264
nincs teljes cím
-
hi.
eset:
Este kikapcsolom a gépet, minden OK.
Reggel bekapcsolom, elindul, XP boot screen OK, utána sötétség.
Utána nagynehezen Safe mode-ban elindul, újraindítom normálban, elindul OK.
Ami nem OK hogy a kép mérete lecsökkent balról-jobbról 2-3 cm-vel, miközben ugyanúgy 1024x768 a felbontás.
Nyilván ha széthúzom, hogy a kép a teljes monitort elfoglalja, torz, nyújtott lesz a kép.
Mondom OK, biztos valami beszart a Winben, majd legfeljebb újratelepitem, de...
Újraindít, Debian beboot, vizuális hatás ua. Azaz linux alatt is ugyanúgy összement a kép. Tehát gondolom nem az oprendszerrel van gáz, hanem a monitor, vidkari körül.
Valaki látott már ilyet? -
Miért nem viszed el szerelőhöz? Az egyből megmondja mi a baja a gépednek. -
ZDorF #102 Arra gyanakodok, hogy vagy monitor, vagy alaplap gond.
??? -
ZDorF #101 Hali mindenkinek!!
Olyan monitor problémám lenne, hogy jácottam, aztán 1x csak elszállt a kép, a zene beszaggatott!
Mit tehettem, reset...
Aztán újraindítaná és nem jön be a kép
Nah mondom csekkolom a videókarit, mert a régebbi kártyával is csinált ilyet(annak leállt a hűtőventillátora)és felforrósodott
Megnézem ezt az újat is, bazz ez is forró volt...
Kikapcs, megvár még lehűl..
20 perc múlva bekapcs semmi..
Videókari pörög
Vinyó pörög
Gép sípol 2őt ahogy szokott
DE NINCS KÉP
MONITOR NEM JÖN BE...
Mit tudtok mondani...Mi lehet a baj??? -
Lehet eladom a monitort mert en ezt nem birom. -
Most vettem hangkartyat de ugyanugy bug.... fax kivan :( -
szala #98 és esetleg 1600*1200 ban is müxik? -
En 1280x1024-ben hasznalom 120 hz -en es tokeletesen mukodik :D -
szala #96 Ehhhe , na mesélj csak :o) Ezeknek a legnagyobb felbontás az 1280 , vagy esetleg tud többet is? -
Nekem is olyasfele van:DDDDD -
szala #94 ne értsd félre, nem kötözködés, de az is érdekelne,mire alapozod a véleményed :)
köszi -
Philips 190S5CS -
szala #92 Nem vagyok gémer, inkább melora használom, és ami crt és legalább ekkora képe van és normális minöségü, hogy talán nem késziti ki a szemem, az kb a duplája az ára, mint ezeknek -
Szerintem ne vegyel TFT-et ha gamer vagy... ha nem vagy az veheted. Az utobbi idoben nagyon sokan panaszkodtak az ilyen monitorokra.
En is most vettem monitort es nagyon meg vagyok vele elgedve... igaz majdnem 40 kilo de na :D -
szala #90 Sziasztok
Tippeket, 5leteket javaslatokat kérnék.
Le szeretném cserélni a mostani gagyi crt monitoromat 19" os tft re. Két tipust találtam eddig ami kb szoba jöhet az egy Philips 190S5CS és a Viewsonic VG910b. Kb egy árban vannak, olyasmi érdekel, mint képmöség , szinhűség, tartósság, ilyesmi. A tft - k elönyeivel és hátrányaival nagyjábol tisztában vagyok , szoval várom az ötleteket, tapasztalatokat. A zsebem nincs tul kitömve, szoval ezért gondoltam erre a 2 tipusra.
Elöre is köszi -
Igen kerem alasan. Integralt. -
Zozo76 #88 Integralt hangchip vagy hangkartya van a gepben? -
Az ok de mi a banatot csinajak ? -
valamilyen elektromos interferencia.... -
Van egy vadiuj Philips Brilliance 109P4 -es monitorom. Amikor rakapcsoltam a gepre elkezdett egy fura bugos hang kijonni a hangfalakbol. Egyfeszt bugnak. Viszaraktam a regi 107-es Belinea-t es nem bugot... mi a banat baja van ???? :((( -
ja meg néha visszaugrik ahogy beállítottam
-
helo
aoc 17" monitor féléves és hirtelen totál szürke lett a kép
képcsőves vagy mi? -
Ezt már láttad?
Tapasztalatom nincs róla -
EZ egy tapasztalat.
De én kb tucatot olvastam illetve a szakmámból adódóan láttam.
És ezek alapján egyértelműen mondhatom, hogy nem érdemes mostani LG-t venni.
Legalábbis szvsz -
jah az engem is... -
az enyém 2 hét után elintézte magát, visszament garba aztán kihozták, most megint besárgult.
Most küldjük vissza 2.szorra.
Szerencsére ez munkahelyi magamnak otthon egy jó "öreg" Del 19"os van, az a tuti, 1 méterre van az asztal végébe rakva, így nem is árt nekem. legközelebb ha moncsit veszek az csak LCD lesz, majd jövőre 120ból akkor már biztos elég jót lehet majd venni. -
Szerintem igenis érdemes LG-t venni, szép a képe, olcsó, és nem megy tönkre 3 év után! -
ACE #77 Nekem F700B-m volt és meg voltam vele elégedve, csak az zavart benne, hogy 1024-ben csak 85 Hz-et bírt, ezért most vettem egy F920B -t, nagyon tuti szerintem, nincs vele semmi bajom. -
Nam merek tanácsot adni ebben a szegmensben mert nincs mostani tapasztalatom.
De az LG-ről sok rosszat olvastam mostanában
Itt érdemes olvasgatni:
klikk -
pilfer #75 ja, sulinetesben gondolkodom... -
pilfer #74 Akkor mondd meg légyszi, h milyet... ja és miért!
-
És ha azt mondanám ne vegyél LG_t? -
pilfer #72 Hi!
Monitort szeretnék venni, 40000-ért max, és szeretném megkérdezni, h melyiket érdemesebb a 3 közül, és miért?!
LG 710B 17" CRT, 3 év
LG T710B 17" EZFLAT, 3 év
LG F700B 17" FLATRON, 3 év
A mielőbbi választ előre is köszi! (Még ma szeretném megvenni.)
-
a monitor tükröződésmentes rétegének kopása -
-
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Azt csak azért írtam, hogy anyám is úgy cseszte el a monitoromat! Vannak már külön monitortisztító eszközök, amik elég jók, azzal kend be, szerintem! -
Akkor ablaktisztítóval ovatosan szedjem le a tükrözésmentes szürőréteget? -
Nekem van külön monitortisztítóm. Ez egy alkoholmentes és antisztatikus cucc(kendő). Nekem is egyszer lemosta anyu a monit ablaktisztítóval(tükör lett a végeredmény), de már egész jó, nem tükröződik annyira.
Amúgy nem hinném, hogy garba kicserélnék. -
semmit, ha garos cserélhetik ha nem akkor annyi. -
valaki?