3178
Tomcat pólóboltja
  • Bandee1987
    Tomcat
  • Wolfram
    Mike-nak ezúttal igaza van. Az ilyen, irtsuk ki, küldjük vissza dumának nincs semmi, de semmi értelme. Inkább normális, megvalósítható lépéseken kéne törni a fejünket. Mint pl. Tomcat, aki szervezett egy tüntetést, hogy felhívja erre a figyelmet. Nem váltotta meg a világot, de legalább tett is vlmit.

Más
    Tomcat VS. sajtó
    Ki mire fogad?
  • maozedong
    Visszaesőket nálunk is súlyosabban büntetik, de még így sem elég elrettentő a dolog.
  • Mike at home
    nem erdekel a kisgyerekes hulyesegeitek
    a valosag nem egy fps, es nincs statarium
    konnyu a monitor mogul halalt osztani
  • mrzed001
    Be kellene vezetni a börtönökben a kényszermunkát
    Rögtön letörne ezeknek a cigányoknak a bűnözési kedve, ha tudnák, hogy bent majd dógozniuk kéne. Illetve ha szabadultak nem vágynának vissza a dutyiba.
  • Maco13
    Teccik az ötlet, be kéne vezetni Magyarországon is. Nem volt hüjje aki kitalálta.
  • Wolfram
    A mi falunkban nem élnek romák. Én magam még nem is nagyon találkoztam velük, még városban sem. Meg van a saját gettójuk, amit szépen leélnek. Hogy ott mi folyik, azt nem tudom.
    Ha észt akarnék osztani, csak annyit javasolnék, hogy a bűnözőket büntessék meg és ne hagyják őket garázdálkodni. Akkor megoldódnának ezek a problémák.
    Más
    Ha vlki bűnözik(betör,rabol,stb.), az börtönbe kerül, de rendszerint, csak egy rövid időre. Aztán ki jön, majd újra elkövet vlmit, oszt megint be. Nem tudom, hogy Magyarországon ez hogy van, de nálunk felvidéken van egy olyan törvény, hogy háromszor és elég. Vagyis a visszaeső bűnözőket nagyoooon hosszú időre börtönbe zárják. Az olyan embereket, akik kint is rossz körülmények között élnek, nem rettenti el a börtön. Azáltal, hogy hosszú időre a rács mögé kerülnek, nem okoznak több gondot odakint. Persze attól még itt is van bűnözés, meg maffia rendesen :O) Ez sem gyógyszer mindenre, de van benne logika.
  • Maco13
    hogy gondolod hogy "itt helyben"? Ez országos ügy sajnos
  • maozedong
    előbb talán itt helyben kéne megoldani a problémákat..
  • Bandee1987
    Sajnálom, de a saját esetemből és sok más hallott esetből merítkezve nem tudok toleráns lenni ezekkel szemben.
    Én megmondom most: A rendes romákat tisztelem és becsülöm, de a bűnöző cigányokat soha nem leszek toleráns, főleg nem az idősebbekkel szemben. A cigányok gyerekeivel pedig...nos őket átadnám inkább olyan roma szülőknek, akik tisztességes embert faragnának belőlük.(Persze, tudom, hogy ez nem lehetséges)
  • mrzed001
    Na egy kis topik, ahol le lehet írni kivel mi történt:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1117651572

Darabszám sem ártana, aztán egy idő után statisztikázunk
  • fifi
    láttam őket akkor is. olyan érzésem volt mint Eric Cartmannek SP-ben Barbredy-vel kapcsolatban...
  • mrzed001
    A szolnoki vasúton semmin sem szabad meglepődni, rendőrök védik :))
  • fifi
    ezzelszemben nekem egyszer Szolnokon a pályaudvaron anno a Getta balancsot le akarták lopni a lábamról amíg aludtam...

jó móka volt :DDD
  • mrzed001
    Ismered a srácokat akik réges régen lent jártak?
    Tartozok nekik legalább egy láda sörrel :)
    Na ez kellene Pestre is !
  • blackmetal
    én történetesen miskolci vagyok és megolhatjuk a problémát egy felmentő sereggel :D
    ezt most halál komolyan
  • mrzed001
    Pedig hidd el, megesett. A város szolnok, a rokkerek asszem miskolc, vagy egerből jöttek (amikor jöttek ha hiszed, ha nem tapsoltunk nekik, ottvótam :) )
    hány motorral? 30-50 között, nem számoltam sok
    És tényleg 10 évig nyugolom volt. Nyugodtan lehetett sétálni a tiszaparton (ami egyébként nagyon szép és a lányok is hmmmm kedvelik :)) Egy, azaz egy cigányt sem láttam 10 évig. Azok a régi szép idők
  • Aramir
    Eléggé urbanlegend szagú :)
  • mrzed001
    A sztory megtörtént eseményt dolgoz fel. Bárminemű egyezés a történet résztvevőivel és eseményeivel NEM a véletlen műve :)
  • Aramir
    Túl sok 70-es évekbeli amerikai filmet néztél, abban szoktak ilyenek történni :D
  • mrzed001
    Én már azt sem bánnám, ha igaz lenne.
    Miért? Egy kis sztori, biztos sokan ismeritek (kishazámból)
    Vala egy csendes alföldi megyeszékhely (tizen x éve), ahol iszonyatosan elharapózott a cigányok által utcán elkövetett bűntettek száma. Megtanultam gyorsan futni :( mindennaposak voltak a galerik lopásos, késeléses "bűnteteti". A rendőrök kevesen voltak, nem tudtak mit tenni ellenük (biztos próbálkoztak, de mi észre nem vettük)
    Történt aztán egy borongós tavaszi napon, hogy megintcsak elkaptak egy srácot és nagyon csúnyán helybenhagyták.
    Csakhogy ezúttal rossz lóra tettek, ennek a srácnak voltak barátai (rokkerek meg egyebek)
    Úgyhogy pár napra rá sok sok motoron sok sok láncokat és botokat lengető fiú és lány érkezett a városba (és nem csak barátot látogatni). Csak pár napig maradtak, de ezt követően 10 éven át teljes nyugalom volt a városban.
    Lehetne ez is a mese vége, de 2-3 éve megint előbújtak a lumpen elemek az odúikból. Jöhetne megint a felmentősereg
  • maozedong
    kamuak.
  • maozedong
    meg 200 Ft os higítót a festékboltban.

Nemrég láttam egy riportfilmet Pécs melletti kisfaluról, ahol 95 % os a munkanélküliség, az ott lakó 480 lakosból 4 en vannak nem romák. A riporter kérdezte hogy ez hogy alakulhatott így, a roma fickó mosolygott, és mondta, "szépen szaporodunk". :(
  • joebacsi
    engem ugyanúgy zavar, hogy nem vagy hajlandó alátámasztani a rágalmazásodat, mint téged icram véleménye a cigányokról...
    való igaz kicsit elragadtatta magát a leírás után, de ha nem történik valami akkor pár év múlva nem nagyon lesz más megoldás...
  • Mike at home
    mert akkor mi lesz?
    mi koze ic nyilas dumajahoz az, hogy mit iok en tomcatre?
    ic-nel szo volt tomcatrol? nem
    ezzel vagsz vissza?
    szanalmas
  • joebacsi
    de ha még nem is igaz, akkor sincs nagyon messze, hogy valóság legyen ebből az utópiából...
  • joebacsi
    "mondhatnám azt is, hogy tajparaszt"
    "akkor ne fogadd el :) lusta vok."

mike és az ész érvei
    úgyhogy sztem most fejezzük be a személyeskedést...
  • Mike at home
    "szabadon kivégezhetik a tetves elkövetőt"
    ICram es a demokracia
  • blackmetal
    miért lenne túlzás? miért hazudna? mert akkor segíteni fognak neki? hát nagyon nem
  • SRobert
    :)
  • joebacsi
    én attól nem félek, hogy a cigókölkök eltartanak majd nyugdíjas koromban :)
  • Cat #1059
    azért szülnek, mert fogalmuk sincs mi az a védekezés, nem is értenék hogy minek az
    másrészt valóban, a családi potlék 18 éven át jelentős havi jövedelmet biztosít
    lehet belőle cigit venni, meg kannás bort a krimóban
  • Cat #1058
    a politikusok pont hogy azt akarják, hogy szülessen több gyerek, mert már igy is egy kereső 2 nyugdijast tart el. Ha még korlátokat is szabnának, az egyrészt ellentétes számtalan nemzetközi szerződéssel, és max. egy diktaturában lehet megcsinálni, másrészt még nagyobb adókat kellene kivetni, hogy a nagymamád kapjon nyugdíjat.
  • Cat #1057
    ja, erre a sajnálatosra én is felkaptam a fejem
  • mrzed001
    Vagy csak te is a megalkuvók közül vagy, akik tönkre akarják tenni szegény srácot
    Valld be, valld be
  • AnuluWork #1055
    Az az érdi sztory tényleg kiss túlzás, khm. "baromság" volt, pontosabban nem ennyire brutál a helyzet.
  • AnuluWork #1054
    Tomcat féle Mokkában hallottátok a Fiatal Baloldal budapesti elnökét? :)

Marsovszky Balázs: "A szerencsétlen cigány gyerek leszúrása után gyorsnak tartottam azt az állásfoglalást, hogy rögtön a rasszizmust hozták fel. A végén sajnálatos módon kiderült, hogy nem ez áll a háttérben".
  • mrzed001
    Támogatom. Sőt, aki két gyereknél többet akar, az indokolja meg hova és miért.
    És hogy büntetnéd a törvényt be nem tartókat?
  • Cujo01
    Én csak azt nem értem, ha ott van 1 cigónő + 1 cigóférfi és egyiknek sincs munkája, akkor mi az istennek csinálnak 10-15 gyereket???? Kicsit gondolkozni (nagy szó a sötétbőrű barátaink körében!) kéne és előteremteni az alapokat... Nemcsak agyba-főbe szülni, hogy több segélyt kapjanak... ..aztán persze szarnak a gyerekekre, akik természetesen önállósodnak, bandákba verődnek és megszerzik maguknak, amit a szüleiktől soha nem kapnának meg... - én bevezetnék 1-2 új törvényt a gyermekvállalásról... (legalább valami minimum jövedelem gyermekenként)
  • Kalóz Pepi
    Ezt magyaráztam a kisfiamnak is.
    Szerinted?????
    Azóta nem tart tőlük?
    Azóta nem nézi le őket? Azóta nem látott hasonlót?
    Pedig tiszta lappal indult a kiskölyök. Nem mérgeztem az agyát előítéletekkel.

Tudod, aki szembesül ezzel a patkánymentalítással ( sokan vagyunk,uccu neki) azt utána nagyon nehéz meggyőzni arról hogy még szeresse a támadóit.
    Kicsit fura érzéseim vannak ezzel az egész témával kapcsolatban.
    Ma, ebben az országban már az is bűnös aki nem uszít, nem üt-ver, eccerűen csak nem szereti a romákat? Miért?
    Gusztustalan ez az egész.
    Kicsit olyan, mintha a rajtam mocorgó szatír elvárná tőlem, hogy azt suttogjam a fülébe hogy szeretlek bébe, dejó.
    Najó, befejeztem, mert senkit nem akarok megbántani.