clonecd-s verzio meg emgint nincs pedig iylenkor két kezem összetenném érte 😄

grebber
Hát van hozzá egy alap patch ami crackelve van.

jah játszottam, ráadásul a domination az tényleg elég régi 😊 mongyuk az be is jött nekem személy szerint csak nincs a patchhez crack igy emg állandóüan ctdzik mindenkinek 😞

grebber
Hát ha játszottál mindketõvel akkor oké.

figy én mind a kettõvel játszottam...., és ennek a neve Space rangers 2: Dominators...
annak meg a neve Domination simán... semmi közük egymáshoz..., knforceon is rákereshetsz space rangers 2-re nem fgosz találni semmit....

Nekem elfogadta a kulcsot viszont ma nem indul el ez a szar!!!
Tegnap becsapta a starforcet, ma nem bírja. Hogy van ez?
Errõl a problémáról tudok, el sem fogadja ha kevesebb karakterbõl áll. Ha a javított keyt ütöm be gondolkodik 5 percig, majd beszól hogy a kulcs nem jó a cd-hez ami bent van. Pedig letiltottam a többi drive-ot, csak az alkohol mountol.

az nfo-ban hibás a cd key!!!
A 4. helyre szúrj be egy F-et.
Ha jól megnézed kevesebb is 1-el a karakter!
Thanatos hogyan oldottad meg? Most jutottam oda hogy kipróbálom és szintén nem akarja elfogadni a key-t. Érdekes, elvileg mindent úgy csináltam mint az nfo-ban

grebber
Privibe add meg a mailcimed és megy a crack!

A #100 hozzászólásban a Domination nevû játék képei vannak, a #122-ben már a space rangers 2. Ez 2 különbözõ dolog.
Azt nem tudom mi az alcím, de a mostani release neve az nfo-ból: Space Rangers 2 Special Edition. Ebben az 1+2 van. Elvileg külön nincsen, ha meg tudsz cáfolni egy crack-el örülni fogok

SZerintem egyenlõ a kettõ és ha valóban tudsz cracket akkor oszd meg velünk és nem kell többet szaroznom az sfcure-val.
grebber
Most akkor Space Rangers 2: Domination nem egyenlõ Space Rangers 2-vel??

Az alsó link tényleg a domination-ból mutat képeket ami körökre osztott viszonylag egyszerû játék volt. Te egyértelmûen arról beszélsz, azt föltörte a reloaded és starforce 3-as. A space rangers 1-et is õk crack-elték.
Viszont ez a játék lehet az oroszoknál már kijött fél éve de angolul most jelent meg, nincs törve, olvass utánna. Nincs nforce-on említve, nem lehet sehonnan crack-et tölteni, szal "Látom kurvára érdekelhet titeket a game ha alapvetõ dolgokat nem tudtok" ezt rád is mondhatnánk

grebber
Itt irnak róla sokat. tehát nemtudom hogy mit nézel.

grebber
Pedig szerintem az a game ez és SF3-as benne van nfoban is.

jah és a reloaded se törte ezt emg..., amti emgtört az a domination nevü game ami egyrészt nem sf3 msárészt emg hiába mert alapbol fagyik mint a rohadtélet a aptchekhez meg nem csináltak a drágák törést... 😊

dominator az utoneve elvielg és amit lent linkeltél be képeket ahoz semmi köze az év világon 😊 (az a game spec bejött 😛)

grebber
Látom kurvára érdekelhet titeket a game ha alapvetõ dolgokat nem tudtok.

A game neve Space Rangers 2: Domination és igencsak 5 hónapja már feltörte Reloaded. #100.

mind1, megodlottam 😊 viszotn a game nem jött be, hát pech 😞 del 😊

basszus, -capslock, sorry mindenkitõl 😊

HM, VAN AKINEK MEGY EZZEL A KEY-EL? MERT NEKEM NEM VEZSI BE, AZTMONDJA ROSSZ KEY :/ PEDIG EDDIG MÉG ILYEN GOND NEM VOTL SFCURE-OS MODSZEREKNÉL

Thanks

quakerman
CD-KEY: N8M6-86QVE-ENMNH-E542E-YHXJ2

Quake 4 The best FPS game!

Mondjuk te az elsõrõl beszélsz szerintem, mert angolul a 2. rész most jött ki, és ha lehet ennek az idézetnek hinni: "at the moment there is no way to create a working backup of StarForce 3 protection", akkor várni kell egy kicsit még a crackre

Amúgy nincs valakinek linkje az .nfo filehoz? Ahonnan töltöttem ott nem volt és kéne a serial. Vagy a serial-fix is jó lenne.

Axon
Én errõl nem hallottam. Se az nforce-on, sem pedig a warez oldalakon nincs errõl semmi. Hol láttad?

grebber
Ez is van de minek már reloaded feltörte rég.

Király hogy ezen a DVD-n rajta van a Space rangers 1 is.
Én pl csak most játszom a Space rangers 1 -el. pedig itt a FEAR QUAKE4 Black And white 2. AGE of EMpire 3. stb. De ez a kis szar fogott meg...
Space Rangers 2 SE SFCureCloneDVD-MiRROR

😄DDD

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

1. nem lehet
2. passz

May the force serve you well!

dejo nekem nagyon tetszett az elso resz 😊

May the force serve you well!

SZiasztok! A következõkre lennék kíváncsi (SR1):
-a kísérõ-robot fegyverzetét hogyan tudom megjavítani?
-nemtom nálatok van-e ilyen, de nálam ha végigjátszom, v ha meghalok kilép. Tudtok rá vmit?
KÖszi!
ez fehérben jelenik meg ?

robotnyk
az elsõ részbõl volt magyar verzió
grebber
Ez is?? Én a demóban nem találtam semmi magyarságra utaló dolgot.

Axon
Ez is tud magyarul?

grebber
Space Rangers 2: Domination

2005-05-27 PC Game ISOs Domination (c) Dreamcatcher RELOADED 78x15 MB

Újítás, hogy hatalmas adag sci-fi 3D RTS részt pakoltak bele. 200 év telt el a fõgonosz legyakása óta. Baljós fenyegetés kél a galaxisban. Életre kel egy bolygóméretû, önszabályozó gyár, mely harci androidokat termel. A Fõagy úgy dönt, minden értelmes lénynek pusztulnia kell a galaxisban, csak a gépek maradhatnak. A Dominátorok megkezdik a lakott bolygók módszeres kitakarítását.
Speciális besorolás: 2D Ûr RPG és 3D sci-fi RTS

Képek

Demóval toltam nem rossz.

olvass vissza.. 😞((

na szal ....

az a gond , hogy ha megnézed az error logokat, mindig azt irja ki hogy Lang:Not installed.

Na ebbõl kiindulva a patch feltelepitése után, vissza másoltam az eredeti Crac-ket, és hát ugye nem ment...

A megoldás

a patch telepítése után, Crack vissza, és utána 2 filét kell modositani.

1. cfg.txt
2. install.txt

Csak a modositásokat irom le

1. cfg.txt

Lang=Hun

2. install.txt

Lang ~{
Eng=English,Eng
Fr=French,Fr
Rus=Russian,Rus
Hun=Hungarian,Hun
}

és láss csudát.... 😄DDD

Csak egy a gond hogy az újság varziót nem lehet patchelni keresi utánna a CD-t. Sajna én csak az angol (arra meg nem lehet feltenni a magyar patch-et) és az újság ver. teszteltem.

lala12
Az egyik PC-és újság januári számának e játék magyar nyelvû változata van a CD-mellékletén. Ha esetleg valaki meg akarná szerezni...

Itt van egy Patch: http://cheatz.spieletips.de/cgi-bin/rate/rate.pl?FROM=html&LANG=de&http://www2.dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=sr_hun_1701.zip

[Jakuza]
JAJA.
Erdekes csak ezt a variaciot nem neztem meg.
Pedig meg az ISOban is atirtam ezeket a txt fajlokat. 😛
Ugy nem indult el. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Axon
Hazajöttem a nyaralásból.
Látom közben sikerült megoldani a problémát :-)