Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát. Azért nem megyek fel 100 kilómétert Pestre. Inkább várok. Jövõre úgyis lesz repcsis pólóm. A vitorlázóklub hivatalos pólója.<#bee1>

Punkerwork
menj ki jetflyIII-ra és találsz biztos.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Kár<#whatever>
Pedig engem érdekelne a repülõs pólók.

Punkerwork
csak pár darab volt.

Sziasztok!

Az index-en nézegettem a 2004-es szimulátorbajnokságról készült képeket. És egy igen érdekes képet sikerült találnom:

Na errõl asszem ki lehetne kérdezni tomcat-at, hogy miért nincsenek a boltjában ilyen repcsis pólók, ha közbe ott meg árulja õket?<#bee1>

SoDI---
...szellemi rassz fogalmát...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Aki még nálam is jobban rühelli az összes liberálist. Még decemberben készítettem egy telefonos interjút a Bácsfi Dianával, és õ mondta nekem nagyon helyesen, az õ esetükben bevezethetjük a szellemi rassz rohalmát (az volt hozzá a kérdésem, hogy definiálja, ki számít zsidónak). Na szóval errõl azóta is az a véleményem, hogy magam se mondhattam volna szebben.
Most végis azt mondom, hogy Tomcat ezt a Sziget-ellenességet nagyon túlspilázza.
Azt mondja, hogy ha apró részeleme miatt jelenléteddel legitimizálod a rendezvényt, akkor áttételesen egyetértesz a mögötte meghúzódó romboló álértékekkel.

Engem rohadtul nem érdekelnek ezek az értékek ott és akkor. Jó buli a sziget, ennyi. Csak azért mert nyáron lazulunk, még senki se viszi haza a szabadosságot. Ez egy akkora õrültség!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Értettem ezt a részét, csak nem fejtettem ki bõvebben hogy miérartom hülyeségnek. A fene nagy liberalizmussal van a baja, vagyis hogy rátör a tizenévesekre a emberre a fene nagy szabadság. Namost ha emberünk kicsit is körülnézett volna akkor rájön hogy az átlagéletkor bõven 20 év felett van, elhanyagolható a szerinte veszélyben lévõ korosztály. Elvére az legjobban kiszolgáltatott 10-16 évesek nem a legjellemzõek.
Aztán jön a rossz példával azonnal: a fene nagy szabadság vége az lesz hogy úgy járunk mint az USA, mindenki elhülyül. Könyörgöm felejtsük már el hogy mindig az USA a rossz példa! Az összes fejlett országban ugyancsak fejlett liberalizmus van, mégsem hülyülnek el. Halálosan unom már hogy minden korlátolt ilyesztgetõ az USA-val riogat mintha csak az létezne. Arról nem is beszélve hogy nem látom az összefüggést: hogyan vezet a liberalizmus az elhülyüléshez. Viszont követve a logikát vegyünk példát Észak-Koreáról és hozzuk vissza a kõkemény diktatúrá/kommunizmust ímíg nem késõ, hisz ott akkor biztosan nagyon sok okos ember él.
Ne felejtsük már el hogy szabadság szempontjából a legelsõ szigetek óta változatlan a helyzet (sõt azokon még sokkal nagyobb szabadság volt), ennek pedig 13 éve, az azóta kijáró ismerõseim mégsem hülyültek el, sõt. Plusz a kezdetek óta a kijárók színvonala is csak emelkedik, asszem nagyrészük manapság diplomás, már régen nem a szakadt rokkerek/punkok fesztiválja ez. Vagyis bizonyítottan nemhogy elhülyülne a szigetlátogató réteg, hanem egyre képzettebb. De persze okoska megmondta a frankót 15-20 kint töltött óra alapján, úgyhogy ezt mind hiába írtam le.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mrzed001
Sztem nem értetted meg, amit írt. Nem az a lényeg, hogy kint a politikusok miket zagyválnak (a sok részeg úgyse jegyzi meg :p), hanem az, ami minden politikusnak jól jön, amit okoz a sziget: hülyülés és nemtörõdömség.
Tudod, a buta emberek könyebben vezethetõk, és ha nemtörõdöm is, akkor még csak lázadni sem fog.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

bocs TOkaj kilõve, az télleg nem sziget.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

A f*szkalap megint kitett magáért ezzel a szigetes összefoglalóval. Volt kint összesen két napot, ebbõl azonnal levágta a lényeget, és a végén megmondja a frankót, neki van igaza, aki nem ért vele egyet az kussoljon. Így pl. én is, aki összesen 2 hónap felett töltöttem már el ott idõt. Szerencsétlen emberünk beteg is lett (persze mégcsak nem is evett-ivott, utóbbi felettébb hihetõ 35 fokos melegben), úgyhogy ott csak megbetegedni lehet. Elmondhatnám hogy sem nekem sem a haverjaimnak soha nem jött össze semmi, dehát majd maximum addig gondolkodok a dolgon amíg meg nem változnak a tények. Belekeveri a politikát, miközben aki rendszeresen jár ki az tudja hogy mennyire köze sincs a szigetnek a politikához. Persze akinek szépen fejlett üldözési mániája van plusz nem tudja elviselmi mások szabadságát attól nem meglepõ hogy ezt is belemagyarázza. Való igaz hogy divat lett a politikusainktól hogy kint villognak, de ennyi. Hacsak nem vadászik rájuk az ember akkor össze se fut velük, és azonkívül hogy tesznek egy kört semmiféle propaganda nem folyik. Hiányolja a kultúrát, namost aki ilyen szines kínálat mellett sem ismeri fel (attól függetlenül hogy éppen érdekli-e vagy nem), az szimplán és egyszerûen egy sötét paraszt. Összefoglalva sikerült egy újjabb végletekig kisarkított, valóságtól elrugaszkodott és megcsavart hülyeséget összehoznia.

Ettõl függetlenül én se járok már második éve szigetre mert egyre gyengébbnek érzem. Csak épp szvsz piszkosul nem a kultúrahiánnyal meg a politikával van a baj, hanem az elüzletiesedéssel. A Diákszigetet imádtam, a Pepsi korszak alatt viszont évrõl évre esett a hangulat, a mostani Reklámszigetekbõl meg végképp elegem lett.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

I.C.ram
Pedig nagyon is sok van: http://www.wantedfestival.hu/
I.C.ram
Mára alig vannak rokkerek/punkok. Nagyon sokan csak a pop zene miatt jönnek. Mert rég nem az a rokker sziget, ami régen volt. Mára van rengeteg DJ, electro zene, pop, stb is. Sõt Blues meg Rock n Roll is van, nagyon kitágult a zenei intervallum.
sapkafej
<#eljen>

György

fifi
ebbõl a postodból tökéletesen körvonalazódik, mennyire nincsen fogalmad a Szigetrõl... Se jó, se rossz értelemben.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

nem tudom, miért kell kiemelni a rockereket... a Sziget NEM Rocksziget...
Az Ötlet, javaslat, anyázás menüpontnál
CSOCSO
mihezkepest egyetertek vele...
tenyleg hanyadek az egesz.. a sok reszeg rokker meg punk egymas hatan meg minden...
dzsuva van sok helyen... de mashogy el se tudnam kepzelni ezt.. vagyis.. nem birom elkepzelni hogy a reszegrokker felall es elmegy a szemetesig es kidobja a 10 sorosdobozt meg a sok zsepit meg stb...
mindezaltal jo buli lehet.. en is szivesen satoroznek a haverokkal... anno a suliban imadtam az ilyen satorozos dolgokat.
fifi
mi az emilcíme Tomcatnek? lehet én vagy láma, de nem találom? hova lehet neki írni? akarok valamit kérdezni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
ezt mibõl gondolod?
kapásból a Tokaj és a Mezõtúr szervezejét ismerem és köze nincs a Sziget kft.-hez ezt gartantálom...

Talán annyi mégis van, hogy pl. a VOLT-ot, a Hegylja fesztivált, a Parádét, és úgy majdnem összes fesztivált a Sziget kft. szervezi.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

kösz.. meg tomcat írta h a nyugati aluljárójában is...

__|__ ________(*)________

Dynamic
dolognak=dologhoz
Dynamic
Igen, valószínûleg errõl szól Sopron,Tokaj,Debrecen(Vekeri-tó) meg mittudomén még hány város rendezvényei.Még véletelenül sincs köze a dolognak annak a ténynek, hogy tavaly is valami 300-400 ezer látogató volt a Szigeten.Nem, dehogy.Ezek a városok a rendezvényeikkel mind-mind a Nagy Összeesküvõk.
I.C.ram
Én voltam tegnap is, és nem érzem magam agymosottnak 😛 Engem is idegesít a sok fasztóni Che Guevaras meg CCCP-s fostalicska tini, de valahogy én nem miattuk megyek ki :/
Mighty
Még sose voltam, ezért véleményt nem is akarok mondani róla (bár ami lejön róla a médiában - mocsok, részeg mindenki, stb - nem is kivánkozok oda) egy dolog viszont nagyon bassza a csõröm ezzel a nagy össznépi heje-hujával kapcsolatban. Minden évben ugyebár lemérik a zajszintet, amivel nincs is semmi baj, kiderül, hogy milyen jól leszgetelik (jól leszigetelik?) az Óbuda felé esõ részt (gondolom a színpadok hátulja esik Óbuda felé). De a XIII. és IV. kerületben nem mérnek semmit. Este/éjjel, mikor már csendes minden a Dunán keresztül vígan száll az említett kerületek belsõ része felé is a dübörgés. Nem kicsit irritáló.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

fifi
én régebben jártam, de pontosan amiatt hagytam abba, amit Tomcat leírt ott...

vagyis magán a fesztiválon soha, de a szigetre majd mindennap járok edzeni<#vigyor1>

sztetek van esély arra h tomcat 10-20 éven belül miniszterelnök lesz?;ÐÐ

jaja
dejómár nekem, hogy életemben nem is voltam a szigeten, ezután se fogok menni😛

mrzed001
Sztem nem az a baj, hogy van aki nem érti meg, amit leír, hanem az, hogy ezek az agymosottak ránk akarják eröltetni a véleményüket, hogy pedig ez bara meg kúúl meg fasza dolog. Elõbb térek át a vulkáni hitre minthogy mégyszer kimenjek :p

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

fifi
méghozzá nagyon is jól írja...

mrzed001
Én úgy látom, hogy van értelme annak, amit leír 😛

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

http://www.shokk.hu
Bandee1987
soha nem is volt neki.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

hi nemtudjátok h van e még neki pulis polója?? mert kéne nekem egy

__|__ ________(*)________

Bandee1987
helsinkiben volt 3-áig, gondolom most meg van egypár dolga, utána sztem írni fog

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Narancs
Srácok, mi a rák van a Tomcattel? Mé nem ír blogot?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Milyenek?

sokoo
jön nekem 2 tomket póló, alig várom..

This is the beginning of the end.

Én már befejeztem.

Punkerwork
A KÖV POLITIKAI TARTALMÚ HOZZÁSZÓLÁSÉRT BAN-T FOGOK ADNI!

AnuluWork
A régi komcsik már visszavonultak, de volt 40 jó évük, ezért olyan alacsony az MSZP átlagéletkora. Az új komcsik meg semmi mást nem akarnak, mint a saját - privatizáció során összelopott - vállalataikat életbentartani állami megrendelésekkel, aminek a kiosztásához ugye hatalom kell.

Fidesz átlagéletkor nem azért magas, mert oda került a sok kivéndhedt kommunista, hanem mert elég sok - elõzõ rendszerben félreállított - öregember van köztük, akit a régi MSZMPs, de már visszavonult gárda kisemmizett, bebörtönzött, üldözött. Ez az idõsebb réteg volt az, akik 56-osak, kulákok, korábban politikailag más álláspontot képviseltek, utálták a komcsikat, és most nyitják ki a szájukat, ha már 40 évig nem lehetett.

Lehet õket akciónyugdíjasnak hívni, ahogy Tomcat is teszi, ehhez persze mindenkinek szíve joga, de tény, hogy közülük kevés tudott normális életet élni, vagy ha õket békén is hagyták, a családjuk egy-egy egyetemi felvételin, munkahelyen megszenvedett bizonyos dolgokat.

A kulák dologról én is tudnék mesélni. Nagyapámék a Felvidékrõl jöttek át, mert megjelent az autó, hogy 12 órajuk van és húzzanak el "Csehszlovákiából". Papa elvesztette az ott meglévõ boltját, kevés de jófajta földjét. Hazajöttek, új élet. Egy év alatt testvéri segítséggel - kint él(t) Ohioban - ismét összejött a bolt, a föld kemény munkával. 1948-ban elszedték tõle ismét mindenét, a kiteleptést épp, hogy megúszták (Vöröskereszt révén). Rákosi "bukása" után, Nagy Imre rövid ténykedése alatt nagypapám újból megnyitott egy boltot, miután közölték velük, hogy ismét helyt ad az MDP a "magánszférának". De miután Hruscsov kerekedett felül a SZUban, ismét szopatás, ismét államosították õt. Akkor feladta. 1956-ban nem ugráltak, ennek ellenére anyám testvére mellõl kilõtték a gyerekkori barátját, nagypapát ismét felelõsségre vonták, hogy a fia harcolt, õ meg együttmûködött az imperialistákkal (szegény Amerikában született). HI megúszta. Utána nem vágott bele semmibe. 1990 után sem. Viszont jópár társa, akik pont hasonlók miatt rühellték meg a komcsi bandát, nem így tett, és közülük sokan még mindig ott ülnek többek között a Fideszben. Nem a bal oldalon. Nos többek között ezért magas a Fidesz átlagéletkora.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Igazad van. De akko is kell egy hely, ahol a felgyülemlett gõzt kiengedhetem magamból. :-))
A régi komcsik mindkét pártban fellelhetõk, ez igaz, de mondjuk említsük meg a Csintalan urat, akinek mûsora van a hírtv-n. Õ a sötét oldalról átállt a fényre. Régen kisz-es volt, ezért ismeri Gyurcsány összes trükkjét. Szerintem kevés kommunista van a fideszben, és esetleg akik vannak, azok megtértek, és rájöttek, hogy az ország érdekeit akarják nézni.

mrzed001
Amit leírsz, az igaz, mindössze három dologban kötekednék
1) a régi komcsik mindkét (vagy 3-4) pártban fellelhetõk (sõt, valahol olvastam, hogy a FIDESZ-esek átlagéletkora magasabb, mint az MSZP-seké 😛 )
2) Ami a padlássöprést illeti, az volt, meg téeszesítés és kulákföldtelenítés is (nagyapám is kulák -gazdag paraszt- volt, majd minden földjét elszedték)
3) az egész k.rvára OFFTOPIC <#beka3>

Már nem politizálunk. Egyébként kössz az infot!
Ismeritek a mondást:

"Mindenütt sz*r, de legjobb Budapesten" :-))

És miért, mert sok ember kis helyen megmozgatja a pártok fantáziáját. (Értsd totális szavazó közösség, akiket könnyen lehet a pártoknak egy kis igérgetéssel meggyõzni.) Ezért utálja az mszp a vidéki parasztokat, mert amióta világ a világ, õket nem lehetett igérgetéssel becsapni. Nem felejtették el a tsz-esítést, meg a padláslesöprést.

A padláslesöplést elmagyarázom, mert gondolom sokan nem értik, és akiknek tehetem, elmondom hogy milyen szemétségeket csináltak régen a szocik:

Régen is a gazda szívott a legnagyobbat. Neked mit mond az a mondat, hogy: "Lesöprik a padlást!" A nagyszüleimnek azt jelentette, hogy jöttek a szocik, felmentek a padlásra, és takarítás helyett elvitték az összes megtermelt terményt, hogy odaadják a dolgozó városi népeknek. Tudom, mert a nagypapám sírva emlegette még öreg fejjel is, ameddig élt szegény. A városiak ették a MI TERMÉNYEINKET, a nagyszüleim meg ültek az üres tányérok felett. Nemcsoda hogy vidéken mindenki utálja a kommunistákat. Persze a nagyfater se volt hülye, volt egy kis székely beütése, és bárhova ahova búza fért, oda rendesen rakott is. Akkor bizony nem volt szabad a csizmát felvenni. A "takarítás" pedig olyan volt, mint a marcona cigányember esete a vézna faszival, akitõl kölcsönkérte a mobilt telefonálásra, csak nem adta vissza. Valahogy egymaga nem próbált meg a nagypapi sem 5 kalacsnyikov-os munkásörrrel kötözködni.

A másik: Nem tudta fizetni a földadót, és ekkor is jöttek a szocik munkásõrökkal, és elvitték a két szép lovát.

Remélem értitek mostmárt ebbõl a kis történetbõl, hogy vidéken miért utálja minden vidéki a kommunistákat!!! Ja, és nekem 8. osztályban a történelem tanárom megemlítette a padláslesöprést, de gondolom, ezt Pesten nem tanítják. :-( Kár, ez is hozzátartozik, hogy a régi Magyarországot minél jobban megismerjük.

DJviolin

Sir Quno Jedi
Bp-n jó !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fejezzük be apolitikát. Kár lenne egymással összeugrani. Na itt jakabon is sz*r, egerben is ..., meg Bp-n is ... Ennyi.

csak annyit, h haJóban😊

Punki: amúgy igazad van, tényleg nem éltem és dolgoztam annyit, h elegendõ rálátásom legyen a dolgokra, sry, igazából csak azt próbálom mondani, h a legtöbbeknek nincs, akik politizálnak itt a fórumon
Na, akkor ne egymással vitatkozunk. mi mindhárman egyhalyóban evezünk. Egy meglékelt halyóban.