3178
Tomcat pólóboltja
-
#1690 "Hétfő este Fegyverneken megtámadtak egy szolgálatban lévő intézkedő járőrpárost. Az egyik rendőr súlyos sérülést szenvedett, amikor egy tetten ért betörő rátámadt.
A támadó egyszer háton szúrta és többször az arcán sebesítette meg a rendőrt - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok-Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője."
Híradó
Lehet, hogy ő is? -
#1689 Itt most a gyerekekről beszélek, és nem a felnőttekről, hisz ők el tudják kerülni ezt a témát. -
#1688 ez baszomi szar duma, remelem tudod!
szerinted a ciganyok mikor akarnak teged megismerni, merteni? mit akarsz megerteni pontosan?
azt, hogy miert lopnak, azt, hogy miert normalis naluk a verfertozes, azt, hogy miert van egy csaladba 4-5 gyerek? miert utalnak dolgozni?
mit akarsz merteni, megismerni?
bazze, nehogymar a tobbseg (az a tobbseg aki normalisan tud elni az altalad felsorolt ertekek alapjan) igazodjon egy kisebbseghez?
ugye csak viccelsz?
vannak mas kisebbsegek is hazankban, akiknek sikerult beilleszkedni, es ertekes eletet elni?
miert csak veluk van a baj?
miert mi adjunk, legyunk turelmesek, es nyitottak? miert mindig mi vagyunk a hibasak, es ok az artatlanok??
-
#1687 Egyik tanárom véleménye erről az egészről. Nem is csoda, hogy egyesek természetesnek veszik a homokosokat, hisz a tv a média erről szól, ezzel van tele... -
#1686 az problema csak annyi, hogy egy kicsit felreertettuk egymast!
tomcat seggenek nyalasarol szo sincs!
senki sem beszel azokrol a naplobejegyzesekrol, amik nem polgarpukkasztoak! egyaltalan elolvassa oket valaki, vagy csak mindenki azt keresi a szovegbe, hogy "cigany" meg "pisztoly"?
nem mondom, hogy nincsenek tulzo tortenektek a blogon, de azt, hogy ezzel probalna meg felhivni magara a figyelmet, azt nem hiszem! nincs erre szuksege!
a problemaja (amit eddig sajnos csak nagyon kevesen vallanak magukeva) MAGYARORSZAG, ami olyan HAZA-fel marakinek! az ahol elunk, vagy legalabb elni szeretnenk, emberkent!
az, hogy a ciganyok olyan dolgokat engednek meg maguknak, amit mar torvenyesen sem lehet megakadalyozni!
mindegyik cigany lop, csal, hazudik, mert aki nem azt ROMA-nak hivja!
mit is csinal pontosan? polgarpukkasztasnak nevezed azt, amikor valaki nem fogadja el azt a szar ami korulotte van? polgarpukkasztas az, hogy megvedi magat?
en sokkal inkabb polgarpukkasztonak tartom a melegfelvonulast! kurvara senki nem kivancsi rajuk! miattuk lezartak az utakat, de mindenki megerto volt, a cangasokra meg fujtak! ugyanmar! vicc az egesz? miert kell a melegeket ennyire nyomni? eddig is megvoltak, senki nem bantotta oket, megvolt a sajat szorakozohelyuk, kesz! de miert kell utcaraengedni oket?
(polgarpukkasztas a budapestparede is, de most arra nem terek ki)
romatunktetes? az is egy vicc volt?
ha EZ nem megoldas, akkor szerinted mi lenne az?
komolyan erdekel!
-
haxoror #1685 A szövegemben nem volt semmi gyűlölködés, a nyomorékokat és szellemi fogyatékosokat belekeverni elég demagóg húzás volt.
Nem utálom a buzikat viszont ha már a jogoknál tartunk a többséget zavarja a "látványosságuk", a demokrácia pedig a többség akaratáról szól.
A betegeket nem utálni kell hanem meggyógyítani, szemüvegest, szellemi fogyatékost, cukorbeteget és a buzikat is. -
Lantee #1684 Ezekkel tisztában vagyok, és egyet is értek. De a demokráciában pont az a szép, hogy SENKI nem szólhat bele abba, hogy mit csinálsz és hogyan élsz )törvényes keretek közt).
Ebbe az is beletartozna, hogy pl. nem fütyüljük ki azt, aki olyat mond, ami nem tetszik nekünk; hogy nem zavarunk meg olyan rendezvényt, ami nem tetszik nekünk...és nem nézünk olyan műsort a TV-ben, ami nem tetszik nekünk.
Élni és élni hagyni! Ha a homokosok boldogok, az miért zavarja a többi embert?
Holnap a deréktól lefelé megbénult embereket kell utálni, hiszen ők sem "lehetnek annyik, mint egy egészséges ember"? Aztán jönnek a szemüvegesek, szellemi fogyatékosok, vörös hajúak, cukorbetegek...hiszen mindegyik "egy génhiba"?
Gyűlölködés helyett megismerni és megérteni kéne! -
Lantee #1683 Ja, és mielőtt valaki félreérteni a mondandómat:
1. Nem vagyok cigány!
2. 8 évig a szomszédom volt egy cigánycsalád, tehát tudom miről beszélek...
3. Kiskoromban 3x kötöttek belém cigányok...
4. Tehát én sem szeretem őket
DE! Ezt nem tartom megoldásnak. -
haxoror #1682 "Meggyőződésem, hogy akik a legjobban utálják a homokosokat, pot azért teszik, mert ők maguk is valahol mélyen érintve vannak."
Ez biztos, viszont az már közel sem hogy szexuális vonalon vannak érintve. A homokosok egyre nagyobb elfogadottsága, nyilvános szerepléseik és a mozgolódás ami "természetesként" akarja őket beállítani sok ember számára jel hogy a társadalom egyre inkább elveszti az értékeit pl az egyik legfontosabb alapja a család és a gyermekvállalás amire a homokosok természetükből adódóan képtelenek stb
Igen, egy buzi is lehet hasznos tagja a társadalomnak a munkájával, lehet jó barát DE soha nem lehet annyi mint egy egészséges ember.
Ha a betegségük genetikai akkor remélem minél hamarabb vmi gyógymódot találnak rá a kutatók bár nekem még mindig nem világos hogy egy olyan génhiba mint ez ami végülis a szaporodást és a továbböröklést teszi lehetetlenné hogyan maradhatott fent máig. -
Lantee #1681 Ööö...miért is magyarázol nekem hiába?
Tényekről? Milyen tényekről? Hogy a cigányok lopnak, csalnak, hazudnak? Mindegyik? És a nem cigány magyar mit csinál? Lop, csal, hazudik! Mindegyik?
Igazad van, tomcat nem VV-s paraszt, és nem is képviselő...de a pofázáson kívül mit is csinál pontosan? Pólót árul és polgárpukkasztó kijelentéseket és "akciókat" csinál. Már ha egy melegfelvonulás és egy romatüntetés megzavarása akciónak minősíthető. Egy szánalmas kis senkiházi, aki mindenféle kamu sztorival próbálja felhívni magára a figyelmet.
Mi is pontosan az ő mondanivalója? Hogyan akarja a problémáit megoldani?
ű
Na mindegy, meddő vitának érzem ezt az egészet. Aki akraja, felőlem nyalogathatja a Tomcat hátsóját, csak meg szertném érteni, hogy mit és hogyan akar elérni!
PEACE -
#1680 szerintem addig, amig nincs ellenkezo pelda, az altalanositasnak helye van!
umugy szerintem az igazi buzin nem nagyon vaszed eszre, hogy az! a felvonulason az osszes divatbuzi kint volt, igazi, GENETIKAI buzi nem tul sok! -
#1679 Hmm..2586-os hsz. -
#1678 mitis ? -
Cat #1677 és abból általánosítasz.
gratulálok -
#1676 lehet hogy igazad van, de itt nem gyuloletrol van szo!
TENYEKROL, apa!
lehet hogy tomcat magamutogato, meg miegymas, de legalabb nem egy VV-os faszparasz, es nem egy parlamanti szekbe terpeszkedo senkihazi, aki csak pofazik, de lehet, hogy neked hiaba magyaraz az ember!
-
#1675 Nekem is van mele barátom, de NEM ŐT ÁLLÍTOM gyermekeim elé mint példakép, mégoly jó ember is legyen
Egyébként amiről beszélsz, azt úgy hívják, hogy homofób (aki látens meleg).
Nos, nállam a nemtecccés alapja, hogy láttam már 1-2 dolgot, és ennyi. -
Lantee #1674 Kezdve ezzel a szarházi, magamutogató tomcattel!
Imádom, mikor egy ember ennyire tud gyűlölni! Ne felejtsétek Hitler hogyan kezdte... -
Lantee #1673 Csak egy megjegyzés a homokos témához:
Meggyőződésem, hogy akik a legjobban utálják a homokosokat, pot azért teszik, mert ők maguk is valahol mélyen érintve vannak. Mivel én teljes mértékben tisztában vagyok a szexualitásommal, ezért a legkevésbé sem érdekel, hogy egy ember homokos, biszex, transz vagy hetero-e! Ugyanis, nem ez alapján döntöm el, hogy JÓ ember vagy ROSSZ ember.
Javasom, hogy először ismerd meg, aztán ítélkezz! Takezóhoz hasonlatosan nekem is van meleg barátom (és több ismerősöm), és kb. simán lecserélném némely "űbermacsó"-ra mindegyiket!
-
#1672 Amit erdélyben, 10-20 fős magyar srác csapatok járják a környéket, és kezelnek le cigókat.
Mellesleg ez megesett itt is, már egyszer megköszöntem, de szívesen teszem még meg párszor:
Egyszer volt, talán 15-20 (?) éve volt, hogy nagyon elharapóztak a cigók általi utcai bűntények Szolnokon.
Ez ment is 2-3 évig, míg egyszer "nem a megfelelő" egyént verték meg, ennek a srácnak ugyanis volt sok barátja .... rokkerek (talán miskolcról ?)
No lejöttek ezek a srácok NAGY számban Szimókkal és egyéb motorokkal, (motor)láncokkal és késekkel, és egy kissé helyretették a cigókat.
Nyugodtan állíthatom, hogy a város közbiztonsága 300%-ot javult. 7-10 évig nyugodtan lehetett sétálni pl a tiszaparton este is annak veszélye nélkül, hogy megdöfködjenek a kissebségiek.
Szóval ez úton is köszönném a srácoknak eme nemes tettüket, és ha esetleg újra lejönnének szívesen látnánk őket (meg meló is lenne megint :)) ) -
#1671 az a`baj, hogy a kolykodet reg nem te neveled!
neveli a tv, meg az osztalytarsak, meg minden es mindeki, csak nem te!
ha mondasz neki akkor a valasz az, hogy "te ehhez nem ertesz"
ez sajnos igaz minden gyerekre!
a tied a tv-bol tanul, a ciganygyerek meg a putriban!
a tied megtanulja, hogy a jelvenyt tisztelni kell, a fegyver meg bant, a masik meg inkabb megtanul vele banni, hogy viszont banthasson!
-
Takezó #1670 honnad tudod, hogy látensen nem volt egyikőtökben se? -.- vagy másik ágon? -.-
jó, így már jobban elfogadható -.-
-
#1669 Nos, ha a fiam családfáját 5 generációra vissza tudom, és nem volt ilyen hajlamú egyén, akkor ha a mutációt kizárjuk lehetetlen, hogy neki legyen, ergo divat
A saját fiam esetében ennél a pontnál fogy el a toleranciám.
De hogy mennyire toleráns vagyok: Az, ha a te fiad buzul hidd el, hogy piszkosul nem érdekel/zavar, tegye, és legyen ez a te bajod :pp -
Takezó #1668 Persze, össze kellene, meg minden, de vegyük csak a - szerintem - legégetőbb problémát: cigányok... Mit kezdenénk velük, ha mondjuk 10000en is összetartanánk? :Ð -
Takezó #1667 A hozzáállás rossz... nem selejt azért valaki, mert homoszexuális, egy csöpp tolerancia sincs benned, nem tudom, hogy te milyen liberalizmusról, illetve toleranciáról beszélsz.
Valóban nem láttam még melegeket falni egymást - nem is szeretném:), de meleg barátom van, aki egyébként remek ember - nem mellesleg, megmentette az életemet -.-
Látom azért a genetikában rohadt jártas vagy, ha így kijelented, hogy ilyet örökölni persze nem lehet :Ð -
#1666 Össze kellene, de mi egy ilyen kibaszottul széthúzó nép vagyunk. Még a kisebbségben élők sem hajlandók összetartani (és nem csak a szomszédságban, de pl az Autszráliában élők sem)
ÉS igen, több bátor Tomcat-re lenne szükség :)) -
#1665 Engem zavarna. Szeretném, ha a társadalom tésze lenne a gyerekem, és nem egy selejt, meg talán nagypapa is szeretnék lenni egyszer ....
Szóval tolerancia ide, vagy oda, de én megetetném a heréit azzal, aki buzulásra akarja "rábeszélni" a fiamat (az én liberalizmusomnak itt a határa)
Te meg még túl fiatal vagy, és gondolom nem láttál még buzikat egymást falni, én sajna igen, és állíthatom, ha a fiam tenné ezt elhánynám magam (aztán addig beszélném le/verném, amíg észre nem tér, mert genetikailag ilyet nem örökölhetett) -
#1664 az a baj, hogy igaqzad van!
nem kene felnunk, osszeken tartanunk, es meg azt is megkockaztatom, hogy tobb olyan tokos legenyre lenne szukseg, mint tomcat, aki igenis odab@sz, ha arrol van szo! -
Takezó #1663 ez meg ugye, mint mindnenki tudja, kamu -
Takezó #1662 igen, ezt előbb is akartam írni, h engem pl. nem zavarna, ha a gyerekem homoszexuális lenne -
#1661 Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hosök tere felol a
belváros felé. A sofor nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert
folyamatosan balra indexelt, arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó
hosszan nem lehet. Leste az utcákat, és elég lassan haladt a belso sávban.
Mögötte egy batár-nagy fekete BMW sötötített üvegekkel nagyon hamar megunta
a lassú tempót, és huzamos dudálásal próbálta a furgont jobb belátásra
bírni. A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott
a bömbinek.
Erre a BMW kurva gyorsan megelozte, keresztben eléállt, és kiugrált belole
négy (4) tipikusan nagy darab kopasz cigány. Az egyik a furgonhoz lépett,
feltépte a sofor ajtaját, majd hanyatt bukfencezett. A sofor a szép rúgás
után ki is szállt, és sebtében megverte
a többi hármat is.
A mutatvány elég nagy népszeruségre tett szert az Andrássy út közönsége
körében. A rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból
kikiabált egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
- Látod, cigány? Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!
A mikrobusz oldalára ugyanis ez volt írva jó nagy betukkel: Fehérorosz
Karateválogatott
A válogatott ki se szállt, csak röhögött a kocsiban. A sofor intézte az
egészet, bár lehet, hogy o is versenyzo volt. (Viccek topic) -
#1660 Ahogy mondod, és bizonyított, hogy életed és jellemed alakulásában nagy szerepe van a környezetnek és elvárásoknak, ahol felnőlsz (nem a család, hanem az iskola, barátok, munka ... )
Tehát, ha a gyerekednek genetikailag semleges (azaz se nem buzipárti, se nem ellenes), akkor a környezet még átbilletnheti buzinak (ezt te szeretnéd a gyerekednél megkockáztatni ????) -
Takezó #1659 megalolozz csak -.- bizonyított, h az életed alakulásában nagy része van a géneknek és a környezetnek - nagyjábóle gyforma aráynban... -
#1658 MEGALOL, nézz már szét egy kicsit a világban :)))) -
Takezó #1657 hát persze... a fiatalokat így meg lehet győzni, h basszanak a saját nemükbe tartozókkal lol... ahhoz kell hajlam is, és ezekben bizonyára megvót -
#1656 És mennyi volt az átkos rendszerben a buzik száma? (A ténylegesen genetiakailag buziké) párszáz ?
És mennyi most a buzik száma (genetikai+divatbuzik) Ezrek ???
Ebből könnyen megsaccolható, hogy mennyi is a nem genetikai buzi
A divatduzi pedig egyértelmű, a land of the jails országából terjeng, ahol pl nem lehetsz színész/táncos, ha nem vagy buzi. Aztán átvették a fiatalok is, merthogy a példaképük is ezt csinálja, tehát ez a jó és követendő.
-
#1655 Eh, buzi nem attól lesz a gyerek mert látja a szélsőséges példát, hanem már a génjeikben benne van.Ez orvosilag bizonyított.Vegyük pl. a múlt rendszert, ahol minden ezzel kapcsolatos dolgot tiltottak ergo nem láthatták az emberek a "követendő" példát mégis voltak buzik, csak az érintett személyek titkolták.Sőt vannak olyan arab országok ahol halálos bűnnek számít és ott is vannak.Szóval ezt kellene megérteni mielőtt mindenki máglyára küldené a homokosokat, hogy nem azért lesznek olyanok mert ők elhatározzák, hogy azok akarnak lenni.Mondjuk nekem ez a "divatbuzi" kifejezés is erősen megkérdőjelezendő, amit mostanában előszeretettel használnak. -
#1654 Rosszul látod.
A felvonulásaik éppen hogy a beleszólás a te és gyermeket életébe, reklám a buzulás javára.
A gyerekedet nem te neveled, akárhogy is szeretnéd, hanem a társadalom/osztálytársak. Ha azt látják, hogy buzinak lenni jó, akkor azt teszik. A buzik 50-75%-a nem genetikai, hanem "divat"buzi
Én éppen hogy a gyereknevelést engedném nekik, mert ott viszont már nincs mit takargatni és lazázni. Ott pontosan megtudja a gyerek, hogy hát buzinak lenni mégse annyira cool és mégsem annyira menő. 95%-ban tuti nem lenne buzi a gyerekből, sőt undorodna tőle. Sőt, ezt osztálytársainak is elmesélve azok sem buzulódnának ... -
Cvd #1653 Szvsz a gyerek attól nem lesz buzi, mert látja néha őket. Elvégre ha ilyen hatásokra buzi lehetne belőle, akkor a szülői/ovodai/iskolai nevelés hatására (amire ugyanannyira fogékony, de több nagyságrenddel nagyobb mértékben éri) nem lesz az. Plusz a jelenlegi állás szerint nem a nevelés az oka, hanem génhiba vagy valami hasonló. Ennek ellenére nem tetszene a felvonulásuk meg hasonlók, csak én nem is megyek a környékére, és ha lenne gyerekem, azt sem engedném oda. Ennyire egyszerű. Az elsődleges irányelv sem csak a fejletlenebb civizációkra vonatkozik, hanem minden civilizációra A fő le az hogy nem szólnak bele más civilizációk belügyeibe, ameddig lehetséges. Ugyanígy a buzikat is békén kellene hagyni amíg nem szólnak bele hogy én mit teszek. És azzal hogy felvonulnak, még nem lépik túl ezt a határt. Én tisztában vagyok vele hogy "betegek" és kész.
Viszont a gyereknevelést nem engedném nekik pl. Ott nem a normális behatások érik a gyereket, így nem is lesz belőle normális felnőtt jó eséllyel. -
#1652 Az elsődleges irányelv csak arra vonatkozik, hogy KEVÉSBÉ FEJLETT civilizációk fejlődésébe és nem tagok belügyeibe nem szólunk bele. Ha ez a nemtag megtámad, akkor igenis vissza kell vágni. Ennyi.
Ők már túlléptek azon az álkeresztény vadliberalizmuson, hogy akkor tartsd oda a másik orcád is, azaz ha elpusztították egy hajódat, küldj oda egy másikat is magában elpusztítandónak.
És itt lép a képbe a logika ...
Buzik:
Az a baj, hogy észre sem veszed, hogy éppen ártanak neked :((
Téged nem tudnak befolyásolni, te már egy felnőtt kifejlődött személyiségű ember vagy, de a gyermekeidet igen.
Ők még erősen befolyásolhatóak, és ha azt látják, hogy a buziság nem csak hogy rossz, de egyenesen cool dolog, akkor bizony könnyen átsodródhat a rossz oldalra.
Szóval, a buzik legyenek nyugodtan buzik, őt sem az zavarja, de az ilyen laza buzik vagyunk és csatlakozz hozzánk gyomorkavaró felvonulásoktól a frász-hányinger keveréke tör ki.
Én egyébként a záptojást favoretizáltam volna, mint ledobandó dolog, végülis vegyük azért észre, hogy bármennyire is toleránsak vagyunk, de ők a selejt NEM A KÖVETENDŐ PÉLDA !!!
-
Cvd #1651 Oké, de az elsődleges irányelv nem háborús ellenfelekre vonatkozik. A liberalizmus addig van a képben, amíg a másik oldal nem támadó szándékkal lép fel. A Borg példája nem áll meg mert egy faj akivel háborúban állnak, a galaxisban rajtuk kívül még kismillió létezik akikkel meg nem. Tomcat pl. azért nem illik bele a képbe, mert többek között pl. a buzikat is provokálja rendszeresen, holott nem azok kezdték,igazán nem is lépnek fel hasonló mértékben reagálásként sem. Tehát a Borg-buzik párhuzam nem áll fent. A Borg-cigányok mondjuk igaz, habár már nem emlékszik senki hogy ki kezdte, de ameddig a cigók ezt teszik amit, addig jogosnak érzem a fellépést is ellenük.
És a végén leszögezném hogy nem komálom a buzikat, de ameddig nem ártanak nekem addig én sem fogok nekik.:)