Restricted Area
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már kijöhetne 😊)
Nem fogjatok elhinni sracok!!!!
A Restricted Area fejlesztöi az en keresemre beleegyeztek, hogy egyböl a megjelenesi napon egy olyan toolt hoznak nyilvanossagra, amivel a jatekbeli szövegeket lehet szerkeszteni/forditani!!!!
Örület! Ilyen gyors reakcioval es ilyen pozitivan, meg nem talalkoztam.
Aki a jatekot nem ismerne, annak egy kis leiras:
A Restricted area egy Diablo-hoz hasonlo jatek, de sci-fi környezetben es igazi, lebilincselö törtenettel.
A jatek 2083-ban jatszodik es mutansok ellen kell küzdenünk egy Blade Runner hangulatu vilagban.
A jatek ötvözi a Diablo megjeleneset es a Deus Ex szintü törtenetet.
Restricted Area nemetül
Restricted area angolul
A Restricted Area fejlesztöi az en keresemre beleegyeztek, hogy egyböl a megjelenesi napon egy olyan toolt hoznak nyilvanossagra, amivel a jatekbeli szövegeket lehet szerkeszteni/forditani!!!!
Örület! Ilyen gyors reakcioval es ilyen pozitivan, meg nem talalkoztam.
Aki a jatekot nem ismerne, annak egy kis leiras:
A Restricted area egy Diablo-hoz hasonlo jatek, de sci-fi környezetben es igazi, lebilincselö törtenettel.
A jatek 2083-ban jatszodik es mutansok ellen kell küzdenünk egy Blade Runner hangulatu vilagban.
A jatek ötvözi a Diablo megjeleneset es a Deus Ex szintü törtenetet.
Restricted Area nemetül
Restricted area angolul
itt vagy 1kis leírás meg képek
Itt van belõle 1kis részlet:
"A Master Creating legénysége elismerésre méltó munkát végez. Jelenleg a szeptemberi megjelenésre finomhangolják a játékot. Én már lihegve reszelgetem frissen beültetett wolfrám-ötvözet párduckörmeimet!"
Itt van belõle 1kis részlet:
"A Master Creating legénysége elismerésre méltó munkát végez. Jelenleg a szeptemberi megjelenésre finomhangolják a játékot. Én már lihegve reszelgetem frissen beültetett wolfrám-ötvözet párduckörmeimet!"
a weblap alján ez van "19th of March 2003" ez valami hír akkor kezdték?nem vagyok jó angolból.
" Gamer's Pulse "Most wanted RPGs":
"Four unique characters, each with a detailed back-story, progress independently through the same narrative; the story is revealed from various angles – a refreshing break from the typical, single-narrative form of most RPGs. Promising to be darkly atmospheric and built upon addictive gameplay, Restricted Area is an RPG to watch for..."
"
" Gamer's Pulse "Most wanted RPGs":
"Four unique characters, each with a detailed back-story, progress independently through the same narrative; the story is revealed from various angles – a refreshing break from the typical, single-narrative form of most RPGs. Promising to be darkly atmospheric and built upon addictive gameplay, Restricted Area is an RPG to watch for..."
"
pf szerintem ha csak fele olyan jó lesz amilyennek mondják akkor már meg leszek elégedve...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
A video narratora szerint a Sacred hibaibol tanult es sokkal jobban vannak megoldva a dolgok...
De majd meglatjuk.
De majd meglatjuk.
Hat elegge odakat zengenek rola.
A honlap szerint minden kari valoban teljesen különbözö kepessegekkel rendelkezik, nem pedig ugyanazokkal csak mas neven.
A zene nagyon jo, legalabbis a honlapon.
A lap angolul van, szoval biztos megjelenik angolul is...ha jo, talan akkor megcsinalom magyarul is :-)
A honlap szerint minden kari valoban teljesen különbözö kepessegekkel rendelkezik, nem pedig ugyanazokkal csak mas neven.
A zene nagyon jo, legalabbis a honlapon.
A lap angolul van, szoval biztos megjelenik angolul is...ha jo, talan akkor megcsinalom magyarul is :-)
Legyüjtöm a videót mert érdekel
.
."vessetek a mókusok közé" :)
A graf tetszetõs , a gameplay-t meg majd +látjuk. Ha hozza a sacred szintjét akkor ok.(Már ha olyan stílus lessz 1általán.)
"vessetek a mókusok közé" :)
← ElőzőOldal 6 / 6