Disciples 2: Rise Of The Elves

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ennek létezik magyarítása?

Next PC upgrade: 2022

tommygear
igen
Vass Gábor
Valaki megvette akkoriban a gurut amikor volt teljesben is?

Vass Gábor
Nekem megvan mindegyik része a gold-verzióban, egyszer volt teljes játékban is a guruban.

A gold verzióban minden benne van.Generátor is van,melyben nemcsak hogy véletlenszerüen rak ki egy pályát,de azt is megadhatod ezt hogyan tegye:mennyi mana arany egység szerepeljen,milyen legyen a pálya hegyes vagy vizes stb.Egésszé meglepõdtem nagyon jól sikerült.A scenárió editorban a mapot válazd--->majd randomize map alul jobbra.
Skypack
van ebbe a játék olyan játék mód ami szabad skirmish és egy fajt irányítok és le kell gyõznöm az ellenfeleket?

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

xelag
Jól kihalt ez a topic
xelag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy megszereztem a gold csomagot (minden kieg benne van) és állítólag egy random map generator is.
Valahol láttam hogy beszéltek egy randomszerû mapgenerátorról, ez tulajdonképpen mit is takar? Én ezt úgy fogom fel hogy minden véletlenszerûen helyezkedik el a pályán, és a környezetet is véletlenszerûen hozza létre), vagy ennek csak én örülnék?
Vagy midníg csak a már elõre megkomponált pályákon rohangálhatok?
Hol találom ezt a generátort?
Sima pályaszerkesztõt találtam de nincs arra idõm hgy én tervezgessek.
Elõre is köszi
Hello mindenkinek!

Fordítók jelentkezését várják a Disciples II fordítói oldalon.

a_n_d_r_e_w
Várban, városban vagy szimplán egy löttyel (persze kell építeni a várban egy templomot(? nem tom mi a neve, rééég volt 😊)

One Vision. One Purpose.

BADE
ezekszerint ha egyvalakivel sikerül elmenekülni,akkor a várban újraéleszthetem?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

a_n_d_r_e_w
R.I.P.
Ha a teljes sereg odavész, már nincs visszaút

One Vision. One Purpose.

BADE
Ha a hõs meghal hogyan tudom újraéleszteni?
Próbáltam elmenekülni vele,de nem sikerült...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

JackSparrow88
Mit kell még azután csinálni mikor már kinyírtam a gépet?? Elfoglaltam már minden várát(beleértve a fõvárát is) és nincs vége a pályának.Megköszönném vki segítségét...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

a_n_d_r_e_w
Védõt elpusztítani nem lehetetlen csak nehéz. kb 10. szint fölötti hõssel és hozzá tartozó sereggel kellõ felkészülés mellett már gyerekjáték, de addig nagyon ne is erõltesd

Bányát meg úgy foglalsz, hogy átváltoztatod alatta a talajt. Ezt kétféle módon teheted: vagy a városaid, fõvárad konvertálja automatikuson a területet egyre jobban, vagy, ha nem akarsz várni, vagy mondjuk víz választja el, akkor oda kell küldeni egy olyan hõst, aki egy bot segítségével képes konvertálni. (ilyen hõs pl a nekróknál a banshee, van egy ilyen plant rod, vagy ilyesmi ikonja)

One Vision. One Purpose.

JackSparrow88
Ja és még vmi: Hogy kell bányát foglalni? Mert azt tom asszem h melyik hõssel kell de nem sikerül mégse...

JackSparrow88
Hi! Vki megtudná nekem mondani h ebben a játékban hogyan lehet legyõzni teljes egészében a gépet? Mert a fõ várát amikor megtámadom egy 900 Hp-s monstrum is õrzi azt pedig lehetetlenésg legyõzni még a rohadt erõs egységeimet is egybõl lekaszabolja. Vmi trükk/tipp esetleg, nagyon megköszönném...

a_n_d_r_e_w
Rise of the elves ugye a legújabb kiegészítõ, elf kampánnyal, míg a galleans return a servants és a guardians kiegészítõk együttes neve, és ezek tartalmazzáka dark prophecy-t is, azaz minden megvan ami kell 😊

One Vision. One Purpose.

Ha valakinek meg van a Disciples 2 Gold akkor el mondaná ,hogy neki mik vannak fent mert nekem csak két parancsikont tett ki (Disciples II Gold - Rise of the Elves és a Disciples II Gold Gallean)és ahova telepítettem ott is csak ez a kettõ van fent pedig mindet fel tettem. Nem tudjátok mi lehet a baj??
A Disciples 2 -höz,vagy Disciples 2 gold-hoz tud valaki magyaritast

a_n_d_r_e_w
Bolti D2 goldban van valami extra vagy csak a korong+tok?

One Vision. One Purpose.

Valaki megtudná mondani hogy hol lehet ingyé letölteni a Disciples 2: Rise of the elves-t? MSN-címem [email protected].
Fresh Duke
Hy all!

Lenne 1 kérdésem!
Hány Disliples 2 játék van összesen?
Mert megvan a Dark Prophercy, de láttam hogy van Rise of Elfes, (ezt még beszerzem!!! 😄,) és érdekelne , hogy hány van össz, sé mi a nevük...
Ha v.ki leírná megköszönném...

A heavy cost. I pay it gladly.

Hali!
Nem tudna valaki cimet küldeni (akár priviben) ahonnan le lehet tölteni a kiegészitõket!

Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '

a_n_d_r_e_w
Susnyásban a Disciples III

Barny, 20:54 - PC - Játék: Stratégia - ADATLAP - (9 komment)

(HW Insider) Strategy Firsték mesterfokon mûvelik a rajongók szívroham-közeli állapotba sodrását, most éppen a Disciples III körül gyülekeznek a viharfelhõk. A játékon (és a Jagged Alliance 3-on kalapáló) Mistlanddel azonnali hatállyal szerzõdést bontottak, a munkálatokat egy meg nem nevezett csapat folytatja. Bõvebb információ késõbb várható.

One Vision. One Purpose.

3 bocs elírtam 😛

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a_n_d_r_e_w
Én már inkább a 3-at várom 😛

One Vision. One Purpose.

Igen és közbe rájöttem, hogy a galeans return, az a guardians of the light és a servants of he dark egybe...

Megint elkezdtem abbahagyhatatlan, jöhetne már a 2

Axon
Fogtam magam és feltelepítettem én is.
Kicsit kijavítalak.

1. 2. cd az alapjatek + (Guardians of the Light)(Servants of the Dark)
3. 4. cd az alapjatek + (Rise of The Elves)

Az elsõ két cd-t külön telepíti (Disciples 2 Gold Gallean). A 3. 4. cd-t is külön kell telepíteni és ezt teljesen más alkönyvtárba rakja (Disciples 2 Gold Elves).

Igazából nem értem miért nem lehetett ezt egybe olvasztani és rögtön települjön az alapjáték és mindhárom kiegészítõ. Sõt! Egybõl lehetett volna egy dvd-s verziót kiadni.

j0nNyKa
ugy van a cucc, hogy 4 cd-t toltesz le/veszel meg

1. 2. cd az alapjatek + (Guardians of the Light)
3. 4. cd az alapjatek + (Servants of the Dark)

vegulis a lenyeg, hogy az 1. 2. cd-n lesz az alapjatek + 234242 kuldetes

3. 4. cdn ugyanez, csak benne 1 uj fajjal, az elffel

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Axon
Elvileg a Rise of the Elves is rajta van.
Szerintem az a Gallean's Return a plusz kampány amit a gold verzióhoz készítettek.
Nekem csak a méretek a gyanusak, hiszen 4 cd-n van az elvileg 5 cd-n kiadott anyag plusz az újabb küldetés is.

Axon
Így kezdõdik az elsõ cd-n levõ readme:

Disciples II Gold
Dark Prophecy
&
Gallean's Return
(Guardians of the Light)
(Servants of the Dark)

CONTENTS

I) Minimum System Requirements

II) Troubleshooting

a) General tips
b) Game won't launch
c) Display problems/issues
d) Performance issues
e) Contact us

III) Miscellaneous

f) Manual addendum
g) Multiplayer over LAN
h) Exported leaders for the expansion campaigns

Így a 3. cd-n levõ readme

Disciples II Gold
Dark Prophecy
&
Rise of the Elves

CONTENTS

I) Minimum System Requirements

II) Troubleshooting

a) General tips
b) Game won't launch
c) Display problems/issues
d) Performance issues
e) Contact us

III) Miscellaneous

f) Multiplayer over LAN

A 3. kiegésíztõ nicns benne... Tehát nincs Rise of The Elves

Axon
A Disciples 2 gold-ot próbálta már valaki?
Minden benne van? Mármint az alapjáték meg a 3 kiegészítõis? Csak azért kérdezem, mert az alapjáték plusz a 3 kieg együtt 5 cd. Ez a gold verzió pedig csak 4 cd-nyi, pedig ezen állítólag még plusz küldetések is vannak.

Hát itt teljesen másképp kell a dolgokat csinálni, ha érdekel leírom részéetesem, én is nagy heroes fan vagyok, de én inkább a disciples 2-vel szemben köteleztem el magam a heroes 4-el szemben, a 3 az örök etalon...

Hali

nah vegigtoltam az undead es a torp kampanyt is... hat hm, a torpok qrva kemenyek he(jegorjasom az utso palya vegen :984 hp, 289dam/128 frostbite)... meg ilyenek😊

Nekifogtam most a demonoknak... ezek is eleg utosek ahogy elnezem, de mar kezdek kitsit beleunni a dolgokba...
A masis meg az h nem tudom ti mennyire ismeritek a World of warcraftot, tudom nem egeszen ilyen jatek, de mostanaban inkabb az kezd rdekelni... esetleg meg vki?😊

hali
Vanek
Hina és most probáltam ki. nagy heroes fan vagyok,és ebben sok dolgot hiányolok 1. ránézésre. egyrészt télleg nem lehet a csatákban lépni? varázskönyvet hogy szerzek? a hõsöm mért nem tudja felvenni az arkangyalt? van vmi hasonló játék most mint a heroes?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

a tárgycserére és az egységcserére is van egy gomb a kezelõpanelen abba a körbe ahol építkezel bányákat foglalsz...

Én most töltöttem le nem is olyan rég.
Nézzél szét a wanadoo-n mert én is onnan szetdem le csak még nem volt idõm fölrakni hogy tudjak vele nyomatni egyet.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

sztem nagyon jó, megéri mindenképp kipróbálni. valahol a heroes és az age of wonders mellett teljesen más koncepcióban fantasy körökre osztott stratégia, egészen egyedi harcrendszerrel, ami bár nem tökéletes, de nincsenek többé szuperhõsök és legyõzhetetlen seregek, mindenkit fel lehet õrölni több gyengébb sereggel és varázslatokkal
egyébként aki játszott vele meg tudná mondani hogy két hõst hogy lehet találkoztatni hogy cseréljenek egységeket? mert a tárgyakat le lehet dobni a földre és felszedni, de a csapattagokat eléggé körülményes a várba ki be lépegetve cserélni

megvan valakinek a gold én nem látom sehol, pedig megint elkezdeném játszani a harmadik részig...

grebber
Ez milyen tipusu game?
Megéri leszedni?

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
a_n_d_r_e_w
Készül, de azt már nem a franciák csinálják, hanem az orosz
MiST land .

One Vision. One Purpose.

A kiexportált karaktereket tudod különálló questbe használni, én nagyon sokat játszottam a játékkal, és atörpék is meg az undeadok is nagyon kemények talán utóbbi a legkeményebb, mindegy melyiket választod elõszõr, mind a 2 más játékélmény és mind 2 esetben az elején nagyon nehéz velük menni aztán meg tarolsz, szerintem dc-n megvan a kieg, ami nagyon jó az új fajjal...

Tud valaki valamit a harmadik részrõl? A 2-õt meg kiegjeit már rongyosra játszottam

bots a helyes iras miatt <#vigyor5>
Udv mindenkinek.

Egy jo hete kezdtem kb. a jatekot, 1 havernal lattam, es mivel par evet h3-aztam, gondoltam kiprobalom azt is bejott, elkertem, pont vakacio volt, azt az empire kampanyt vegigtoltam, es lenne par kerdes😊 (a valtozatossag kedveert)😄

Szval,gondolkozom, h nekifogok undead-l v esetleg topokkel, tsak nemigazan tudom, h mit nyomjak naluk, esetleg ha vki tolta veluk, pls vmi helpet.A masik dolog meg, a 7 ik map vegen, amikor letsaptam uthert masodik nekifutasra(3 drb 7-s szintu Angel,magus hos,2 drb 5-6 s prophetess)azt, kiexportamltam a karit, a 13 as a para, mert nem mentem neki az undead orzonek, mert epp spanok votunk, azt untam kivarni... szval, kiexportaltam, es utana hol tudom majd hasznalni megint, h meg 1 par levelt tapoljam?!

Amugy sztem nem nehez leutni 1 orzot, mar 8 as hossol nekifogtam a 6 ik palyan, igaza egyedul gyurtem, (3 ik palyarol a paralizalo bottal... amikor tsak 1 ellenfel van 95 %-s a benitasa), de ha 6-7 ikre ki tudsz nyomni 2 prophetesst akkor siman levered, meg a Vithar t is, akinek 250+50 s sebzese van a boost miatt, persze kell 1 vagon armor (varazslatok:Strength, Call to armns, holy armor +wardok + 20% s less dam banner) .

Jah meg meg 1 kerdes, vki nem tud 1 ftp t v vmit ahonnan le lehet kanpi az rise of the elvest... nem igazan szoktam penzt kiadni jateker😄 ... dc -n esetleg megvan?

Ui:
az a 99 s szintu tsavot meg a brigadjat ho llehet fel lelni?... ahogy elnezem semmire nem immunis, ugyh paralyzalni siman lehet, nyomsz 1 fire wardot magadra, azt utana johet a mehet.

by, majd ha vki 3 ho utan erre pislant, vessen ide par szot😄
Igen tartalmazza az alap küldetéseket és ezen felül van az Elves küldetések.Ha minden igaz lesz 3. része nem tudom hol ölvastam már de igyekszek elõkjeríteni a cikket.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Kandurex
Tényleg az van akkor, hogy a Rise of the elves is tartalmazza az alapkampány küldetéset?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Így vártam az Uther gyereket. Mindenkinek 90-s armor, az ütõgépeknek 300max dmg +250dmg. A mágusok 100dmg -el bírtak. Aztán wards volt mind -ra, earth -re, air -re minden karakteren 😊. Automata battle. Végig unatkoztam a csatát 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Oldal 1 / 7Következő →