Restricted Area
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos jó lenne, ha az embert nem zökkentenék ki ilyen dolgok. A hangulatot ezek agyonvágják teljesen.
Tényleg durva ez a "lebegés". Amúgy a hangulata milyen?
Akkor javitgassák is.Jöhetne már az angol verzsön azt el is kezdem majd patchelni kezdésképpen.
Next PC upgrade: 2022
Hunnenkoenig! Igaz, hogy nincs egy deka kézikönyv sem a dobozban? Egy ilyen játéknál (skillrendszer, implantok, diablo szerû fegyverrendszer) azért ez durva.
Kötve hinném.
A progiról. Itt nagyon komoly bajok vannak. Az terepen szétszórt objektumok simán rálógnak/rákerülnek olyan helyekre is, ahova nem kéne nekik (majd nyomok screenshotot). Ugyanakkor nem vetnek árnyékot a környezetre ezért "lebegnek" felette. Elég zavaróan néz ki. A karakter kinézete nem változik, vehetsz fel bármit. A szörnyek animációja katasztrófálisra sikeredett, nagyon bután mozognak. A háttér szép, de valahogy minden "lelóg" róla. Ezen kivül a forumok szerint tengernyi a bug. Patchelgetik is rendesen.
Úgy tûnik már megint(Sacred) szerveztek a németek egy 40 euros open betát.
A progiról. Itt nagyon komoly bajok vannak. Az terepen szétszórt objektumok simán rálógnak/rákerülnek olyan helyekre is, ahova nem kéne nekik (majd nyomok screenshotot). Ugyanakkor nem vetnek árnyékot a környezetre ezért "lebegnek" felette. Elég zavaróan néz ki. A karakter kinézete nem változik, vehetsz fel bármit. A szörnyek animációja katasztrófálisra sikeredett, nagyon bután mozognak. A háttér szép, de valahogy minden "lelóg" róla. Ezen kivül a forumok szerint tengernyi a bug. Patchelgetik is rendesen.
Úgy tûnik már megint(Sacred) szerveztek a németek egy 40 euros open betát.
Lehet már kapni nállunk? 😉
Na megvan a cucc. Ma már nincs idõm vele játszani, de a hangulat elsõre okésnak tûnik. Az elsõ helyszínre mentem el, hát a szörnyek animációja, khm, érdekes. Na majd holnap többet.
Kérdés Hunnen: Vajon a fordításod jó lesz az angol alapjáték alá is? Ezt meg tudnád kérdezni a fejlesztõktõl? Mert nállunk valószínûleg csak az lesz majd elérhetõ.
Jelen állás szerint idõd mint a tenger. A német verziót nemigen birjuk megszerezni (bár az a DVD ISO akár igazi is lehet), angolról meg még hir sincs. Inkább nyüstöljed, hátha kalap kaka, azt egy olyan cuccal güriznél a végén, amivel nem játszik majd senki.
DVD-n jött ki...legalabbis en azon vettem meg
Meg nem sokat jatszottam vele, de elsö ranezesre jo
Meg nem sokat jatszottam vele, de elsö ranezesre jo
Nincs az meg sokaknak, sõt. Az isonál már 1400 forrást mutat, valójában egynek van meg teljesen, a többieknek megvan belõle pár mega. Várni kell még. Sajna DCn sem találtam eddig, a németek elég karcsúak ebbõl a szempontból, még egy normális hubjuk sincs.
jaja, meg egy 1 cd méretû zip is van, elég sokaknak, viszont nem derül ki hogy micsoda, miben kevesebb, mint a kövér iso...
Hunnen!
Gondolom már megvan a játék. DVD-n jött ki? Mert emule-on találtam iso-t, de lehet, hogy fake. Amúgy milyen a cucc?
Gondolom már megvan a játék. DVD-n jött ki? Mert emule-on találtam iso-t, de lehet, hogy fake. Amúgy milyen a cucc?
De mihamarabb 😊))
"(WithinGames) Igencsak kelendõ legtöbb üzletben a német Master Creating cyberpunk diablós-hentelõje, a Restricted Area. Néhány boltból már el is fogyott a Restricted-szalonna. A készítõk kellemesen meglepõdtek a a sikeren. Jelenleg nagy izgalommal várják az elsõ eladási statisztikát. Ha a számok széles mosolyra húzzák orcáikat, akkor már semmi sem állhat a második rész elébe! És mint tudjuk, Master Creatingék igencsak híresek az újítási képességükrõl. Szóval nyugodtan lehet számítani rá, hogy a második rész szebb lesz, jobb lesz és hangosan dorombol majd.. "
Info: Hardwired
Info: Hardwired
"Jan Beuck: Sziasztok, az én nevem Jan Beuck és én vagyok a kreatív igazgatója a Master Creatingnek. Csapatunkat 2001 márciusában alapítottuk és Hamburgban székhelyelünk. A Restricted Area lesz a legelsõ PC-s játékunk."
2001-óta csinálják és az elsõ játékuk?
Mert a képek alapján nekem rohadtul tetszik.
2001-óta csinálják és az elsõ játékuk?
Mert a képek alapján nekem rohadtul tetszik.
HCG: Demó megjelentetését tervezitek?
JB: Igen, de még nem tudom, hogy mikor fogjuk kiadni. Attól függ, hogy az angolosítást mikor fejezzük be.
HCG: Mikor jelenik meg a Restricted Area?
JB: Németországban október elsején. Másutt még nem tudjuk, de amint megvannak a dátumok, közzétesszük.
Szal: Majd.....😞
JB: Igen, de még nem tudom, hogy mikor fogjuk kiadni. Attól függ, hogy az angolosítást mikor fejezzük be.
HCG: Mikor jelenik meg a Restricted Area?
JB: Németországban október elsején. Másutt még nem tudjuk, de amint megvannak a dátumok, közzétesszük.
Szal: Majd.....😞
HCG: Milyen küldetésekre számíthatunk?
JB: Mindenképp el akartuk kerülni az "öld meg õt" és "szerezd meg ezt és vidd el hozzá"-féle küldetéseket. Persze pár ilyen azért lesz, de lesznek érdekesebbek is. Például: mentõküldetések, valakit segítened kell szökésben, vagy védened kell valakit. Lesznek missionök melyekben objektumokat kell felrobbantani, vagy akár védeni!
Jó lesz ez.Mikor jön az angol verzió?
JB: Mindenképp el akartuk kerülni az "öld meg õt" és "szerezd meg ezt és vidd el hozzá"-féle küldetéseket. Persze pár ilyen azért lesz, de lesznek érdekesebbek is. Például: mentõküldetések, valakit segítened kell szökésben, vagy védened kell valakit. Lesznek missionök melyekben objektumokat kell felrobbantani, vagy akár védeni!
Jó lesz ez.Mikor jön az angol verzió?
Egy kis olvasnivaló:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10949
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10949
Végre meg találtam a követelményét is.:
"Requirements:
Windows 98/ME/2000/XP
Pentium III 800 Mhz
384 MB RAM (512 MB recommended)
2,1 GB of free, uncompressed harddisc
DirectX™ 8 compatible sound card
DirectX™ 8 compatible 3D accelerator with 32 MB VRAM (64 MB recommended)"
"Requirements:
Windows 98/ME/2000/XP
Pentium III 800 Mhz
384 MB RAM (512 MB recommended)
2,1 GB of free, uncompressed harddisc
DirectX™ 8 compatible sound card
DirectX™ 8 compatible 3D accelerator with 32 MB VRAM (64 MB recommended)"
Ja. Germánul 😞(
Bevezetõ ára: 44,95 Euro
Elõrendelés itt.
Elõrendelés itt.
Németül október elsején jelenik meg, angol verzióról nincs szó egyenlõre - ezt jelenti 😞
Master Creating announced today that Restricted Area has gone gold in Germany, and is expected in stores October 1st, no word on the English version yet.
Ez nem azt jelenti hogy angol verzsön október elején lesz?
Ez nem azt jelenti hogy angol verzsön október elején lesz?
Ettõl féltem pfffffff.......... 😞((((((((
Csak az a baj, hogy németül jön ki elõbb. Angol kiadásra még dátum sem 😞((((((((( Úgy járunk vele, mint a Gothic addonnal.....
Új video: itt