Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy hova a fenébe pakolja a mentéseket?
1 pályát játszottam ki, idáig bejön.
Qwerty4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Grafika: 7/10
Hangok: 7/10
Hangulat: 6/10
Küldetések: 6/10
Fogadtatás/prezen.: 4/10
Összegzés: 6.5/10
A vége az geciszar volt, már bocs, ezért nem kapja meg tõlem a kegyelem 7-est. Összecsapott... nem gondoltam, hogy Hans a fõellen... egy senkiházi volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Thrash \'Till Death
No one can stop Death!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Legalább tudsz multizni, az nem lett rossz 😄
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
hát akkor megérte megvenni :| (talán holnap érkezik)
remélem legalább az a 6 óra tömény akció lesz -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
Konfig: MSI K9A2 CF, AMD X2 6400+ Black Edition, Ati Sapphire Radeon 3870 512 mb, 2x1 gb DDR 2 800 mhz Geil ram, PSG 550 W, Vista Ultimate 32 bit, 22\" Benq full hd
Miért lehet h a képernyõ tetején és alján ilyen szürke csík villog ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
élet a legjobb méreg
pl
r multisamples 0 néven
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Maga a játék tényleg hangulatos, de egyben végtelenül monoton is, mondjuk ez csak az én véleményem. Valamiért én nem érzem a régi RTCW hangulatot benne...de ez is csak az én nézõpontom.
Sok újat már nem lehet lerakni ez tény, szépen le vannak rakva az alapok amik jók (elvileg) pl: az Fps mint mûfaj elérte azt amit kell és már nem nagyon van mit fejleszteni rajta. Új történetekkel hangulatos játékokat kell csinálni a meglévõ alapokra. Sajnos az igaz, hogy egyszerûsítések nem mindig jók a konzolosodás igen csak árt de azért itt is akad egy-két pozitívum.
"6-7 éve még minden megjelent játék kb legendássá vált, most meg ilyen nagy nevû játék folytatása is egy összecsapott vacak (a névhez képest)."
6 éve 2003-at írtunk.. hasonló volt a helyzet mint most. Akkor is rengeteg szemét volt az más kérdés hogy csak a jókra emlékszel vissza! Annó a medal of honor tényleg klasszikus volt de abban is rengeteg elcsépelt vagy unalmas és vontatott rész volt! Az igények rendesen megváltoztak ha most adnák ki csak korhû grafikával és mondjuk nem játszottad volna az eredetit egybõl a pokolba kívánnád és 20 percet se élne meg a játék.
A wolf2 pedig minden csak nem összecsapott vacak! Az egész játék alatt végig látni, hogy tényleg dolgoztak a ravennél és ha sok elemet láttunk is korábban (pl. idõlassítás) nem csak egy összelopott valami. Igen is igényes játék.
Nekem is etalon az RTCW és mint mondtam én is a wolf3d-vel kezdtem de a saját példámon látva nem mindig a játékokkal van a baj:
Mert látom hogy jó meg semmi komoly baj nincs egyes játékokkal de már nem köt le így 23 évesen pedig 10 éve még mit meg nem adtam volna érte.
Szóval a wolfenstein nem tökéletes játék de van hangulata és élvezetes. Mi kell még?
(Ja és még mielõtt ez saját vélemény nem kell egyetérteni vele és nem számít ha nem tetszik a wolf de azért érdemes más szemszögbõl is megnézni mielõtt eltemetnénk valamit.)
F
Nekem is nagyon bejön. Ha nem lenne az irányítás probléma (bár 9.8-as Katinak hála már jobb.), meg néhány apróbb bug akkor lehetne simán 10/10 eddig. Még mindig nem vittem végig, kiélvezem minden pillanatát. <#vigyor>#vigyor>
Bár lehet, hogy csak én öregszem :/
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
ez a pókos missio(67%-nál)😄 nem volt semmi😄
sajnos már nincs scak 33 % ...:S:S
nem tudom miért fikázzák oan sokan... sztem nagyon jó......😄
Meg se közelíti ez a játék a legelsõ Wolf-ot ilyen téren. Death incarnate fokozaton nem volt sétagalopp végigvinni. Emlékszem az Übermutant nevû fõellenfél volt a kedvenc a 4. epizódban, szinte legyakhatatlan volt. De ezzel a résszel úgy láccik nem sikerült feltámasztani a legendát. :/
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
pedig bivaly erõsen küldöm rá a raksikat, lassítok is---
http://kosadz0r.mybrute.com/
Azt szeretném megkérdezni, hogy a kar98 ra applikálható upgrades-ek mind valódiak e, léteztek e anno.
Thx
xP
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Minden tárgyat megpróbálok szerezni minden pályán és már el is akadtam😄
Nem találok valami kötetet(tomes) a 2. pályán amikor megszerezzük azt a kristályt meg bele az idõlassitó valamit.
A dohányzás halálos függõséget okoz!!!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%