3178
Tomcat pólóboltja
  • SoDI---
    [ebből mekkora flém lesz...]

Legyen? ;)
  • Maco13
    [ebből mekkora flém lesz...]
  • mrzed001
    És elég lányosan döf :)
  • maozedong
    biztos verted volna rá..
  • M@TriX
    jah, azt hittem lány, sztem nagyon lányos arca van...
  • SoDI---
    arcát is mutatták?
  • maozedong
    jól beszélt a srác.
  • M@TriX
    senki nem nézte az MTV1 fridiben a Mortimer gyereket? én csak pár percet néztem belőle, mert nem nagyon érdekel a téma, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
  • SoDI---
    Mai blogbejegyzésemben érdemes párhuzamra világítok rá Tomcat, és egy fajvédő úriember között...
  • Pheel
    Jézusom! Mi lett ebből a topicból? :-O Kicsit nem néz erre az ember, erre mutálódik az egész. Ez már rég nem a pólóboltról szól. :-D
    Azért egészségetekre! Érezzétek jól a témát!
  • I.C.ram
    Ja kicsit ledöbbentem én is :D
  • Takezó
    jah, én is aszittem, rosszul olvasom
  • Lacc
    Nekem az volt a lol, amit a végén a fater mondott.

"- Igen. És beszélnünk kell... mert ezt a négy világegyetemet én mind uralom... csak hogy tudd, ki a picsával beszélgetsz."

Ööö...
  • Narancs
    köcce
  • mikike
    http://blog.tomcatpolo.hu/
  • Bandee1987
    Nekem megy a blog
  • Narancs
    Bazz a blog még mindíg nem megy...legalábbis nekem nem...
  • mikike
    egyszerűek vagytok mint a 100as szög

tehát akkor mégiscsak a tvben mondanak igazat és akkor a fiú az istenek seregének a vezére lesz igaz?
  • akos
    Hm.
    Most akkor elérhető a blog, vagy nem?
    Vagy ti mit olvastatok... és hol??
  • SoDI---
    Gyógyítanak, antik vallások követői, őrültségeket beszélnek, de ez nem okkzultizmus...

Röhej... Mintha az nem az ezoterika szinonímája lenne...
  • SoDI---
    most olvastam én is.

hát... erősen no comment kategória :D
  • Garfield
    A mai blogban Tomcat bemutatja, hogy Mortimer családja nem sátánista szekta, ellenben családi áldás a kézrátétellel gyógyítás.
  • SoDI---
    De megmondtad, hogy lett feltörve

Azt írtam: elemzem, hogyan lehetett.
    Blogban: le merném fogadni, hogy így.

Szerintem így. Szakmai ismereteim alapján igen valószínű, hogy így.

TÉNY, hogy ha normálisan van beállítva a szerver, akkor csak két sebezhető pont van, ami szóba jöhet: az üzenetküldő -és a rendelésleadó rész.
  • Lacc
    De megmondtad, hogy lett feltörve. Ez legalább annyira lehet igaz, mint nem.
  • SoDI---
    Hehe, na persze.Messziről világít, hogy kamu.

Szerintem nem. Néhány normálisan felöltözött ember bement hőbölögni, aztán elmentek. Mi olyan hihetetlen ezen?
  • SoDI---
    Na, a blogomban emeleztem egy kicsit, hogy - a felépítése alapján - milyen módszerrel törhették fel Tomcat weblapját :D
  • Lacc
    Ha nem is verőemberek voltak, el tudom képzelni, hogy néhány öltönyke odament pattogni a szolgáltatóhoz, hogy márpedig ez szentségtörés ami ott folyik meg ide meg oda meg amoda, aztán leszedték végül ami volt a serveren.
    Tomcat meg azt irja, hogy hackerek. A franc se tudja már, majd kiderül holnap mi volt, gondolom.
  • Dynamic
    Hehe, na persze.Messziről világít, hogy kamu.Vagy legalábbis tipikus bulvár-szerű nagyítás.Persze teljesen logikus a szerverszolgáltatót megfenyegetni(amivel semmit sem érnek, mert lehet keresni más szolgáltatót), mint magát az oldal üzemeltetőjét.Bár lehet, hogy még ezek a verőemberek sem voltak olyan kemények, hogy szembeszálljanak Tomkettel és az ő híres vaktöltényes piszolyával.
    Na elmennek a francba...
  • Acorp02
    mármint melyikben? a Józsikásra értettem én :)
    hogy bloggal mivan aztmegmajd ugyis megtudjuk pontosan Tomcattől remélhetőleg :)
  • SoDI---
    Tomcat levélben azt mondja, hogy nem sokáig lesznek rejtve a tettesek.
    Na, erre kiváncsi leszek :D
  • SoDI---
    nehülyéskedj már nemérzed a cikkben az iróniát?

Én mindenben érzem, de ebben most én se...
  • SoDI---
    De azért ez a Khónok támadása LOL :D
  • Acorp02
    hát nem,én jöttem ki hülyén, fasza vagyok :D aszittem #1132-re irtad
    bocs ...
  • Garfield
    Elolvastam, pont azért írom.
    Elolvastam a hozzá fűzött kommenteket is és úgy látom, nemcsak én vettem komolyan.

Mellesleg az oldalból simán kinézem az ilyen szintű politikai bulvárújságírást is, úgyhogy a hír színvonalát nem iróniával, hanem magával az oldallal magyarázom.

U.i.: Ugye te is az #1131-ről beszélsz?
  • Acorp02
    nehülyéskedj már nemérzed a cikkben az iróniát? olvasd el a kettosallampolgarsag.hu -n az egészet :)
  • Garfield
    Ez azért erősen Blikkesre sikerült, ugye te is érzed...
  • Lacc
    Érdekes a szöveg a tomcatpolo.com-on, valóban van benne igazság. Nagyon remélem, hogy ki is bonatkozik ebből a "mozgalomból" valami, szivesen részt vennék benne.
  • Lacc
    Meg is lepődtem, hogy nincs ma se blog, se droidzóna. Nem hittem volna, hogy ekkora görénység áll a hátterében. Verőemberek, laptörlés. Szánalmas.
  • SoDI---
    Az utasok elégedett, cinkos mosollyal szálltak le a buszról - többen kezet ráztak a támadóval vagy leköpték a vérében úszó Józsikát, majd csendesen eltávoztak a tett színhelyéről. Egy humánusabb járókelő megpróbált segítséget hívni mobiltelefonján, ám a közeli templom katolikus (vagyis nyilas) plébánosa kicsavarta kezéből a távbeszélő szerkezetet és porrá zúzta az aszfalton: Cigánybuzi! - sziszegte a jótét lélek fülébe.

cikk
  • SoDI---
    Verőemberek Tomcat DNS-szolgáltatójánál!!!!!