3178
Tomcat pólóboltja
-
Pepszi #1010 Ott lakok pár éve és valóban vannak cigányok, de amit ez a srác ír az tömény hazugság. -
Takezó #1009 sajna kezdek egyetérteni nekem is volt már jónéhány incidensem:( -
#1008 Ez tényleg durva. Rendőröknek megkéne adni a jogot, hogyha ilyen bűncselekményt látnak szabadon kivégezhetik a tetves elkövetőt. Rendőrállam kell ide, mégpedig olyan, aki a tisztességes polgárokkal szemben segítőkész, de a bűnözökkel könyörtelen. Faszba ezzel a sok köcsög dzsipóval már. Nekem is volt már afférom velük, bár ilyen durva, szerencsére, még nem. Nekem senki ne jöjjön a liberális maszlaggal, hogy ők is emberek, a faszt azok, ezek baktériumok, amiket ki kell írtani. -
#1007 én nem...
miért? -
Pepszi #1006 Ez az érdi sztori nagyon vicces :-)
Jártatok már arrafelé? -
Wolfram #1005 Kár, pedig kíváncsi lettem volna, hogy miért is lett Tomcatből csinyovnyik.
Én csak a blogját olvastam, azt sem túl régóta, így nem tudom, hogy mire gondolsz/gondolhatsz, mikor ilyeneket írsz róla.
Ha egyszer lesz kedved, linkeld és kommentáld is plíz! -
#1004 akkor ne fogadd el :)
lusta vok. -
Wolfram #1003 Hanem? Tessék megindokolni, mert annélkül nehéz ezt elfogadni. -
#1002 nem a mostani esetből -
Wolfram #1001 Mike: "nem ok nélkül csak polgárőr, és nem rendőr" Tomcat nem polgárőr. Vannak polgárőr barátjai, olyan is volt, hogy segített nekik, de nem polgárőr.
Mike: "hát szerintem meg nem ez az ember egy kicsinyes, nagyhangú, önbíráskodó alak egy csinyovnyik"
Én arra is kiváncsi vagyok, hogy miért. Pontosabban mire írod ezt. Igaz, a vélemény szabad, de ilyen alapon ő is csak a véleményét mondja el. Különösen a csinyovnyik részre lennék kiváncsi, hogy azt miből vezetted le. -
#1000 ték!4 -
#999 na azért vannak ebben nagy túlzások... -
#998 ez nem Tomcat fan club! -
#997 mondhatnám azt is, hogy tajparaszt
nem ok nélkül csak polgárőr, és nem rendőr -
#996 hát szerintem meg nem
ez az ember egy kicsinyes, nagyhangú, önbíráskodó alak
egy csinyovnyik -
#995 Hát, pedig ez a k.rva nagy magyar helyzet
Ez az, amit sose fognak a TV-ben leadni, mert annyira durva az igazság, hogy legtöbben nem is tudnák elfogadni -
#994 Ha valaki esetleg kiváncsi a Tomcat-tel éjszaka folytatott kb. 100 kilobájtnyi beszélgetésemre, az nézzen rá a blogomra :D
http://sodi.freeblog.hu/
Akik utálnak engem, azoknak külön felhívás: alaposan lemos a terepről engem a csávó. :)
-
#993 de a megvédem magamat is többélű dolog...
nekem egyszert borotvát nyomtak a hasamhoz, és bár nem ijedek meg a saját árnyékomtól, annyira stresszeben voltam, hogy úgy fejbecsaptam a gyereket, azt hittem meghalt...
nem véletlenül van az, hogy támadással azonos mértékű védekezés ugye... -
#992 nincs hozzá nagy kedvem
lusta vok, sry -
Wolfram #991 Mike: "nem szoktam olvasni a blogját mertn szerintem tomcat egy faszfej"
Akkor nagyon korrekt és szép dolog, hogy a "Tomcat pólóboltja" topikba irkodsz.
Mike: "régebben olvastam tőle ezt-azt, onnan szal én nem vagyok kiváncsi ennek a gyökérnek az irományaira"
Belinkelhetnéd, hogy mit, és kifejthetnéd, hogy miért tartod gyökérnek. Azt szívesen elolvasnám, lévén, hogy az már kapcsolódik a topik témájához. -
#990 hát te bajod
Sidotopigban leírtam mit gondolok róla, egyébként -
#989 nos, a linkelt anyag nem Tomcat irománya, akkor olvasd csak azt el :)
egyébként régóta olvasom a blogját, és több igazság van benne, mint a teljes magyar TV-s hiradókban összesen -
#988 régebben olvastam tőle ezt-azt, onnan
szal én nem vagyok kiváncsi ennek a gyökérnek az irományaira -
#987 olvasd csak el. nem tudom miből szűrted le, hogy faszfej, de talán onnan, hogy nem is olvasod a blogját :)
(ja hogy ezt hívják előítéletnek :)) csúnya dolog, szégyeld magad :) ) -
#986 nem szoktam olvasni a blogját
mertn szerintem tomcat egy faszfej -
#985 olvasd el a mai blog bejegyzését, és megérted
Na egy kis segítség: NNNNNeeeeeemmmmmm őőőőőő ííííírrrrrrtttttttaaaaaa :)) -
#984 mér ez most kamuak? nemértem -
#983 van erre agy pszichikai kifejezés, de most nem jut eszembe -
Takezó #982 lol :D:D:D -
#981 :)))
ugye csak vicc, ennél okosabb vagy ? -
#980 tomcat kevesebb mint 60 kiló? naneeee -
#979 ONTOPIC:
Aki esetleg ma még nem olvasta Tomcat blogját, tegye meg.
És mindenképp olvassátok el, amit belinkelt: tessék
dúúúrva -
#978 ettől függetlenül tanult a multkoriból és már csak elvétve politizál itt, más okot meg nem nagyon ad. -
#977 Pedig igény az vóna rá ! :DDD -
#976 mert szánalmas :) -
#975 nem csinált semmit amiért adhatnék, azért mert nem szimpi még senki nem kapott büntetést. -
#974 Aha, akkor azért fújtál rám, mert ilyennek gondoltál :))
Meg tudlak érteni -
#973 Újságíró vagy-e ?!! :D -
#972 ilyen egy átlagúreg
idejön, és egyből kiosztja a népet
meg megmondja hogyan kell fórumozni -
#971 adj neki büntetőpontot!