276
Diablo a jövöben: http://www.ra2083.com/
  • Panzerfaust
    Van demo!
  • Carlos
    Most találtam erre rá...
    Kiru lehet... :)
    Várom már...
  • Tom3 #74
    Akkor márciusba már lehet szedni warezrol?
  • Esrohnoil
    17 új screenshot, valamint a hivatalos oldal elérhető innen.
    Amcsi megjelenés márciusban, a hazai pedig áprilisban várható.
    Hivatalos oldal közvetlen linkje itt található.
  • pluhi
    Biztos jó lenne, ha az embert nem zökkentenék ki ilyen dolgok. A hangulatot ezek agyonvágják teljesen.
  • Joi
    Tényleg durva ez a "lebegés". Amúgy a hangulata milyen?
  • grebber
    Jobb alsó kép az lol :))
  • pluhi
  • grebber
    Akkor javitgassák is.Jöhetne már az angol verzsön azt el is kezdem majd patchelni kezdésképpen.
  • pluhi
    Hunnenkoenig! Igaz, hogy nincs egy deka kézikönyv sem a dobozban? Egy ilyen játéknál (skillrendszer, implantok, diablo szerű fegyverrendszer) azért ez durva.
  • pluhi
    Kötve hinném.
    A progiról. Itt nagyon komoly bajok vannak. Az terepen szétszórt objektumok simán rálógnak/rákerülnek olyan helyekre is, ahova nem kéne nekik (majd nyomok screenshotot). Ugyanakkor nem vetnek árnyékot a környezetre ezért "lebegnek" felette. Elég zavaróan néz ki. A karakter kinézete nem változik, vehetsz fel bármit. A szörnyek animációja katasztrófálisra sikeredett, nagyon bután mozognak. A háttér szép, de valahogy minden "lelóg" róla. Ezen kivül a forumok szerint tengernyi a bug. Patchelgetik is rendesen.
    Úgy tűnik már megint(Sacred) szerveztek a németek egy 40 euros open betát.
  • Joi
    Lehet már kapni nállunk? ;)
  • pluhi
    Na megvan a cucc. Ma már nincs időm vele játszani, de a hangulat elsőre okésnak tűnik. Az első helyszínre mentem el, hát a szörnyek animációja, khm, érdekes. Na majd holnap többet.
  • Joi
    Kérdés Hunnen: Vajon a fordításod jó lesz az angol alapjáték alá is? Ezt meg tudnád kérdezni a fejlesztőktől? Mert nállunk valószínűleg csak az lesz majd elérhető.
  • pluhi
    Jelen állás szerint időd mint a tenger. A német verziót nemigen birjuk megszerezni (bár az a DVD ISO akár igazi is lehet), angolról meg még hir sincs. Inkább nyüstöljed, hátha kalap kaka, azt egy olyan cuccal güriznél a végén, amivel nem játszik majd senki.
  • Hunnenkoenig
    DVD-n jött ki...legalabbis en azon vettem meg

Meg nem sokat jatszottam vele, de elsö ranezesre jo
  • Hunnenkoenig
    Elkezdtem leforditani a jatekot!
  • pluhi
    Nincs az meg sokaknak, sőt. Az isonál már 1400 forrást mutat, valójában egynek van meg teljesen, a többieknek megvan belőle pár mega. Várni kell még. Sajna DCn sem találtam eddig, a németek elég karcsúak ebből a szempontból, még egy normális hubjuk sincs.
  • troc
    jaja, meg egy 1 cd méretű zip is van, elég sokaknak, viszont nem derül ki hogy micsoda, miben kevesebb, mint a kövér iso...
  • pluhi
    Ki beszélt itt angol verzióról?
  • Tom3 #56
    Német jött ki angol az még nem.
  • pluhi
    Hunnen!
    Gondolom már megvan a játék. DVD-n jött ki? Mert emule-on találtam iso-t, de lehet, hogy fake. Amúgy milyen a cucc?
  • Joi
    De mihamarabb :)))
  • Tom3 #53
    gonoltam=gondoltam
  • Tom3 #52
    Én is pont erre gonoltam.
  • grebber
    Ez jó hír akkor nem lehet rossz game.Csak adják már ki az angolt.
  • Tom3 #50
    "(WithinGames) Igencsak kelendő legtöbb üzletben a német Master Creating cyberpunk diablós-hentelője, a Restricted Area. Néhány boltból már el is fogyott a Restricted-szalonna. A készítők kellemesen meglepődtek a a sikeren. Jelenleg nagy izgalommal várják az első eladási statisztikát. Ha a számok széles mosolyra húzzák orcáikat, akkor már semmi sem állhat a második rész elébe! És mint tudjuk, Master Creatingék igencsak híresek az újítási képességükről. Szóval nyugodtan lehet számítani rá, hogy a második rész szebb lesz, jobb lesz és hangosan dorombol majd.. "

Info: Hardwired
  • Tom3 #49
    De legalább már németül kész van.
  • Tom3 #48
    :(
  • Tom3 #47
    "Jan Beuck: Sziasztok, az én nevem Jan Beuck és én vagyok a kreatív igazgatója a Master Creatingnek. Csapatunkat 2001 márciusában alapítottuk és Hamburgban székhelyelünk. A Restricted Area lesz a legelső PC-s játékunk."

2001-óta csinálják és az első játékuk?
    Mert a képek alapján nekem rohadtul tetszik.
  • Joi
    HCG: Demó megjelentetését tervezitek?

JB: Igen, de még nem tudom, hogy mikor fogjuk kiadni. Attól függ, hogy az angolosítást mikor fejezzük be.

HCG: Mikor jelenik meg a Restricted Area?

JB: Németországban október elsején. Másutt még nem tudjuk, de amint megvannak a dátumok, közzétesszük.

Szal: Majd.....:(
  • grebber
    HCG: Milyen küldetésekre számíthatunk?

JB: Mindenképp el akartuk kerülni az "öld meg őt" és "szerezd meg ezt és vidd el hozzá"-féle küldetéseket. Persze pár ilyen azért lesz, de lesznek érdekesebbek is. Például: mentőküldetések, valakit segítened kell szökésben, vagy védened kell valakit. Lesznek missionök melyekben objektumokat kell felrobbantani, vagy akár védeni!

Jó lesz ez.Mikor jön az angol verzió?
  • Joi
    Egy kis olvasnivaló:

http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10949
  • Tom3 #43
  • Tom3 #42
  • Tom3 #41
    Végre meg találtam a követelményét is.:

"Requirements:
    Windows 98/ME/2000/XP
    Pentium III 800 Mhz
    384 MB RAM (512 MB recommended)
    2,1 GB of free, uncompressed harddisc
    DirectX™ 8 compatible sound card
    DirectX™ 8 compatible 3D accelerator with 32 MB VRAM (64 MB recommended)"
  • Tom3 #40
    Remélem lesz olyan jó mint a Diablo2 mert azt még most is játszok!
  • Tom3 #39
    Angolrol semmi hír?
  • Joi
    Ja. Germánul :((
  • grebber
    Restricted Area mától a boltokban!