Disciples 2: Rise Of The Elves
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Az lenne a kérdésem hogy megszereztem a gold csomagot (minden kieg benne van) és állítólag egy random map generator is.
Valahol láttam hogy beszéltek egy randomszerû mapgenerátorról, ez tulajdonképpen mit is takar? Én ezt úgy fogom fel hogy minden véletlenszerûen helyezkedik el a pályán, és a környezetet is véletlenszerûen hozza létre), vagy ennek csak én örülnék?
Vagy midníg csak a már elõre megkomponált pályákon rohangálhatok?
Hol találom ezt a generátort?
Sima pályaszerkesztõt találtam de nincs arra idõm hgy én tervezgessek.
Elõre is köszi
One Vision. One Purpose.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Próbáltam elmenekülni vele,de nem sikerült...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Bányát meg úgy foglalsz, hogy átváltoztatod alatta a talajt. Ezt kétféle módon teheted: vagy a városaid, fõvárad konvertálja automatikuson a területet egyre jobban, vagy, ha nem akarsz várni, vagy mondjuk víz választja el, akkor oda kell küldeni egy olyan hõst, aki egy bot segítségével képes konvertálni. (ilyen hõs pl a nekróknál a banshee, van egy ilyen plant rod, vagy ilyesmi ikonja)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Lenne 1 kérdésem!
Hány Disliples 2 játék van összesen?
Mert megvan a Dark Prophercy, de láttam hogy van Rise of Elfes, (ezt még beszerzem!!! 😄,) és érdekelne , hogy hány van össz, sé mi a nevük...
Ha v.ki leírná megköszönném...
A heavy cost. I pay it gladly.
Nem tudna valaki cimet küldeni (akár priviben) ahonnan le lehet tölteni a kiegészitõket!
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
Barny, 20:54 - PC - Játék: Stratégia - ADATLAP - (9 komment)
(HW Insider) Strategy Firsték mesterfokon mûvelik a rajongók szívroham-közeli állapotba sodrását, most éppen a Disciples III körül gyülekeznek a viharfelhõk. A játékon (és a Jagged Alliance 3-on kalapáló) Mistlanddel azonnali hatállyal szerzõdést bontottak, a munkálatokat egy meg nem nevezett csapat folytatja. Bõvebb információ késõbb várható.
One Vision. One Purpose.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Megint elkezdtem abbahagyhatatlan, jöhetne már a 2
Kicsit kijavítalak.
1. 2. cd az alapjatek + (Guardians of the Light)(Servants of the Dark)
3. 4. cd az alapjatek + (Rise of The Elves)
Az elsõ két cd-t külön telepíti (Disciples 2 Gold Gallean). A 3. 4. cd-t is külön kell telepíteni és ezt teljesen más alkönyvtárba rakja (Disciples 2 Gold Elves).
Igazából nem értem miért nem lehetett ezt egybe olvasztani és rögtön települjön az alapjáték és mindhárom kiegészítõ. Sõt! Egybõl lehetett volna egy dvd-s verziót kiadni.
1. 2. cd az alapjatek + (Guardians of the Light)
3. 4. cd az alapjatek + (Servants of the Dark)
vegulis a lenyeg, hogy az 1. 2. cd-n lesz az alapjatek + 234242 kuldetes
3. 4. cdn ugyanez, csak benne 1 uj fajjal, az elffel
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Szerintem az a Gallean's Return a plusz kampány amit a gold verzióhoz készítettek.
Nekem csak a méretek a gyanusak, hiszen 4 cd-n van az elvileg 5 cd-n kiadott anyag plusz az újabb küldetés is.
Disciples II Gold
Dark Prophecy
&
Gallean's Return
(Guardians of the Light)
(Servants of the Dark)
CONTENTS
I) Minimum System Requirements
II) Troubleshooting
a) General tips
b) Game won't launch
c) Display problems/issues
d) Performance issues
e) Contact us
III) Miscellaneous
f) Manual addendum
g) Multiplayer over LAN
h) Exported leaders for the expansion campaigns
Így a 3. cd-n levõ readme
Disciples II Gold
Dark Prophecy
&
Rise of the Elves
CONTENTS
I) Minimum System Requirements
II) Troubleshooting
a) General tips
b) Game won't launch
c) Display problems/issues
d) Performance issues
e) Contact us
III) Miscellaneous
f) Multiplayer over LAN
Minden benne van? Mármint az alapjáték meg a 3 kiegészítõis? Csak azért kérdezem, mert az alapjáték plusz a 3 kieg együtt 5 cd. Ez a gold verzió pedig csak 4 cd-nyi, pedig ezen állítólag még plusz küldetések is vannak.
nah vegigtoltam az undead es a torp kampanyt is... hat hm, a torpok qrva kemenyek he(jegorjasom az utso palya vegen :984 hp, 289dam/128 frostbite)... meg ilyenek😊
Nekifogtam most a demonoknak... ezek is eleg utosek ahogy elnezem, de mar kezdek kitsit beleunni a dolgokba...
A masis meg az h nem tudom ti mennyire ismeritek a World of warcraftot, tudom nem egeszen ilyen jatek, de mostanaban inkabb az kezd rdekelni... esetleg meg vki?😊
hali
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Nézzél szét a wanadoo-n mert én is onnan szetdem le csak még nem volt idõm fölrakni hogy tudjak vele nyomatni egyet.
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
egyébként aki játszott vele meg tudná mondani hogy két hõst hogy lehet találkoztatni hogy cseréljenek egységeket? mert a tárgyakat le lehet dobni a földre és felszedni, de a csapattagokat eléggé körülményes a várba ki be lépegetve cserélni
Tud valaki valamit a harmadik részrõl? A 2-õt meg kiegjeit már rongyosra játszottam
Egy jo hete kezdtem kb. a jatekot, 1 havernal lattam, es mivel par evet h3-aztam, gondoltam kiprobalom azt is bejott, elkertem, pont vakacio volt, azt az empire kampanyt vegigtoltam, es lenne par kerdes😊 (a valtozatossag kedveert)😄
Szval,gondolkozom, h nekifogok undead-l v esetleg topokkel, tsak nemigazan tudom, h mit nyomjak naluk, esetleg ha vki tolta veluk, pls vmi helpet.A masik dolog meg, a 7 ik map vegen, amikor letsaptam uthert masodik nekifutasra(3 drb 7-s szintu Angel,magus hos,2 drb 5-6 s prophetess)azt, kiexportamltam a karit, a 13 as a para, mert nem mentem neki az undead orzonek, mert epp spanok votunk, azt untam kivarni... szval, kiexportaltam, es utana hol tudom majd hasznalni megint, h meg 1 par levelt tapoljam?!
Amugy sztem nem nehez leutni 1 orzot, mar 8 as hossol nekifogtam a 6 ik palyan, igaza egyedul gyurtem, (3 ik palyarol a paralizalo bottal... amikor tsak 1 ellenfel van 95 %-s a benitasa), de ha 6-7 ikre ki tudsz nyomni 2 prophetesst akkor siman levered, meg a Vithar t is, akinek 250+50 s sebzese van a boost miatt, persze kell 1 vagon armor (varazslatok:Strength, Call to armns, holy armor +wardok + 20% s less dam banner) .
Jah meg meg 1 kerdes, vki nem tud 1 ftp t v vmit ahonnan le lehet kanpi az rise of the elvest... nem igazan szoktam penzt kiadni jateker😄 ... dc -n esetleg megvan?
Ui:
az a 99 s szintu tsavot meg a brigadjat ho llehet fel lelni?... ahogy elnezem semmire nem immunis, ugyh paralyzalni siman lehet, nyomsz 1 fire wardot magadra, azt utana johet a mehet.
by, majd ha vki 3 ho utan erre pislant, vessen ide par szot😄
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯