Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez a hírnév most pl rossz reklám neki pont...

pl egyik szemszögbõl megközelitve : "én nácitól nem veszek pólót...." mondhatják sokan....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

I.C.ram
Az viszont tiszeletre méltó, hogy azt csinálja, amit szeret, közben pénzt is keres, nicns rá szorulva másokra, szülõkre, stb. Mellette meg exponenciálisan nõ a hírneve :D 1 éve még kutya se ismerte :D
nem mert neki más ne diktáljon... ha neki délután van kedve felkelni akkor õ délután fog :D

valahogy igy irtaa blogjában valamior:D

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

I.C.ram
úgytudom, hogy grafikus.
magus
ember, tomcatnak nincs vmi rendes munkaja vagy elete hogy kezdjen maagaval vmit?

fluga
mondom hogy az vagy

mikike
jah értem
ez a fikázzunk a tomcatot topic

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

fluga
télleg nem értelek. miért kötsz bele mindenbe? miért véded? haverja vagy?

mikike
aham értem
tehát mert reklámoz azért tahó
de ha úgy ment volna a tüntetõk közé, hogy ne gyertek a polóboltba, akkor minden rendben?

fluga
hagyjad. értelmetlen.

? már megint elgurult a gyógyszered? :)

Leirom neked lassan, hátha igy mikike kompatibilis a magyarázat: ha sokan ismerik az internetes poloboltját, akkor többen látják az egyedi, máshol nem megvásárolható polóit, és több embernek jön meg a kedve hozzá, mintha nem ismerné senki

mikike
na most, ha valaki azért vesz meg valamit, mert azt sok ember ismeri, akkor az ne mást nevezzen már tahónak...

tomcat simán egy exhibicionista tahó, aki mellesleg marhajól keres azzal, hogy egyre többen ismerik, mert jóval több polót ad el, mint korábban

vagy akkor szerinted csak cigányok esetén kell menni tüntetni, más bûncselekmény esetén nem, az rendben van?

Tényleg nem tudom, hogy ennyire alacsony a szövegértésed vagy kötözködsz.

Mégegyszer leírom a #235-ben általam írottakat, hátha végre sikerül fefognod:

Ha valakit leszúrnak, az felháborító.
Ha valakit megkéselnek a mobiltelefonja miatt, az is felháborító.

A probléma ott van, amikor belekeverik a bõrszínt a dologba.

Tökmindegy, hogy akár az áldozat oldalán, akár az elkövetõ oldalán jön elõ a bõrszín. Nem ezzel kéne foglalkozni, hanem magával a bûncselekménnyel. A bõrszínnek irrelevánsnak kellene lennie.

Sikerült végre már felfogni vagy leírjam még néhányszor?

olyanról is hallottam, hogy valakit diszkóban megvertek, mert nem tetszett a képe, bár bõrszíntõl függetlenül
akkor ez most normális?

Nem, nem normális. Miért, mibõl olvasod ki azt, hogy szerintem ez normális?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ki akadályozta, hogy pl. mára õ is tüntetést szervezzen?

Miért van az, hogy mostanában az õ kis happeningjei általában konkrét rendezvény ellen irányulnak és alig egy-kettõ olyan, amit mástól függetlenül maga szervez?
Mert ugye ki a f*szt érdekelt volna, hány tévébe került volna be, ha ugyanazon öltözetben, ugyanazon táblával nem pont a tüntetés napján, az adott idõpontban megy ki? Senkit.

15 perc hírnév.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Én végig azt mondtam, hogy qrvára nem annak kéne számítania akár egy buszos késelésnél, akár egy felvételi elbeszélgetésen, hogy milyen etnikumú az illetõ, hanem elõbbi esetben csak a bûncselekmény, utóbbi esetben meg a felvételi alkalmasság legyen a döntõ.
Aminek aztán az egyik oldala az, hogy pl. cigányt nem utasítanak el csak azért, mert cigány, nem vizsgálva az alkalmasságát, másfelõl a cigány sem tud a késõbbiekben arra hivatkozni, hogy õt azért nem vették fel, mert cigány.

Hol is magyaráztam én az ellenkezõjét, hmmm?

fluga
megmondta a blogjábanszerinted? igaz? nemigaz? nemigaz.
és az õ blogja is igazolja de miééért? mit igazol?? mit igazol neked? miaz?? szerintírás? vagy mi?
egyébként most olvastam tomcat blogjának abszolút hiteles titkos oldalain, hogy annyira szereti õt a kamera, hogy jelentkezni fog az rtlnél egy új mûsorötlettel és gyõzike helyett tomika show fog menni.

fluga
de mehet, csak szerintem ez felesleges feltûnõsködés. meg kapott is érte egy sallert. aki lilafehérben megy a fradi szurkolók közé az ne csodálkozzon.
ugyanakkor hozzáteszem, hogy annak a srácnak sem kellett volna bambulnia a buszon, akit megkarcoltak.
sajnos a mostani egy ilyen világ, tudni kell élni. aki hülye haljon meg mondta salamon.

mikike
szerintem meg igaza volt
vagy talán a többi retardált mehet tüntetni õ meg nem?

fluga
nem értitek, hogy hol van a kutya elásva.
nem a bûncselekmény a lényeg, hanem hogy ennek kapcsán volt egy tüntetés (ami tök fölösleges volt, de mind1, ha a lelkiismeret 88 meg hasonló neonáci farkak tüntethetnek, akkor õk miért ne?) és ennek a szerencsétlen retardált jóembernek, megint ott kellett lennie, megint szerepelnie kellett, megint meg kellett mutatni, hogy kihaénnem. szerintem egyszerûen kisebbségi komplexusa lehet. dokihoz kellene mennie.
ja egyébként lehet, hogy nem ide tartozik, meg csak bennem keverednek a dolgok, de nem õ volt az a rendkívül intelligens egyed, aki valami irczés beszólogatás kapcsán megagyalt egy gyereket? merha így van, akkor maradjunk csöndben, mert megkeres minket álmunkban és lekaszabol egy sajtszeletelõvel.
"arguing on the internet is like special olympics. even if you win, u are still retarded. peace."

mikike
én is így éreztem

maozedong
eddig te magyaráztad bele az egészbe hogy jajj cigány gyerek.
most akkor mégis, mirõl beszélsz.

Resurrection!

mikike
miért, ha bõrszín alapján szúrták meg akkor mi van?
az miért különösen érdekes?

olyanról is hallottam, hogy valakit diszkóban megvertek, mert nem tetszett a képe, bár bõrszíntõl függetlenül
akkor ez most normális?

vagy akkor szerinted csak cigányok esetén kell menni tüntetni, más bûncselekmény esetén nem, az rendben van?

Calver
igen, nagyjából az itteniek ezt teljesen korrektnek tartják. vicces. kedves próbanégerek, költözzetek már egy kicsit el valami dakotafalvára mondjuk, utána lehet védeni a szegény, kihasznált és megtaposott kisebbséget...

"The trees move. Do you not see it?"

Látom, a szövegértés nem az erõsséged, vagy szimplán csak kötözködsz. Nálad sosem lehet tudni, melyikrõl van szó.

Épp azt mondom, hogy a bûnelkövetés a lényeg, nem a bõrszín valamilyen formában történõ belemagyarázása.

Gorvik
"majd néhányan megkérdezték, mit jelent a polómon az I Support the Worldwide Jewish Plot felirat. ((((((Aki nem tudná- Támogatom a világméretû zsidó összeesküvést)))))))) Mondtam, hogy ez egy nemzetközi zsidó mozgalom. Örültek, hogy akkor mégsem vagyok náci."------- Hát ez nagy.

A Sodi topicban lerasszistáztam Tomcat-et, a blogját elolvasva mostmár látom, hogy egyszerûen hülye.

Mondjuk tényleg túlzás volt a tüntetés.
Ki ne bámulna meg egy pácélba felöltözött és karddal mászkáló bandát?
Én még mosolyogtam is volna, szerintem leszúrtak volna ezért is. Pedig még csak cigány sem vagyok.

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

mikike
aham
tehát garfield szerint ha pénzt vagy mobiltelefont kevernek a dologba, akkor ott nincs semmi probléma
értem
nem változtál

Mint a lépcsõház...

Ha valakit leszúrnak, az felháborító.
Ha valakit megkéselnek a mobiltelefonja miatt, az is felháborító.

A probléma ott van, amikor belekeverik a bõrszínt a dologba.

Látom, tudat alatt ugyan, de rátapintottál a lényegre: pont arra céloztam, hogy valaki lenácizza a magyar katonákat.

dszlekszia = diszlexia

A diszleksziás Mikike kedvéért: a topik Tomcatrõl szól. Legalább a máskor szokásos, oly mélyen tanyázó színvonalad próbáld már hozni a beböfögéseid helyett, ok?

Vazze... kivételesen egyetértek SoDI-val.

Le vagyok döbbenve magamtól. <#eplus2><#nyes>

lol, én sem szeretem tomcatet annyira, de azért ezektõl az üziktõl mindig padlót fogok :

Jól verjétek meg, és majd akkor én röhögök, mert nekem már elegem van belõle :D

erre van is egy igen ismert vicc, mikor a munkaadónak ki kell rugnia valakit, és odamegy, és mondják neki :

-én nõ vagyok, engem nem rughat ki mert beperelem
-én cigány vagyok engem nem rughat ki, beperelem
mire a harmadik tag megszólal :
-akkor ha jól sejtem én vagyok a buzi.....

Bandee1987
Õ is megmondta a blogjában, hogy csak pojénból mondta az egészet, mivel az aktívosok keresték meg a lakásán, és kitalálta, hogy ezt a hülyeséget fogja bemondani, amin egyébként õ is röhögött...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Ja, és az, hogy leütötték, túlzás, a tv2 felvételei, és az õ blogja is igazolja, hogy egyes médiák elferdítették a valóságot....

Punker
sajnos ez a valóság ma magyarországon :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Bandee1987
"Kíváncsi vagyok, hogy mit szólt volna a második világháborús megemlékezésén egy "Nácik haltak a Don-kanyarban" feliratú táblához?"

Nem sokat ért volna, hisz a Don-kanyarban nem nácik haltak meg, hanem magyar katonák, akik nem jókedvükbõl mentek oda, hanem odavezényelték õket...

mikike
akkor foglaljuk össze az sg fórumozók véleményét
ha valakit megszúrnak karddal a bõrszíne miatt, akkor az rasszizmus és csúnya gonosz dolog, rettentõen felháborító
de ha valakit megkéselnek a mobiltelefonja miatt, akkor az teljesen rendben van

Bandee1987

fluga
úgy látom a srác belekóstolt a "népszerûségbe".. nemrégen a kókuszban meg a fiktívben szerpelt, mint a csodageek aki állítólag lebuktatta az érettségi tételeket tartalmazó szervert feltörõ hekkert. (ezen is röhögtem..mutogatott vmi cset részletet, ami aztán krvára hiteles ám...:) remélem egyszer rágyullad a bótya:)
exhib fasztarisznya

mikike
garfield?

Én kimondottan örülök, hogy ezt a faszt leütötték, már régóta a bögyömben van, feltünési viszketegségben szenved a hülyegyerek.
Azt hiszi azzal menõ,hogy minden nap olvashatunk a buziságai miatt a neten róla.
Itt az ideje, hogy valaki jobban is szétrugja a seggét végre.
És azt is vegyék video-ra, majd röhögök rajta egy jót.
Üdvözöljük együtt Tomcat-et, úgyis olvassa a fórumot, hisz más dolga sincs, csak hogy a róla szóló baromságokat olvasgassa és verje rá a faszát.
Üdv
torrente
Hagyjad már, ez is csak egy tizenéves agyatlan, aki újságot nem olvas (annak ellenére a Népszabit hazugnak titulálja; tudom a Magyar Nemzet minden szava igaz...) és mindent csak a szüleitõl hall.

SoDI---
megérdemel ez a fasz ekkora figyelmet?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Igen, az üllõi úti aszfalt minõsége valószínûleg drasztikus romlásnak indult egy shake-tõl és csak csúnya demagógia esetleg holmi forgalomra kenni a dolgot.

Mi ebben a kiforgatás?

Én linkeltem egy cikket, hogy egy cigány férfit nyíltan beismerve azért nem vettek fel egy állásra, mert cigány; az illetõ a megfelelõ szervekhez fordult és megnyerte a pert.

Erre jöttél azzal, hogy hát de izé a munkaadó azt csinál, amit akar, másrészt a Népszabinak amúgy sem lehet hinni.

Mindez ment arra, hogy te azt mondtad, miért nem fordulnak jogorvoslatért a megfelelõ szervekhez, miért balhéznak?

Ne haragudj, de ha pár sorral arrébb másképp vélekedsz a kérdésben, akkor miért én vagyok a hibás?

U.i.: Ha elolvastad volna az írást és nem levegõbe beszélnél, akkor tudnád, hogy a munkáltató nyíltan elismerte, hogy a származása miatt nem vette fel, nem pedig egy sikertelen jelentkezést próbált meg így sikerre vinni a cigány férfi. Továbbá pedig nem a médiához fordult "botrányt csinálni", hanem a média beszámolt egy sikerre vitt jogorvoslatról. Csak pontosítottam pár apróságot. (jereváni rádió...)

errõl jut eszembe.. megyek az üllõi úton, velem szembe levõ sávon jön egy merci, és ahogy számítani lehetett, benne egy nyomorék cigánnyal.. abban a pillanatban kivágott az ablakból egy félig üres mekis shakepoharat, pont a kocsim elé.. szerinted, a kifröccsent shake kémiai összetétele mennyire folyásolta be az útminõséget, és ezáltal hány %-os bitumeneróziót okozott? <#falbav>

-bocs:)-

I.C.ram
legtöbb ember nem is tereli jogi útra a dologt, hanem csak ad egy fülest a médiának... Aztán igénytelenebbnél igénytelenebb mûsorokban (aktív, fókusz) elferdítve a dolgot elõadják a sztroit.
I.C.ram
Ne forgasd már ki a szavaimat.. ez kb. az 5., ahol kiforgatod...

Munkaadó eldöntheti, hogy felveszi vagy nem, de itt is a csávó inkább botrányt csinált belõle a médiánál.