Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A BÕRÖMÖN ÉRZEM, MINT MÁS HÉTKÖZNAPI MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR!
"Valaki javítson ki, ha rosszul látok, és még ti is sorolhatnátok hozzájuk médiákat."
Okés, soroljál még jobboldali médiákat.
2) A baloldalnál mé nem soroltad fel az újságkojat, ha a jobboldalnál megtetted?
-Jobb oldal:
Hír TV
Magyar Nemzet
Reform
Duna TV
-Bal oldal:
Magyar Televízió
Magyar ATV
RTL Klub
TV2
Index Internetes Magazin
Megjegyzés:
Én jobbra húzok.
Üdv:
DJviolin
(Utóirat: Remélem ez még nem politizálás, és nem kapok én is 2 büntetõpontot, mint Falconer.)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tomcat blog
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]
Lehetne csinálni belõlle egy képregény-blogot: Tomcat és Lyodi kalandjai vagy Tomcat a droidok réme vagy vlmi hasonló címmel.
😮)
"értem én, hogy utálod az újságot, de akkor egyrészt ne olvasd, másrészt ha meg olvasod, akkor most el kéne dönteni, hogy gúnyolodsz az újságon vagy igazat adsz neki..."
Semmi bajom az újsággal, ha lenne, nem olvasnám (bár sokmindent olvasok, mert szükséges), viszont van egy tipikus tálalása a lapnak, mint itt, ami itt is a "Melegfelvonulást" védi, kb. olyan üzenettel "lám milyen hasznosak és jó, hogy ott vonultak fel, mert így nem égtek bent az emberek, gyorsan jött a segítség".
- Szerintem pont jó, hogy itt voltak, mert a rendõrök azonnal kiszabadítottak minket vágta rá egy idõsebb nõ.
<...>
Az idõsebb nõ betolta magát az egyik kamera elé, és "õszintén sajnálkozva" mondta, hogy "mennyire megvagyok viselve".
2. Férfi
- A homokosok miatt fog leégni a házunk sopánkodott egy férfi.
<...>
- Az óbégatás helyett lehet, hogy telefonálnunk kellett volna morfondírozott a férfi.
Dyslexia rulz vagy csak PISA 2000?
U.i.: és úgy állítja be - persze a tipikus tálalásban -, hogy a buzik miatt értek oda a tûzoltók, és a rendõrök - utóbbi speckó igaz: értem én, hogy utálod az újságot, de akkor egyrészt ne olvasd, másrészt ha meg olvasod, akkor most el kéne dönteni, hogy gúnyolodsz az újságon vagy igazat adsz neki...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
A cikk zárómondatai (bár a cikkíró hol egy nõrõl ír, hogy egy férfiról, el kéne dönteni), amolyan Lévai Katalin szinten: - Telefonált valaki a mentõknek? kérdezte a középkorú nõ. - Igen - szólalt meg egy hölgy felvonulók közül. A sopánkodók végigmérték a melegségét öltözetével is kifejezõ nõt, szemmel láthatóan zavarba jöttek. - Az óbégatás helyett lehet, hogy telefonálnunk kellett volna morfondírozott a férfi. (Most nõ, vagy férfi?) 😊 Mondjuk, "melegfelvonulás" volt, tehát nem meglepõ ... Ja, és így folytatja: "Hirtelen felsikított a sziréna, szinte egyszerre érkeztek a mentõk és a tûzoltók. Addigra már némileg lecsillapodtak a kedélyek, a tévések is munkának láttak. Az idõsebb nõ betolta magát az egyik kamera elé, és 'õszintén sajnálkozva' mondta, hogy 'mennyire megvagyok viselve'" (Most középkorú, vagy idõs a nõ??? 😊