Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trade
sajna csak most hallottam hogy mi lyen tuntetes volt vasarnap.
Szanalmas!Lol!Remelem azok az emberek nem nevezik magukat jobboldalinak!
Annyit tudtak csak hogy tetvescigany!!Miert nem lehetett normalis
szonoklatokat mondani.
Ha vki vegignezett egy Ver es Becsulet szonoklatatot..........
Meg amikor a zsidok kimentek ellentuntetni akkor is az volt hogy:"Felhivnam a bajtarsak figyelmet hogy ne vegyek figyelembe a tuloldali provokaciot mert tudjuk hogy a zokhatalom kuldte ki oket".

Azt a vasarnapi tuntetest meg inkabb meg se szerveztek volna

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA miatt téged fognak lecsukni

Na ja, persze. Pl. ha elütsz vlkit és ott hagyod, akkor esetleg, de ha azt látom, hogy néhány ember ver és rugdal egy másikat, akkor nem vagyok azokért felelõs. Ha vlki nagyon aktív, akkor hívja a rendõrséget. Ha nem jön, hát... ez van.
mrzed001
Tévedsz, más életéért is felelõs vagy.
Különben SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA miatt téged fognak lecsukni

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Nekem egy megkeseredett ember képe jött le olvasás közben és nem egy hazugé. Egyébként meg mindenki éljen ahogy tud. Ha Érden ezt a bûnözõk megtehetik, akkor azt tegyék is meg. Majd hülyék lennének betartani a törvényt, ha nem muszály. Ami meg a gyereket illeti, nem kéne mások dolgába avatkoznia. Ha kérik segítsen az ember, de ha nem, akkor NE. Mindenki a saját életéért felelõs.
A stílus meg erõsen emlékeztet a hoax emailek baromságaira.
Valóban van elég sok roma bûnözõ a városban, de pl. elég sokat bringázok mindenfelé és sosem próbáltak inzultálni.
fifi
de mi értelme hazudoznia, ezt nem tudom megérteni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
Nem ismerem Érdet, de az nem lehet, hogy õ keményebb környéken lakik?
I.C.ram
gondolom nem magát késelte meg :D
I.C.ram
Tököm tele van a sok liberálisból, akik mindig a világbékére, és a szeretre hivatkoznak... mese habbal. Kiváncsi vagyok, hogy egy újgenerációs szdsz alakult, hogy vélekedne, ha egy barátjukat késelné meg egy kancigány, esetleg a csajukat, vagy õ magukat. Hipp-hopp cigánygyûlölõ lene belõle is.
Ott lakok pár éve és valóban vannak cigányok, de amit ez a srác ír az tömény hazugság.
sajna kezdek egyetérteni <#szomoru1> nekem is volt már jónéhány incidensem:(
I.C.ram
Ez tényleg durva. Rendõröknek megkéne adni a jogot, hogyha ilyen bûncselekményt látnak szabadon kivégezhetik a tetves elkövetõt. Rendõrállam kell ide, mégpedig olyan, aki a tisztességes polgárokkal szemben segítõkész, de a bûnözökkel könyörtelen. Faszba ezzel a sok köcsög dzsipóval már. Nekem is volt már afférom velük, bár ilyen durva, szerencsére, még nem. Nekem senki ne jöjjön a liberális maszlaggal, hogy õk is emberek, a faszt azok, ezek baktériumok, amiket ki kell írtani.
fifi
én nem...

miért?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ez az érdi sztori nagyon vicces :-)
Jártatok már arrafelé?
Kár, pedig kíváncsi lettem volna, hogy miért is lett Tomcatbõl csinyovnyik.
Én csak a blogját olvastam, azt sem túl régóta, így nem tudom, hogy mire gondolsz/gondolhatsz, mikor ilyeneket írsz róla.
Ha egyszer lesz kedved, linkeld és kommentáld is plíz!
Mike
akkor ne fogadd el :)
lusta vok.

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hanem? Tessék megindokolni, mert annélkül nehéz ezt elfogadni.
Mike
nem a mostani esetbõl

Mike: "nem ok nélkül csak polgárõr, és nem rendõr" Tomcat nem polgárõr. Vannak polgárõr barátjai, olyan is volt, hogy segített nekik, de nem polgárõr.
Mike: "hát szerintem meg nem ez az ember egy kicsinyes, nagyhangú, önbíráskodó alak egy csinyovnyik"
Én arra is kiváncsi vagyok, hogy miért. Pontosabban mire írod ezt. Igaz, a vélemény szabad, de ilyen alapon õ is csak a véleményét mondja el. Különösen a csinyovnyik részre lennék kiváncsi, hogy azt mibõl vezetted le. <#smile>
Dichter
ték!4

fifi
na azért vannak ebben nagy túlzások...

Mike
ez nem Tomcat fan club!

Mike
mondhatnám azt is, hogy tajparaszt

nem ok nélkül csak polgárõr, és nem rendõr

Mike
hát szerintem meg nem
ez az ember egy kicsinyes, nagyhangú, önbíráskodó alak
egy csinyovnyik

mrzed001
Hát, pedig ez a k.rva nagy magyar helyzet
Ez az, amit sose fognak a TV-ben leadni, mert annyira durva az igazság, hogy legtöbben nem is tudnák elfogadni

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

SoDI---
Ha valaki esetleg kiváncsi a Tomcat-tel éjszaka folytatott kb. 100 kilobájtnyi beszélgetésemre, az nézzen rá a blogomra :D
http://sodi.freeblog.hu/
Akik utálnak engem, azoknak külön felhívás: alaposan lemos a tereprõl engem a csávó. :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

fifi
de a megvédem magamat is többélû dolog...
nekem egyszert borotvát nyomtak a hasamhoz, és bár nem ijedek meg a saját árnyékomtól, annyira stresszeben voltam, hogy úgy fejbecsaptam a gyereket, azt hittem meghalt...
nem véletlenül van az, hogy támadással azonos mértékû védekezés ugye...

Mike
nincs hozzá nagy kedvem
lusta vok, sry

Mike: "nem szoktam olvasni a blogját mertn szerintem tomcat egy faszfej"
Akkor nagyon korrekt és szép dolog, hogy a "Tomcat pólóboltja" topikba irkodsz.

Mike: "régebben olvastam tõle ezt-azt, onnan szal én nem vagyok kiváncsi ennek a gyökérnek az irományaira"
Belinkelhetnéd, hogy mit, és kifejthetnéd, hogy miért tartod gyökérnek. Azt szívesen elolvasnám, lévén, hogy az már kapcsolódik a topik témájához.
Mike
hát te bajod
Sidotopigban leírtam mit gondolok róla, egyébként

mrzed001
nos, a linkelt anyag nem Tomcat irománya, akkor olvasd csak azt el :)
egyébként régóta olvasom a blogját, és több igazság van benne, mint a teljes magyar TV-s hiradókban összesen

Mike
régebben olvastam tõle ezt-azt, onnan
szal én nem vagyok kiváncsi ennek a gyökérnek az irományaira

mrzed001
olvasd csak el. nem tudom mibõl szûrted le, hogy faszfej, de talán onnan, hogy nem is olvasod a blogját :)
(ja hogy ezt hívják elõítéletnek :)) csúnya dolog, szégyeld magad :) )

Mike
nem szoktam olvasni a blogját
mertn szerintem tomcat egy faszfej

mrzed001
olvasd el a mai blog bejegyzését, és megérted
Na egy kis segítség: NNNNNeeeeeemmmmmm õõõõõõ ííííírrrrrrtttttttaaaaaa :))

Mike
mér ez most kamuak? nemértem

Mike
van erre agy pszichikai kifejezés, de most nem jut eszembe

lol :D:D:D
mrzed001
:)))
ugye csak vicc, ennél okosabb vagy ?

Mike
tomcat kevesebb mint 60 kiló? naneeee

mrzed001
ONTOPIC:
Aki esetleg ma még nem olvasta Tomcat blogját, tegye meg.
És mindenképp olvassátok el, amit belinkelt: tessék
dúúúrva

Punkerwork
ettõl függetlenül tanult a multkoriból és már csak elvétve politizál itt, más okot meg nem nagyon ad.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Sir Quno Jedi
Pedig igény az vóna rá ! :DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
mert szánalmas :)

Punkerwork
nem csinált semmit amiért adhatnék, azért mert nem szimpi még senki nem kapott büntetést.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mrzed001
Aha, akkor azért fújtál rám, mert ilyennek gondoltál :))
Meg tudlak érteni

Sir Quno Jedi
Újságíró vagy-e ?!! :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike
ilyen egy átlagúreg
idejön, és egybõl kiosztja a népet
meg megmondja hogyan kell fórumozni

Mike
adj neki büntetõpontot!