264
nincs teljes cím
-
PeeVee #184 Minden nap szinte elkezd villogni 1x-2x a monitorom.... agneovo f417 TFT LCD ... mi lehet a baja? Ha kikapcsolom és be akkor megjavul... plz help!:) -
#183 Sztem be kell vinned szervízbe. -
paragraf #182 Próbáltam,de csak a 800*600-as felbontás esetén tudom kihúzni a széléig a képet, ami azért hallatlan egy 3 éves monitortól. -
#181 esetleg próbáld meg másik frekvencián és másik felbontáson. -
paragraf #180 Ma freggel amikor bekapcsoltam a gépem a fényerő maxra húzva is homályos, "színtelen", fakó képet adott. A másig amit észrevettem hogy nem lehet valamiért teljesen a képcsőre illeszteni a képet, egy nagy fekete rész marad mind 2 szélén a képnek. Ilyen csak akor fordult eddig elő ha egy bizonyos frekvencián egy bizonyos felbontáson akartam üzemeltetni a masinát, de a jelenlegi felbontáson és frekvencián ilyet még sosem produkált.
Valami ötlet hogy mi lehet a gáz? -
#179 Akkor bekapcsolás után az első képernyő vagy mi a csudát várdd meg vagy 5-8mp. És utána kezdj el nyomogatni. -
#178 Aha nyomogatom én. Bejön a Samsung wincseszterem meg a Cd/dvd rom ezek közűl választhatok . Nem tudom mi a gond . Pliz hellp -
#177 Indítod a gépet és nyomogasd az f8-at. -
#176 xD azt hogy is tudom behozni ? xD -
#175 Akkor csökkentettmóddal próbáldd. -
#174 Még nem próbáltam. De viszont rájöttem mitől lehet. A VGA m hoz feltettem az eredeti drivert és amikor újraindítottam és akkor irta ki :S -
#173 Másii moncsival próbáltad? Lehet VGA prob. -
#172 Hy all!
Segtítsetek nekem mert a monitorom kiirja hogy Power Management azaz "Erőhatalmi vezetés". Bekapcsoltam a gépem hallom hogy bejön a windows kép még seholse jó 2 perc bejön kiirja Power Management elkezd számolni visszafelé 20 mp től, jó végigvárom kikapcsolja magától a monitort, bekapcsolom ugyanez. Pliz help (most egy laptopról irok) -
#171 Passz! -
muki13 #170 Sziasztok!
Most vettem 1 hete Fujitsu Siemens scaeloview 19"-os monitort, és az a gondom(ha már ez gondnak számít) hogy a monitor teteje, és a képernyő teteje melegszik, sehol máshol csak ott. Amúgy gond még nincs vele.
ez baj, avagy normális, kérlek segítsetek, mert ha gond, akkor visszaviszem, köszi
-
#169 ha lcd monitor akkor meg értelme nincs -
#168 powerstrip-et rakjál fel és lockol a hz-ket az adott felbontáson
van sok megoldás de szerintem ez a legegyszerűbb
a driverba is van ilyen -
Laci82 #167 Sziasztok.
Már régóta van egy problémám.
Van egy LG monitorom,amit időnként a windows alpértelmezett monitornak ismer fel és akárhogy állítom a képfrissítési frekvenciát mindig úgy vibrál mintha 60-Hzen lenne.
Akármilyen videókarira kötöm rá ezt csinálja
Mi lehet a baj? -
noxon #166 Sziasztok!
Most vettem egy 19"-os LG L1919S LCD monitort. A problémám az, hogy a filmeknél ( dvd film, avi film ) nem tiszta, éles a kép hanem inkább ilyen kockás főleg a sötét részeknél. Mi lehet a baj? Fentvan a legújabb videókártya driver és a legújabb divx codec...
Plíz help! -
#165 ja nem az már vagy 5 éve megvan -
tmisi #164 Szerintem vidd el szerelőhöz! Gondolom nem garis már. -
#163 szerinted mi fog történi a közel jövöben?
nem fog muttatni semmilyen képpet? -
tmisi #162 Akkor a monitor gázolt be. -
#161 driver nem lehet a biosban is ezt csinálja amikor a kruzort mozgatom a biosban ugyan ugy csikot vett
ja márka:nokia 447x -
tmisi #160 Szerintem a monitor meghalófélben van (bár lehet driver-probléma is, először azt telepíteném újra). Ha garis, vidd vissza, ha nem, akkor is valamilyen szakértővel meg kéne nézetni. Kár, hogy nem írtad, milyen márkájú/típusú a monitor. -
#159 hi
úgy érzem a monitorommal van a probléma
a tünetek ha az asztalon mozgatok egy ablakot az árnyékot vett vizszintesen a monitor végéig, ha az asztalt egy szinüre állitom pl kékre és úgy mozgatom az ablakot az asztal azon része ami bele esik az ablak fügöleges részébe sötétebb kéket láttok ott
mi a baj? -
pici #158 Sziasztok Relysis LCD monitorom van és mostanában elég gyakran besárgul... Ez a végét jelenti, vagy lehet javítani? Tudom butyuta kérdés, de sokba kerülhet a javítás? -
#157 H mindenkinek.
Valaki tudna nekem segiteni? Az lene a probléma hogy már vagy 1-2 hónapja egy formázás után a monitorom láthatóan sötétebb lett a kelleténél. Nem anniyra vészes észrevenni sem lehet szinte, de mikor játszok és sötét rész, (de nem is annyira sötét pl. csak egy árnyékos rész vagy sötétebb a többinél) anniyra sötét hogy nem is látom hol vagyok....néhány játéknál lehet világositani de attol még sötét marad a sötét csak kicsit jobban elkülönül....ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném.
-
Norby86 #156 Sziasztok!
Van egy nagy problémám a monitorommal. Alig 2 éves LG 700S típusu monitor,a videokártya Geforce FX 5500 256MB,és eddig minden tökéletesen müködött ugy szeptemberben kezdődtek a gondok. A monitorom ugyanis mikor bekapcsolom a számítógépet ugy tesz mintha bekapcsolna,majd evvel a lendülettel rögtön 1-2 másodperc alatt ki is kapcsol,de ugy hogy a zöld gomb még világít. Nemértem mért csinálja ezt. Valakinek van ilyen problémája,vagy tudtok segíteni? Ja,a videokártyám is alig fél éves. Még mikor megvettem minden tökéletesen müködött de most ez a probléma van. Drivert,meg mindent felraktam már hogy hátha az a baj,de ez valami hardweres gond lehet. -
ZÓÓÓcsi #155 Hello!1024x768-as felbontásnál lehet látni a különbséget 85 és 100hz között? -
Speedy86 #154 Ha fontos lenne a 100hz te mit javasolnál? Legyen 30 és 40e:D
Néztem még a 796-ot. Annak aszem 104hz a frissítése. -
tmisi #153 Sajnos 1024x768 @85 Hz -et tud, igaz 1920x1440.et is, de azt már alacsonyabb frissítéssel. Az ára viszont szerintem nem 30 ezer körül lehet. :(
http://www.samsung.com/hu/products/monitors/cdt/syncmaster/797mb.asp?page=Specifications -
Speedy86 #152 Nézegettem a samsungokat.
17" Samsung 797MB MagicBright
Ez milyen frissítést bír? Nem bánnám a 100hz-t. 1024-en. -
tmisi #151 Gondolom CRT kell, mert 20-30 ezerből többre nem fussa.
ASamsung és LG monitorok között már a legolcsóbbak is (néhol 30e alatt) is tudják az 1024x758/85Hz-et. -
Speedy86 #150 Sziasztok!
Tom nem ide kéne írnom de azért megkérdezem:
Milyen 17"-os monitort ajánlanátok nekem megvételre olyan 20-30e forintért.
Használt megoldás is érdekel de csak garanciával.
A legfontosabb hogy elég jó hz-e legyen 1024x768-on.
Előre is köszönöm a segítségeket! -
#149 Inkább VGA, jah! -
klaus1975 #148 Sziasztok!
Nekem egy Siemens T17-2 monitorom van. Nem egy csúcsszuper, de olcsó és elég szép képe van. A problémám az, hogy bekapcsoláskor a Windows bejelentkezőképernyőjének megjelenéséig nem látszik rajta semmi, kivéve a Frequency out of range:31KHz/50Hz felirat.Ez idáig nem nagyon zavart, de most hogy a BIOS-ban akarok matatni már igen. Nem hiszem, hogy monitor probléma, szerint videokártya a bünös. Csak azért írtam ide, hátha valaki találkozott már ilyen jelenséggel és tudja a megoldást. -
#147 Milyen progival tudom beállítani a 19" moncsimat, mert egyenletlen mindentéren és sosem tudom beállítani. THX!! -
BigPunisher #146 üdv!
probléma: router - laptop - villódzó kép
ha kikapcsolom a wireless-t a kép teljesen rendben van
radeon mobility - 60hz-es képfrissítés (a legujabb ati driver nem enged többet)
megoldás: esetleg vkinek egy tipp? -
zserrbo #145 Amúgy pl. egy másik fülre váltáskor ez a hang előjön, aztán 1 másodperc múlva el is csendesül.