276
Diablo a jövöben: http://www.ra2083.com/
-
Van demo! -
Most találtam erre rá...
Kiru lehet... :)
Várom már... -
Akkor márciusba már lehet szedni warezrol? -
17 új screenshot, valamint a hivatalos oldal elérhető innen.
Amcsi megjelenés márciusban, a hazai pedig áprilisban várható.
Hivatalos oldal közvetlen linkje itt található. -
Biztos jó lenne, ha az embert nem zökkentenék ki ilyen dolgok. A hangulatot ezek agyonvágják teljesen. -
Joi #71 Tényleg durva ez a "lebegés". Amúgy a hangulata milyen? -
Jobb alsó kép az lol :)) -
-
Akkor javitgassák is.Jöhetne már az angol verzsön azt el is kezdem majd patchelni kezdésképpen. -
Hunnenkoenig! Igaz, hogy nincs egy deka kézikönyv sem a dobozban? Egy ilyen játéknál (skillrendszer, implantok, diablo szerű fegyverrendszer) azért ez durva. -
Kötve hinném.
A progiról. Itt nagyon komoly bajok vannak. Az terepen szétszórt objektumok simán rálógnak/rákerülnek olyan helyekre is, ahova nem kéne nekik (majd nyomok screenshotot). Ugyanakkor nem vetnek árnyékot a környezetre ezért "lebegnek" felette. Elég zavaróan néz ki. A karakter kinézete nem változik, vehetsz fel bármit. A szörnyek animációja katasztrófálisra sikeredett, nagyon bután mozognak. A háttér szép, de valahogy minden "lelóg" róla. Ezen kivül a forumok szerint tengernyi a bug. Patchelgetik is rendesen.
Úgy tűnik már megint(Sacred) szerveztek a németek egy 40 euros open betát. -
Joi #65 Lehet már kapni nállunk? ;) -
Na megvan a cucc. Ma már nincs időm vele játszani, de a hangulat elsőre okésnak tűnik. Az első helyszínre mentem el, hát a szörnyek animációja, khm, érdekes. Na majd holnap többet. -
Joi #63 Kérdés Hunnen: Vajon a fordításod jó lesz az angol alapjáték alá is? Ezt meg tudnád kérdezni a fejlesztőktől? Mert nállunk valószínűleg csak az lesz majd elérhető. -
Jelen állás szerint időd mint a tenger. A német verziót nemigen birjuk megszerezni (bár az a DVD ISO akár igazi is lehet), angolról meg még hir sincs. Inkább nyüstöljed, hátha kalap kaka, azt egy olyan cuccal güriznél a végén, amivel nem játszik majd senki. -
DVD-n jött ki...legalabbis en azon vettem meg
Meg nem sokat jatszottam vele, de elsö ranezesre jo -
Elkezdtem leforditani a jatekot! -
Nincs az meg sokaknak, sőt. Az isonál már 1400 forrást mutat, valójában egynek van meg teljesen, a többieknek megvan belőle pár mega. Várni kell még. Sajna DCn sem találtam eddig, a németek elég karcsúak ebből a szempontból, még egy normális hubjuk sincs. -
troc #58 jaja, meg egy 1 cd méretű zip is van, elég sokaknak, viszont nem derül ki hogy micsoda, miben kevesebb, mint a kövér iso... -
Ki beszélt itt angol verzióról?
-
Német jött ki angol az még nem. -
Hunnen!
Gondolom már megvan a játék. DVD-n jött ki? Mert emule-on találtam iso-t, de lehet, hogy fake. Amúgy milyen a cucc? -
Joi #54 De mihamarabb :))) -
gonoltam=gondoltam -
Én is pont erre gonoltam. -
Ez jó hír akkor nem lehet rossz game.Csak adják már ki az angolt. -
"(WithinGames) Igencsak kelendő legtöbb üzletben a német Master Creating cyberpunk diablós-hentelője, a Restricted Area. Néhány boltból már el is fogyott a Restricted-szalonna. A készítők kellemesen meglepődtek a a sikeren. Jelenleg nagy izgalommal várják az első eladási statisztikát. Ha a számok széles mosolyra húzzák orcáikat, akkor már semmi sem állhat a második rész elébe! És mint tudjuk, Master Creatingék igencsak híresek az újítási képességükről. Szóval nyugodtan lehet számítani rá, hogy a második rész szebb lesz, jobb lesz és hangosan dorombol majd.. "
Info: Hardwired -
De legalább már németül kész van. -
:( -
"Jan Beuck: Sziasztok, az én nevem Jan Beuck és én vagyok a kreatív igazgatója a Master Creatingnek. Csapatunkat 2001 márciusában alapítottuk és Hamburgban székhelyelünk. A Restricted Area lesz a legelső PC-s játékunk."
2001-óta csinálják és az első játékuk?
Mert a képek alapján nekem rohadtul tetszik. -
Joi #46 HCG: Demó megjelentetését tervezitek?
JB: Igen, de még nem tudom, hogy mikor fogjuk kiadni. Attól függ, hogy az angolosítást mikor fejezzük be.
HCG: Mikor jelenik meg a Restricted Area?
JB: Németországban október elsején. Másutt még nem tudjuk, de amint megvannak a dátumok, közzétesszük.
Szal: Majd.....:( -
HCG: Milyen küldetésekre számíthatunk?
JB: Mindenképp el akartuk kerülni az "öld meg őt" és "szerezd meg ezt és vidd el hozzá"-féle küldetéseket. Persze pár ilyen azért lesz, de lesznek érdekesebbek is. Például: mentőküldetések, valakit segítened kell szökésben, vagy védened kell valakit. Lesznek missionök melyekben objektumokat kell felrobbantani, vagy akár védeni!
Jó lesz ez.Mikor jön az angol verzió? -
Joi #44 Egy kis olvasnivaló:
http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10949 -
-
-
Végre meg találtam a követelményét is.:
"Requirements:
Windows 98/ME/2000/XP
Pentium III 800 Mhz
384 MB RAM (512 MB recommended)
2,1 GB of free, uncompressed harddisc
DirectX™ 8 compatible sound card