3178
Tomcat pólóboltja
  • SoDI---
    Valaki igazán elmagyarázhatná nekem, hogy mi az a RegisterFly.com, és ProtectFly.com :-)
  • SoDI---
    "karbantartas"

:)
  • SoDI---
    Végig olvastam a tomcatpolo.com-ot.
    A legtöbb dologban igazuk van, de miért pont ezzel a módszerrel kellett ezt világgá kürtölni? :)
  • SoDI---
    http://www.tomcatpolo.com -- http://www.tomcatpolo.com <> http://www.szanalmas.hu

• joebacsi
    valami nagyon szellemes, és rejtélyes akart lenni az emberke...hogy pontosan mi köze van azt én se értem, de hogy ezért valaki nagyon szájon lesz térdelve az tuti...
  • fifi
    bár elég nagyívű a duma, én nem értem mi köze ennek a tomcat bloghoz...

• joebacsi
    a szöveg címe:
    "Miért él az ember ha meghal"
    illetve van benne egy megjegyzés, amit nem jelenit meg a böngésző
    "lopni bun. de ha a jo ugy erdekeben lopsz, a bun megbocsathato. de ha nem, a pokolban is tudni fogom, hogy jot tettem. es talan jon valaki utanam, aki elmondja, a rendszer rossz."

érdekes...
  • Yuber 7
    http://www.tomcatpolo.com
  • Takezó
    lál, tényleg... idióták..
  • Bandee1987
    meghekkelték volna? :)
  • I.C.ram
    engem is :)
  • Bandee1987
    Nézzétek csak a tomcatpolo.hu-t!

Ha elinditom, átirányit a szanalmas.hu-ra!!!

a blog meg nem jön be
  • maozedong
    vannak globális problémák, de azokkal majd akkor kell erőteljesebben foglalkozni, hogyha a helyi dolgok jobban állnak.
  • Mike at home
    en csak azt mondom, ma mar olyanok a korulmenyek, hogy az mar globalis gondolkodast kivan
    problemakat latok, megoldasokat nem
  • maozedong
    és te milyen globális megoldást látsz?
  • Mike at home
    de a globalis dolgok kihatnak a negyzetcentikedre is
  • Bandee1987
    jaja, tök jó volt :)
  • Wolfram
    Na, láttátok a galambot hajkurászó Bertát?
    Végre egy jópofa droid sztori :O)
  • maozedong
    ha egyszer ezen a négyzetcentin lakom, és itt óriási gondok vannak, akkor nem gondolkodhatok egyelőre globálisan.
  • Sir Quno Jedi
    De a mijeinknek nincs hová hazatérni és sehol sem fogadnák őket szívesen, így kénytelenek vagyuk mi orvosolni a problémát.
  • Mike at home
    Az ilyen embereknek felesleges az EU-rol vagy netan a Foldrol beszelni. Nem tudtok golbalisan gondolkodni. Csak a kis negyzetcentimeterketekben
  • AnuluWork #1109
    Mortimert szabadlábra helyezték
  • maozedong
    De a németeknél a török vendégmunkások lassan már belátják hogy nincs keresnivalójuk ott és HAZA térnek Törökországba. ...
  • mrzed001
    A mester szólt, és a mesternek mindíg igaza van :))
  • Sir Quno Jedi
    A németek is küzdenek a többmilkós munkanélküli tömeggel...Csak míg idehaza egy tisztességes magyar munkásember, ha utcára kerül nem indul automatikusan lopni és segélyért nyikogni (éhetetlen nemde ?!), addig vannak 'népcsoportok' akiknek ez természetes elfoglaltság !
  • AnuluWork #1105
    *"kötelező foglalkoztatottság, semmi segély ha nem dolgoznak"
  • AnuluWork #1104
    *gázai
  • AnuluWork #1103
    Lassan olyan lesz a helyzet, mint Dél-Afrikában.

Anno ugye volt az "apartheid" az országukban. Aztán a Nelson Mandela féle emberkék - nagyon helyesen - felléptek ellene, és egy idő után kénytelen volt a rendszer saját magát átalakítani. (Ehhez persze éveken át tartó elzártság, sporteseményekből való eltiltás, embargók, stb. kellettek.) Aztán fene nagy liberalizmus és szabadság lett. Igen ám, csakhogy az országban a fehér kisebbség tartotta el a fekete lakosságot, adott nekik munkát, stb., stb., még ha ugye el is nyomta őket. Aztán a rendszerváltással jött az, hogy ellepték a feketék a nagyvárosokat vidékről a munka miatt, és elkezdték kiszorítani a fehéreket olyan helyekről, mint a belváros pl. Fokvárosban, amit a fehérek úgy vettek, hogy ok, gyertek, ha ellenkeznek, akkor jön a dádá, és elhúztak. Erre Fokváros belvárosa kihalt, az irodaépületeket a feketék lepték el, lakni, munkájuk nincs, mert a fehérek kiköltöztek a nagyvárosokból, 10ből 6 fekete AIDS-es, vagy egyéb nyavalyája van. Egy ideje pang a gazdaság is arrafelé, a bányászat, mezőgazdaság sem hoz annyit, mint régen, mert megnőttek a költségek. (A fehérek közül ált. mindegyik gazdag, külön városokat hoznak létre maguknak, elzárkóznak, mint a Gázai izraeli telepesek tették, ill. a többi Palesztin területen élő izraeli.) Semmi sem úgy működik úgy, mint régen, a fekete lakosság nem tudja magát eltartani, rengeteg fehér "haza" - Hollandia, Egyesült Királyság - vándorol, vagy húz el Ausztráliába. Úgyhogy hasonlóan alakul a helyzet, mint ahogy itthon lesz a cigányság számának növekedésével. Ott ugyan fekete többség volt, de a fehérek bevételeiből szuper módon felfejlesztették Dél-Afrikát. Most viszont a többség ugye jelentős túlsúlyba került, és bár sokan meggazdagodtak a feketék közül, egyszerűen annyi szegény, segélyekből élő fekete van, hogy az ország éves bevételei sem elegendőek számukra. Hatalmas gondot okoznak pluszban ugye nyugaton az egészségügyi ellátás költségei, szóval az AIDS erre még egy lapáttal rátesz.

Nálunk meg szintén lehet, hogy uez lesz. A középosztály, amit pont - khm - itthon is kicsit megcincálnak, egy idő után vagy feladja, és kénytelen lesz beállni a sorba, vagy elmegy itthonról, ill. kiköltözik a nagyvárosokból. Akárhogy is lesz, azok, akik ebből a rétegből megmaradnak, nem fognak tudni eltartani egy hamarosan milliós kisebbséget, és előbb utóbb egy kormánynak be kell majd vállalnia a cigányság körülményeinek drasztikus korrekcióját (kötelező foglalkoztatottság, semmi segély, iskoláztatás, stb.). Vsz nem lesz népszerű döntés, de más lehetőség nincs. Persze kell majd egy új vagy nagyon feljavított BTK, illetve komoly rendőrségi béremelés. (Mondjuk egy általános, EU bérek felé hajló béremelés - ha már az árakat megteremtették -, 15-18 % körüli adózás szintén nem ártana.) Na persze ez még odébb van, de más út nincs, be kell vállalni. Mert semmi sem fog változni, csak rosszabb lesz. Most még van idő tenni vmit, de lassan elmegy a hajó, és utána még nehezebb lesz reformokat bevezetni.
  • joebacsi
    Mondtam én egy szóval is, hogy teljes mértékben egyetértek vele? Csak szúrta a szemem a személyeskedésed. Amúgy lenne egyszerű és humánus megoldás a problémára, csakhát a töketlenség nagy úr...
  • Takezó
    egyáltalán nem mind1, ha nem tudsz erről a témáról sokat, akkor ne írjál mrá róla ;)
  • SoDI---
    még sose támadott meg.

(na mindegy, most megyek vásárolni, este leszek :D)
  • Takezó
    és az miért jó, ha felismered? mit segít az neked, ha megtámad?
  • SoDI---
    Jó, cigánnyal valóban még csak Mercis maffiózóban találkoztam, koszos bűnözőként még csak olvastam róluk...

De a koszos bűnöző legalább felismerhető. Gondolom.
  • Takezó
    de vágod, ugye, hogy egyszerűen nincs tapasztalatod a másik oldalról... amásik bűnöző fajtáról, ami sokkal megalázóbb, stb...
  • SoDI---
    nem hülyeség, személyes tapasztalat.
  • Takezó
    mint már a szodájtápikba írtam, ez hülyeség ;)
  • SoDI---
    Írtam egy hosszabb dolgot ma arról, hogy Tomcat miért keresi nagyon rossz helyen a hétköznapi veszélyt, és az ellenséget. :)
  • Flórika
    Tomcat
  • Bandee1987
    Elő fog adni a sajtó vmi "sztárügyvéddel" egy szöveget arról, hogy pedig a tomket igenis rasszista. De Tomcaték nem hagyják annyiban ezt, és olyan választ fognak erre adni, hogy a bíróság az ő javukra ítél majd.
  • Maco13
    a faszláma sajtónak esélye sincs annyit ferdítettek már hogy pengetni fognak nagyon csúnyán. Szal Tomcat