Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én meguntam és visszaraktam easy-re, úgy sikerûlt <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Köszike!
Ismét egy elakadásom volna, mégpedig a gömbös rész után(ostoros csaj) tovább alagútrendszer-csomó varázslófaszi kiirtva, cél felé egy 2 oldalról energiamezõvel elzárt ajtó van. Keresem a nyitóját, de nem lelem. HELP!<#wow3>#wow3>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
köszi a munkád
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ä Portált nem kell lõni, mert az összedõl, ha a szörnyeteg-doki ledönti az oszlopokat...
A kórházban a végén a nagy buta állatot aki a Notredam-i toronyõrre emlékeztet ,hogy kell kinyírni????
MJ rulz Pink Team The Only One
Képet se tudok normálisan feltenni...<#vigyor1>#vigyor1>
Ha valaki elsúgná nékem, hogy itt mivel destroyáljam ezt a monstrumot, akkor köszönném megfele!<#eplus2>#eplus2>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Segítség kéne: már a bogaras rész után vagyok, egy nagy teremben van egy forgó gömb, benne egy csajszi. A Vail kijelez pirossal 3 generátort a terem jobb oldalán, amiket meg kell semmisíteni. OK, és aztán? Jönnek rám szünet nélkül a mindenféle tetvek, a legkeményebbek persze, és elõbb-utóbb kinyírnak. Mit kell csinálni a generátorok szétlövésén kívül?
MJ rulz Pink Team The Only One
Hétköznap - mindennap - fél héttõl este 8-ig dolgozom, két melóhelyen.
Esténként meg annyi szellemi kapacitásom van, illetve marad, hogy a gép elõtt bámuljak egy pár sorozat epizódra, vagy felszabadulásként nyomjak 1-1,5 órányi casual game-t.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Tesztelése és esetleges hibák javítása van folyamatban/hátra!
Next PC upgrade: 2022
...Mi a helyzet a fordítással? ... Semmi infó róla.
Üdv.
Én jelenleg ott tartok amikor kiszabadítottam a csajt a kastéylból aztán azóta meguntma és nem igazán van kedvem játszani vele.
a lõfegyvereket már mind upgradeltem:D
most a szuper fegyókat akarom majd ha lesz kedvem veel nyomulni.
...lehet azért untma meg mert közbe jött a Resi5<#nyes>#nyes>
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Köszi!
Sajnos elakadtam, segítségetek kérném a következõ helyen: a teherautóhoz érve semmi sem történik. Az egyik komám pedig jóval elõttem már elbújt, és azt szajkózza, hogy amíg nem végzek a nácik nagy részével, addig nem megyünk tovább. Pedig, már az egész területet kitakarítottam.
Képek:
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.