242
Port Royal, az Űrben :)))
  • gyongyosi5
    Én nem tudok róla hogy lenne magyar patchet a SP2-hőz csak az 1 hez.
  • CptThomas
    Sziasztok,megtudnátok mondani hol lehet leszedni a SP2 höz a magyar patchet? elöre kösz :)
  • gyongyosi5
    Nekem is újságból van meg a Space Rangers 1 és amikor meghalok vagy végigviszem nektek is egyből kilép a játékból?
  • zbundy
    A Space Rangers 2 magyarosítása engem is érdekelne! Az egyet már eleve magyarul szereztem meg a gamestar ujságával. Nagyon tetszett és ezért letöltöttem a 2 részt, de az viszont nem magyar. De mivel játszottam az első résszel így ment a második is, de olyan küldetéseket ahol valamit csinálni kell (nem csak szállítani A pontból B pontba) azok már nem mentek nyelvtudás hiányában! így nekem se ártana egy magyarosítás!
  • csomka
    Tudja valaki hogy hol lehet a Space rangers 2 höz magyaritást találni?
  • Fesó
    Üdv Mindenkinek! Ha valaki tudja melyik cég adta ki magyarul a Space Rangers-t vagy ha lenne azóta magyarytás bár én nem találtam sehol. Légyszi írjatok. Hiába régi játék, látom sok embernek bejön.
    [email protected]
  • gazgoblin
    azt vágod hogy egy több mint 1 éves kérdésre reagáltál?

Amúgy magyarításról nem tudok de ha jól tudom kijött a játék gyárilag (forgalmazóilag) magyarul
  • gepárd18
    A kódokat csak naponként lehet beirni!!!!!El kell telnie a megfelelő napnak!!!
  • gepárd18
    Légyszi ha valaki tud SR1-hez magyarositást küldjön!Fontos!!!!!!Kö[email protected]
  • gepárd18
    Küldjétek el légyszi honnan lehet leszedni a space ranger magyarositását!Vagy hogy oldjam meg hogy magyarlegyn!Köszi!A cimem:[email protected]
  • latnok
    nem tom.

Én az 1-et nyomtam végig. sajna a végén mikor lelövöm a machapellát kifagy...:(
  • imilee
    szasztok!
    Megvettem az eredeti játékot felrakom a magyar patcht átirom azokat a txt fájlokat amiket kell és egyszerűen nem indul el. Mit kell ilyenkor csinálni?
  • Osi20
    Space rangers 2 van magyaritás? és tranier?
  • Osi20
    Space rangers 2 van magyaritás? és tranier?
  • peti94
    nálam
  • Gabesz2266
    Helló!
    Az lenne a kérdésem hogy a KÓDOK kinél működtek?
    Mert én nekem megvannak a kódok de angolul van és én nem tudok!
    UI: Előre kösz Z.Gábor
  • peti94
    a space rangers 2 honnan lehet letölteni (a teljest )??
    vagy hol lehet megrebdelni ??
  • peti94
    http://www.gamewinners.com/DOSWIN/blspacerangers.htm
    itt van cheat de nekem nem működtek ha neked jók lesznek elmondod mit kell csinálni ?
  • peti94
    nekem eredeti és cd kulcs se kellet hozzá (az 1 ről dumálok )
    tud valaki az 1 hez 100%mentést
  • Teleki Pali Rws
    Tud valaki cheat-et a space rangers-hez?
  • Izmael
    Sziasztok!

Megpróbáltam felrakni a game-t. Az info file-ban megadott cd-key-t nem igazán fogadja el:
    N8M6-86QVE-ENMNH-E542E-YHXJ2

Valakinek van valami 5lete. esetleg hiányos a kulcs? (csak mert az első rész csak 4 karakteres, az összes többi meg 5)

Előre is köszönöm:
    Izmael
  • kHares
    Semmi gond, csak egy pillantra ideges lettem hogy a legkisebb dolgokért is tudunk reklamálni pedig nics rá okunk. Gond nincs, megbántani nem akartalak és szerintem nem is tettem ezt, csupán a véleményemet és tényeket közöltem. Részemről nincs probléma.

Amúgy ha már úgyis a játékról beszélünk, kicsit csodálkozom minek kellett a földi harc bele. Inkább idegesítő mint jópofa, amikor mindenki rád esik sokat nem lehet tenni, ill. csoportba fogva néha roppant bután közlekednek és a falat le tudnám dönteni a primitívségen. Meg a turrettek mire jók? 1 unitot még csak megfognak de könyörgöm a gép falkában vadászik. Azért mindet végignyomtam, most épp 300k pénzt adtak az egyikért, jó zsíros fogás. Kell is mert nagyon mennek tönkre a felszerelések még 5-ös tech skillel is, kicsit zavaró. A szöveges küldetések már az első részben is marha jók voltak, itt szintén nagyon szórakoztató. Szép lassan végignyomom normalon(100% nehézség), ha lesz majd időm kipróbálom nehezebben, ez az a játék amit szívesen elővesz az ember napi fél órára vagy egy egészre.
    Viszont ami nem tetszik ebben az amúgy remek játékban, hogy miért nem tudok a micromodule-ra rákeresni? tucatnyi ranger center átnéztem de nincs az ami negyedelné az árát a cuccoknak.
  • Axon
    Túl sokat hozzáfűzni a #177-es beírásomhoz már nem tudok. Maradjunk annyiban, hogy félreértettük egymást. Csak Drex #179-es beírásával tudok egyetérteni. Élvezzük inkább ezt a remek játékot.
  • Drex
    Srácok... ennek semmi értelme...

Nem kell a sértődés, nem kell a fokozottanhalmozott önérzet :))...

Semmi értelme egymást szapulni, piszkálni, ki nem mondott, félreértett gondolatokért...

Örüljünk, hogy Játszhatunk...
  • kHares
    Látom itt valami kis félreértés van, mert:
    1. Fölösleges a tolvajozáson fölkapnod a vizet, ha nem vetted meg az vagy, ha nem vettem meg én is az vagyok és mindenki más is.
    2. Ez a játék 1 db. DVD-n jelent meg. Az iso file erről nem lehet más, csak a teljes tartalom, mert ez egy kép file. Minden release group így szokta kiadni, hacsak nem rippelős csoport, akkor kiadhatják bizonyos tartalomtól megfosztottan is.
    3. Nagyon kérlek ne oktass ki arról mi az a ripp verzió, én is azt használtam amikor még csak azt tudta az emberfia megszerezni. És valóban, mókás volt néha 40-50 percig otthagyni a gépet míg kitömörítgette magát. Ennek ellenére másnak is az volt a baja mint neked és azt a választ kapta hogy csak akkor lesz ha valaki lerippeli. Ennyi, ezt próbáltam meg közvetíteni.
    4. Tömörítve szoktuk tölteni, tehát alig foglal több helyet, majd később azt csinálsz vele amit akarsz és mint írtad ezt meg is tetted. Ezért nem értem mi a baj?
    5. Továbbra is fönntartom a véleményem hogy rendes dolog az első részt is rárakni a dvd-re, azt senki nem mondta milyen más jó dolog van rajta. Sőt meg sem néztem mert nem érdekel.
    6. Néhány multi-language dvd-t már rippeltek le mostanában(minden nyelvet kivéve az angolt) vagy nevezd úgy ahogy akarod, több gigát nyerve pl.: az új bard's tale vagy a starship troopers 2, talán ezt is megteszik a jövőben

"Az első időkben azt jelentette" - ez tetszik, akár mondhatnám lol, de szerencsére nem szeretek ilyet mondani ezért megkímélem ettől magunkat.
  • Axon
    Más játékokkal kapcsolatban is volt már hasonló fejtegetésem a méretével kapcsolatban. Ilyen volt a Metal Gear Solid 2, mi 8,5 gigás dvd-n jelent meg, de hamar kiderült, hogy azon is volt 4 giga ballaszt. A Myst 4-el kapcsolatban is volt egy fejtegetésem, ami szintén 8 giga fölött volt, de néhány ügyes húzással 6 gigára le lehetett faragni, anélkül, hogy bármit is leszedtünk volna belőle, ami a programhoz kell és ezeken kívül is volt még jónéhány bár azoknál jóval kisebb méret volt felszabadítható. Ezeket a fejtegetéseket mindig is örömmel vették és kimondhatom nyíltan nagy sikerük volt, mivel sokan szenvednek helyhiányban. Ezért érintett érzékenyen, hogy ketten is negatív véleménnyel voltak irántam egészen másirányból megközelítve tevékenységemet.
    A többes szám valóban hiba volt, külön kellett volna válaszolnom mindkét beírásra. Megbántani igazán nem akartam senkit. Reagálni viszont szívesen szoktam legyen szó magáról a játékról, játszási szokásokrol, játék beszerzéséről mind pozitív, mind negatív értelemben.
  • galocza
    "Na akkor áljunk meg egy szóra!"
    nem tolvajoztalak le, nem torkolLtalak le.
    emlékeztetőül: a minden földi jó így szerepelt: minden földi jó-rossz.
    emlékeztetőül: nem cikizésképp írtam.
    emlékeztetőül: annak is ott a szmájli a végén.
    szóval nem értem a kirohanást, így többesben.

amúgy a kitöltő filék, mint írtad, uazzal vannak tele, finoman szólva is remekül tömöríthetőek. az én tömörítvényem (7z ultra, én ezzel archiválok) 2.2gb, amiben persze benne van a sok hülyeség meg az első rész, viszont legalább úgy van ahogy az eredeti lemezen, és így megvan az elégedettség, hogy 1:1 a cucc.
    neked persze megvan az első rész, szóval nem boldogít. dehát ízlések és pofonok...
    igazából azért szeretek úgy archiválni ahogy megjelentek (akár release akár eredeti 1:1 kópia), mert én is agybajt kapok, ha vmi régi, rég keresett cuccra nagy örömmel végre ráteszem a kezemet és kiderül hogy kikaptak belőle/hozzáraktak dolgokat.
    az egészet reggeli tea melleti időkitöltőnek írtam, igazából az "átverés" apropóján. szvsz a hangnemmel se volt gond. szóval hogy ellenem minek a kirohanás, dögöljek meg ha értem 8(.
  • Axon
    Na akkor áljunk meg egy szóra!
    Eléggé félre értettetek!
    Nektek úgy jött le, mintha én a lopott játékom láttán még fel is lennék háborodva, mekkora átverés ez a hatlmas méret. Erről szó sincs!
    Én azt mondtam, hogy egy még manapság is hatalmas méretűnek számító iso-ból csapán alíg több mint a negyede a "hasznos" anyag. Természetesen ezen kívűl is van még hasznos anyag rajta hiszen ott van az első rész is. Bár az nekem már megvan, mert mielőtt újra letolvajoznátok, megemlíteném, hogy az első részt én megvettem eredetiben, mivel az magyar nyelven jelent meg és az ára is elfogadható volt (2000 Ft). Mondanom sem kell, hogy nem bántam meg és a 2. részt is megvenném, ha az is magyarul jelenne meg és az ára is elfogadható lenne.
    Egyébként mielőtt letorkoltatok volna, hogy mennyi remek és hasznos dolog van a dvd-n, akkor elmondanám, hogy több mint 2 gigát tesz ki az az 5 db file a főkönyvtárban (amit "minden földi jónak" tituláltatok), ami úgymond csak helykitöltés gyanánt van a dvd és semmilyen hasznos anyagot nem tartalmaz. Ha belenéztek egy egyszerű szövegszerkesztővel vagy hexa editorral, akkor láthatjátok, hogy 2 gigányi csupa egyforma byte van bennük. Így a remek hasznos dolgok kimerülnek abban a 400 megás Space Rangers első részben.
    Felvilágosítanálak még KHares abbeli fogalomzavarodban, hogy mit is jelent a RIP-elt verzió.
    Az első időkben azt jelentette, hogy az úgymond nem teljesen szükséges részeket levágták a játékból (animációk, zene, stb.). Így szinte csak a csupasz játék marad, amelynek mérete csupán töredéke a teljes játéknak. Később már ezeket a "felesleges" dolgokat, vagy egy részüket is beletették a rip-elt verzióba, de hihetetlenül összetömörítve, sokszor minden típusú file-hoz más-más tömörítőket használva, elérve azt, hogy néha akár egy teljes órát is igénybe vett a játék teljes kitömörítgetése, cserébe negyedére, ötödére is összenyomtak egy cn-nyi anyagot.
    Ha figyelmesebben elolvastad volna az írásomat, akkor láthatnád, hogy én ilyet nem tettem. Én csak a Space Rangers 2 DVD ISO teljes anyagából csináltam egy külön iso-t, mivel nekem nem volt szükségem arra a "minden földi jó"-ra, amiért ti úgy lelkesedtetek. Ezért foglamaztam úgy, hogy számomra átverés ez a megjelent DVD ISO, viszont az általam elkészített 1,2 gigás iso már "nem átverés" mivel csak a játékot tartalmazza és nincs mellette 3,3 giga - a Space Rangers 1 kivételével - értéktelen sallang.
  • kHares
    Figyelj, ezt lehetett tudni, hogy a 2 game egyben van, mindenütt leírták. Azt is írták hogy külön valószínűleg nem lesz, hacsak valakinek nincs kedve lerippelni. Ahogy galocza írta, valóban rendes dolog a teljes dvd-t telerakni, ráadásul egy másik teljes progival.
    Azért kicsit csodálkozom azon, hogy ellopod a progit és még az a baj hogy nagy? Na ne már
  • galocza
    egyfelől, ha valaki letölti, és minden amit fizet érte az internet és a tárhely a gépén, annak lehet "átverés".
    másfelől a kiadónak gondolom olcsóbb kiadni 1 dvdn mint 2 cdn, és akkor már megpakolták minden földi jóval-rosszal (pl a teljes első játékkal!), úgyis-van-hely alapon, hadd örüljön a felhasználó. innen nézve nagyvonalúság.

nem cikizésképp írtam, csak azért, hogy rávilágítsak, hogy minden kockának két oldala van (legalább 8).
  • Axon
    Végre a játékba is belenéztem. Eddig kísértetiesen hasonlít az első részhez.
  • Axon
    Végre becsomagolta a winrar az iso-t.
    Pontos adatok:
    ISO: 1.288 mega
    RAR: 1.244 mega
    Tehát csupán 44 megát sikerült rajta összenyomni. Ha megnézzük, hogy 4,5 gigából lett 1,24 giga, akkor viszont már egyértelműen érdemes elvégezni a nyírbálást.
  • Axon
    Elég nagy átverés ez a Space Rangers 2 DVD ISO. A mérete 4,5 giga. Ha jobban megboncolgatjuk, akkor kiderül, hogy maga a SP2 csak 1,29 giga. Semmi másra nincs szükség a dvd-ről csak a Space Rangers 2 alkönyvtárra. Ebben van két alkönyvtár disk1 és disk2. Ha a disk2-t megnézitek abban benne van a directx9 amit röktön lehet törölni, a másik pedig egy data könyvtár, aminek tartalmát simán be lehet másolni a disk1 data alkönyvtárába. A disk1 tartalmából pedig simán lehet gyúrni egy iso filet. Így kaptam egy 1,29 gigás iso-t ami simán települ. Ezt még megpróbálom rar-al betömöríteni és megnézem mennyi lett a "végtermék" a 4,5 gigás állományból.
  • Drex
    igy igaz....

THX

Dominators Reloaded Fixes...
  • Dns5000
    nforcon irjak hogy van reloaded tores, keressel ra
  • Drex
    pls valaki tegye fel valahova a mukodo sfcure-t mert amit letoltottem abban nem volt bent... és nálam pl sosem sikerült elinditani a SF-es gamékat :(((
  • Dns5000
    na en is rajottem, jo a jobb click is csak nem a lejaroa kell clikkelni hanem az epuletre. Pedig tok egybe van az egesz nem tudom mi a f@szert nem jo ha oda clikkelek.
    Valaki probalt mar kalozkodasbol megelni? Nekem nagyon ugy tunik,hogy semmi ertelme minimalis penzt lehet csak szerezni vele, viszont nagyon megromlik a kapcsolatod egyes fajokkal akik igy nem adnak kuldetes. Pedig abbban van a penz.
    Csempeszesel jol lehet keresni ? nagy lebukas veszely? lehet valahogy csokkenteni?
  • kHares
    click a capture-re aztán click az elfoglalandó épületre. Javallott gyógymód: az elején gyorsan foglalgatni mint állat, megnézni mikor gyakják le egymás gépeit és akkorra időzíteni a támadást.
  • Dns5000
    bazze 1ora 44perc allatt elveszttem az elso, rts csatat ://
    hogy a faszba lehet elfoglalni ellenseges bazisokat?
    a gep csak siman odamegy a bazishoz aztan lemegy es mar az ove is, ha en odamegyek akkor es rakkatintok amikor nics ott semmi a k@rva robot nem megy le hanem melle megy, pesze az sem konnyiti a helyzetet, hogy masodpecenkent ontja a gep a robotokat neheogy sikeruljon mar lemennem :((((((((((((((((((
  • hapi
    itt van néhány tipp No spoiler!:
    http://www.octopusoverlords.com/phpBB2/viewtopic.php?t=16820