43
  • xixko
    Hello!!!

Valaki tud segíteni hogyan kell átmenni azon a nagy tökön amiután sárkányok vannak???
    Írjatok
  • szabi2008
    hello
    Hogy lehet a tündért legyözni mert nem tudom öröké halok megt . Kösz a segitséget.
  • dinka2
    Sztem nagyon jó játék,én már csak tudom 4-szer nyomtam végig!!!
  • dinka2
    Szerintem ezek a képek a shrek 1-ből van!
  • dinka2
    á megvan!!!
  • dinka2
    Helló!
    Valaki mondja már meg hogy hogy lehet macskát legyőzni!!!!
  • Davedoom
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
  • motorola92
    Én pont ma nyírtam ki a varázsnagyit. Úgy voltunk hogy ha én eltalálom ő hal meg, ha ő engem akkor én...De győztem! Utána mindenki visszaváltozott, a szamár meg befejezte a könyvel a történetet. Tűzijáték, aztán vége.
    A varázsnagyi ha rád lő vmi marhaságot vissza kell a karddal ütni aztán megdobálni gyümölccsel!(bal egérgomb, a nagy asztalon vannak a kaják.)
  • BonBon
    Ja, találtam még vagy 80 Shrek topicot.
    Köszi
  • BonBon
    Figyu!
    Hogy a bánatba kell kinyírni a Jótündér Körösztannyát.
    Az 5 éves lányom körbe röhög, hogy a "Brutális állat a pályán" apja nem bír el egy tündérrel!

Köszike
  • Rockk
    Megszerezni a lgkonyebben a www.suprnova.org rol lehet. Installad fell a bittorent et, a google en meg talalod az exet,es barmit le tudsz szedni ingyen..aa..es a siteon mar meg van a sims 2, meg a silent hill 4 is FULL
  • csokid
    Vagy mondja meg valaki, hogy honnan lehet megszerezni, vagy ha valakinek van dc-je , akkor szóljon
  • csokid
    Van valaki, aki odaadja nekem a Shrek 2-t
  • Rockk
    Hooooooooot fos , csuf es untato
  • wtina
    A Shrek 2 játékban legyőtze valaki a tündért?
  • wtina
    Sziasztok
  • Rage47
    áh megvan
  • Rage47
    Hi!
    Hogy kell elintezni a macskát?
  • Sharkys
    Nem tom honnan szedték ezeket a képeket, de még csak nem is hasonlítanak arra a shrek 2-re amit én nyomtam végig, pedig az is ilyesmi volt! Olyan volt, mint a hp, csak más karakterekkel!
  • N.E.O.!!!
    A painkillernek is pont ugyanez az ajánlott gépigénye, csak az egy picit szebb
  • pakura
    Tehát szerinted a Gamespoton nem tudnak angolul és azért nem vették a poénokat.
    Gratulálok!
  • Wing Rockling
    Most nézem az ajánlott gépigényt. Ez tiszta röhej! Szerintem eltúlozták egy kicsit. Na meg ennek Dx9-es kártya kell?
  • AtisH
    Hamár a HP vagy a Shrek játékot kéne összehasonlítani, akkor nekem már inkább a HP jött be. Azt legalább végignyomtam.
    Szerintem a Shrek-et (mármint a játékot) eleve a fiatalabb korosztálynak készítették. Nálam az volt a gáz, hogy bizonyos játékoknál (és ez főleg grafikailag gyengébben kivitelezetteknél igaz) megfájdul a fejem. Szal 1 óráig bírtam. Arról nem is beszélve, hogy néha centizgetni kellett az ugrásokat. Így asztán uninstall. Kár, hogy a remek film után ennyire gagyi játékot tudtak összedobni.

Egyébként meg több helyen inkább alulpontozták a játékot, mintsem dícsérték volna.
  • N.E.O.!!!
    A Hulk az jó kis ideglevezető játék, sajna PS1-es grafikával. Az sem volt valami túl hosszú.
  • Wing Rockling
    A játéknak Hulk szaga van (platformjáték, zöld és erős karakter)
  • N.E.O.!!!
    Nesze itt egy szegénységi bizonyítvány
  • Andie
    A DOOM3-at is végig lehet nyomni 23 óra alatt. Akkor azis egy "hétvége alatt végignyomom" játék, nem?

Én ma este próbálom ki ezt a Shrek 2 game-t, miután tegnap letöltöttem valami óvodásoknak való baromságot helyette (Shrek 2 akármi - volt a cime annak is, azt ilyen primitiv hüjeségek voltak, mint kattincs rá Pukkandúrra amikor elöugrik a fa mögül, meg kapkodd el a hulló cuccokat a disznókkal, stb)
    Úgyhogy már éjfél fele kezdtem tölteni a - reményeim szerint mostmár jó - shrek 2-öt, de nem volt eröm fél kettökor próbálgatni.
    Ha másnem, remélem bnömnek tetszeni fog :)
  • N.E.O.!!!

• hungi
    Szegénységi bizonyítványok mindenütt...
  • N.E.O.!!!
    Hát a játékról nem sokat tudok, csak azt, hogy a képek alapján bármelyik harry pottert veri grafikában. A Harry Potter is jó játék, csak az a baj, hogy "egy hétvége alatt végignyomom játék". A filmek is jók. A film(shrek 2) az nagyon ász, igaz csak felirastosan szerezte meg a fater, és a felirat itt ott hiányos de akkor cool. Rég röhögtem ennyit. A disney meg a pikszar elmehet a picsába a némójával. Nekem kell ez a játék!
  • Johnny Cage
    "De gondolom, a te ízlésvilágod a full-igazi...mármint ezt szeretnéd és ezt gondolod.Na, most akkor szembesülj: egy nulla a ízlésed"
    :) Gondolom nem az övé, hanem a TIED a "full igazi", igaz? :) Kinek a pap..., különben is, ki mondja meg melyik a "jó" izlés? A populáris dolgok meg egyet jelentenek a(z)(jó) izléssel? :) Ne, ez nagyon trendi szagú.
  • Balassa
    WazzE, faszom a Harry Potterbe a SHERK nemkem bejön, de nem a játék.... a SÜTI-> volt a legjobb!
  • Frenzy
    Azert ha valakinek csak 3 Harry Potter jatek van a gepen, az azert eleg korlatozott izlesre vall.
  • RangeR
    A Harry Potter filmek toplistásak. Ismerek olyan embert, akinek kizárólag a 3 Harry Potter játék van fent a gépén. De gondolom, a te ízlésvilágod a full-igazi...mármint ezt szeretnéd és ezt gondolod.Na, most akkor szembesülj: egy nulla a ízlésed. Ja, és a Shrek 2 játék elég jó, a Hobbit után kellett még egy ilyen.
  • Wing Rockling
    A Gamespoton is egy ember írja róla a cikket és az csinálja az értéklést, tehát az is csak EGY ember véleménye.
  • Luminas
    Ezek a rajzfilmekből készült játékok soha nem szoktak jók lenni - ez a game sem kivétel. Az összes Harry Potter játék élvezhetetlen volt (mondjuk ott a film is), és hiába lett a Shrek 2 nagyon ász, a játékra nem maradt semmi. Ez csak arra van, h ha vkinek van szabad 10000+ pénze, akkor azt kidobja az ablakon.
  • bld
    ja úgy tényleg nem biztos hoyg hüjére röhögöd magad ha nem tusz angolul:))
    Amúgy a film sztem jóra sikeredett, igényes és főleg az a jó benne h nagyon különböző korosztályok is nagyon jót tudnak rajta szórakozni szal jó családi mozi de a haverokkal is jót lehet rajta röhögni sztem megér egy misét...:)))
  • Bricktop
    A Gamespot nem először hibázik...

Mondjuk tudni kell angolul...
  • FTeR
    Shrek kicsit kancsal azon a közeli portrén :D
  • vgez
    gyenge, ez van.