3178
Tomcat pólóboltja
-
#1410 elnéztem, sry
a Brüsszeli témáról beszélek én is...
sry -
#1409 Láttam valahol a fejét.Egyáltalán nem tűnt cigánynak, meg a Katona Gábor sem igazán cigány név. -
#1408 Mondjuk az előző "Cigányok Brüsszelben" sztori is elég kamuszagu.Főleg az a rész, hogy a konferencián az egyik előadó nyílván "külföldiül" beszélt, mire az egyik cigó kést rántott és odament hozzá, hogy magyarul beszéljen.
Hát peeersze.Teljesen hihető.Mekkora marha ez a Tomket, mindent kapásból elhisz ami a cigányokat negatív színben tűnteti fel.Kicsit sem elfogult, dehogy. -
Cvd #1407 Ja meg az #1404-ban szereplő Érdi gázoló gyerek se cigány. Egyre irritálóbb paraszt ez a Tomcat. Lassan nulla igazságtartalma van annak amit mond. -
#1406 Az utolsó droidos történet nem elég, hogy tuti kamu, ráadásul még a történetet "szállítók" is hü... "tudatlanok", ugyanis a magyarországi svábokat, vagyis magyar állampolgárokat a németek lazán besoroztak 1944-45-ben az SS-be, úgy "önkéntesnek". -
#1405 az utolsó droidzóna marha jó história, csak sztem 90%-ban kamu...
de jót röhögtem olvasás közben :DDDD -
#1404 Lemaradt vmi miatt. :(
"Mindeközben a Demokrata e heti számából kell megtudnunk, amit már a levrovban is említettem, hogy augusztus 20-án a 6-os villamoson egy betépett nigger bozótkéssel kaszabolt szét két magyar fiatalt, és ennek a rendõrség annyi figyelmet szentelt, hogy azóta gyakrabban igazoltatják az utcán a feketéket. A média pedig mélyen hallgat az esetrõl. Néger bûnözõ nincs!
Rasszista félóránkat azzal tenném teljessé, hogy az Érden a minap százhússzal a buszmegállóban várakozó utasok közé hajtó, egy embert megölõ és hetet súlyosan megsebesítõ vezetõ szintén cigány volt. A rendõrség máris kiengedte, mondván, hogy "nem veszélyes a közbiztonságra", közölték, hogy "baleset okozásáért" legfeljebb három évet (!) kaphat, vagyis annyit, mint mi szoftvermásolásért, és még arról is megnyugtatták a közvéleményt, hogy Érden a történtek miatt nincs lincshangulat, szerencsére a gyanúsítottat nem fenyegeti veszély. Fontos megjegyezni, hogy a tetves gyilkos szabadon engedésérõl a helyi rendõrség vezetõi nem valami elbaszott törvény nyomása alatt, hanem önként, saját belátásuk szerint döntöttek. Tárgyalás majd száz év múlva, és esetleg kap valami kis felfüggesztettet..." -
#1403 Meg ez is (a hírtopicba is beférne válaszkény #775 hozzászólásához, de nem akartam oda): -
#1402 Ejjj! Ez kemény ... :)
"DROID-446
2005.09.16.
blog droidzóna levrov
Az alábbi történet KK fedõnevû olvasómtól származik, õ pedig személyesen egy büntetésvégrehajtó intézet vezetõjétõl hallotta.
A smasszereknek egyszer feltûnt, hogy a zuhanyzó összes csapjáról le van szerelve a tekerõgomb. Hónapokig tanakodtak, hogy vajon hová lett, mert sehol nem találták. Minden zárkát átkutattak, de semmi eredmény. Aztán egyszer az egyik rab elmesélte, hogy a tekerõ-gombokat összetörik, és gombostûnyi golyókat csiszolnak belõlük. Gondolom, egy tekerõ kiad vagy párszáz golyócskát. Namost, ez eddig nem sztori, de mikor megkérdezték, hogy mit csinálnak a golyókkal, majdnem megzavarodtak a smasszerek a választól. Rücskös óvszer, ugye, nincs a kóterban, ezért megoldották a fiúk. Felvágták a cerkán a bõrt, és ezeket a golyócskákat tömködték be alá. Egy falloszba kb. száz darabot. A bõr összefort, és készen volt az örökös-rücsis-"óvszer"!"
:) -
#1401 ejj, most lebuktál -
#1400 Ismerős ez a faszi...ja van egy ilyen pólóm is -
#1399 nemtom, de nekem nedves lett a bugyim :D -
#1398 :DDD -
Takezó #1397 a zsíros haja :Ð -
#1396 hát, nemtom, hogy ebben mi a cuki:
-
Takezó #1395 hát igen.. ahogy Tomcat mondta:
fiatal volt, forradalmár volt, cuki arca volt, még jó, hogy bomlanak érte a tinik :Ð -
#1394 Én is szivesen vennék egy ilyen anti-csegevarás polót, lehet, hogy veszek is. -
Takezó #1393 kimaradt: azért most már semmiképp nem venném fel, még ifjú voltam és vadkommunista :Ð (14-15 éves koromban:Ð) -
#1392 Na, azért ő sem volt egy ártatlan ember:
"1959-től 1963-ig a La Cabana börtönerőd parancsnokaként több száz politikai fogoly és rendszerellenes rab kivégzését rendelte el (a számukat ma 500 és 1700 közé teszik). Sokak kihallgatásában, kínzásában és kivégzésében Guevara személyesen is részt vett, például Armando Valladares költő és emberi jogi aktivista esetében. "
[forrás: mult-kor történelmi portál] -
DJviolin #1391 Detto. Én is szintúgy. -
Takezó #1390 én azé veszek csak csegevarás pólót, mert elegem van a sok kis buziból, aki divatból hordja : ) met régen én is akartam ches pólót, de amikor divat lett, inkább lemondtam róla :\ -
DJviolin #1389 Che Guevara ha jól tudom kubai gerillavezér és marxista forradalmár volt, aki ha jól tudom, az elnyomás ellen küzdött. Igazi forradalmár volt. Akkor miért írtam, hogy kellene nekem anti Che Guevara-s pólóm? Nem azért írtam így, mert terroristának hiszem, hanem azért, mert a hátulján ottvan, hogy van sajátunk (Petőfi Sándor). Remélem érted. Mi magyarok ne Che Guevara-s pólókat viseljünk, hanem a mi nagyjainkat hordjuk a hátunkon vagy hasunkon. oké!? "Vadbarom" -->idézet tőled
DJviolin -
#1388 :))) -
#1387 Biztos a hős népfelszabadító! mint a nagysztalin vagy lenin! -
Ronny #1386 szvsz teljesen igaza van ebben a témában.Csak idő kérdése... -
#1385 a másik kedvencem a trendi kislányokon a CCCP-s felső :)
egyszer elbeszélgettem egyikkel erről...éshát sikerült kicsit megtörnöm a lelkivilágát :) -
#1384 -
#1383 Itt nem az a kérdés, hogy ő tudja -e (gondolom azért tudja).
Az igazi kérdés itt az, hogy a kölykök, akik Che Guevarás polót viselnek, azok tudják -e, hogy ő ki volt. (Sztem jól tippelek, ha azt mondom, hogy 90-95%-uk nem is tudja) -
#1382 leglaabb tudja ez a vadbarom h ki az a Che Guevara? -
DJviolin #1381 Sziasztok!
Az anti Che Guevarás póló mikor lesz a tomcatnak? Még nem rakta be a boltba, csak a hamarosan jön részben van. Nagyon bejön a póló, már nagyon várom. -
dieselG #1380 Sajnos, mint írta az oldalán, nem gyűjt szpemet, ezért nincs mailcíme, ha lenne, akkor jól titkolja:) Ott az Ötlet, javaslat, anyázás menüpont alatt lehet írni neki.
Bár a telszáma megvan, nem vok én olyan köcsög mint egyesek h világgá kürtöljem. -
#1379 mondja már meg vki, pontosan hol van az, ahol levelet lehet írni emberünknek, mert én a pólórendelős mailfelületen kívül mást az istennek nem találok!!!
thx előre is -
#1378 - Hülye, ne szemtelenkedj vele, ez rendõrbácsi! Igaz, rendõr a bácsi?
- Fajrendõr.
- Ugye, mondtam!
-
#1377 omfg!
Mindig tudtam, hogy ez a csavo egy nagy broki, de ez tul tesz mindenen.
Nem az a baj, hogy velemenye van valamiröl, hanem az, hogy teljesen zagyva es csak altala megmagyarazhato összefüggesek halmaza az egesz.
Azok a kis pöcsök meg, akik a sziget helyett öt istenitik, ugyanolyan hülyek lesznek, mint ö, mert azok meg az ö szar elveit veszik at, igaz nem ertik mit beszel, "... de jó' hangzik es amúgy is fasza gyerek ez a Tómkat mer' mindég sziggya a cigányokaaat..."
Amugy inditanek egy peticiot, hogy törvenyileg legyen tiltva a 16 ev alattiaknak és a seggfejeknek (korhatar nelkül) az internetes forumokon valo hozzaszolas, illetve a barmilyen formaban valo internetfellepes...
(Akinek nem inge ne vegye magara... hja, kisfiam, alkoholt se kapsz addig, akkor még egy tiltassal többet is kibirsz akkor is, ha nem erzed magad abba a kategoriaba valonak)
-
#1376 Ez a sor ütött nekem anno nagyon szemet:
"A kommunikációs háború célja, hogy Európa nemzetei önként adják át életterüket a betolakodó népeknek."
A náci propaganda kulcsszavai itt vannak. Nemzet, élettér, betolakodó népek. Akár szó szerinti idézet is lehetne a Mein Kampf-ból. Azt hiszem, ez volt az a pont, amikor végképp leírtam Polgár Tamás urat. -
#1375 Én nem pont erre gondoltam. Régen nagyon jó, és elgondolkodtató dolgokat írt le sok témában. A médiáról, a multikról, a közbiztonságról, a közbeszerzési ügyekről, mindezt bármilyen rasszista fennhang nélkül. Csak mióta a média is komolyabban foglalkozik vele, kicsit amolyan nemzeti-én tudom a tutit-guruvá léptette elő magát, és ez már undorító. -
#1374 Ezt magyaráztam régebben is.Amikor még egy kis pötty volt addig olyan szépen tudta mérsékelni magát meg ideologizálni a nézeteit(ami szvsz eléggé sántít, de mindegy), de már akkor is látszott, hogy vérgőzös rasszista, aki csak pillanatnyilag visszafogta magát.Biztos vagyok benne, lesznek még durvább elszólásai is. -
Garfield #1373 Őőő, eddig az volt a baj, hogy a kutyát sem érdekel, mikor felmászott a hídra. Amikor meg elkapják és számonkérik rajta, akkor meg azzal a hülye dumával jön, hogy ahova nincs kiírva, hogy tilos, akkor ő felmászhat.
Akkor most mi van? Úgy tűnik, csak addig volt nagy arca, míg el nem kapták. Most aztán meg jött a sunnyogás.
u.i.: Végülis csak elkergették, úgyhogy az arcoskodásból majdnem pofáraesés lett. Már várom, hogy mikor fut bele olyan biztonsági őrökbe/rendőrökbe, akik nem hagyják elmenni és a kapitányságon adnak lehetőséget, hogy megmagyarázza tettét. -
#1372 Lol.Ja. Mondjuk igencsak elszállt mostanság a csóka. Régen voltak érdekes és elgondolkodtató dolgai, de most már kimutatja a foga fehérjét. Ez a Tomcat egy utolsó seggfej, most már sajnos egyértelmű. -
#1371 Tomcat a mai olvasói rovatában kivételesen mérsékelt.
Ó, segíny cegányok, csak nem elvitték õket Auschwitzba? Ahol aztán külön táborban voltak, nem kellett dolgozniuk, mert Hitler még vizsgálta, árják-e, és mellesleg õk voltak a legbrutálisabb kápók, akiktõl a többi fogoly jobban félt, mint az SS-ektõl? Szegény, szegény cigányok. Egyetértek, kárpótoljuk õket. Kapják meg most azt a golyót, amit akkoriban elfelejtettek a tetves fejükbe lõni. Még hogy cigány vészkorszak. Ami ráadásul még ma is tart. Na, húzás vissza Indiába, ha itt nem tetszik, tetvesek.
Eskü', bazze, csávó mikor fog má' randizni a Bácsfival? :D