Monitor probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek nekem...
Remélem, hogy ti tudtok rajtam segíteni, mert nagyon ideges vagyok, ezt a levelet a bnõm gépérõl küldöm...
Szóval tegnap a gépem már szarakodott, azt csinálta, hogy csak az 5.-6. újrakapcsolás után jelent meg a monitoron a dolgok. De ma reggel be akartam kapcsolni, és hiába kapcsolom be a gépet, egyszerûen a monitorom fekete marad, semmi se történik. A monitor, gép TUTI, hogy jól van összedugva. Ugye rögtön arra gondoltam, hogy rossz a monitorom. Fogtam a monitoromat átvittem a másik géphez. Ott símán bekapcsolt, nem volt semmi gond. Ugye akkor arra gondoltam, hogy a videókártyám a rossz. De este kiderûlt, hogy azzal sincs semmi gond, ugyanis áttettük a másik gépbe és ott volt képe a monitornak. Akkor azt csináltuk, hogy a másik gépbõl kivettük a videó kártyát és betettük az én gépembe. És most se volt kép! Most akkor az alaplapom beszart? Vennem kell egy alaplapot? Tudom, hogy ezt most így nagyon nehéz megválaszolni, de... Mi lehet most a gond szerinted? Mit kéne még megpróbálnom? A tápkábel szerintem 80%, hogy jó!
Köszi a segítséget!!
Ui.: Lehet, hogy a cipekedésbe lett valami baja?! Venni kell egy új alaplapot? De az ha jól tudom, akkor RE-Install-al jár ugye?
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
MENU alul a két csillagra ráállni, de selectet nem kell nyomni
majd LEFELENYÍL+BALRANYÍL egyszerre pár másodpercig, utána ha újra bemegyek a menube, a két csillag helyett egy 12 lesz, select, majd ráállni a degausra és JOBBRANYÍL
lehet állítani a horizontális fókuszt, vertikális fókuszt, fényerõt, kontrasztot, geometrial dolgokat ami alap menübe nincsen ...
nekem a széle egy kicsit homályos volt, de így sikerült beállítani
Next PC upgrade: 2022
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
van egy tünet a monitoromnak
de elöbb egy kérdés volt olyan hogy a mobilom a monitor mellet volt elkezdet a hangszoró fura pityegö hangot adni és a monitor oldala csikozodot
ez gondolom az interferencia
nos mivan akor ha a mobil nincs a közelbe vagy ki van kapcsolva miért csikozodik a monitor? (Nokia MicroEmission 447x)
üdv..
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Amúgy nálam most azt is csinálja, hogy ha valakinek villogós Avatarja van, akkor a kép is alig észrevehetõen vibrál.
Fura. Lehet, hogy el kellene vinnem szervízbe?
Þór vígi þessi rúnar
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tûnik a fehér?
Lentebb vettem a felbontást a 1152x864-re 120 Hz-en, ott jobb a helyzet, de amikor a topic nevein húzom a kurzort, akkor egy halvány fekete vonal rohangál a topicnevek mellett/mögött és alig észrevehetõen vibrál a kép.
SA-ban (800x600, 120Hz) is elõjön ez a zsizsegés.
Tudtok valamit?
1.5 éves a monitor (2004 jan 07).
Van valami ötletetek, viszonylag sürgõs lenne!!!
Elõre is köszönöm az ötleteket és tippeket.
Þór vígi þessi rúnar
Az elektonika szállt el a monitorában.Vidd el szervízbe.
eset:
Este kikapcsolom a gépet, minden OK.
Reggel bekapcsolom, elindul, XP boot screen OK, utána sötétség.
Utána nagynehezen Safe mode-ban elindul, újraindítom normálban, elindul OK.
Ami nem OK hogy a kép mérete lecsökkent balról-jobbról 2-3 cm-vel, miközben ugyanúgy 1024x768 a felbontás.
Nyilván ha széthúzom, hogy a kép a teljes monitort elfoglalja, torz, nyújtott lesz a kép.
Mondom OK, biztos valami beszart a Winben, majd legfeljebb újratelepitem, de...
Újraindít, Debian beboot, vizuális hatás ua. Azaz linux alatt is ugyanúgy összement a kép. Tehát gondolom nem az oprendszerrel van gáz, hanem a monitor, vidkari körül.
Valaki látott már ilyet?
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
???
Olyan monitor problémám lenne, hogy jácottam, aztán 1x csak elszállt a kép, a zene beszaggatott!
Mit tehettem, reset...
Aztán újraindítaná és nem jön be a kép
Nah mondom csekkolom a videókarit, mert a régebbi kártyával is csinált ilyet(annak leállt a hûtõventillátora)és felforrósodott
Megnézem ezt az újat is, bazz ez is forró volt...
Kikapcs, megvár még lehûl..
20 perc múlva bekapcs semmi..
Videókari pörög
Vinyó pörög
Gép sípol 2õt ahogy szokott
DE NINCS KÉP
MONITOR NEM JÖN BE...
Mit tudtok mondani...Mi lehet a baj???
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
köszi
En is most vettem monitort es nagyon meg vagyok vele elgedve... igaz majdnem 40 kilo de na :D
Tippeket, 5leteket javaslatokat kérnék.
Le szeretném cserélni a mostani gagyi crt monitoromat 19" os tft re. Két tipust találtam eddig ami kb szoba jöhet az egy Philips 190S5CS és a Viewsonic VG910b. Kb egy árban vannak, olyasmi érdekel, mint képmöség , szinhûség, tartósság, ilyesmi. A tft - k elönyeivel és hátrányaival nagyjábol tisztában vagyok , szoval várom az ötleteket, tapasztalatokat. A zsebem nincs tul kitömve, szoval ezért gondoltam erre a 2 tipusra.
Elöre is köszi
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
aoc 17" monitor féléves és hirtelen totál szürke lett a kép
képcsõves vagy mi?
- Hé! Álljon meg,...ne legyen szamár! - Könnyû azt mondani! - motyogta a szamár, és tovább ment.
De én kb tucatot olvastam illetve a szakmámból adódóan láttam.
És ezek alapján egyértelmûen mondhatom, hogy nem érdemes mostani LG-t venni.
Legalábbis szvsz
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
Most küldjük vissza 2.szorra.
Szerencsére ez munkahelyi magamnak otthon egy jó "öreg" Del 19"os van, az a tuti, 1 méterre van az asztal végébe rakva, így nem is árt nekem. legközelebb ha moncsit veszek az csak LCD lesz, majd jövõre 120ból akkor már biztos elég jót lehet majd venni.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
steam, origin: ACE_hun
De az LG-rõl sok rosszat olvastam mostanában
Itt érdemes olvasgatni:
klikk
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Hajrá Vidi! Força Barça! sokker.org - a legjobb online focimenedzseres játék! ;)
Monitort szeretnék venni, 40000-ért max, és szeretném megkérdezni, h melyiket érdemesebb a 3 közül, és miért?!<#whatever>#whatever>
LG 710B 17" CRT, 3 év
LG T710B 17" EZFLAT, 3 év
LG F700B 17" FLATRON, 3 év
A mielõbbi választ elõre is köszi! (Még ma szeretném megvenni.)
EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS

EPoX 8RDA3+ | Barton 2500+@3000+ | GlobalWin Cak4-88T | 2x512MB Infineon DDR400| Seagate SATA 160GB | MSI Geforce 6600 256MB VIVO | PLEXTOR 48/24/48A + PIONEER DVDROM 16X | DTK 400W PS
Azt csak azért írtam, hogy anyám is úgy cseszte el a monitoromat! Vannak már külön monitortisztító eszközök, amik elég jók, azzal kend be, szerintem!
Amúgy nem hinném, hogy garba kicserélnék.