3178
Tomcat pólóboltja
-
#1170 [ebből mekkora flém lesz...]
Legyen? ;) -
#1169 [ebből mekkora flém lesz...] -
#1168 És elég lányosan döf :) -
#1167 biztos verted volna rá.. -
#1166 jah, azt hittem lány, sztem nagyon lányos arca van... -
#1165 arcát is mutatták? -
#1164 jól beszélt a srác. -
#1163 senki nem nézte az MTV1 fridiben a Mortimer gyereket? én csak pár percet néztem belőle, mert nem nagyon érdekel a téma, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
#1162 Mai blogbejegyzésemben érdemes párhuzamra világítok rá Tomcat, és egy fajvédő úriember között... -
#1161 Jézusom! Mi lett ebből a topicból? :-O Kicsit nem néz erre az ember, erre mutálódik az egész. Ez már rég nem a pólóboltról szól. :-D
Azért egészségetekre! Érezzétek jól a témát! -
#1160 Ja kicsit ledöbbentem én is :D -
Takezó #1159 jah, én is aszittem, rosszul olvasom -
#1158 Nekem az volt a lol, amit a végén a fater mondott.
"- Igen. És beszélnünk kell... mert ezt a négy világegyetemet én mind uralom... csak hogy tudd, ki a picsával beszélgetsz."
Ööö... -
#1157 köcce -
#1156 http://blog.tomcatpolo.hu/ -
#1155 Nekem megy a blog -
#1154 Bazz a blog még mindíg nem megy...legalábbis nekem nem... -
#1153 egyszerűek vagytok mint a 100as szög
tehát akkor mégiscsak a tvben mondanak igazat és akkor a fiú az istenek seregének a vezére lesz igaz?
-
akos #1152 Hm.
Most akkor elérhető a blog, vagy nem?
Vagy ti mit olvastatok... és hol?? -
#1151 Gyógyítanak, antik vallások követői, őrültségeket beszélnek, de ez nem okkzultizmus...
Röhej... Mintha az nem az ezoterika szinonímája lenne... -
#1150 most olvastam én is.
hát... erősen no comment kategória :D -
Garfield #1149 A mai blogban Tomcat bemutatja, hogy Mortimer családja nem sátánista szekta, ellenben családi áldás a kézrátétellel gyógyítás. -
#1148 De megmondtad, hogy lett feltörve
Azt írtam: elemzem, hogyan lehetett.
Blogban: le merném fogadni, hogy így.
Szerintem így. Szakmai ismereteim alapján igen valószínű, hogy így.
TÉNY, hogy ha normálisan van beállítva a szerver, akkor csak két sebezhető pont van, ami szóba jöhet: az üzenetküldő -és a rendelésleadó rész. -
#1147 De megmondtad, hogy lett feltörve. Ez legalább annyira lehet igaz, mint nem. -
#1146 Hehe, na persze.Messziről világít, hogy kamu.
Szerintem nem. Néhány normálisan felöltözött ember bement hőbölögni, aztán elmentek. Mi olyan hihetetlen ezen? -
#1145 Na, a blogomban emeleztem egy kicsit, hogy - a felépítése alapján - milyen módszerrel törhették fel Tomcat weblapját :D -
#1144 Ha nem is verőemberek voltak, el tudom képzelni, hogy néhány öltönyke odament pattogni a szolgáltatóhoz, hogy márpedig ez szentségtörés ami ott folyik meg ide meg oda meg amoda, aztán leszedték végül ami volt a serveren.
Tomcat meg azt irja, hogy hackerek. A franc se tudja már, majd kiderül holnap mi volt, gondolom. -
#1143 Hehe, na persze.Messziről világít, hogy kamu.Vagy legalábbis tipikus bulvár-szerű nagyítás.Persze teljesen logikus a szerverszolgáltatót megfenyegetni(amivel semmit sem érnek, mert lehet keresni más szolgáltatót), mint magát az oldal üzemeltetőjét.Bár lehet, hogy még ezek a verőemberek sem voltak olyan kemények, hogy szembeszálljanak Tomkettel és az ő híres vaktöltényes piszolyával.
Na elmennek a francba... -
Acorp02 #1142 mármint melyikben? a Józsikásra értettem én :)
hogy bloggal mivan aztmegmajd ugyis megtudjuk pontosan Tomcattől remélhetőleg :) -
#1141 Tomcat levélben azt mondja, hogy nem sokáig lesznek rejtve a tettesek.
Na, erre kiváncsi leszek :D -
#1140 nehülyéskedj már nemérzed a cikkben az iróniát?
Én mindenben érzem, de ebben most én se... -
#1139 De azért ez a Khónok támadása LOL :D -
Acorp02 #1138 hát nem,én jöttem ki hülyén, fasza vagyok :D aszittem #1132-re irtad
bocs ... -
Garfield #1137 Elolvastam, pont azért írom.
Elolvastam a hozzá fűzött kommenteket is és úgy látom, nemcsak én vettem komolyan.
Mellesleg az oldalból simán kinézem az ilyen szintű politikai bulvárújságírást is, úgyhogy a hír színvonalát nem iróniával, hanem magával az oldallal magyarázom.
U.i.: Ugye te is az #1131-ről beszélsz? -
Acorp02 #1136 nehülyéskedj már nemérzed a cikkben az iróniát? olvasd el a kettosallampolgarsag.hu -n az egészet :) -
Garfield #1135 Ez azért erősen Blikkesre sikerült, ugye te is érzed... -
#1134 Érdekes a szöveg a tomcatpolo.com-on, valóban van benne igazság. Nagyon remélem, hogy ki is bonatkozik ebből a "mozgalomból" valami, szivesen részt vennék benne. -
#1133 Meg is lepődtem, hogy nincs ma se blog, se droidzóna. Nem hittem volna, hogy ekkora görénység áll a hátterében. Verőemberek, laptörlés. Szánalmas. -
#1132 Az utasok elégedett, cinkos mosollyal szálltak le a buszról - többen kezet ráztak a támadóval vagy leköpték a vérében úszó Józsikát, majd csendesen eltávoztak a tett színhelyéről. Egy humánusabb járókelő megpróbált segítséget hívni mobiltelefonján, ám a közeli templom katolikus (vagyis nyilas) plébánosa kicsavarta kezéből a távbeszélő szerkezetet és porrá zúzta az aszfalton: Cigánybuzi! - sziszegte a jótét lélek fülébe.
cikk -
#1131 Verőemberek Tomcat DNS-szolgáltatójánál!!!!!