Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szétlõttem a két energia szekrényt, de nem áll le a gyûrû.
Van még egy szekrény de az energia pajzs mögött van.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szal Castle pályát megcsináltam, mennék az Airfieldre, egy sor nácit kinyírtam, aztán van egy tank az út végén, mellette van a jel amerre mennem kéne, ott áll egy teherautó, de nem tudok továbbmenni, és a tank meg lõ rám állandóan, csak akkor nem, ha ráugrom a tetejére 😄
Képet sajna nem tok tolni, mivel xbox360on játszom, és a youtubeon sem találtam róla videót 😞
Vki esetleg tudna segíteni?
Annál amonsternél még löszert sem kell pazarolni !
Egyszerûen csak oda kell csalni az oszlopokhoz hogy kidöntse !
A videóban egyet kidönt neked már csak a másik 3-hoz kell odacsalogatni ! Miután az oszlopok ledöltek a monster is oda kerül a hová való !
az 1.1es patchez jó a sima razor crack vagy keresni köll másikat?
Next PC upgrade: 2022
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Egyébként a legbambább fõellenfelek egyike ez a kopasz bárgyú bika. IQ térdmagasságban, úgyhogy nem kell félni tõle. <#hehe>#hehe>
A black sun energiája úgy tûnik fordítottan arányos anomáliát indított be nála.
Az intelligenciája, eltûnt a teste viszont igencsak kipacsirtásodott és elég táposakat is tud ütni.
Szvsz az hogy eszébe sem jut kikerülni az oszlopokat, hanem minden alkalommal vigyorogva szalad neki, egyértelmûen mutatja hogy nem egy észlény. Mindegy, legalább könnyû volt legyakni.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de nem kell agp-t elfelejteni csak ez a 9800-as nem jo
4850-es uj már elfuttatná médiumba...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az eltûnõ gecik miatt énis könnyûn mentem annyira nem jó, hogy szivassam magam...
én már többször is és semmi kedvem magam szivatni 😮)
GOOBY, pls
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
ujratelepités miatt
elment a mentésem
ha van valakinek mentés akkor pls adjon
ezelõtt a 3. kristálynál jártam, vagy onnan vagy azelõttrõl kéne kicsivel, mikor a páncéál aktíválódik...THX.
Egyszerû, "rá kell bírni" hogy döntse ki a három oszlopot. Kétszer kell neki vezetni egy oszlopnak, hogy megsemmisüljön.
állj úgy hogy te és a dög közt legyen az oszlop. így neki fut. mint írtam ként nekifutásra dönti ki az oszlopot.
elakadtam, és valamit nagyon benézek, de nem tudok továbbjutni:
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerek terem, karzatról nézem, ahogy náci tiszt átlöki a "kapun" a tudóst, és a túlról visszajövõ szörny lenyomja a tisztet.
tudom hogy a kaput meg kell semmisíteni, de hogy a tökbe'? lövök mindent, mint a marha, de elõbb-utóbb a böhöm elkap, és kezdhetem elõlrõl.
mit csináljak?<#szomoru1>#szomoru1>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
és vegyes érzelmekkel vagyunk iránta. van akinek nem tetszik. van ki szerint átlagos, van ki szerint méltó folytatás.
szerintem nem rossz. helyenként szerintem még megvan a Wolf hangulat, de inkább valami más hangulata van.
bár érdekes amikor a belvárosban a náci katonák élén egy élõholt SS tiszt van. az már furcsa. bár, ilyen sem volt még.
megéri kipróbálni. (szerintem)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Magyarítása nem lesz a game nek?
Sztem csítelhetnek mert sosem fogyott el. 😛 Másik taktika, hogy átlépek a Veil-be és a nácik körül legyeskedõ geistekbe lövök egyet, amitõl a katonák egy parádés effekt kíséretében elhaláloznak.
Vagy esetleg a gyors futást szoktam használni és úgy lövöm le a derék fricceket, hogy idejük se legyen megfordulni.
Ja, meg nem árt a fegyver tuning sem mert pl. egy feltávcsövezett mp44-el sokkal jobban lehet osztani az áldást mint egy simával. A találati arányt tutira növeli. Nehezebbek csak a fõellenségek voltak de megoldottam azt is.. pár óra alatt. <#hehe>#hehe>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD