486-os és Pentium 1-es PC-k Senorg felajánlásában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem az a lényeg, hogy õk adtak hanem hogy arra hívják fel a figyelmet hogy mennyinek nincs
láss csodát már az is kiderült itt, hogy van egy önként szervezõdött netes oldal
ha csendben tették volna, akkor tudtunk volna róla? néhányan talán igen, néhányan meg nem...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

azért ha azt mondják, hogy még több évig használható legyen akkor gondolom hogy nem a 10éves MAG monitorokat meg a sugárzásveszélyes vackokat adják óvodába...
normális moncival meg ha 11gépet számolsz már nem jössz ki 60ból. ez baromság amit írsz.
jófiú imázs, persze
meg kell hogy mondjam ismét hozza az SG a szintet
ha valaki jótékonykodik az a szemetekben
vagy hülye
vagy barom
vagy jófiúimázsoló
ha nem teszi, akkor meg szemét
gratulálok nektek...
bár biztos csak aludtam azidõtájt
én csak 98nál tudok se-rõl
486oson word és excel 6.0-ot kiválloan lehet tanulni ill proginyelveket
p1esen meg már megy a win95 aminél meg szélesebb a választék
a danone témá nem érdekel, de ha komolyan így érzel ott a telszám rajta és nem kell enned
láss csodát itt is hány fafej szidja ezeket a gépeket
az én elindulásom 286-oson indult xt-t meg c64-et csak a mesében hallottam
ennek ellenére még a 233-as cyrixxal is rengeteg mindent meglehetett csinálni és érdekes mind a html-t mind a cdírást meg lehetett rajta tanulni
menjen a fenébe amelyik szidja ezt a céget
Akit érdekel:
Interneten szervezõdött non-profit csapat/társaság:
>>felajánlások.<<
Õk már a 65-70-edik ajándékozásnál járnak 😊
- Win95 majd Win98
- Delphi 1, Delphi 3 és Delphi 5 Enterprise Full(!)
- Office 97
A gépet szó szerint a szekrény aljából halásztam ki, dobozban volt. 1000 forintért vettem hozzá a 133 Mhz-es procit(hiánycikk volt, ezért volt drága :-).
A gép elboldogult vele, igaz, az 5-ös Delphinél rekordot döntöttem, mikor 15 percig fordította be az egyik kódhalmazomat.
Ettõl függetlenül én is azt mondom, hogy ez elég olcsó reklámfogás. :-(
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
És megint van x*3/4 millió huf, ami valakinek a zsebébe vándorolt.
De ....
486-osok között is van különbség. Egy 100-120-as gépre azért szívbaj nélkül feltelepül a w95, 64 meg rammal meg az Office 2000 is szinte ugyan olyan sebességgel futtatható, mint egy P4esen!!!!
(Tapasztalat)
Mondjuk jáccani tényleg csak mariózni meg jazzrabbitozni lehet vele, esetleg doom meg heretic😉) szintû gamék jöhetnek szóba. Persze nem a gyermek otthonban.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Azzal meg b@szhatják, DOS alatt tanulgatni 2004-ben? Vicc. Szerintem ennek a sajtóanyagnak a kiküldése többe került, mint maga a "jótékonyság".
Ez olyan mint a Danone akciója, minden joghurt árából átultanak 1 ft-ot a daganatos gyermekek javára. Hát én inkább átutalok 3000 ft-ot a daganatos gyermekeknek, minthogy megegyek 3000 db joghurtot...

Ez kb. ugyanaz, szégyen, Magyarország 2004.
Azért tök égõ, hogy egy ÁLLAMI! gyermekotthonba "normálisan" egy nyamvadt gép nem kerül, a gazdagéknak meg visszafizetik adóban azt a digitális fényképezõgépet, amit a sulinet keretében vásárolt a gyerköc nevére.
Amúgy, ilyen bizbaszokat (digitkamera, 1.5 milkós konfigok, stb) nem támogatnék sulinet expresz keretében, mikor az a cél, hogy a hátrányos helyzetüek is géphez jussanak, nem az hogy a gazdagéknál, most már a kistesónak is p4 meg dzsiforc9 legyen az iróasztalán.
Ja, mindezt az állam visszafizeti, AZ ÉN ADÓMBÓL! Köszi!!!!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Látszik, hogy nem úgy nõttetek fel, hogy örültetek bármiyen szgépnek... egy P1-200as win98-al (win2000 workstation is simán elmegy rajta, ha van 64 MB ram), szövegszerkesztésre, zenehallgatásra, internetezésre, régi játékokhoz simán megfelel. Én örülnék, ha ilyet kapnék egy otthonban...

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
minek vetted? billegett a szekreny es a laba ala alatetnek? 😄
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX