Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
Eger elméletielg megyeszékhely de itt is qrva sz@r a helyzet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ez így van, de ez már nem politika, sazl: az ember azért 14 éves korától kb sztem fel tudja fogni, h anyagilag milyen változások mennek körülötte végbe
16 éves vagyok. Egy vidéki parasztgyerek vagyok, ha éppen tudni akarod. Megszünt édesapám munkahelye, megnõtt a gáz, megnõtt a benzin, csak egyedül édesanyám fizetése nem. Õ köztisztviselõ. Van egy tanyánk, aratunk, bevétel 200ezer, kiadás 150ezer. Akarsz még valamit kérdezni?

Punkerwork
de még nem elég régen ahoz hogy átérezd a dolgokat, és ezzel zárjuk is le a vitát!

a korom nem politika :Ð amúgy 19, de dolgozom is
Punkerwork
és ha igen akkor mi van?

igen, az:Ð
Bp...
Punkerwork
meg kérdezném hog yhány éves is vagy de a politika számûzve van a fórumról.

igen...

Ide gyere, ha akarsz besézlni róla:Ð:Ð:Ð
Moderátor vagy?

Hol laksz?

Punkerwork
ÉS ITT BE IS FEJEZTÉTEK IGAZ?

hogy többet hazudnak? áh, ez nem magyarázat... én is hétköznapi magyar állampolgár vagyok, és nem érzem szarabbnak a helyzetet, mint 5-10 éve:Ð
Most komoly leszek, és nem rakok ki nevetõ arcot. És nem fogok mindenféle táblázatból idézett adatot mindani, nem fogom felsorolni, hogy mit tett az egyik, mit a másik, hanem:

A BÕRÖMÖN ÉRZEM, MINT MÁS HÉTKÖZNAPI MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR!

gondolom nagy a rálátásod a témára, ezért vagy ebben ilyen biztos😉
Mert a jobboldalnak csak az 1/10-e hazugság, a baloldalnak pedig 15467984756497494995/10-e hazugság :-))

errõl van szó, de miért is jobb a jobboldali hazugság a baloldalinál?😊
Igazat mondanak. Csak a baoldal igazságát, ami nem egyezik a mi jobboldali igazságunkkal. Nincs igazság:-))

Azok meg mind hazudnka gondolom, ugye?😊
Hát mivel nincs kábeltévé, ezért az mtv, rtl, tv2 -t nézem a nap 12 órájában. :-)) Asszem ez már túladagolásnak minõsül a baloldalból. De még ígysem tudtak megtéríteni. Tudod a parasztember nem az ígéreteknek hisz, hanem megy a saját feje után. Talán a szocik ezért útálják a parasztokat. :-))

ha olyan jobboldali vagy, érdemes azé baloldali lapokat is olvasni, h ne csak az egyik fél véleményét hallgasd meg <#ravasz1>
Akkor hozzávesszük azokat is. Azért nem írtam, mert itt Jakabszállásra nem jut el a Népszabadság, Népszava. Így baloldaliként jobb is. Mert ezeket nem olvastam, és így nem tudtam róluk véleményt alkotni.

jobboldalit kevésbé tudok, de a baloldalról nem írtál egy újságot se: Népszabadság, Népszava...
Meg baoldalit is. :-))

Azé' me' vidéki paraszt vagyok, és csak ezeket tudom. ezért mondtam, hogy, idézem:
"Valaki javítson ki, ha rosszul látok, és még ti is sorolhatnátok hozzájuk médiákat."

Okés, soroljál még jobboldali médiákat.

1) a jobboldalt és baloldalt politikai szavakként használva egybeírjuk.
2) A baloldalnál mé nem soroltad fel az újságkojat, ha a jobboldalnál megtetted?
Valaki javítson ki, ha rosszul látok, és még ti is sorolhatnátok hozzájuk médiákat:

-Jobb oldal:
Hír TV
Magyar Nemzet
Reform
Duna TV

-Bal oldal:
Magyar Televízió
Magyar ATV
RTL Klub
TV2
Index Internetes Magazin

Megjegyzés:
Én jobbra húzok.

Üdv:
DJviolin

(Utóirat: Remélem ez még nem politizálás, és nem kapok én is 2 büntetõpontot, mint Falconer.)

Bandee1987
Egyre hülyébb ez az SZDSZ Új Generáció...elmehetnek a kurva anyjukba.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
most leírnám hogy "ezeknek a liberális buziknak nincs jobb dolguk?", de mivel az sg politikamentes, így nemteszem...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CLINT EASTWOOD9
igaz ez?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

CLINT EASTWOOD9
Mondta valaki az egyik fórumban hogy te tomcat tudsz loál pólót csinálni?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

SoDI---
"Ez a 'csak azé' me' cigány vagyok' mondat intellektuális megfelelõje." 😊))
Tomcat blog

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Nálam mûködik rendesen az oldal (a blog és a pólóbolt is).

Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]

Nekem bejön. Olyan, mint azelõtt.
I.C.ram
Valakinek bejön mostanaban az oldal? Nekem csak fehérség van, semmi más, olyan, mintha egy üres fehér lap lenne.
Dynamic
<#conf>
a minõséggel semmi gond.
LÁÁÁÁÁÁÁL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hehe, ez nagyon jó.
Lehetne csinálni belõlle egy képregény-blogot: Tomcat és Lyodi kalandjai vagy Tomcat a droidok réme vagy vlmi hasonló címmel.
😮)
Punkerwork

AnuluWork
Nem lehetek ekkora hülye. Reggel az "egy" helyett "a" volt. Szerintem átírták ...

"értem én, hogy utálod az újságot, de akkor egyrészt ne olvasd, másrészt ha meg olvasod, akkor most el kéne dönteni, hogy gúnyolodsz az újságon vagy igazat adsz neki..."

Semmi bajom az újsággal, ha lenne, nem olvasnám (bár sokmindent olvasok, mert szükséges), viszont van egy tipikus tálalása a lapnak, mint itt, ami itt is a "Melegfelvonulást" védi, kb. olyan üzenettel "lám milyen hasznosak és jó, hogy ott vonultak fel, mert így nem égtek bent az emberek, gyorsan jött a segítség".

1. Idõsebb nõ

- Szerintem pont jó, hogy itt voltak, mert a rendõrök azonnal kiszabadítottak minket vágta rá egy idõsebb nõ.
<...>
Az idõsebb nõ betolta magát az egyik kamera elé, és "õszintén sajnálkozva" mondta, hogy "mennyire megvagyok viselve".

2. Férfi

- A homokosok miatt fog leégni a házunk sopánkodott egy férfi.
<...>
- Az óbégatás helyett lehet, hogy telefonálnunk kellett volna morfondírozott a férfi.

Dyslexia rulz vagy csak PISA 2000?

U.i.: és úgy állítja be - persze a tipikus tálalásban -, hogy a buzik miatt értek oda a tûzoltók, és a rendõrök - utóbbi speckó igaz: értem én, hogy utálod az újságot, de akkor egyrészt ne olvasd, másrészt ha meg olvasod, akkor most el kéne dönteni, hogy gúnyolodsz az újságon vagy igazat adsz neki...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Elolvastam én is ezt a kis beszámolót errõl az akcióról. Engem az lep meg a leginkább, hogy simán odamehet bárki a hídhoz éjjel egy daruskocsival, és nyugodtan baszkurálhatja a hidat. Elég érdekes...

Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]

Jajám.

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

[HUN]PAStheLoD
de ilyen kicsiben , ehh.. nagyobbat kellett volna, és simán felhúzni kötéllel ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ron Ragm
Mindenesetre szerintem jobb is, hogy nem sült el a cucc, mert felrázás helyett csak olaj lett volna a tûzre, hogy mégjobban óbégassanak hogy õket senki sem szereti.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

AnuluWork