3178
Tomcat pólóboltja
  • mrzed001
    hát, nagyon kevered a dolgokat
    Tomcat saccolt a látott és hallott információk alapján, és nem is járt olyan messze az igazságtól. Pláne, ha belegondolsz, hogy ekkoriban kinek mi volt az álláspontja
    Policia: nem tudják rasszista dolog volt-e
    TGM: egyértelműen egy magyar leszúrt egy romát
    Tomcat: roma szúrt le romát (1 pont)

Policia: nem Józsika támadt
    TGM: egyértelműen Józsikát leszúrta tiszta gyűlöletből egy magyar
    Tomcat: Józsika támadott (1 pont)

Szóval saccnak nem is volt olyan rossz :)
  • Garfield
    A Tomcat-fanoknak egy apróság.

TC megint jött azzal, hogy TGM-et kéne kitüntetni igazából. Pedig TGM nem más, mint az érem másik oldala, ahogy Tomcat is az.
    Elég megnézni az idézetet, amiért a díjat kapta: pontosan ugyanaz a viselkedés olvasható ki belőle, mint a TGM-es tüntetésből: történt egy bűncselekmény, amelyből mindketten elhamarkodottan vontak le következtetéseket, csak az egyiköjük azt, hogy két tetves cigány lopni ment, a másik meg azt, hogy rasszista indítékú a tett.
    Kettejük közt a különbség mindössze annyi, hogy TGM elnézést kért az elhamarkodott tettéért, TC meg ha jól sejtem, a mai napig nem tette ezt meg a tetves cigányos elméletéért, ugye?

U.i.: Vajon Mortimerrel közölte valaki, hogy az ő nagyszerű pártfogója egyik elmélete szerint ő csak egy tetves cigány, aki épp lopni készült Józsikával, csak épp összevesztek a zsákmányon? Vagy erről mély kuss van?
  • Calver
    érdekelnek akkor te mit csináltál volna, írtál volna a polóra pár oldalnyi szöveget amely elmagyarázza hogy tulajdonképpen miért is balfasz az illető? bár szerintem nézegesd meg a Szakállas bácsi díjnál bevágott szövegeket, hogy szerintük ki homofób és hasonlók, majd rájössz miért is érdemelte meg az illetékes az a polót.
  • magus
    a kisebbsegi komplexus csunya dolgokra kepes
  • mrzed001
    Igen, ez szerintem életük legrosszabb döntése volt. Nagyszájú fröcsögő barmok.
    Útálom a szembecsukós, deilyennincstehátnemistörténhetettmeg barmokat.
    Szerintem ebből is csak Tomcat jött ki pozitívan (vszínűleg neki volt a legtöbb esze ott hirtelen)
  • Dynamic
    Nem igazán értem ebben mi a vicc.Ez kb. olyan szintű visszavágás mint a viccbeli medve a nyuszinak(Nyuszi medvének:mondd, hogy 33...nyald a seggem télen-nyáron, mondd, hogy 66...seggem a szádra pattanhat, mire a medve a nyuszinak:mondd, hogy 12...a kurva anyád)
    Mi abban a ötletes visszavágás, ha csak így minden fantázia nélkül lebalfaszozok valakit?
  • dieselG
    jah, nekem is tetszett :)
    szdsz-t főleg a díja óta azóta kerülöm mint a szart..
  • mrzed001
    Nekem teccett. Jól oldotta meg
    A szadeszesek meg nyugodtan hordhatják a pólót, durvábbat is megérdemeltek volna
    Ekkora idióta sorkiragadós barmokat
  • maozedong
  • Calver

"Gusztos Péter polót kap"
    ez halál!
  • SoDI---
    LOLLER

• SoDI---
    valamint egy laptop, amely hivatott volt az újságírók elé tárni blogom inkriminált mondatát, melyben lecigányoztam szegény cigányokat

LOL (blog)
  • Garfield
    Biztos vagy te abban? Szerinted azt hiszik, hogy egy kvázi hivatásos provokátor majd kihagy egy ilyen ziccert? Azé' nem hülyék az SZDSZ-esek sem.
  • SoDI---
    Jaj, elkéstem :D
  • SoDI---
    TOMCAT DÍJAT KAPOTT :P
  • a.carkey
    Mondjuk kiváncsi leszek, amikor a Tomcat gyerek elmegy a kiosztóra. :)

Mert gondolom erre a SZDSZ nem számít.
  • a.carkey
    Befért. Nu. Meglepődtem. :)
  • a.carkey
    Szakállas Bácsi-díj - Játékszabály
    Ideje: 2005-05-19 17:07:00
    Az esélyegyenlõséget sértõ, diszkriminatív közéleti megnyilvánulások elkövetõi kapják a Szakállas Bácsi-díjat - szeretnénk ugyanis megismertetni az emberekkel a hátrányos megkülönbözetés szószólóit.
    1. A díjra négy kategóriában jelölhetõk a közéleti szereplõk: a jelöléshez szükséges e-mailcímek az egyes kategóriák mellett találhatók.

2. A jelöléshez az idézetet a forrás pontos megjelölésével kell elküldeni.

3. A jelölésekrõl havonta tájékoztatunk mindenkit a honlapon.

4. A fõdíjról a kuratórium dönt, melyet évente egyszer ítélnek oda az arra érdemesnek.

Kategóriák:

1. Nõgyûlölõ
    2. Homofób
    3. Rasszista
    4. Közöny

www.szdsz.hu

Még nem néztem, de kiváncsi vagyok, hogy Gyurcsány indul-e a nőgyűlölő kategóriában, mert beférne.
  • a.carkey
    azt
  • a.carkey
    Én is voltam ott, és nem ilyen. El lehet hinni. Ez kb. olyan, mintha a kimész a "nyóckerbe", és ez alapján állítod be Budapestet, mert az láttad ...
  • mrzed001
    Szerintem meg üdítően egyenes. Nincs dehát, meg nem mertem, meg ....
  • maozedong
    provokátortól mit vársz?
    ha normálisat írna, senki nem véleményezné meg. ebből van a forgalma.
  • [HUN]PAStheLoD
    ő ott volt , azt írta le amit tapasztalt..
  • AnuluWork #1187
    Ekkora baromságokat írni Svédországról! Tök nem olyan, mint ahogyan ő írja.
  • dikki*yysw
    tomcat a király
    muhahahah
  • a.carkey
    Ez mekkora gyökér egy írás, amit ma feltettek.

Ezt műmájerkedést amit ez a nobodybuilder lenyom!

Vannak pillanatai, amelyek jók szoktak lenni a blogján, de amit Svédországban menőzik, az már nagyon idegesítő.
  • Lacc
    :D
  • SoDI---
    UTALUNK TOMCAT TE HULYE NACI, FUVEZZ TE IS

idézet
  • Sir Quno Jedi
    MOST nézzétek meg a blogot ! Nincs TomCAt vadulnak a ZEGEREK !4 :DDD
  • Borcsa
    ja. es a torokoket a NEMETEK hivtak be. aztna meg egy ido utan nem volt már szukseg az olcso munkaerore, es elzavartak oket.
    persze ezek a torokok, mar nem azok a torokok. nincs hazajuk, gyokeruk, munkajuk meg ilyesmi...
  • Borcsa
    azert azt nem gondolod komolyan, h az afrikai negerek eluldoztek jotevoiket, az okos es szep fehereket?
  • Lacc
    Jobb mint jobboldali?
  • a.carkey
    Egyik sem.
  • Maco13
    melyik része nem érthető? :)
  • a.carkey
    ?
  • mrzed001
    És a bohócorr jobbra húz :)
  • a.carkey
    MSZP Kongresszus. Mintha egy bohócorr lenne a kamera Gyurcsány fején. :)
  • Wolfram
    Elolvastam azt a zagyvaságot, amit az oldal feltörője hagyott hátra. Az még ok, hogy vlki ilyeneket írogat, én is szoktam, mikor elborul az agyam, de minek kell feltörni az oldalt, hgoy publikálják azt?
    Egyébként meg már a neten is folyik a manipuláció. Az internetes világ nem sokban különbözik a valóditól. Az ember alkotta és ezért benne van az emberek minden hibája és erénye is.
  • maozedong
    Kicsit telebeszélhették a fejét az ügyvédek, h miket és meséljen el.. persze ez nem baj, mindenkinek joga van hozzá h finomítson a dolgokon. Persze ahhoz képest semmi nem volt amiket halucináltak "józsikáék"
  • Aramir
    Legyen, ugyis lejárt a sok büntipontod :D