3178
Tomcat pólóboltja
-
#1490 Mondjuk én is kb. annyira szeretem őket, mint Kim Il Jong és Bush egymást. Tényleg durva, amit művelnek ezek a dzsipók. Nem szívesen járok én sem ilyen helyeken este. -
#1489 Látom egyesek hatalmas agytérfogattal rendelkeznek, de nem jött rá senki, hogy Dynamic azt írta, hogy azaz érdekes, hogy mindig Loydit találják meg, nem az, hogy belekötnek valakibe? Ennyiszer még egy 8kerben élő magyar gyerekbe sem kötnek bele, mint ahányszor Loydiba fényes nappal :D -
#1488 Nem Burkina Fasoban vagyunk, hogy szabadon garázdálkodhat az ember. Ilyen garázdaság egyenlő az anarchiával, amit tomcat is annyira utál, érdekes, hogy mindig magának mondt ellent a cselekedeteivel. Ez szaros punk mentalitás. -
#1487 Régi fórumozó vagy tudhatnád, hogy naponta hány ezer "kurva anyád, stb" hangzik el a neten, nem kell komolyan venni semmit. -
#1486 Tapasztalatom szerint azok mind fanatikusok, csak túl buták hogy bekerüljenek egy fegyveres testülethez!
milyen tapasztalatokból következtettél erre az orbitális baromságra? -
#1485 Azért oda egy picit több kell, mellesleg nekem semmi bajom a rendőrökkel. Én mindig normálisan beszélek velük, és ők sem szívóznak, pedig párszor kaphattam volna kellemes kis büntiket!
Vert helyzetben nem kell okosnak, flegmának lenni!
-
#1484 Az eszem megáll!Azért mert nem kezdek óbégetni, hogy így úgy retek cigányok, akkor én már úgy gondolom, hogy helyes amit tettek?Mi a fenéből gondolod ezt?Lábjegyzetben, értsd mellesleg megjegyeztem, hogy milyen érdekes, hogy Loydit állandóan megtámadják, megverik, megszúrják a cigányok.(Vagy téged is havonta szúrnak meg a cigányok?)
Van pár dolog ami nem tetszik.Ezekről kifejtem a véleményemet, ennyi.Ez távol van attól amit te mondasz, hogy minden cselekedetébe belekötnék.
Meg szvsz az is az elfogultság, ha valaki minden tettét megmagyarázza és támogatja, aki szerint pl. teljesen természetes és dícséretes dolog a részéről szétverni egy köztéren álló reklámtáblát.Nemde?
Egyébként meg ha elfogultságról beszélünk, olvass bele magába a blogba.Na abból helyenként süt a következetlenség és a fafejű elfogultság. -
#1483 nincs is soknak 80 felett... -
#1482 nos, pedig nekem baromira ez jön le. illetve tulajonképpen az, h számodra minden amit Tomcat és komái tesznek, az undorító, felháborító és törvénysértő. végülis abszolútde logikus hogy egy ember beleköt egy rakás cigányba, ugye? teljesen. szerintem meg gondolkozz el egy kicsit te a logikáról. az elfogultságról se ártana. -
#1481 Ebben egyetértünk, de rendőrnek se kell 80 feletti... -
#1480 Szerintem a tiéd tök érthetetlen. Több hsz-en keresztül rinyálsz, hogy jujj, rongálni akart. Ha viszont az kerül szóba, hogy a cigányok megvertek valakit, rögtön arra utalsz, hogy az a hibás akit megvertek. -
#1479 Polgárőrnek nem kell 80 feletti IQ! Egy cigánynak minden a vérében van, bármilyen körülmények között él! -
#1478 Abszolút érthetelen a logikád.Most kezdjek magyarázkodni?Szerintem olvasd át mégegyszer az egészet, mert az egyik dolog egyáltalán nem következik a másikból. -
#1477 azért birom Dynamic felfogását... egy kibaszottul idegesítő reklámot tönkretenni, na az felháborító és törvénysértő, egy rakás cigány ami rátámad egy emberre az pedig totál természetesen... -
#1476 hát ez tényleg kurva érdekes. de az ugye tök természetes hogy egy cigánygaleri megtámad valakit? az a furcsa az egészbe h jé, miért pont Loydit... omfg. -
#1475 Tapasztalataim szerint a cigányok mind büdösek és lopnak. Nem kéne általánosítani. Amúgy egy fegyveres testületbe bekerülni szerintem nem kell 80 fölötti IQ, szóval... -
#1474 Csak most olvasom hogy polgárőr! :)) No comment! Tapasztalatom szerint azok mind fanatikusok, csak túl buták hogy bekerüljenek egy fegyveres testülethez! -
#1473 Valószínűnek tartom hogy azért is vitték be a rendőrök amikor nem tudta magát igazolni,és ami miatt senkinek nem lehet egy szava sem. Ők sem csinálnak maguknak plusz munkát ha nem szükséges. -
#1472 gondolom mivel polgárőr, és már összeszedett egy-két "baráti" kapcsolatot -
#1471 De őt valahogy havonta megtalálják. -
#1470 A cigányok mindenkibe belekötnek (tapasztalatból mondom) -
#1469 Gondolom gázpisztoly.Azért az is érdekes, hogy ebbe a mitugrász Loydi gyerekbe állandóan belekötnek.Nem lehet, hogy valahol vele van a baj? -
#1468 Ez a mai történet is érdekes! Számomra csak az nem derült még ki hogy milyen fegyverről van szó, éles lőfegyver vagy gázpisztoly!? Ha éles volt, amit kétlek hogy jogszerüen jutott hozzá, biztos hogy ki sem engedték volna! Ha pedig gázfegyverről van szó, és az egész tárat kilövi ami minimum 6 lőszer ha tele van, a környéken mindenki belefulladt volna! -
#1467 te tűrnéd, ha fenyegetnék meg sértenék a barátnődet? az egy dolog ha mondjuk téged fenyegetnek, mert te max röhögsz egyet rajta, de itt most nem az adott személyről, hanem arról szól a dolog, aki számára a legszentebb, legkedvesebb -
#1466 miért, te most éppen honnan tudod, hogy az adott user mögött ki rejtőzik? -
#1465 Szerinted mi a faszt tud tenni egy monitorfejű pattanásos képű makákó? Hívjak az albán haverjait és agyonveret egy nőt?? Ilyeken röhögni kell, max ha találkozom vele, akkor esetleg lehet más is, de nem kezdek utána nyomozni, meg videóra venni a dolgokat, stb, mert magamat járatom le vele. -
#1464 Egyszerűen nincs joga más tulajdonát szétverni. Tehet panaszt az önkormányzatnál, vagy a fogyasztóvédelemnél, de szétverni más tulajdonát, nincs joga. gondolj bele, mi lenne, ha a kocsidat szétvernék, mert megszólalt a riasztója... -
#1463 Én csak simán megruháztam volna aki a barátnőmet fenyegeti meg zaklatja. És itt nem az igazság a lényeg, hanem hogy megkapja az a kis pondró ami neki jár. De a videó tényleg gáz volt, elvégre ez magánügy. -
#1462 Egyáltalán nem igaz.Amíg nem "mennek be" a lakásodba, hanem csak a köztéren szól, ahol semmi sem a tiéd, ott nincs jogod a rongáláshoz.Főleg, hogy ezek a dolgok nagyon könnyen kivédhetőek azzal, hogy odébbmész 1-2 méterrel.Ilyen erővel bezúzhatom a kirakatokat is, ha éppen valamiért irritál. -
#1461 Nem tudom, hogy te hogy lennél azzal, ha a barátnődet fenyegetnék...mert emiatt történt az egész. Vagy te szótlanul tűrnéd? -
Cvd #1460 Arról nem is beszélve hogy állítólag épp leborított az orosz, ettől parázott be a néger. Namost valszeg nem több km magasságban tette ezt, mert ez csak földközelben lehet ilyesztő ennyire. Ebből következtetve elég valószínű hogy oldalra vagy lefelé katapultáltak kis magasságból, nem valószínű hogy pár másodpercnél tovább gondot jelentett volna a pilótának a leszakadt keze. -
Cvd #1459 Engem egyébként leginkább az a videója húzott fel amikor valami fickóval felolvastatnak egy bocsánatkérő levelet, mert beszólt a nőjének a neten. Persze ketten egy ellen, sötétben, leültetve a padra míg ők rámásznak, gondolom a stukkert is villogtatták, a hónaljcirkáló haverja még be is ver egyet a gyereknek. Attól függetlenül hogy igaz volt-e a beszólás vagy nem, az az ember akinek ez így teszi helyre az igazságérzetét egész egyszerűen bunkó. Ha nem ettől függ az igazság akkor semmi értelme, ha meg (szerinte) ettől, akkor mi van ha másnap megjelenik a gyerek 5-6 haverjával, és felolvastat Tomcat barátunkkal egy olyan levelet amiben ő ismeri be hogy hibázott? Akkor megint a gyerek oldalán van az igazság? Ráadásul egyetlen szava sem lehetne, az ö módszerét használnák. -
#1458 Hallani nem hallottam erről a történetről, teljesen kizárni ugyan nem tudom, de elég hihetettlennek hallatszik.
Ami érdemes ezzel kapcsolatban megjegyezni:
-A gázkart nem görcsösen szokták fogni a pilóták, ráadásul nem "átfogósan" fogja alaphelyzetben (itt egy kép egy MiG-21PF pilótafülkéjéről, lehet látni, hogy a hüvelykújj a gázkar jobb oldalán van alaphelyzetben, és nem alatta)
-A katapultálás folyamán először a kabintető repül le, majd a hátsó ülés hagyja el a gépet, és végül az elül ülő. Ilyen esetben valószinűtlen, hogy elől ült volna az afrikai, tehát a pilóta hagyta el utoljára a gépet. Ugyan tizedmásodpercekről van szó, de ha kiképző volt, akkor rögtön tudnia kellett, hogy mi történt. Ez eléggé valószínütlenné teszi ismét a dolgot.
-Ha mégis megtörtént, akkor a pilóta darwin-díjat érdemel. Adott esetben egy ilyen "utast" felvinni már magában nagy kockázat, de ráadásul akkor le kellett volna kapcsolni a kezelőszerveket, és valahogy leragasztani a katapultkart. Szóval sajnálkozni miatta tényleg nem érdemes... -
#1457 te szaki vagy katonai témában...
neked mi a vélemyényed a gázkar vs. ember keze témáról? -
#1456 Tomcat katonai jelleggű blogjai sok téren kritizálhatóak, hogy a forrásai, vagy más miatt, az egy dolog. De ilyen téren én nem adnék hitelt az ott olvasható dolgokra - egyszerűen amiatt, hogy ha azokban az írásokban, amelyekhez értek egy picit, és látom, hogy mennyi fals értelmezés, ferdített történet, vagy szimplán hülyeség olvasható benne. Márpedig ez felébreszti a gyanút: mi van akkor, ha a többi ott olvasható dolog realitástartalma is ennyi? -
#1455 igazad van, inkább védd a szegény T-mobile-t, hisz ő megérdemli, kellenek neki az ügyfelek, így hát joga van neki basztatni mások idegeid azzal a reklámmal, de nekünk semmi jogunk hozzá, pfuj, milyen dolog is ez, hogy mi bántanánk azt a szegény reklámpanelt... -
#1454 Itt nem, viszont a Land of the Jails hazájában már nem egy (precedens értékű) pert nyertek meg csendháborítást erőszakkal megszüntető egyének, pl amikor a kocsi riasztója nem akart kikapcsolni a háza előtt hagyott verdának, akkor lement az ipse egy FA testápolóval, és addig verte a kocsit, amíg ki nem nyílt a motorháztető, és le tudta húzni az aksit
És ezzel momentán egyet is tudok érteni. Mi a faxé van az, hogy az én kocsim riasztója soha nem veri feleslegesen a tamtamot, csak az ilyen marhapuccos, új és vageszjárgányoké ??? -
#1453 Sztem ezzel kezdtem, hogy:
"Most editálta az oldalát, vagy ti nem tudtok olvasni? "
Sőt, még idézem is a mondatát! Szóval jogos, hogy előbb olvass, aztán írj !! :ppp -
#1452 kb ugyanannyi jogod van, mint "Jöttünk, láttunk, visszamennénk" módjára szétvernéd a family frost-os kocsikat egy gerebléyvel. -
#1451 Én úgy emlékeztem, hogy mindkét karját letépte. Vagy szerkesztve lett ez is, vagy rosszul emlékszem. Utóbbi valószínűbb, de azért higgadj le :P