100
Dokufilm
-
skid #100 Minden a mértéktől függ. Mindent szabad enni, csak nem mindegy, hogy mikor és mennyit. (Norbi) Én kb félévente szoktam betérni egy gyorsétterembe, de ennyi. Így nincs baj ebből. -
Qwertypro #99 Sziasztok !
El tudnánok küldeni/feltölteni valahová a filmet magyar szinkronnal !
Előre is kösz ! -
#98 Máma a suliban megnéztük ezt a filmet föld napja alkalmából.Most már másodszora látam!:) -
#97 szerintem érdekes film volt bár már nem emlékszem hogy mi szerint számolták az adagokat meg az étkezések számát -
#96 Szerintem tök jó a film! Én mindennel egyetértek ami a filmben van, de néha én is eszek a McDonald's -ba, pedig tudom hogy egy rakás szar, DE JÓ IZE VAN! -
#95 Sztem nagoyn jó film!
Vices meg tanulságos! -
#94 Mondjuk Amcsiba ez szószerint JunkFood, itthon annyira nem, hisz az itthoni meki a bábolnától szerzi be a cuccost, ha jól tom, meg innen-onnan, és ezek annyira azért nem gyártanak mesterséges szart, mint az amcsik. -
#93 Szerintem ezzel minden épelméjű ember tisztában van, ennek a bizonyítására nem kell másfél órás oknyomozó dokumentumfilm... -
#92 Figyelj!
Te szerintem félre érteted a filmet!
Azoknak szól akik naponta itt esznek!
Ő is azt mutata be hogy milyen lene ha mindig itt enének...
Párszor lehet Mekibe meni csak nem szabad túlzásba vini! -
#91 "én nem értem, hogy egy egészséges embernek hogy nincsen lelkiismeret fordulása bemenni egy ilyen tteü helyre, és ezzel beállni a többi barom sorába, és lefeküdni a semmittevő élet lélek és fizikumölő úthengerének."
Túl könnyen ítélkezel azok felett, akik másképp gondolkodnak, mint Te. Én szívesen eszek McDonald's-ban, mert finom a kaja, gyors a kiszolgálás és kulturált a környezet. Nem hiszem, hogy ettől szánalmas barom lettem.
Viszont csinálhatnék egy filmet, amiben fél évig sárgarépán élek, aztán a végén majdnem meghalok karrotinmérgezésben, ezzel bizonyítva a sárgarépa súlyosan egészségkárosító hatását. Na ha ezt megtenném, akkor lennék szánalmas demagóg majom, mint amilyen a Supersize Me készítője is :). -
#90 -
#89 Tegnap volt a Duna TV-n 20:00-kor!
Én most látam elöször és szerintem nagyon jó!
Tanulságos is meg szorakoztato is!
Jó film! -
#88 Nem tudom, minek kell valakinek fikáznia ezt a filmet, hisz még nem is látta, én is eleinte azt hittem, hogy megint egy amerikai baromság, de nem. Lehet, hogy a nagymami süteményei, és a szemétkaja, ugyanannyi kalóriát tartalmaz, de én akkor inkább a süteményt enném, mint ezt a junk food-ot. Aki meg szarik az egészre később megbánja, hiába jól esnek a meki laktató kajái, egy szép nap megbetegszel és bánni fogod, hogy ennyi szart ettél. -
Vándorsólyom #87 azért az vérlázító, amikor valaki a mcdonalds mellett emeli fel védő szavát, akár itt a fórumon. az tény, hogy ha egyhangúlag, és sokat (többet mint kellene) eszik az ember, elhízik, de az is tény, hogy az elhízásohz vezető életmódot a mcdonalds ugyanúgy terjeszti és felelős érte, mint ahogy a szellemi szint nullázódásáért is. én 18 évesen makk egészséges vagyok, életemben egyszer ettem ilyen gyors faszságban, akkor sem magam döntéséből. az én életem is rohanás, mégis mgetalálom mindig a lehetőséget, hogy sportoljak, olyakor verseny szinten is.
És annyit is hozzátennék még, hogy bár megalapozottak a vádak a filmmel szemben, hogy kicsit túlzóan vádolj az éttermet, éshogy nincs teljesen igaza, EZ TELJESEN LÉNYEGTELEN!!! Ugyanis a lényegre rámutat, és azon kívül, hogy a mcdonadsot basztatja, szól ez másról is, pl. ott van hogy a jézusos képet nem ismerték fel a kölykök. És igazán bemutatja nekünk az amerikai embereket, és ez az igazi kép, nem az, amit a rohadt akciófilmekben láthatsz.
én nem értem, hogy egy egészséges embernek hogy nincsen lelkiismeret fordulása bemenni egy ilyen tteü helyre, és ezzel beállni a többi barom sorába, és lefeküdni a semmittevő élet lélek és fizikumölő úthengerének. -
#86 Én nem láttam a filmet, viszont 8 hónapot dolgoztam egy londoni mekiben. napi 1 Big Tasty + nagy sültkrumpli + nagy kóla = +8-9kg hízás.
1 ilyen menüben majdnem annyi kalória van mint a napi szükséglet, de hát naponta nem 1x kajáltam, hanem reggeliztem és vacsoráztam is. ez igy már biztos út volt a hízáshoz.
nem azt mondom, hogy mástól nem lehet elhízni, de ez biztos nem egészséges. gondolom nem véletlen hívják junk food-nak... -
#85 Most nyomtam be egy bikmek+mekrojál+2xnagykrumli kombót és nem hánytam;) -
#84 Szerintem is kamu a film. -
#83 Ez a film tényleg érdekel valakit? Ezek szerint... Na, akkor soha jobbat! -
winnie #82 mennyivel egyszerűbb lenne, ha megnéznéd egy feliratos oldalon, nem? (amúgy már készül) -
#81 sajnos nem, csak brazil feliratom van hozzá, és nincs kedvem leforditani az angol hang alapján... -
#80 Feliratot tud valaki hozzá? -
#79 kérdezték -
#78 Jó fej volt még az a napszemüveges surmó is (talán rendőr?). Mikor kérdeték tőle, hogy mi a koleszterin:
"Mit érdekel az engem? Akkor eszek, amikor éhes vagyok!"
LOL -
#77 Legjobban egyébként a fekete gyerekek tetszettek az utcán. Azok is meki kaján éltek, csak éppen lejártak kondizni is, nem is voltak kövérek vagy betegek. Meg a csákó, aki folyton Big Mac-et zabált. Ahhoz képest elég csontos volt szegény :). Van aki attól is hízik, ha levegőt szív, egy haverom viszont képtelen hízni, bármennyit eszik és bármennyire szeretne is. A mekit perelni az elhízás miatt egy nagy vicc. -
#76 Szerintem csak a bnője volt vegás, ő nem. Még mondta is, hogy szereti a sonkát meg a húst, és nem lenne vegás akkor sem, ha nem lenne ez a kísérlet. -
#75 Én nem azt mondom, én is simán megbírnék enni egy Super Size menüt (és meg is ennék szívesen :) ), de ez a csávó, mint az elején kiderült, vegás volt, mivel a bartánője is az, szal nem volt esetleg ráálva nagyobb adag kajákra, mint mi, és ez a gyomrának cseppet sem teccet... -
#74 Komolyan elhiszed, hogy egy egészséges felnőtt férfi nem bír megenni egy Supersize menüt? Ha a kóla nem puffasztana, a fél fogamra se lenne elég :) -
#73 Hát sztem az tuti megtörtént vele...nekem nem úgy tűntm, mintha kivágták volna... -
#72 AZé hányta ki bazdmeg mert lenyúlt a torkán. Persze azt kivágták;) -
#71 az egész;) -
#70 Laptopnak, nem TFTje van? :) Azaz, az nem vibrál :) -
#69 jaja, azon a jézusos képen röhögtem egy sort.
viszont az egész filmról lerí hogy amerikai.. szal amikor megy a rélegre piros csíkos kék csillagos alsógatyában.. meg amikor elmondattja pár emberrel a vmilyen amcsi esküt..
én rühellem a mekdonáldzot, de a film elég nagy félrevezetés, belemagyarázás. hogyha vki ugyan ezt kipróbálná "magyaros" kajával nem lenne eltérő az eredmény.
-
#68 Mivel itt úgyis a gyorséttermekről van szó, ezért kérdeznék vmit?
Anno miért vonult ki Magyarországról a Dunkin' Donuts? Emléxem, kiskoromban imádtam a fánkjaikat, kurva finom volt, annál jobbat senki nem tudott csinálni... -
#67 nem, bittorrent -
OPM #66 thx
és innen közvetlenül letöltésvezérőlvel lehet tölteni? -
#65 felraktam a bithumen-re egy Super.Size.Me.LiMiTED.DVDSCR.XviD-DoNE [CD1] + [CD2.REPACK.DVDSCR.XviD-iNSPiRE]
verziot -
Kolbasz #64 Köszke. Csak ez rövid. -
winnie #63 www.suprnova.org -> search, ide írd be, hogy 'size' mondjuk. -
OPM #62 http://www.supersizeme.com/audio/SSME%20clip.mp3 -
Cat #61 Super.Size.Me.DVD-SCR.SVCD.LiMiTED-HafVCD
º TiTLE...: Super Size Me DATE.....: 07/28/04 DiSKS: 2 º
º º
º FORMAT..: SVCD QUALiTY..: DVD Screener º
º º
º iMDB....: 7.8/10 TYPE.....: Documentary º
º º
ÈÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍͼ