3178
Tomcat pólóboltja
-
#1250 -
#1249 Értem én, nemis az, hogy miből, hanem hogy egyátalán :)
(Megjegyzem, könnyen beszélünk, amíg nem mi vagyunk női "lélekkel" férfitestbe zárva, nemhinném, hogy valamelyikünk is tudná, milyen lehet, lehet mi is sírnánk, hogy támogassák már a műtétet.) -
#1248 Mármint a súlyos onkológiai eseteket. -
#1247 KERETÖSSZEGBŐL támogatja!
A keretösszeg az egy olyan állat, ami ha elfogy, hát el van fogyva.
Nincs átcsoportosítás. Az el van fogyva, és kész! -
#1246 A franc tudja, úgy emlékszem semmenyire, mert itthon ezt nemtartják "betegségnek", mármint, hogy női lélek van egy férfi tesben.
De régvolt, így lehet az is, amit te mondasz. -
#1245 emléxem erre... ott nem az volt hogy nem ELÉGGÉ van támogatva, és túl nagy hányadát kell álnnia a kecsegnek???
bár erre nem esküdnék meg, lehet neked van igazad. -
#1244 Egyébként csak onnan gondoltam, hogy nem támogatják, hogy évekkel ezelött volt a tvben egy travi, aki azon kesergett, hogy összekell szednie nemkevés pénzt a nemváltoztató műtétre (tehát nem arcplasztika), mert itthon nincs támogatva ez a fajta műtét, bezzeg külföldön van, stbstb. -
#1243 így-így -
#1242 Akkor kapják be :( Aki igazából rászorulna, az meg szenvedve nyögi ki a gyógyszerek árát, stb. -
#1241 igen, elég nagy mértékben úgy tudom én is...
-
#1240 Igen. Már mondani akartam korábban is, de nem mindig van kedvem beírogatni. :P Tomcat teljesen jól tudja a dolgot, az egyik legjobb barátnőm édesanyja hosszú évek óta a TB-nél dolgozik (minimum 15 éve), és bizony ez a helyzet, tőle is tudom. :/ -
#1239 A TB támogatja az ilyen műtéteket? -
#1238 A TB támogatja az ilyen műtéteket? -
#1237 nem mindegy, hogy az arcát vagy a faszát?
a lényeg, hogy kurva sokba kerül a TB-nek.
míg az onkológiák keretösszegből dolgoznak. -
#1236 tomcat futárszolgálattal dolgoztat -
#1235 TGM egy akasztófára való pöcs, aladár haverjával együtt. -
#1234 Szerintem az a hazugság, hogy ingyen átszabják az arcát egy tranzvesztitának.
Lehet tévedek, de kishazánkban nem támogatja az állam az ilyen műtéteket. -
#1233 - a káromkodás moderálását kérném :O- -
#1232 mért lenne baromság?
ja mert pszihés betegség, és bántja őt hogy buzi. hát a tűnjön el az ilyen a retkes gecibe amikor más emberek komoly bajokkal küzdenek. -
#1231 Elis fogja hinni, nem? :P -
#1230 Mellesleg ha egy "ingyenmunkás" viszi ki a pólókat az álvásárló apehosoknak, akkor hogy magyarázza el, hogy ingyen dolgozik? Írnak papírt róla, vagy mi? :D -
#1229 nem kell hogy valóban ingyen legyen, elég ha az ellenőr úgy tudja :D -
#1228 Én a feketemunkára gondoltam. Ingyen meg hülye aki csinálja. -
#1227 nyomják fel, mi van akkor.
az ingyenmunka sehogy se jön a próbavásárláshoz. -
#1226 Felnyomják, az Apech meg csinál egy próbavásárlást, így megy ez (tudom :P ).
Ingyenmunka az más, de ahhoz fanatikus rajongónak kell lenni :D -
#1225 ingyenmunka is gáz?
apeh nyalja ki :D
Különben meg bemennek a lakására?
Nem mennek be.
akkor meg? -
#1224 Áááá, gondolkozz, akit ennyien utálnak, ha épeszű, nemkockáztat.
Családtagot kérhetne meg esetleg probléma nélkül asszem. -
#1223 mondjuk feketén, kézbe
tök mindegy
megoldható minden -
#1222 Elvileg neki nincs itthon üzlete, akkor hogy?
[nemért hozzá, lehet hülységet kérdez] -
#1221 Ekkora lámer faszt, mint ez a Tomcat!
Milyen üzletember az olyan, aki arra panaszkodik, hogy túl sok a feladata??
Ahelyett, hogy felvenne valami diákmunkást!
Vagy megkérné néhány rajongóját, hogy INGYEN segítsen neki!! -
#1220 kár hogy ez hazugság
de tomcattől ennél többet nem is lehet várni -
#1219 Hát, ez a magyar egészségügy. Ezen nincs mit csodálkozni.
Anyámat kétszer ölték majdnem meg, testvéremet szintén kétszer.
Soha senki el nem marasztaltak miatta -
#1218 Magyarra fordítva, ha egy buzinak nem elég kislányos a pofikája, akkor máris ingyen átvarrják neki, de az édesanyád daganata le van szarva, jött volna elõbb, amikor még volt pénz.
(tomcat) -
#1217 Tomcat: A tetves cigány kölyköktől kiütést kapunk, ez már csak így van. -
Garfield #1216 Na jóóó, elvakult embereknél egy-két, az ideológiába nem illő zavaró momentum erőszakos figyelmen kívül hagyása nem meglepő. Ő már eldöntötte magában, hogy rasszista támadás volt, a rendőrség álláspontja meg nem illett bele ennyi. -
#1215 "érdekelnek akkor te mit csináltál volna"
Azt hiszem nem az én tisztem, hogy frappáns visszavágásokon törjem a fejem.Egyszerűen csak nem értem mi a vicc egy mezei balfaszozásban.Szerintem kb. az lehet mint anno a Markos-Nádasban amikor nyíltan kimondták, hogy "pofán váglak,lófasz" stb. és a közönség röhög rajta, ami végül is nem is vicces csak szokatlan volt akkor ilyen szavakat használni nagy nyílvánosság előtt.(Egyébként szeretem őket)
De amúgy is ködös nekem az egész ember akárcsak a szánalmasan megmagyarázott álideológiája, ami akkor is csak rasszizmus marad. -
#1214 TGM nem saccolt, hanem fixen kijelentette, hogy a rendőrség HAZUDIK, hogy nincs rasszista indítatás az estben. Ez minden, csak nem saccolás :) -
#1213 Az, hogy Mortimer nem lopni ment, az tuti.
Arra viszont, hogy Józsika nem lopni ment nem tenném fel az életemet
Az, hogy Józsika kapta elő először a kést gondolom neked sem kétséges (aztán, hogy csak leszúrni akarta Mortimert, vagy ki is rabolni meg már olymindegy)
Szóval a szitu stimt, csak a szereplők cserélődtek fel (mivel saccolta bármiféle nyomozati segítség nélkül, ezért elnézhető, és 5 pont :) ) -
Garfield #1212 Egyszóval ha nem ismerjük a körülményeket, akkor nem vonunk le következtetéseket belőle. Ugye TGM? Ugye Tomcat?
(Még ha az előítéleteink majd szétfeszítik az agyunkat, mert a pár ismert mozzanat nagyszerűen beleillik a mi kis fajelméletünkbe. Ugye Tomcat?) -
Garfield #1211 Klasszikust idézni csak pontosan (május 11-i blog):
A két cigánygyerek összekapott valamin, talán épp azon, amit együtt loptak, és az egyik belevágta a szamurájkardot a másikba. No, nem kell valami oltári nagy kardra gondolni, vannak rövidkardok is, késes boltokban kaphatóak, elférnek egy kar alatti tokban, ráadásul elég olcsóak. Szerintem itt mindössze annyi történt, hogy az egyik tetves cigánykölyök leszúrta a másikat, aztán megijedtek, és gyorsan megegyeztek, hogy kitalálják a mesét a gonosz skinheadekrõl, mert kínos lenne elmagyarázni a rendõröknek, hogy min kaptak így össze - vagyis hogy lopni voltak.
Ez kb. annyira helytálló, mint TGM hablatyolása. TGM ugyanúgy - ahogy te mondod - "saccolt a látott és hallott információk alapján", szóval semmi különbség nincs kettejük közt.
Policia: nem tudják rasszista dolog volt-e
TGM: egyértelműen egy magyar leszúrt egy romát
Tomcat: roma szúrt le romát (1 pont)
Tomcat álláspontja: tetves, lopni készülő cigány szúrt le másik tetves, lopni készülő cigányt (0 pont).
Mortimer tetves bűnőző cigány? Nem úgy tűnik TC viselkedéséből (ö pont).
Mortimer és Józsika lopni mentek? Nem. (0 pont)
Ennyi. Aki nekimegy TGM-nek (jogosan), annak neki kéne menni Tomcatnak is. Az előzetesen levont, előítéletes következtetéseket nem menti, hogy egyes momentumai talán hasonlítanak a történtekre.