14
-
#14 Alapvetően rossz a cikk. Az A85 az A75 utódja. Az A80 utódja még nem ismert. Aki kétkedik benne hívja fel a Canont. Budai Péter kicsit odafigyelhetne.... -
Mage #13 Ezen lehet kézzel állítani az exponálási időt? -
AtisH #12 Ennek nagy értelme van: hozzá adnak 1-2 fícsőrt, meg el is vesznek belőle... Ettől néha falra tudnék mászni. Ilyenkor felejtős az egész és más gyártó palettáját veszem górcső alá. -
#11 Hát a 10 fps-nek jó osk értelme van. Viszont amúgy pofás. kisebb is, meg jóval könyebb. Meg tetszik a vízalatti témamód. Amúgy télleg nem sok értelme van az újításoknak. A kicsit is igényes fotós alapba nem használ digizoomot. Inkább fejlesztenék az optikait. na, mind1, én úgyis kamerapárti vagyok. télelg, kamerákról mért nem írnak soha, mindig csak fényképezőkrőlsubm cikk:( -
Lateralus #10 A 640*480-ast 10 fps-el 30 másodpercig. A többi asszem maradt. -
#9 hát nemtom de ezért nem kellett volna "fejleszteni" a 80asat mert ezt nem is mondanam fejlesztésnek
a digitzoomal télleg ki lehet torolni a seggunket masra nem nagyon jo, mármint az a 4 tizedszeres plussz amit kapott a 85os
amugyn ekem egy 80as van és kurvára meg vagyok vele elégedve szal messze nem a gépet fikazom hanem ezt az ugynevezett fejlesztest
ja és azt nem Mlítették hogy hány fpsel veszi fel a mozgoképet mert asszem a 80as 15el veszi
-
harcu #8 Baromi jó, nagyobb lett a digitális zoom. Parasztvakítás überbrutál szinten. -
#7 300euros bemutatkozó ára lesz. -
Power #6 Szerintem meg:
A75 + A80 - kihajtható LCD. :)
Az A80-nak tényleg kihajtható LCD volt az "értelme". Biztos túl drága a gyártása ezért inkább kihagyták, az A85-öt ocsóért tudják majd nyomatni. -
#5 a hátulja alapján (ami itt jól nem látszik) A75 design :) -
ThomasTheKoRner #4 Hát elég érdekes mert az A80-nak a legnagyobb ujdonsága a kihajtható lcd volt,na meg a 4 Mp.
Erre most kihozzák tök ugyanazt A70 designal?
Érdekes....és elszomorító egyben. -
#3 De nagyon várom már -
#2 Szerintem ez az A75 frissített változata, de ez részletkérdés. -
#1 Nyami! Kíváncsi vagyok rá!