3178
Tomcat pólóboltja
-
aaaaa #850 Na jó a börtönből valóban nem engedik ki őket, de megússzák jóval enyhébb büntetésekkel, azokat az ügyeket amit a "képzetlen" magyar bűnözők beismernek, ők meg gátlástalanul hazudva letagadnak.(ebben biztos hogy profik... :). Hidd el nem egy esetről tudok, amikor olyan dogokat követtek el, amiért nem csak 1-2 év járna, és mégis "megélhetési bűnözésre" és egyéb családi okokra hivatkozva továbbra is szabadlábon vannak, mintha semmit sem tettek volna...
Azokról az esetekről meg ne is beszéljünk, amikor az ismert "hatékony" tanúvédelem miatt, szinte senki nem mer tanúskodni ellenük, mert többet ér az élete. Sokszor a rendőr is inkább mellőzi az ügy komolyabb vizsgálgatását a bosszútól félve. -
#849 bűnözőket SZABADON ENGEDNEK mindenféle komolyabb büntetés nélkül csak azért, mert cigányok
Ilyen nem fordul elő. -
aaaaa #848 Egyszerű példád akkor lenne igaz, ha a logikád alapján a férfi bűnözők kisebb büntetést kapnának ugyanazért, mint a nők, csak azért mert férfiak, és védené őket a "férfi kisebbségi jogvédő hivatal".
Itt nem kifejezetten arról szól a történet, hogy cigány követi el a rablást , vagy más, hanem hogy a cigány elkövető rasszizmust kiabálva sokkal enyhébb büntetéssel megússza, emiatt bátrabban el is követi amit akar. Ha a haverját nem csukták le, őt sem fogják, vagy kineveli a kiskorú gyerekét a rablás fortélyaira, aki ugye nem büntethető.
Ez pedig mérhetetlenül nagy kárt okoz azoknak a becsületes cigányoknak akik, ki szeretnének emelkedni a mocsokból, mert őket is előítéletesen fogják kezelni a bünöző cigányok által elkövetett dolgok miatt.
Tehát szerintem amit csinálnak a jogvédők legtöbbet maguknak a felemelkedni próbáló cigányoknak árt.
Az pedig, hogy köztörvényes bűnözőket SZABADON ENGEDNEK mindenféle komolyabb büntetés nélkül csak azért, mert cigányok és gátlástalanul hazudnak és rasszizmusra hivatkoznak felháborító. Miközben ugyanezek a bűnöző elemek "büdös parsztoknak" hívják a magyarokat, ugyanolyan "rasszista" módon gyűlölik is őket, bár a magyarok által megtermelt segélyekből, illetve a tőlük lopott pénzből élnek.
És erre nem magyarázat a nyomor, mert a bünöző cigányok egy része messze nem nyomorog, mégis megússza enyhébb büntetési tételekkel.
-
#847 Az arányokkal van a baj. -
#846 Ejj, közben meg én heves levélváltásba keveredtem Tomcat-tel.
majd mesélek :D -
#845 nem hiszem , azaz ez sem fekete-fehér .. a média tele van mégiagecikkel, akik elsősorban pénzt akarnak , gátlástalanul.. és van pár erősen politizáló entitás is ezekben a gépezetekben.. van mindig ellenzéki és komránypárti .. objektív sose lesz. A másik része ennek, pedig a befogadó közönség, akik sms-ben szavaznak győzikére .. akik valószínűleg hamarabb kerültek a tv elé , mint iskolapadba .. hát pech. Ők alkotják a TÖMEG-et , sajnos. -
#844 Megnéztem a mai(tegnapi) Havas-Tomcat interjút (cigánybűnözés elleni tüntetésről).
úgy számoltam 5:4-re Tomcat nyert, a végén Havas már nem tudott mit válaszolni
Feltettem web-re akit érdekel: Havas Tomcat interjú 2005.05.30 -
#843 köszönhető ez a médiának, vér sötét Győzikének meg a többieknek... -
#842 Szerintem egyszerűen az baszta a csőrét Tomcatnek (vagy ahogy sokan hívják, az aranyblogger, vagy a kedvenc bloggerünk .. etc ) , hogy a cigányokkal tényleg kivételeznek, mint az oviba' , és tényleg így van, mert amint egy pár cigányt bekaszliznak, egyből politkai ügyet csinálnak belőle. Ez meg a magyarok hibája, hogy vannak olyan primkó barom magyarok, akik egyrészt ezt megcsinálják, meg egyrészt akik vevők rá , és elhiszik amit a barom fele kitalál. Sajnos nem lehet mindneki tökéletes .. így Tomcat se :] De azért ha tetszik ha nem , valahol különbséget tesz a világ ember és ember között is... és ha erre azt mondja valaki rasszizmus, egyszerűen leszarom, mert annak nem adok a véleményére, lévén bolond, és álomvilágban él.. -
#841 De az adott szituációban(mondjuk utcai rablás) személy szerint nálam nem az a szörnyű, hogy cigány követi el, hanem hogy egyáltalán megtörténik.Úgy gondolom, hogy ha valaki fellép valami jó érdekében, akkor ne kezdjen el szelektálni, hogy így meg úgy a mocskos cigányok(annak ellenére, hogy tudom, hogy nagy-nagy százalékban romák az elkövetők).Mert azzal tulajdonképpen csak a cigány bűnözést ítélem el.Legalábbis nekem lefordítva azt jelenti, hogy állítsuk meg a cigánybűnözést mert az már nagyon sok van, de a magyarbűnözést hagyjuk mert az érdektelen, nem számottevő.
Egy nagyon egyszerű példa:A bűnözők nagy része férfi, kisebb százalékban nő.Ilyen erővel szót emelhetnék csak a FÉRFI bűnözők ellen, az meg milyen lenne már.Jó lehet, hogy ez hülye példa, hirtelen más nem jutott eszembe, de nekem ez a dolog akkor is sántít. -
#840 Nem a méret a lényeg :)) , hanem a mondanivaló -
#839 seprűt?
az jó, mert azzal valszín valaki dolgozni akart.(ti. használt seprűt csak nem adnak el???)
én egy éjszaka kinnt felejtettem a hólapátot télen, a kutyának sem kellett itt Keszthelyen.
Bezzeg a 100 Ft-os ha leesik, nem koppan.
ennyit a közbintonságról.
-
#838 ne oda álljon, hanem a Fideszhez, mert az ő feleségeik és felebarátaik adták el a legtöbb céget a kaya ibrahim féle embereknek!
az offshore cégek működése legális az egész világon, törvényes adózási lehetőség ill. kiskapu (ti. a lehető legkevesebb adózási helyen működő cég-székhely).
a fidesz-féle cégek eladása fantomembereknek nem egészen...
-
#837 Kicsi aláítás -
#836 És mivel offshore céget csinált, álljon be a Gyurcsánytolvaj bandába ?
Nem, ne álljon be közéjük.
Viszont akkor ne is fröcsögjön a cégeik, és a vadprivatizáció miatt ellenük.
Mert akkor hiteltelenné válik. -
#835 ok tehát szerinted mindenki csináljon offshore céget?
Szerintem kéne. Lófaszt az APEH seggébe
Őrültség, hogy ilyen kevés embernek van.
Ennek különben az egyik legfőbb oka a félelem. Ügyvéd édesanyám például azzal jött, amikor előhozakodtam az ötlettel, hogy mi a biztosíték arra, hogy a pénzemért cserébe az ügynökség valóban megalapítja azt a céget, és mégis kit fogok én perelni, ha a névleges ügyvezető elsikkasztja a kinti cég pénzét, vagy ha a névleges tulajdonos eladja a fejem fölül a céget.
Ezek persze mind teljesen alaptalan félelmek, ezek az offshore térségek nem kockáztatják a jóhírüket ilyen botrányokkal, elvégre erre épül az egész nemzetgazdaságuk. Anyukám az évtizedes pereskedés alatt már olyan sok mindent látott, hogy ilyen kérdésekben is kicsit paranioás.
Nem kell félni. Bártan meg kell alapítani a céget!
Az embereket csak a félelem tartja vissza. -
#834 Egyébként SoDI, hogy teccik az aláírásom :)))) -
#833 És mivel offshore céget csinált, álljon be a Gyurcsánytolvaj bandába ? -
#832 ok tehát szerinted mindenki csináljon offshore céget? -
#831 majd ha tudatusul benned hogy a fizud hány százaléka megy el ezekre a "kedves emberekre" máshogy gondolkozol
Én is offshore céget akarok alapítani még a nyáron. A különbség annyi, hogy én viszont nem is fröcsök senki ellen, hogy "bűnöző, bűnöző, bűnöző".
És ez szerintem nagyon nagy különbség! -
#830 Engem éppen ez akasztott ki. Elhangzott a Gyurcsány-pénzuralom-csaló-offshore duma, majd utána kiállt Tomcat a maga adócsaló dominikai cégével, és elkezdte a cigányozó dumát.
Na ez rohadtul hiteltelen! -
#829 majd ha tudatusul benned hogy a fizud hány százaléka megy el ezekre a "kedves emberekre" máshogy gondolkozol, ha segélyt akar akkor menjen ki utcát takarítani stb, bár már arra is volt példa hogy a seprűt is ellopták itt Egerben. -
#828 "A kiásott krumplival se a cigány. Ott van a földön - hát elhozza, mert éhes."
Az rendbe is van, viszont ha rajtakapják, akkor viselje a következményeket, mint mindenki, ne verje meg a letartóztató rendőrt (aki vissza se üthet már)
"az egyszer adózók nem akarnak saját magukkal szemben se szigort ...
Nem fizeti be az adót, de fröcsög, és rendőri szigort akar... "
nézzünk egy példát. A magyar parlamentben az általunk megválasztott tisztességes (köztiszteletben álló) urak és hölgyek vannak. Amit ők tesznek az mind tisztességes és követendő példa, hiszen ők a vezetők és példaképek.
Nem is fokozom tovább az iróniát, ezek után miről beszélünk? -
#827 Havas mondja, hogy mindegyik adás után, ahol előkerül a téma, özönlenek az SMS-ek.
De hát kérem, az vesse az első követ... -
#826 Kit ölsz meg a másolt windobozoddal :)))
A kiásott krumplival se a cigány. Ott van a földön - hát elhozza, mert éhes.
Az adóval kapcsolatban is igazad van, de akkor, ha az egyszer adózók nem akarnak saját magukkal szemben se szigort, akkor ne akarjanak másokkal szemben se. Mégis mocsoda kétszínű magatartás ez Tomcat-től! Nem fizeti be az adót, de fröcsög, és rendőri szigort akar... Nevetséges! -
#825 nemtom, akkor engedd ki egyszer a gyerekedet, vagy vmi fiatal rokonodat a 8. kerületbe...vagy akár egy olyan kerületbe, ahol jópár cigány él.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy általában az ilyen utcai támadásokat a cigányok követik el, és nagyon sokat hallani róla.
Havas is ugyebár elmondta, hogy az előző (tehát nem a mai) adás után özönlöttek az sms-ek, hogy az egyiknek a gyerekétől vették el a mobilt a cigánykölykök, a másikat megverték, a harmadik meg igy járt, és nagyon sok sms-t kaptak ezzel kapcsolatban, szóval a probléma itt nem csak 1-2 esetről szól. -
#824 Kit ölsz meg a másolt windobozoddal :)))
Amúgy ne felejtsd, hogy MO-on 2x-es adózás van
1, SZJA
2, a már megadózott fizetésed további 25%-át veszik el ÁFA néven
Senkit nem nézek le, mert csak 1x adózik -
#823 és lehet hogy te magadat oda sorolod mint a segélyre vadászó cigányok, de én inkább dolgozok...
Ha valaki ügyeskedik a könyvelésnél, az is élősködés. Másolt Windows is az, mert nem fizeted be utána az ÁFÁ-t. Ezzel nincs is gond, de akkor miért is kellene zéró tolerancia a cigányokkal szemben? Elvégre az emberek többsége saját magával szemben a lehető legjobban fel lenne háborodva ilyesmin!
Jobb inkább összekacsintani. -
#822 Én azt mondom, hogy be kellene már látni, hogy statisztikai analízis nem hazudik.
Ezt a várost csak úgy lehetne újra "talpra állítani", ha a Körzetben látottak szerint végre rendes statisztikák készülnének, melyek rendesen felfednék a valós problémákat, melyeket már lehetne orvosolni.
Ameddig a statisztikákat "rasszistagyanú" miatt kidobják, ott fogunk csücsülni a sz.rban mint most -
#821 1 oldalt láttam, és lehet hogy te magadat oda sorolod mint a segélyre vadászó cigányok, de én inkább dolgozok..... -
#820 na jó, de - mint írom - ez hiteltelenné válik, ha saját szemedben a gerendát se... -
#819 tisztességes embert zavar minden élősködő
A blogomban pont azt ecsetelem 4 oldalon keresztül, hogy valamilyen szinten mindannyian élősködők vagyunk, ilyen körülmények között pedig elég vicces zéró tolerancia után kiáltani. -
#818 ha Tomcat az/közvélemény? szerint/, akkor én is az vagyok, mert ijesztően egyezik a véleményünk jópár dologban...
[különben nem tartom magamat annak] -
#817 Ahogy Tomcat is mondta, itt most nem egyedi példákról beszélünk, hanem arányokról.
"A gond az, hogy sorra jönnek eg újabb és újabb 'egyedi példák'. Tömegesen. -
#816 a kettő néha egy, tisztességes embert zavar minden élősködő. -
#815 és ez e-szemét minden nap csak több és több lesz :D -
#814 Hát, el kéne dönteni már, hogy rasszisták, vagy tisztességes emberek vagyunk-e. -
#813 Neked lesz igazad. Ment megveretni magát, hogy bekerüljön a hírekbe -
#812 de ha már itt tartunk, kíváncsi vagyok ki volt a cigánymagazin riportere...
van egy olyan gyanúm, hogy hivatalból kiküldött /ellen/hangulatkeltő-provokátor...
bár ne nekem legyen igazam. -
#811 OK, sorry :))