Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
FEAR 2-öt elözte meg nálam ez a játék az idei eddig kijött fps-ek közül abszolut a legjobb.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nem világmegváltó semmilyen téren, de jól összerakott game.
Egyáltalán nem vártam sokat az elõzetesek alapján a játéktól, de kellemesen csalódtam. Úgy látszik ez a "taktika" kifizetõdõ, hogy 0 elvárásom van most már lassan a játékokkal szemben és egyiket se várom. A Batman játékkal kapcsolatos hírek nem is érdekeltek, mert gondoltam ez csak szar lehet, azt hoppá...
A church pályán a lángot dobálót hogy lehet kiiktatni? Köszi
SoF-ok mellé Star Trek: Voyager Elite Force nagyon kellemes volt, Jedi Knight II és Jedi Academy legendásak, X-Men Origins: Wolverine meg kb az utóbbi évek legjobb hack'n'slash mókája. és akkor csak 2000 utániakat említem, és azokat amiket ki is próbáltam.
"The trees move. Do you not see it?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a repülõteres mega kastélyos pályáknál le a kalappapl, de tényleg, ott wolfi hangulat volt ezerrel.
1. Wolfi franchise
2. id
3. raven/activison
4. ld. 1. pontot.
Qwerty4
A pozítivummal nem értek egyet, nekem nem adta át a tökéletes wolfi hangulatot...
nekem még mindig tetszik a wolf, bár semmi forradalmi, mégis jópofa a sztori (Crysis története ugyanolyan sablon mint egy bkat EVM játéké, csak remek grafika, fizika, na meg a nanosuit ami felemeli a cuccot...de felejthetõ volt számomra...fasza ki techdemo, csinálhatnának ezzel a motorral egy játékot is 😄DDD)
Calver: CoJ 2: mész pisztollyal lõsz, mész puskával lõsz, mész ágyúval lõsz, mész lóról lõsz és újra elõröl ugyanaz, nem lehet itt már újat mutatni. A wolf visszahozta a régi idõk FPS stjlusát, nincs fedezék, nincs kihajolás, csak mész és lõsz, szerintem nagyon is jól megcsinálták. Akinek meg nem jön be a régi stílus annak hiába magyarázok.
Shep: pl nekem nemrég a Call of Juarez - Bound in Blood pisztolypárbajai elég újszerûnek hatottak <#nyes>#nyes> de kétségtelen h legtöbb FPS eléggé egy kaptafa, bár nincs is ezzel olyan hatalmas gond.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ami változatosságot illeti... bah, mondjuk rá h ízlések és pofonok, nálam wolfika volt az utóbbi idõk legrepetitívebb játéka.
De a legjobb az volt mikor írta a gyerek a carbonra hogy milyen káprázatosan szép. Oszt x800-al nézte, ami ugye sm2b-s.. Láttátok ti már a carbont sm2-es vgaval? UHHH 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Nem tom valamiért megorrolnak ránk, mert nem oda valók vagyunk és nem kívantos számukra a jelenlétünk. Elvégre az az õ személyes szférájuk.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.