Monitor probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem fog muttatni semmilyen képpet?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
ja márka:nokia 447x
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
úgy érzem a monitorommal van a probléma
a tünetek ha az asztalon mozgatok egy ablakot az árnyékot vett vizszintesen a monitor végéig, ha az asztalt egy szinüre állitom pl kékre és úgy mozgatom az ablakot az asztal azon része ami bele esik az ablak fügöleges részébe sötétebb kéket láttok ott
mi a baj?
Valaki tudna nekem segiteni? Az lene a probléma hogy már vagy 1-2 hónapja egy formázás után a monitorom láthatóan sötétebb lett a kelleténél. Nem anniyra vészes észrevenni sem lehet szinte, de mikor játszok és sötét rész, (de nem is annyira sötét pl. csak egy árnyékos rész vagy sötétebb a többinél) anniyra sötét hogy nem is látom hol vagyok....néhány játéknál lehet világositani de attol még sötét marad a sötét csak kicsit jobban elkülönül....ha valaki tudna segiteni nagyon megköszönném.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Van egy nagy problémám a monitorommal. Alig 2 éves LG 700S típusu monitor,a videokártya Geforce FX 5500 256MB,és eddig minden tökéletesen müködött ugy szeptemberben kezdõdtek a gondok. A monitorom ugyanis mikor bekapcsolom a számítógépet ugy tesz mintha bekapcsolna,majd evvel a lendülettel rögtön 1-2 másodperc alatt ki is kapcsol,de ugy hogy a zöld gomb még világít. Nemértem mért csinálja ezt. Valakinek van ilyen problémája,vagy tudtok segíteni? Ja,a videokártyám is alig fél éves. Még mikor megvettem minden tökéletesen müködött de most ez a probléma van. Drivert,meg mindent felraktam már hogy hátha az a baj,de ez valami hardweres gond lehet.
BattleTag: zydar#2910
Néztem még a 796-ot. Annak aszem 104hz a frissítése.
http://www.samsung.com/hu/products/monitors/cdt/syncmaster/797mb.asp?page=Specifications
17" Samsung 797MB MagicBright
Ez milyen frissítést bír? Nem bánnám a 100hz-t. 1024-en.
ASamsung és LG monitorok között már a legolcsóbbak is (néhol 30e alatt) is tudják az 1024x758/85Hz-et.
Tom nem ide kéne írnom de azért megkérdezem:
Milyen 17"-os monitort ajánlanátok nekem megvételre olyan 20-30e forintért.
Használt megoldás is érdekel de csak garanciával.
A legfontosabb hogy elég jó hz-e legyen 1024x768-on.
Elõre is köszönöm a segítségeket!
Nekem egy Siemens T17-2 monitorom van. Nem egy csúcsszuper, de olcsó és elég szép képe van. A problémám az, hogy bekapcsoláskor a Windows bejelentkezõképernyõjének megjelenéséig nem látszik rajta semmi, kivéve a Frequency out of range:31KHz/50Hz felirat.Ez idáig nem nagyon zavart, de most hogy a BIOS-ban akarok matatni már igen. Nem hiszem, hogy monitor probléma, szerint videokártya a bünös. Csak azért írtam ide, hátha valaki találkozott már ilyen jelenséggel és tudja a megoldást.
Fákjúal!
probléma: router - laptop - villódzó kép
ha kikapcsolom a wireless-t a kép teljesen rendben van
radeon mobility - 60hz-es képfrissítés (a legujabb ati driver nem enged többet)
megoldás: esetleg vkinek egy tipp?
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Nem tudom régebben is csinálta-e eddig nem figyeltem. Ma épp azt figyeltem meg, hogy csak egy idõ után mûveli ezt, gondolom én, ha felmelegszik a monitor.
Másnál is tapasztalható ilyen?
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Faterom monitorán van ugyan ez a jelenség, az pl. egy tizenhetes LG. Az enyémen nem látni csíkokat.
Magyarázatot még nem találtam..
hi
Persze elesebb szineknel semmi gond nincs.
Es masfajta monitorom van:)
Bérbe vehet? reklámfelület...
Problémám a következõ:
Van egy alig több, mint egy éves (2005 márciusi) Samsung SyncMastaer 913N monitorom (19').
Ez egy nagyon jó kis monitor, 8ms-os képfrisítéssel, szóval tényleg nem egy gagyi darab.
De: nagyjából 4 hónapja, vagy talán elõbb azt vettem észre, hogy bizonyos színek megjelenítésekor, mikor ezek a színek nagy területet foglalnak el (fõleg a szürke és árnyalatai), akkor a monitoron sötétebb, világosabb részek és egymástól egyenlõ távolságra lévõ vízszintes, jól kivehetõ csíkok vannak. A probléma frissítéstõl függetlenül 60 és 75 Hz-n is fenn áll és bár a mûködés 99%-ában nem jelentkezik, de mégiscsak, aki tudja, hol keresse ezeket a szabálytalan kiterjedésû foltokat, párhuzamos vonalakat, az meg is találja. Mi lehet a probléma? Mitõl van ez? Egész mûködése során szakszerûen használtam a monitort és pont ettõl nem vártam volna, hogy bármi gondja is lesz. Van megoldás a problémára vagy maradnak a foltok?
Köszi a segítséget elõre is.
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Nekem is egy Philips 190V monitorom van és nagyon meg vagyok vele elégedve, semmi baja nincs és amit mondtál meg is néztem és egyátalán nincs rajta olyan!
Egyszóval szerintem megérte az árát!
1.) RECALL
2.) DEGAUSS
3.) RECALL 9300k COLOR TEMPERATURE
4.) -----------6500k-----------------------------
5.) USER COLOR
THX!!
Fákjúal!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ott van mindenféle beállítás.
Fákjúal!
1024x768- ban tök jo
betü vastagságot nem lehet valahol állitani?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
BTW valószinüleg az egyik kondi okozza a problémát, sajnos a CRT moncsik javíttatása már elég nehézkes, de ha van valami TV-szerelõ ismerõsöd, kérd meg, hogy nézze át. Esetleg elviheted egy TV/Monitor szerelõhöz, bár lehet, hogy elhajt a francba (én már jártam így).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
a monitorom egy 19" Philips 109 B5 (CRT) és az a gondom vele, hogy bizonyos oldalakon bizonyos helyzetekben sípol. Van hogy megnyitok egy új oldalt Firefox-ban és elkezd sípolni rajta. amikor visszaváltok a régi tabra, elhalkul a sipolás, majd ha visszaváltok, megint sípol. ez a sípolás néha alig hallható, néha hangosabb, ez változó, elég idegesítõ. Nagyon kicsit szinte mindig sipol (zúg) amikopr be van kapcsolva, de ezt csak akkor hallod ha full csönd van és odateszed a füled. De néha hangosabb lesz, és nagyon felidegesít. Nem csak netezés közben fordul elõ, volt hogy pl megnyitottam egy word dokumentumot és attól sipolt, aztán lehúztam a tálcára és jó lett aztán ha visszaváltottam rá, megint szar... mintha ha valamilyen színbõl (talán fehér) túl sok lenne a képernyõn, akkor történne ez... De ez sem stimmel teljesen, mert ha direkt sok fehér színt varázsolok a képernyõre akkor nem sípol. teljesen kiszámíthatatlan sé már nagyon irritál.
a konektor ki és be segít rajta, nem állapot. Sõt vmi monitor mûveletnél is csinálja ezt, pl. azok kattogásoknál. Aki
tud vmit errõl kérem segíccsen. Köszi a kedves segícséget!
Fákjúal!
Most éppen koliba vagyok nem tudok segíteni de ha hazamegyek(péntek) lechekkolom neked!!!
ÕÕÕÕ annyit még hozzáfûzök h a videokarinál is állíts mindent randomra mert úgy lesz teljesen random.... :D + recall is resetelt....
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
minap nézegettem a monitor menüjét, és a SHAPE menüben elállítottam néhány értéket, s mire észbekaptam, elfelejtettem az eredeti beállításokat...
Próbáltam a RESET funkcióval visszaállítani a gyári beállításokat, de ez nem igazán úgy mûködött, mint ahogy az Users Manualban leírták...
Uzsidoboz, megkérnélek, írd le nekem a pontos értékeket (SHAPE menü), sokat segítenél...
Remélem, még olvassa ezt vki...
Elõre is köszike...
http://www.aoe2.hu
Egy SUN monitort szeretnék pc-re kötni a fõ kábelével ami 13w3 szabványú. ehez kellene nekem egy 13w3 female- rõl hd15 male-ra átalakító adapter, de Magyarországon sehol sem találok a neten.(Illetve egy helyen, rohadtdrága+áfa)Nem tud valaki valami helyt
ahol ilyen ritkaságokat be lehetne szerezni, nem tul drágán?
1: változó idõben változó felbontásnál a monitor el kezd sípolni változó ideig tehát teljesen random!
2: Nem tudom beállítani a monitort h igazodjon a sarkaihoz meg a széleihez, jó van egy hibahatár de félcentinél több már sztem már nem tartozik ide!Az egész monitor képe ferde me torz egy napot elszarakodtam vele de nem lett jó!Ha vmikor jó lesz naggyából akkor a következõ bekapcsolásra szar lesz! :(?
Van az ati catatlystoknál h szinronizálás (függõleges+vízszintes+összetett) Ezek mit jelentenek? Állítgattam rajta de nem javult meg! Vagy dugjam át digitális kimenetre a sima monitort, azt mondják akkor nem lesz olyan szép a kép?!
Vagy a vga kártyám a szar? A régi monitoromnál nem volt ilyen gond!
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W