Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
- Tény, hogy annak ellenére, hogy ez bizonyult igaznak, nem lehet ebben a városban minden nap összefutni fakardos emberekkel; nekem legalábbis sose sikerült. Itt tényleg én is tévedtem egy nagyot, mert ezt az RPG dolgot nevetségesnek gondoltam.
- Ha nem is galeriben járnak, de egymást szurkálják.
- A lopás dolgot én már elsõ olvasatra csak egy viccnek olvastam.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Trade
miert?

Punkerwork
<#nyes><#banplz>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

I.C.ram
majd TGM meg Albert kijelenti, hogy jajj már a cigányokat is elcsábították a szélsõjobbos szervezetek!
Nekem ebbõl az jött le, hogy szemét mocskos politikusok:)

Trade
en orulok annak hogy nem jobb ember volt az elkoveto.
a dzsipok meg majd elintezik egymas kozt egy "ejnye bejnye jovannal"

Dynamic
Miben volt igaza?Mit is írt?
-A feltételezett szerepjátszókör egy röhej, ilyet nem látni Bp. utcáin
-A cigányok EGYMÁST szurkálták össze(tehát egy galeriben lévõ emberek)
-mert összevesztek a lopás után

Jelöld már meg ebbõl melyik volt az igaz!
Balfék Tomcat barátunk ezt is benézte és ismét közismert cigányellenes elõítéletérõl ill. cigányutálatáról tett tanúbizonyságot.Kíváncsi vagyok hogy fogja ezt kimagyarázni, de minimum illene bocsánatot kérni, ha már nyílvánosan minden alap nélkül köpköd.
SoDI---
vettem, oké, bocs.
csak nagyon megörültem a hírnek. :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Punkerwork
Sodi, vagy normálsian írsz vagy kiváglak innen a pics@ba szóltam már párszor hogy nem a gumiban vagy, ha képtelen vagy elfogadni ezt akkor nincs itt rád szükség!

SoDI---
Különben valaki igazán elmagyarázhatná nekem, hogy mi a franc az a "hagyományörzõ szerepjáték", mert nekem fingom sincs róla.

SoDI---
Azt különben meg én nem mondtam soha, hogy "együtt mentek lopni". Egyértelmû volt ugyanis, hogy ez csak egy vicc.

ha neked oromet okoz, hogy TGM bebukta, hat orulj
nekem meg az okoz oromet, hogy tomcat bebukta
tehat, oruljunk ketten :)

Erõsen nézõpont kérdése, hogy minek kell most örülni, de ha mindkettem örülünk, az csak jó lehet, úgyhogy maradjunk ennyiben akkor. <#integet2>

Mike at home
jogos
TGM masok szenvedeseibol akart maganbak pol. toket kovacsolni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
erdekes, hogy mindig akkor derul vmirol ki, hogy csak vicc, amikor kiderul, hogy nem volt igaz

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Punkerwork
szerinted vicces az hogy egy egyszerû köztörvényes büncselekmény miatt politikai tüntetést csinálhatnak? szerintem szégyen hogy ilyen viszonyok között kell élnünk :(

Mike at home
mondjuk az sem igaz, hogy nincs rasszizmus Mo-n, mert van
max az idozites nem tul szep
mondjuk TGMrol is megvan a velemenyem

SoDI---
amire ingerulten reagaltam, az az, hogy egy banda voltak, egyutt mentek lopni

Ez egy vicc, ezt a mondatot szerintem senki se gondolta szó szerint.

SoDI---
Attól még nem vicces, hogy cigány mindkettõ.
De attól már igen, hogy liberális tüntetés lett belõle a rasszizmus ellen. :-)

Attól viszont NAGYON :)

Mike at home
az TGM maganszama volt
tolem azt csinal amit akar
ha neked oromet okoz, hogy TGM bebukta, hat orulj
nekem meg az okoz oromet, hogy tomcat bebukta
tehat, oruljunk ketten :)

Mike at home
es mindezt fenyes nappal

az hoigy a tema kapcasan ki mire, kinek a hatan maszott fel, az reszemrol indiferens

azt allitani, hogy en igazat adtam volna TGM-nek, meg a fasisztazoknak, az meg hazugsag

na ennyit errol

SoDI---
Jó, persze, Te a hétköznapi életet sokkal reálisabban látod, mint TGM, de CSAK mert fiatalabb vagy.

Rá viszont senki se figyelne, ha nem lenne végzetesen primkó ("a rendõrtiszt hazudik", "leszúrták a fasiszták", stb...) <#vigyor2>

Mike at home
szerintem meg egyaltalan nem vicces ha egy 15 eves gyereket karddal atszurnak a 21-esen, megha cigany mindketto, akkor is

Mike at home
"Bibibibi!!!

Nekünk volt igazunk!

Neked meg neeeeem! Bibibiiiii!!! "

hat ez tenyleg csak egy arnyalat

Mike at home
igen? sohasem gondoltam hogy rasszista oka lett volna, vagy hogy nacik voltak
mikor mondtam en ilyet? legyszi idezd mar fel

amire ingerulten reagaltam, az az, hogy egy banda voltak, egyutt mentek lopni

SoDI---
akkor olvasgass mar vissza, miben adtam igazat TGM-nek, es ha megtalaltad, szoljal

Legyen igazad, árnyalatokról vitatkozunk. Szerintem az a tény, hogy pont az ellenkezõje bizonyosodott be, annak mint amirõl a ballib sajtóban firkált mindenki; elég nyomós érv ahhoz, hogy most jót röhögjek az egész miskulancián.

Így visszagondolva még viccesebb a Hófehérkés vicc :-)

SoDI---
Meglett májusban, de nem a náci banda.
Jó, mindegy, akkor legyen döntetlen ;)

anno mondtam is, hogy az anyja szerint sem

Ez igaz. Ugyanakkor az is igaz, hogy nagyon ingerülten reagáltál, valahányszor valaki beírta, hogy ezek a náci támadók csak valami mesebeli lények lehetnek.

Az a tény, hogy cigány a támadó szerintem sokkal erõsebb dolog, mint hogy "nem volt rasszista indíték". Majdhogynem az ellenkezõje :D

Mike at home
hat szerintem meg ennek ehhez semmi koze
persze azert osszeeskuves elmelet rulez, tudom

politikat meg folytasd csak nyugodtan nelkulem, legalabb neked is lesznek olyan szep felkialtojeleid, mint Sodinak

Mike at home
igen? akkor olvasgass mar vissza, miben adtam igazat TGM-nek, es ha megtalaltad, szoljal

nem figyelsz sohasem, az a te nagy bajod

AnuluWork
K.

De te is tudod, hogy ez politika volt.

Valahogy túl sokat beszéltek az érettségirõl és egy bizonyos párt, bizonyos miniszterérõl.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SoDI---
mi a francban?

A következõ dolgokban:

1-) Nem volt semmi féle neonáci banda, se rasszista indíték.
2-) Az egész szimpla cigányok közötti veszekedés volt.
3-) Budapesten nem létezik az a militáris alvilág, amirõl TGM beszél.
4-) A neonácik Magyarországon nem erõszakosak, és nem veszélyesek, pont le vannak szarva, mert kurva kevesen vannak (ezt a véleményt még a Nemzetbizonsági Hivatal is osztja)

Mike at home
meglett majusban? meg
a fasisztazas meg max teged erdekelt, anno mondtam is, hogy az anyja szerint sem, de latom neked ez megint kiesett abbol az okos kis fejecskedbol

ezert is mondtam Sodi, RAD KAR az idot pazarolni
nem vagyunk egy szinten

Mike at home
egyik sem
de ne keverd ide a politikat pls
van eppen eleg semleges hirszolgaltato is

Mike at home
mi a francban?
neked szelektiv a hallasod, szelektiv az agyad
akarcsak a nacik eseteben

AnuluWork
Ok. A jövõben csak Népfasza és Néphazugság.

Mike at home
MNO-t ne linkeljunk ide, ha mod van ra

Mike at home
mindahanyan voltak

mondjuk a te agyad mindig igy mukodott

Mike at home
marhara
lopni mentek, igaz?

AnuluWork
Hárman a kissrácék voltak, akit megszúrtak, bár õk kettõrõl regéltek, de egy interjúban valahogy lett egy harmadik is. Gondolom ott gondolkodott el a rendõrség, hogy vmi nincs rendben ... :)

SoDI---

Bibibibi!!! <#crazya>

Nekünk volt igazunk! <#eljen>

Neked meg neeeeem! Bibibiiiii!!! <#mf1><#integet2><#taps><#eplus2>

Kár, hogy nem álltad az 5000 forintos fogadási ajánlatomat, amit a nyomozással kapcsolatban tettem... :)

Punkerwork
nem valószínû, csak 3-an voltak a cigányok csak falkában bátrak.

SoDI---
TOMCATNEK IGAZA VOLT! :D

Szó szerint!!
Én most gratuláltam neki levélben :-)

"Különben GRATULA!
Szó szerint igazad volt a Józsika megszurkálását illetõen.
(...)
TGM most rohadtul nevetségessé tette magát a nagy nácizással, úgy néz ki. :-)
"

Tényleg cigányperpatvar volt az egész. Egymást közti belterjes balhé.
Mi nyertünk, akik erre tippeltünk. ÉLJEN :D

fifi
annyi a lényeg hogy Józsika és cimborái óriásit hazudtak valószínûleg az országnak... Nagy az esély hogy õk szóltak be elõször/értsd:kötekedtek/

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

SoDI---
Na látod!

Mivel nem rabolsz ki senkit; így senki se fog karddal önbíráskodni feletted. <#ravasz1>

AnuluWork
Miért is?

"Roma volt a leszúrt roma fiú támadója
2005. május 20. 12:30

MNO
A BRFK mai sajtótájékoztatóján megerõsítették: „Roma származásúnak vallja magát a 17 éves törökbálinti G. M., aki megalapozottan gyanúsítható a 2005. május 8-án Budapest II. kerületében történt támadással, melynek során karddal szúrtak meg egy 15 éves budapesti fiatalembert."

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy egy hagyományõrzõ társaság utazott azon az autóbuszon, ahol a bûncselekmény történt. A fakardokat, fapajzsokat viselõ csoport tagjai közül egyedül a Mortimerként ismert G. M.-nél volt eredeti fegyver. A társaság öltözéke miatt a csoporttal szóváltásba keveredett egy háromfõs, roma fiúkból álló társaság. A csoport egyik tagjának vallomása szerint néhány szavas vita után az elkövetõ kardjával megszúrta a 15 éves, szintén roma származású P. Józsefet. Az ügyben vizsgálatok, kihallgatások folynak, a társaság tagjai közül nem sikerült mindenkit azonosítani – hangzott el a sajtótájékotatón.

Emlékezetes: a fõvárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévõ megállóban egy hatfõs, katonai jellegû ruhát viselõ társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte õt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.

A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevõi a budapesti Moszkva térrõl a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt annak ellenére, hogy a rendõrség nem látta bizonyítottnak a rasszista indítékot. Rasszista bûncselekményrõl beszélt a parlamentben Gyurcsány Ferenc miniszterelnök.

(origo.hu, hirtv.hu, mno)"

Ráadásul nem is tudtam, hogy Tamás Gáspár Miklós volt az:

(Törökbálinti G. M.)<#nyes>

fifi
mondjuk nem értem a páhuzamot a "romának vallja magát" és a "hagyományõrzõ csoport éles fegyverekkel" között

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
miért is?

igazat írt, semmiféle katonia csoport nem volt...

Bandee1987

"A rendõrség egy 17 éves törökbálinti középiskolás fiút gyanúsít azzal, hogy csaknem két hete megszúrt egy 15 éves roma fiút egy budapesti buszon. A támadó magát szintén roma származásúnak vallja."

mtv.hu

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mike at home
No, tomcat bekaphatja

Bandee1987
Tessék, itt a nagy rasszizmus. Ennyit a cigányokról...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

AnuluWork
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! :)

AnuluWork
Roma származású a tizenöt éves roma fiú támadója
2005. május 20. 9:37

MNO
Elfogták a múlt héten karddal átszúrt roma fiatalember támadóját, aki szintén roma származású – értesült a Hír Televízió. A gyanúsított részletes beismerõ vallomást tett. Az ügy részleteirõl ma délelõtt tartanak sajtótájékoztatót.

Emlékezetes: a fõvárosban több mint egy hete a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében lévõ megállóban egy hatfõs, katonai jellegû ruhát viselõ társaság egyik tagja karddal megszúrt egy 15 éves roma fiút, mert az megnézte õt és szokatlanul öltözött társait. A támadó társaival együtt gyalog elmenekült.

A múlt vasárnap sorra került tüntetésen, melynek résztvevõi a budapesti Moszkva térrõl a megszúrt fiút ápoló János kórházhoz vonultak, Tamás Gáspár Miklós, ismert véleményformáló "fasiszták" által elkövetett támadásról beszélt.

(origo.hu, hirtv.hu, mno)