3178
Tomcat pólóboltja
  • Garfield
    Tomcat megint jópofa:

A Moszkva teret a tüntetés idejére kordonnal veszik körül, éppen azért, hogy ne jussanak be provokátorok vagy rendbontók.

Kíváncsi lennék, magát hogy definiálná? Mert szerintem 101%-ban kimeríti a "provokátor" fogalmát. Amikor ő megy cirkuszolni, szólásszabadságot meg hasonlókat követel, de aki az ő rendezvényén játszaná el ugyanezt, az takarodjon?
  • Garfield
    Te hoztad fel azt, hogy Mortimer milyen vallásos családban nőtt fel meg izé.
  • SoDI---
    Mit akarsz? Abban, hogy "Ha megszúrják az egyik veséd nem fogod odatartani a másikat is" tökéletesen igaza van az illetőnek. Magam se mondhattam volna szebben.
  • Garfield
    Én sem tudom, hol hallottál ilyet: mindenkinek Alkotmányban biztosított joga hasbaszúratnia magát bárhol, bárki által. Csak az életösztönt nehéz leküzdeni.
    Inkább arról van szó, hogy a törvény méltányolja a védelmi helyzetet és mentesülési lehetőségeket biztosít erre az esetre.

A késsel fenyegetés meg egy dolog: annyi minden elhangzott már az ügyben, hogy már semmi sem biztos. ahogy lejjebb idéztem, Tomcatnak írt Mortimer haverja, aki szerint Mortimernél pajzs is volt, nemcsak kard, szóval elvileg lett volna mivel elhárítani, nem feltétlenül kellett volna szúrni.

Majd a rendőrség/ügyészség kideríti, hogy kb. mi történt.

U.i.: A vallásosság kapcsán SoDI-nál kell reklamálni.
  • SoDI---
    A cigánybűnözés nem egy rasszista jelző.
    Mortimer egy becsületes roma státuszban lesz megemlítve.
  • Garfield
    "Nap kérdése"-tipp vasárnapra:

Ha a megmozdulás úgymond a cigánybűnőzésnek a takargatás helyett a megfelelő súllyal való kezeléséről fog szólni, akkor vajon kedves Mortimer milyen státuszban fog szerepelni a rendezvényen: a rendezvény célját támogató vagy élő példa?
  • mrzed001
    Nem is tudom, hogy hol hallottam, (de ha igaz, akkor) nem törvény általi lehetőséged az önvédelem, hanem kötelességed (Magyarán köteles vagy megvédeni magad)
    Ha innen, és az azonos erejű válaszlépés szemszögéből nézzük, akkor ha valaki késsel fenyeget (téged, vagy mást!), nyugodtan leszúrhatod (lelőni már problémás, ezért is vannak bajban a magyar zsaruk -amcsik egy besorolásba teszik és lőnek-)
    A vallást pedig teljesen felesleges belekeverni. Ha megszúrják az egyik veséd nem fogod odatartani a másikat is
    Amúgy szerintem sokmindenben igaza van Tomcatnek (80-90%-ban), a pólói pedig cinikusan találóak
  • SoDI---
    Nekem ma a cégével kapcsolatban sikerült egy általa is megerősített fogást találni rajta, de azt hiszem ahelyett, hogy élnék ezzel a tudásommal, inkább átmegyek utánozó majomba, és elbeszélgetek az ügyvéd anyukámmal, hogy tényleg lehet-e ilyen lazán értelmezni a szabályokat, mint ő teszi, mert a laza pénzkereseti lehetőség sose jön rosszul :D
  • Aquli
    Tomcat gyakran nagyon elfogult, meg leír olyan találgatásokat, amiket szerintem nem kéne, mert ha nem jön be, akkor már ciki lenne visszamenőleg kitörölni.

De a cigányokat én is nagyon gyűlölöm.
  • SoDI---
    majd írd ide a rekordodat :D
  • Bandee1987
    ok, elindult
  • SoDI---
    most mondom, hogy dominikából
  • Nuki
    lehet rendeli pólók, mindenféle? :D
    Happy Tree Friends-es pólóhoz (itthon) honnan lehet hozzájutni?
  • SoDI---
    Különben ha az ember visszaolvas, akkor rájön, hogy akármilyen fasz is a Tomcat, hát a dominikai off-shore cégével nagy az okosság, amit csinál.
  • SoDI---
    Az UAE meállításainál növelni tudod a memória méretét.
  • Bandee1987
    nekem sem, vmiért out of memoryval leáll, mielőtt elkezdődne az első pálya
  • maozedong
  • I.C.ram
    Nekem nem megy az emulátor :(
  • I.C.ram
    Pfujj ott csúcsosodik Józsika csöcse! Legalább 150 kg a gyerek.
  • M@TriX
    ezért az RTL Klub összefoglalója is megér egy olvasást:

Cikk(i)
  • Bandee1987
    Lehet olvasni a mai blogot. Olvashattok benne egy tisztességes roma családról
  • Aramir
    Az Amigának hangulata van, nem kell ide flashes szarság :D
    Amúgy asszem ez egy régi program, talán 98 környéki, csak most lett "híres", akkoriban asszem még nemvolt divat a flash, de lehet, hogy tévedek.
  • SoDI---
    "A Roma Sajtóközpontnak egy megkérdezett SZAKÉRTŐ azt mondta: a G. Robin Attila által emlegetett csavaros szúrás halálos lehetett volna. "
    Csavarni is kellett volna
  • SoDI---
    Különben úgy nézem, igazat ír a romnet, hiszen tényleg van olyan barom, aki tök nyíltan ki meri linkelni az oldalán a cuccot...
    Na nem baj, legalább le lehet végre tesztelni!
  • SoDI---
    Nem mi kezdtük el mondogatni Józsika származását, hanem TGM-ék. Ezért, őellenük fogunk tiltakozni vasárnap.
  • SoDI---
    oláeksön szkrínsátsz
    Amiga pixeles, flash-ban szebb lenne :D
  • Garfield
    Tudod, nekem volt egy Szerbiából származó, teljesen szerb nevű csoporttársam az egyetemen és valahogy senki sem érezte szükségét annak, hogy állandóan emlegesse a srác szerb származását...

Amikor kóros mértékben (és alkalommal) kezdenek el foglalkozni valakinek a származásával, lépten-nyomon emlgetik, ott el lehet gondolkodni, hogy vajon mi lehet a háttérben.
  • Garfield
    Lehet, viszont a te megítélésed semmit sem jelent, mivel nem vettél részt a szituációban.
  • SoDI---
    Mik a fejlemények?
    Kiszellőztették már azt az iszonyatos bélszagot a 21-es buszról?
  • maozedong
    közvetíts
  • fifi
    RTL KLUB

most!!!
  • SoDI---
    Az önvédelem sose irracionális, mivel mindig van valami alapja. Az előítélet rettenetesen sok kellemetlenségtől tudja megkímélni az embert, hiszen természetes, hogy mindenki próbálja kerülni a statisztikailag kimagasló kockázatokat.
  • SoDI---
    Akik felháborodnak azon, hogy lerasszistázzák őket, nem veszik észre, hogy orrba-szájba cigányoznak.

A cigány az ő megnevezésük a magyar nyelvben.
    Attól, hogy a rájuk jellemző magatartásmód ellen tiltakozok, engem még ne rasszistázzon le senki, mert ez tényleg rettentően sértő!
    Olvasd el Tóta W. ide vágó cikkét!
  • SoDI---
    Rohadtul nem volt megijedve.

Magamból indulok ki.
    Én fegyverrel a kezemben csak és kizárólag akkor fordulnék valaki fele támadóan, ha rettentően be lennék szarva attól, hogy bántani akar.
  • Wolfram
    Ő legalább nem ferdít, mégha egy csomó keserűség és indulat is van benne.
  • Aramir
    Ezért nem olvasom a blogját :P
  • maozedong
    mien a valóság ha ferdítve már itt tartunk :(
  • M@TriX
    jaja

de mindenestre érdekes a cikk, ráadásula Népszabadságtól aki eddig amarra ferdített
  • Punkerwork
    "Hát ilyen város ma Budapest, és pár év múlva ilyen ország lesz Magyarország."

remélem nem :(

• Cat #611
    :D