Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
az a kék fényes???

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bokafix2
Én a dezintegráló fegyót direkt az ilyen köcsögökre tartogatom. Nem sok kell neki belõle. <#ravasz1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
válts veil nézetbe, lõdd a szörnyet,mikor beáll regenerálni magát ,lõdd szét a szerkezetet, ismételd a többivel

PSN ID.: Beegabor

Hegi90
Van valami jó technika arra, hogy hogyan lehet kinyírni a kórházban a ninját meg a pajzsos köcsögöt a két kutyájával kinyírni? Nincs semmi lõszerem, a pajzs nem véd meg a ninjától, és már legalább 5x nekifutottam :C

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Empty
dagadt tábornokot h lehet kinyírni? kössz

Shep
Igen mind jó játék ahogy ez is 😊, de megváltásról egyik esetében sem beszélhetünk. Mindegy én befejeztem a témát, az örök elégedetlenkedõket meg csak sajnálni tudom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Az id-nek kellett volna várnia, míg fel fejlesztik a graf motort tech 5-re😞(

Mondom soknál, nem az összesnél. Pl: a Batman szép, meg a Bioshock. De a BiA fõleg a belsõ tereknél, kifejezetten ronda ehhez a játékhoz képest, a Vegas 1-2 is elbújhat mellette.

wedge31
Én már ugy vagyok vele hogy ha egy játékot lehuznak itt a fórumon nálam már jó ajánlólevél.
FEAR 2-öt elözte meg nálam ez a játék az idei eddig kijött fps-ek közül abszolut a legjobb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Batman leveri UE 3 garfikában.

A grafika szerintem nagyon is jó. Sok U3 motoros játékot elér grafikai színvonalba, fõleg belsõ tereknél. A Hangulata nagyon tetszik, igaz nem játszottam az elõzõ Wolfival csak az elsõ résszel, szal ahhoz képest sokat fejlõdött. <#vigyor>
Nem világmegváltó semmilyen téren, de jól összerakott game.
Egyáltalán nem vártam sokat az elõzetesek alapján a játéktól, de kellemesen csalódtam. Úgy látszik ez a "taktika" kifizetõdõ, hogy 0 elvárásom van most már lassan a játékokkal szemben és egyiket se várom. A Batman játékkal kapcsolatos hírek nem is érdekeltek, mert gondoltam ez csak szar lehet, azt hoppá...

Seth
Igen ,ezek mind jó játékok, akárcsak ez a Wolf epizód.

PSN ID.: Beegabor

Hali!

A church pályán a lángot dobálót hogy lehet kiiktatni? Köszi
Calver
hátööö... nem is tudom, van mibõl válogatni
SoF-ok mellé Star Trek: Voyager Elite Force nagyon kellemes volt, Jedi Knight II és Jedi Academy legendásak, X-Men Origins: Wolverine meg kb az utóbbi évek legjobb hack'n'slash mókája. és akkor csak 2000 utániakat említem, és azokat amiket ki is próbáltam.

"The trees move. Do you not see it?"

Shep
Miért az eddigi játékaik milyenek voltak, miben voltak jobbak, mint ez? Fõleg a Raven játékok érdekelnének, mert id-nél majd bejátszod a Doom és Wolf3D kártyákat amik azon kívül, hogy 2,5D-sek sima lövöldék (szerintem is nagy játékok, de semmivel nem különbek, mint ez), Ravennél egyedül a SoF az ami tényleg jó volt, de az is csak a csonkítások miatt ami most is megvan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát errõl beszélek én is, az összes eddigi játékuk ilyen volt, nem tudom mit vártak a népek,(Tudom Prince te megváltást, ne haragudj, de ez óriási naivitás a részedrõl) szerintem amit lehetett azt kihozták a témából és a régi fps stílusból, a hangulat szerintem simán jobb, mint a régiekben.

Prince23
ja és áldásom rá, akinek bejött a fõboss fight és maga a környezet, ahol zajlott az.

a repülõteres mega kastélyos pályáknál le a kalappapl, de tényleg, ott wolfi hangulat volt ezerrel.

Prince23
Hát igen nagyok az igények, mivel:

1. Wolfi franchise
2. id
3. raven/activison
4. ld. 1. pontot.

bosco05
Szerintem egyeseknek túl nagyok az igényei. Ez egy sima ID Software fps. Nem tudom ki mit várt, de én ezt, sõt még ennyit se, ha a korábbi játékaikra gondolok, ettõl függetlenül mindíg megfogtak az ID-s játékok, mert arról szól ami az FPS lényege. Lõjj! 😉
Shep
De a grafikával mi a baja mindenkinek, szerintem igenis szép, kidolgozott. Hát én tényleg nem értem ami itt megy, lehet jobb lenne nekem is elfelejteni ezt az oldalt, mert mindig csak a sírás, megy, hogy ez szar az szar, de azt senki nem tudja megmondani miért szar ami szar.

bosco05
Nem tudom mit vársz te egy ilyen játéktól, komolyan nem értem. Grafikával meg semmi gond szerintem.
Qwerty4
A kastélyos küldetés után még hány boss van? (azt megnéztem, hogy azután még 3 pálya van:Airfield, Zeppelin, Black Sun)

Qwerty4

Prince23
Hát figy, 70% meg az én 65%-om még nem lehúzás, csak simán középszer. Ennyit tudott a wolfi. Grafba se volt valami húúde valami eszméletlen jó... Nagyon sokat vártama gémtõl, szinte salvation-t.

bosco05
Ipon gyakorlatilag az írása háromnegyedében dícséri a játékot majd kb az utolsó bekezdésben lehúzza és lepontozza, elég összeszedetlen írás. Igaziból nekem baromira bejön, nyílván más az ízlésünk, ez így is van rendjén, de nem értem miért kell lehúzni a játékokat. Az, hogy valami nem tetszik, nem fog meg nem egyenlõ azzal, hogy nem is jó. Ez az amit a Magyar újságírás sosem tudott megtanulni 😉
Prince23
Egyébként a játékélményre és hangulatra én is 5/10-et adtam, ha visszaolvasod a véleményemet róla. Tökéletes mértékben egyetértek a WP (EZ ALAP HONLAP, igazságos) és az ipon ítéletével! A pontozott résszel természetesen.
A pozítivummal nem értek egyet, nekem nem adta át a tökéletes wolfi hangulatot...

Calver
szmájlit látod, ugye? a "nem jön be a régi stílus"-ra írtam.

már hogy a bánatba ne lenne!!!!! és hatalmasan jó is 😄 fõleg a kieg után a röpmotoros cuccok 😄DDD

nekem még mindig tetszik a wolf, bár semmi forradalmi, mégis jópofa a sztori (Crysis története ugyanolyan sablon mint egy bkat EVM játéké, csak remek grafika, fizika, na meg a nanosuit ami felemeli a cuccot...de felejthetõ volt számomra...fasza ki techdemo, csinálhatnának ezzel a motorral egy játékot is 😄DDD)

Shep
Te, én hol anyáztam?

bosco05
OFF: Sinbe van multiplayer amúgy? Régen sokat toltam vele, elég jó kis game volt 😊
Calver
hé, azért anyázni nem kéne <#beka3> abszolútde csípem a régi idõk FPS-eit - fav FPS-em a Sin még mindig, 1998-ból - szóval ezzel nincs gond. szimplán nekem wolfika kevésnek, és sajnos meglehetõsen unalmasnak tûnt. de, lévén ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni - csak ne mondjuk rá valamire h mekkora újító, ha nem az.

Shep
Ez tök poén 😊

Calver: CoJ 2: mész pisztollyal lõsz, mész puskával lõsz, mész ágyúval lõsz, mész lóról lõsz és újra elõröl ugyanaz, nem lehet itt már újat mutatni. A wolf visszahozta a régi idõk FPS stjlusát, nincs fedezék, nincs kihajolás, csak mész és lõsz, szerintem nagyon is jól megcsinálták. Akinek meg nem jön be a régi stílus annak hiába magyarázok.

bosco05
Nem játszottam Crysissel, de ettõl függetlenül, szerintem jó kis sztorin alapuló hangulatos változatos játék, lehet, hogy téged nem fogott meg, bár nem tudom mit kívánhatsz még egy fps-tõl.
Calver
ha végigtolod, kapsz cheats menüt köv. végigjátszásnál, ott nyomhatsz be ilyeneket.

Calver
sõt, már Deus Ex-ben is, csak kicsit közelebbit akartam alapból írni <#vigyor2> lényeg, h nem egy hatalmas újdonság.

Shep: pl nekem nemrég a Call of Juarez - Bound in Blood pisztolypárbajai elég újszerûnek hatottak <#nyes> de kétségtelen h legtöbb FPS eléggé egy kaptafa, bár nincs is ezzel olyan hatalmas gond.

ranGer2
wp-rõl nem engedte.. 😞

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Shep
Biztos 😊 (mondjuk ez a kép beszúrás szerintem nem sikerült) 😊

ranGer2

ranGer2
Hmm ez vmi easter egg? 😊

Shep
Na de egy FPS-ben mit akarsz, alapvetõen egy sem jut eszembe ami ne ismétlõdésbõl állna.

Maxtreme
meg pl a timeshiftben is láttunk már ilyet..

Calver
nem akarlak nagyon lelombozni, de az egész Veil cuccot már Crysis-ban már megcsinálták, csak ott máshogy hívták... sõt, már azelõtt is jópár játékban voltak hasonló mókák. szóval ez kb annyira friss mint egy kéthetes döglött tehén.

ami változatosságot illeti... bah, mondjuk rá h ízlések és pofonok, nálam wolfika volt az utóbbi idõk legrepetitívebb játéka.

bosco05
Kristályok, dimenzióváltás, anomálisák, de mindegy is, mert nem fogok flamelni azért, mert neked nem tetszik. Maximálisan változatos játékmenet, eddig két pálya nem volt ugyanolyan, de még csak hasonló sem, csak ámulok és bámulok és futok megszerezni a kristályokat 😊
Calver
ötlet? újítás? hol?

Maxtreme
pont ott ahol a (szinte) az összes nfs 90+-ot kapott xD
De a legjobb az volt mikor írta a gyerek a carbonra hogy milyen káprázatosan szép. Oszt x800-al nézte, ami ugye sm2b-s.. Láttátok ti már a carbont sm2-es vgaval? UHHH 😄

bosco05
Ebben a játékban több az ötlet és az újítás mint az eddigi fps-ekben összesen. Aki erre játékélménynél ötöt ad a tízbõl, az vagy hülye hozzá, vagy utálja az fps-t. Tény, hogy vannak hibái, de összességében Cod1 óta ez az elsõ fps játék ami offline leköt. Elõtte erre talán még Half Life a Quake2 és a Quake1 volt képes erre, nomeg a Doomok és az elsõ Wolf 😄 . Amiket így hibának észrevettem és nagyon szembetûnõ volt, hogy sok helyen az üveg szent és sérthetetlen ami 2009-ben elég nagy probléma, meg az emberkék néha mûvelnek érdekes dolgokat, az ai nem a legokosabb, de a játék hangulata valami eszméletlen. Nálam min 85%...
Prince23
WP 7.5/10
Ipon 70%

ennyi 😄
itt az igazság. GS 90 pont felettit adott LOLLER, hol az eszük, istenem

😄😄D igen, biztos mi se vennék jó néven ha õk lebzselnének a mi világunkban egy részecskeágyúval felszerelve 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

norbi2fraktal
még a 9-et is alig használja XD

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Én nem bántottam õket egyszer sem és mégis rámtámadtak. Kritikában is írták hogy minél több idõt tartózkodsz a Veil-ben annál hamarabb fognak támadni.
Nem tom valamiért megorrolnak ránk, mert nem oda valók vagyunk és nem kívantos számukra a jelenlétünk. Elvégre az az õ személyes szférájuk.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.