43
-
xixko #43 Hello!!!
Valaki tud segíteni hogyan kell átmenni azon a nagy tökön amiután sárkányok vannak???
Írjatok
-
szabi2008 #42 hello
Hogy lehet a tündért legyözni mert nem tudom öröké halok megt . Kösz a segitséget. -
dinka2 #41 Sztem nagyon jó játék,én már csak tudom 4-szer nyomtam végig!!! -
dinka2 #40 Szerintem ezek a képek a shrek 1-ből van! -
dinka2 #39 á megvan!!! -
dinka2 #38 Helló!
Valaki mondja már meg hogy hogy lehet macskát legyőzni!!!! -
Davedoom #37 www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
-
motorola92 #36 Én pont ma nyírtam ki a varázsnagyit. Úgy voltunk hogy ha én eltalálom ő hal meg, ha ő engem akkor én...De győztem! Utána mindenki visszaváltozott, a szamár meg befejezte a könyvel a történetet. Tűzijáték, aztán vége.
A varázsnagyi ha rád lő vmi marhaságot vissza kell a karddal ütni aztán megdobálni gyümölccsel!(bal egérgomb, a nagy asztalon vannak a kaják.) -
BonBon #35 Ja, találtam még vagy 80 Shrek topicot.
Köszi -
BonBon #34 Figyu!
Hogy a bánatba kell kinyírni a Jótündér Körösztannyát.
Az 5 éves lányom körbe röhög, hogy a "Brutális állat a pályán" apja nem bír el egy tündérrel!
Köszike -
Rockk #33 Megszerezni a lgkonyebben a www.suprnova.org rol lehet. Installad fell a bittorent et, a google en meg talalod az exet,es barmit le tudsz szedni ingyen..aa..es a siteon mar meg van a sims 2, meg a silent hill 4 is FULL -
csokid #32 Vagy mondja meg valaki, hogy honnan lehet megszerezni, vagy ha valakinek van dc-je , akkor szóljon
-
csokid #31 Van valaki, aki odaadja nekem a Shrek 2-t
-
Rockk #30 Hooooooooot fos , csuf es untato -
wtina #29 A Shrek 2 játékban legyőtze valaki a tündért?
-
wtina #28 Sziasztok
-
#27 áh megvan -
#26 Hi!
Hogy kell elintezni a macskát? -
Sharkys #25 Nem tom honnan szedték ezeket a képeket, de még csak nem is hasonlítanak arra a shrek 2-re amit én nyomtam végig, pedig az is ilyesmi volt! Olyan volt, mint a hp, csak más karakterekkel! -
#24 A painkillernek is pont ugyanez az ajánlott gépigénye, csak az egy picit szebb -
pakura #23 Tehát szerinted a Gamespoton nem tudnak angolul és azért nem vették a poénokat.
Gratulálok!
-
Wing Rockling #22 Most nézem az ajánlott gépigényt. Ez tiszta röhej! Szerintem eltúlozták egy kicsit. Na meg ennek Dx9-es kártya kell? -
AtisH #21 Hamár a HP vagy a Shrek játékot kéne összehasonlítani, akkor nekem már inkább a HP jött be. Azt legalább végignyomtam.
Szerintem a Shrek-et (mármint a játékot) eleve a fiatalabb korosztálynak készítették. Nálam az volt a gáz, hogy bizonyos játékoknál (és ez főleg grafikailag gyengébben kivitelezetteknél igaz) megfájdul a fejem. Szal 1 óráig bírtam. Arról nem is beszélve, hogy néha centizgetni kellett az ugrásokat. Így asztán uninstall. Kár, hogy a remek film után ennyire gagyi játékot tudtak összedobni.
Egyébként meg több helyen inkább alulpontozták a játékot, mintsem dícsérték volna. -
#20 A Hulk az jó kis ideglevezető játék, sajna PS1-es grafikával. Az sem volt valami túl hosszú. -
Wing Rockling #19 A játéknak Hulk szaga van (platformjáték, zöld és erős karakter) -
#18 Nesze itt egy szegénységi bizonyítvány -
#17 A DOOM3-at is végig lehet nyomni 23 óra alatt. Akkor azis egy "hétvége alatt végignyomom" játék, nem?
Én ma este próbálom ki ezt a Shrek 2 game-t, miután tegnap letöltöttem valami óvodásoknak való baromságot helyette (Shrek 2 akármi - volt a cime annak is, azt ilyen primitiv hüjeségek voltak, mint kattincs rá Pukkandúrra amikor elöugrik a fa mögül, meg kapkodd el a hulló cuccokat a disznókkal, stb)
Úgyhogy már éjfél fele kezdtem tölteni a - reményeim szerint mostmár jó - shrek 2-öt, de nem volt eröm fél kettökor próbálgatni.
Ha másnem, remélem bnömnek tetszeni fog :) -
-
hungi #15 Szegénységi bizonyítványok mindenütt... -
#14 Hát a játékról nem sokat tudok, csak azt, hogy a képek alapján bármelyik harry pottert veri grafikában. A Harry Potter is jó játék, csak az a baj, hogy "egy hétvége alatt végignyomom játék". A filmek is jók. A film(shrek 2) az nagyon ász, igaz csak felirastosan szerezte meg a fater, és a felirat itt ott hiányos de akkor cool. Rég röhögtem ennyit. A disney meg a pikszar elmehet a picsába a némójával. Nekem kell ez a játék! -
Johnny Cage #13 "De gondolom, a te ízlésvilágod a full-igazi...mármint ezt szeretnéd és ezt gondolod.Na, most akkor szembesülj: egy nulla a ízlésed"
:) Gondolom nem az övé, hanem a TIED a "full igazi", igaz? :) Kinek a pap..., különben is, ki mondja meg melyik a "jó" izlés? A populáris dolgok meg egyet jelentenek a(z)(jó) izléssel? :) Ne, ez nagyon trendi szagú. -
Balassa #12 WazzE, faszom a Harry Potterbe a SHERK nemkem bejön, de nem a játék.... a SÜTI-> volt a legjobb! -
Frenzy #11 Azert ha valakinek csak 3 Harry Potter jatek van a gepen, az azert eleg korlatozott izlesre vall. -
#10 A Harry Potter filmek toplistásak. Ismerek olyan embert, akinek kizárólag a 3 Harry Potter játék van fent a gépén. De gondolom, a te ízlésvilágod a full-igazi...mármint ezt szeretnéd és ezt gondolod.Na, most akkor szembesülj: egy nulla a ízlésed. Ja, és a Shrek 2 játék elég jó, a Hobbit után kellett még egy ilyen. -
Wing Rockling #9 A Gamespoton is egy ember írja róla a cikket és az csinálja az értéklést, tehát az is csak EGY ember véleménye. -
Luminas #8 Ezek a rajzfilmekből készült játékok soha nem szoktak jók lenni - ez a game sem kivétel. Az összes Harry Potter játék élvezhetetlen volt (mondjuk ott a film is), és hiába lett a Shrek 2 nagyon ász, a játékra nem maradt semmi. Ez csak arra van, h ha vkinek van szabad 10000+ pénze, akkor azt kidobja az ablakon. -
#7 ja úgy tényleg nem biztos hoyg hüjére röhögöd magad ha nem tusz angolul:))
Amúgy a film sztem jóra sikeredett, igényes és főleg az a jó benne h nagyon különböző korosztályok is nagyon jót tudnak rajta szórakozni szal jó családi mozi de a haverokkal is jót lehet rajta röhögni sztem megér egy misét...:))) -
Bricktop #6 A Gamespot nem először hibázik...
Mondjuk tudni kell angolul... -
FTeR #5 Shrek kicsit kancsal azon a közeli portrén :D -
#4 gyenge, ez van.