1478

Return to Castle Wolfenstein 2
  • tpontatis
    a hordó szétlövésével csak a második energiamezőt kapcsolja ki, az elsőt nem tudom
  • lepike
    Az ajtó jobb oldalán belül van egy hordó...talán azt kell felrobbantani ( nem biztos hogy jól emlékszem)
  • tpontatis
    Talán az elöbbi link nem jó :

http://picasaweb.google.hu/titkosatis/Dokumentumok#5406189730516896594

• tpontatis
    Itt a kép a kapuról, amit nem tudok kikapcsolni :(

• MR ME
    vmi képet ha dobsz akkor bizt6os többen tudnak segíteni :)
  • tpontatis
    Én még mindig nem tudom a Zeppelin elött hogyan nyissam ki az energiakaput? senki sem segít ? :(
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá :)
    Ennyit az emlékezőtehetségemről ;-)
  • Evin
    Hogyne, te adtad. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor - gondolom - ismered az oroszok módszerét a Prototype esetében...
  • Evin
    Mondjuk amennyire emlékszem a telepítő kész. A prototype-é nem teljes még. (Mondjuk ott olyan trükköt akarok használni, amit eddig még nem.)
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, nem :) Előbb kész leszek, és előbb elküldöm, így bőven lesz rá időd.
    Az előzetes koncepciód amúgy is szuper volt.
  • Evin
    Na szép, kapok fél-1nap átfutási időt. :)
  • il
    .:i2k:.009
    Bocsánat, így akartam :)
  • il
    .:2:.009
    Köszönet a munkádért
  • IMYke2.0.0.0
    Valószínűleg, előbb is meglesz, de az a nap lenne a végső cél.
    4 A4-es oldalnyi szöveg van hátra a levelekből. Az megvan péntekig, 2 munkahely mellett.
    Aztán futok még egy gyors tesztelést szombaton és vasárnap küldöm Evin-nek, telepítőbe.
    Hétfőn pedig neten lesz, biztosan.

• M@TriX
    na végre egy szép dátum, köszi!
  • tpontatis
    Hello,
    Én még mindig nem tudom a Zeppelin elött hogyan nyissam ki az energiakaput?
  • robijedi
    szia,

az egyes gomb megnyomásával bekapcsolod a VEIL-t és fogod látni azt a tetvet. Hátrálsz és lövöd, sima géppisztollyal le lehet szedni.
  • robijedi
    Hali,
    Hansot kell lőni, és az oszlopokat nem bántani, mert azokon töltödhetsz fel, ill. még fedezéket is nyújtanak! A következő körben lesz nehezebb dolgod! :D
  • tpontatis
    Hello,

Én is a kettős energiakapunál akadtam el. Imipapa, sikerült már kinyitni?
  • MR ME
    hans-t, csak nagy geci az a pálya
    én meguntam és visszaraktam easy-re, úgy sikerűlt
  • kobrakoko
    Hali!Ezt a rohadt Hansot hogyan kell kiiktatni?Lő mint állat és az oszlopok meg körbe körbe mennek.Hanst kell lőnöm vagy mást?Sikerűl két oszlopot kiiktatni de mindíg elbukom.Már kezdek ideg lenni!Segitsen tanácsokkal egy profi!
    Köszike!
  • imipapa1
    Hali!
    Ismét egy elakadásom volna, mégpedig a gömbös rész után(ostoros csaj) tovább alagútrendszer-csomó varázslófaszi kiirtva, cél felé egy 2 oldalról energiamezővel elzárt ajtó van. Keresem a nyitóját, de nem lelem. HELP!
  • IMYke2.0.0.0
    Igyekszem. Remélem, már tényleg kész leszek vele, mert már bizsergeti a tenyerem a többi projekt befejezése is :)
  • M@TriX
    semmi sürgetés nélkül, hogy halad a teszt?

köszi a munkád
  • IMYke2.0.0.0
    Hans a neve... hát küzdj vele!
  • predike
    Hali! van egy kis problémám! Átmegyek a portálon van egy nagy emberke gépfegyverrel a kezeiben és elkezd lőni az oszlopok meg mennek össze vissza nah őt hogyan kell kinyírni?
  • IMYke2.0.0.0
    Fontos, hogy úgy állj, hogy biztosan "eltörje" az oszlopokat [sorban], és dühítsd magadra, bárhová is megy!
    ä Portált nem kell lőni, mert az összedől, ha a szörnyeteg-doki ledönti az oszlopokat...
  • zoo35lee
    köszy:o)
  • IMYke2.0.0.0
    A 4 tartó oszlopot kidönti, ahogy neked rohangál - te lődd a Portál tartó elemeit!
  • zoo35lee
    Hi! egykis segítség kellene
    A kórházban a végén a nagy buta állatot aki a Notredam-i toronyőrre emlékeztet ,hogy kell kinyírni????
  • IMYke2.0.0.0
    4 gépfegyver állás - lövöd az érzékeny pontot az oldalán [2x mindkettőt] és vége.
  • predike
    Halihó! Lenne egy problémám azt a nagy bogarat hogyan kell kinyírni??
  • csuszi
    addig lövöd amíg összerogy, odamégy, f-el beletolod a képébe a kristályt, mehet elölről, megint lenyomod, megint f: kristály, és ezt asszem 3 kristályig aztán game over.
  • csrolli
    És pontosan hogy is?
  • csuszi
    elmondja. a különböző kristályokkal, különböző sorrendben.
  • csrolli
    Hogy kell azt a rohadt Hans-t kinyírni???
  • csrolli
    üdv
    a zeppelinen vagyok és hanssal kéne megküzdeni. mit kell lőni??
  • imipapa1
    Ha így leszen, akkor hálám!!!Elballagok boltba, és utána nekilátok....Veil az a 4-es gombasszem...?
  • W B
    lépj át veil nézetbe, és amit vörösen jelöl ki, azt kell szétlőni.