Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szanalmas!Lol!Remelem azok az emberek nem nevezik magukat jobboldalinak!
Annyit tudtak csak hogy tetvescigany!!Miert nem lehetett normalis
szonoklatokat mondani.
Ha vki vegignezett egy Ver es Becsulet szonoklatatot..........
Meg amikor a zsidok kimentek ellentuntetni akkor is az volt hogy:"Felhivnam a bajtarsak figyelmet hogy ne vegyek figyelembe a tuloldali provokaciot mert tudjuk hogy a zokhatalom kuldte ki oket".
Azt a vasarnapi tuntetest meg inkabb meg se szerveztek volna
Na ja, persze. Pl. ha elütsz vlkit és ott hagyod, akkor esetleg, de ha azt látom, hogy néhány ember ver és rugdal egy másikat, akkor nem vagyok azokért felelõs. Ha vlki nagyon aktív, akkor hívja a rendõrséget. Ha nem jön, hát... ez van.
Különben SEGÍTSÉGNYÚJTÁS ELMULASZTÁSA miatt téged fognak lecsukni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
miért?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Jártatok már arrafelé?
Én csak a blogját olvastam, azt sem túl régóta, így nem tudom, hogy mire gondolsz/gondolhatsz, mikor ilyeneket írsz róla.
Ha egyszer lesz kedved, linkeld és kommentáld is plíz!
Mike: "hát szerintem meg nem ez az ember egy kicsinyes, nagyhangú, önbíráskodó alak egy csinyovnyik"
Én arra is kiváncsi vagyok, hogy miért. Pontosabban mire írod ezt. Igaz, a vélemény szabad, de ilyen alapon õ is csak a véleményét mondja el. Különösen a csinyovnyik részre lennék kiváncsi, hogy azt mibõl vezetted le. <#smile>#smile>
nem ok nélkül csak polgárõr, és nem rendõr
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ez az ember egy kicsinyes, nagyhangú, önbíráskodó alak
egy csinyovnyik
Ez az, amit sose fognak a TV-ben leadni, mert annyira durva az igazság, hogy legtöbben nem is tudnák elfogadni
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
http://sodi.freeblog.hu/
Akik utálnak engem, azoknak külön felhívás: alaposan lemos a tereprõl engem a csávó. :)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
nekem egyszert borotvát nyomtak a hasamhoz, és bár nem ijedek meg a saját árnyékomtól, annyira stresszeben voltam, hogy úgy fejbecsaptam a gyereket, azt hittem meghalt...
nem véletlenül van az, hogy támadással azonos mértékû védekezés ugye...
Akkor nagyon korrekt és szép dolog, hogy a "Tomcat pólóboltja" topikba irkodsz.
Mike: "régebben olvastam tõle ezt-azt, onnan szal én nem vagyok kiváncsi ennek a gyökérnek az irományaira"
Belinkelhetnéd, hogy mit, és kifejthetnéd, hogy miért tartod gyökérnek. Azt szívesen elolvasnám, lévén, hogy az már kapcsolódik a topik témájához.
Sidotopigban leírtam mit gondolok róla, egyébként
egyébként régóta olvasom a blogját, és több igazság van benne, mint a teljes magyar TV-s hiradókban összesen
szal én nem vagyok kiváncsi ennek a gyökérnek az irományaira
(ja hogy ezt hívják elõítéletnek :)) csúnya dolog, szégyeld magad :) )
mertn szerintem tomcat egy faszfej
Na egy kis segítség: NNNNNeeeeeemmmmmm õõõõõõ ííííírrrrrrtttttttaaaaaa :))
ugye csak vicc, ennél okosabb vagy ?
Aki esetleg ma még nem olvasta Tomcat blogját, tegye meg.
És mindenképp olvassátok el, amit belinkelt: tessék
dúúúrva
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Meg tudlak érteni
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
idejön, és egybõl kiosztja a népet
meg megmondja hogyan kell fórumozni