264
nincs teljes cím
  • Murder3
    Sziasztok nekem akadna 1 problémám.
    Van 1 LG Flatron w1934S monitorunk és amikor beléptem a F1 játékba akkor azt írta ki hogy:
    Out of range
    63,8khz/100khz.
    Eddig csak ennél a játéknál van ez a probléma mi lehet a baj?
  • ffxi
    Esetleg 1 hozzáértő megnézhetné.
  • kemszi2
    heló mindenki.-van 1 samsung syncmaster 720n monitorunk.teljesen megbolondult.nem lehet kikapcsolni,állandóan állítani akarja a világosságot,de nem a gombok vannak beragadva.nem lehet belépni sem a menüjébe.egyik gombra sem reagál.gondolom valamilyen probléma lehet a saját "szoftverével",mert a képpel egyébként nincsen gond.A meglehet ezt otthon csinálni,vagy szervízben,esetleg kuka az egész?
  • Benny04
    Nem muszáj azt be csavarozni, én se szoktam...
  • Solten
    Konkrétan nem lesz gáz, a rögzítő szerepén kívül nincs egyéb.
  • nyullabsheriff
    Nekem az a problémám hogy a DVI- kábel amibe belekell csavarni az akét csavar a DVI csatl mellet mint ami Bandee képén van na nekem az egyik beletört az LCD monitorba:(:(:(Ez a pechet. Nem lehet valahol kapni ilyen meg sztem nem de valaki nyugtasson meg hogy ugye semi baj nincsen ha nem csavarozom be a kábel csak az 1ik be?
  • nyullabsheriff
    DVI-S-SUB
  • Benny04
    már sikerült megoldanom dvi-vga átalakítóval.
  • Bandi 18
    Vagy esetleg egy ilyen csatlakozót keressél rajta. És akkor veszel vagy adtak hozzá egy átalakítót ami a DVI-t alakítja nyormális monitorcsatiba (nemtom most mi a neve :D )

Ez lenne az:

• Bandi 18
    Már elnézést de ami a képen van nem is monitorcsatlakozó hanem soros egér XD (Ha jól látom) Abba soha nem rakod bele a monitort.

Keress lejjebb egy olyan csatit amilyen a régi gépen volt.
    Esetleg az alaplap típúsát leírnád meg hogy milyen dolgok vannak benne az még segítene
  • Benny04
    és azt hogy lehet megcsinálni? :S
  • tigerbácsi
    10:04 tigerbácsi: kell Neked egy olyan csatlakozó, ami soros s 15 polusú anya és
    10:04 tigerbácsi: 9 polusú anya
    10:04 tigerbácsi: viszont vszínű egyben nincs ilyen, hanem kettőt kell majd összeraknod
  • Benny04
    hello.
    most vettem egy új gépet, de a monitor csatlakoztatója nem ugyanaz :S
    a számítógépen ilyen:

a monitoré viszont ilyen :|

Venni kéne valami átalakítót, hiogy jó legyen??
    És ha igen, akkor milyet?
    Mert a régi gépemen jó volt

Előre is köszi a segítséget!
  • PJack
    hali.
    namármost, a gondom a következő:
    amikor elindítom a gépet 2 mp-re megjelenik a kép, enyhén villódzva, aztán eltűnik. kb 20-30 mp múlva megint megjelenik úgyanígy és el is tűnik. mi lehet a gond?
    proview 15" tft lcd
    előre is thx.
  • tttttom
    Nekem kénne gey kis segítség az ügybe, hogy a monitornál, hogy kell létrehozni az elsődleges képernyő mellett a másodlagos képernyőt? :(

Mert vagy idáig 4-er ujra raktam a winfost mert amikor raktam a legujabb ATI CCC-t az ujrainditásnál átváltot másodlagos képernyőre egyszerűen a töltés után miután középen megkénne jelenie a vista körös hülyeségnek meg egybeknek a helyén ott egy fekete háttér van és nem tok vele semmit sem csinálni. :(

A videó kártyám ATI Radeon 2900 XT és a monitorom egy Flatron,LG L206W 20.1/57cm.

Valaki tudna segíteni?
  • Bandi 18
    Üdv

Újra én, teljesen mégsem oldódott meg az előző problémám, de már annyira rájöttem hogy mi okozza. Szóval 22-es monitorom van és a windows media player illetve a classic csíkozza a videókat amiknek 704x396 a felbontásuk, viszont az 1280-as videókkal semmi gond, más lejátszók tökéletesen viszik mind2-őt. Ha valaki találkozott már hasonlóval plz help

Ja igen ha lejjebb veszem a monitor felbontását megszűnik a gond, ugye úgy a képe ocsmány

Másik gépen természetesen jól működik
  • urbi
    Sziasztok! Az lenne az én gondom hogy van egy lg flatron L192ws lcd monitorom és nem müködnek a gombjai hátul ,csak a ki-be kapcsoló gomb.azt irja ki ,hogy OSD LOCKED. felhivtam a lg szervizet azt mondták a monitort nem lehet zárolni, akkor mi lehet a baj?
  • nandorb
    vagy nem nezzel filmet egyszere meg jatszasz
  • nandorb
    veszel meg egy grafikus kartyat
  • Tomalak
    Sziasztok! Az lenne az én gondom hogy nem tudok egyszerre a két monitoromon játszani is és filmet nézni is mivel ahogy elindítom a játékot a másik monitoron a film eltünik, fekete lesz. Hogy lehet ezt kiküszöbölni? Előre is köszönöm! Sajnos minkdettőt külön unom.
  • ffxi
    Ha mindenképpen meg akarod tartani, akkor szervízre kell vinni.
  • jaacky
    Kidobjam vagy mit tehetek vele?

• jaacky
    Hali. Nekem az a problémám, hogy van egy Philips 170C monitorom és folyamatosan írja ki hogy: Osd main control locked és 1/2 percenként megjelenik a képernyő beállítása(setup) és tünik el. Valaki tudna ebben segíteni?
  • csgj
    Miért van az, hogy a samsung syncmaster 763mb crt monitorom kijelzőjén a kép egy nagyon picit összezsugorodik, amikor belépek vmilyen új ablakba (legyen az böngésző, total commander, stb...)? És a színe is egy picit sötétedik...
  • bodzamaci
    Utóbbi problémám időközben megoldódott, viszont cserébe azt vettem észre hogy a monitoron a fényerő lentről felfelé haladva csökken. Nem nagyon szemetszúró ez a hiba, de a színek a monitor alján világosabbak, mint az alján. Lehetséges, hogy ez így normális?
  • bodzamaci
    Sziasztok!

Most vettem egy Samsung 932bf monitort, adtak hozzá egy Natural Color Pro nevű programot, amivel nagyon szépen sikerült bekalibrálnom a színeket, de miután elindítok egy játékot, a színek visszaugranak olyanra, mintha nem futna alatta ez a program. Ahogy kilépek a játékból, minden visszaáll rendesbe. Szóval a program csak a windows-os ablakok alatt működik.
    Ez elég bosszantó, mivel a Natural Color Pro nélkül a monitor színei lényegesn rondábbak.
    Valaki tud esetleg 5letet mi lehet a megoldás?
  • csgj
    Ugye tud vki segíteni?
  • csgj
    Hali! Nekem annyira nem nagy problémám van, de azért engem ez is zavar :P A monitorom: Samsung SyncMaster 763mb (CRT). Játék közben vettem észre (több játéknál is megnéztem), hogy ha sötét a kép, mert sötét a pálya, vagy ahol vok a gameben, egy halvány függőleges vonal látszik a képernyőn. Mit lehet ezzel tenni?
  • ajem kisa
    Hello!
    Valaki ha ért, hozzá, vagy találkozott már ezzel a jelenséggel, akkor tanácsokat kérnék!
    A gondom az, hogy van egy tft, amit ha bekapcsolok, világit a piros led, ha a gépet beinditom, akkor zöldre vált, de képet nemad...
    Érdemes ezzel foglalkozni, vagy szemétbe vele, mert garancia nincs már rá!
    Thx!
  • Prince of Máté
    Na valaki írjon pls, ti vagytok az egyetlen segítség...
  • ChillX
    a nővérem alaplapi problémája volt nekem hasonló...
  • Prince of Máté
    Hi!

egy olyan problémám van, hogy még windows betöltés előtt a monitor ki-be kapcsol!
    A kép nem jön be, de úgy 4-5 újraindítás után jó lesz.
    Ha rendesen bekapcsol, semmi baj sincs!
    Ha újraindítom a gépet akkor nincs ez a ki-be kapcsolás.
    Szerintem nem monitor hiba lehet!
    Valaki írjon pls!
  • ChillX
    Halihó! Nem akarok nagyon offolni, de mivel lovesem nincs a problema okarol, itt teszem fel a kerdest: adott 1 samsung 961BW-m, 6800GS-el alatta, oprendszer friss vista ultimate x64. a probléma a következő: minden szín tökéletesen jelenít meg a képernyő, de ha fotokat nyitok meg, akkor azok "besárgulnak". (pl 1 szimpla fehér háttérből vajsárga lesz). ötleteket bárhova szívesen várok de, pmbe, és emailbe is(csillagpeti vagyok guglimélen). Előre is köszönöm!
    shrike7973
  • Danecay
    Sziasztok!
    Olyan problémám lene, hogy az Acer X223W monitoromat alapértelmezett megjelenítőnek ismeri fel a Windows így sajnos nem állnak rendelkezésre a megfelelő felbontások. Sajna drivert nem találok a monitorhoz a neten sem és a windows driverek között sem, bár akkor nem tudom, hogy eddig mi alapján ismerte fel a win a monitort. Próbáltam már VGA drivert újrarakni de ez nem segített. Nem tudom mi lehet mert eddig kapásból felismerte mindíg, de így alapértelmezett monitorként a 16:10 arányú felbontásokat nem kínálja fel a gép. Ha tud valaki valamit a témában jelezze legyen szíves!
  • Mulderpapa
    Na,de mi éghetett be?Szerintem nagy baja nem lehet...Kidobni sajnálnám,mert mégiscsak egy 21"-es Philips RGB csatival.
  • PeeVee
    Beégtél !!!
    Csak hogy vmi reakcó is legyen... nem véletlen írja ki, sztem vidd szervízbe... burn in durván hangzik!!!! Beégés vagymi... lehet kiégett vmi cucc benne!:D
  • Mulderpapa
    Sziasztok!
    Van egy Philips Brilliance 201B monitorom,ma bekapcsoltam és megjelent egy BURN IN felirat szürke hátteren piros betűkkel villog és nem csinál semmit.Kihúztam,visszadugtam,de semmi.Mi lehet a probléma?
  • ffxi
    Hát így látatlanba is szervíz lezs.

Bongo: neked is
  • bongo1
    Hali olyan problémám van hogy 2nap után bekapcsoltam a gépem. Hallom hogy a monitor is bekapcsol de nem add képet ... megmozgattam az összes kábelt de semmi.. A monitor led-e is zölden világit. Kérlek ha tudtok segitsetek jah a videocard : x800xl a monitor meg egy samsung
  • DJ Skyline
    hali
    nekem egy Samsung SyncMaster 795mb monitorom van, kb 2 éves, de már régebb óta rájött az, hogy kis barna csíkok jönnek be jobbról! hol sűrűbben, hol kevés! hol napokig nincs, hol meg bekapcsolás után 5 perccel! íme! gyanítom szervíz lesz belőle, de mi lehet a probléma?