Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
nekem a feleségem pl tanít köztük..
sok jót nem akarok/és nem is fogok mondani, de azért gondolod, hogy egy ekkora balhé visszhang nélkül maradt volna?
amikor itt még azt is tudjuk, ha Cini hízik 2kilót a sitten...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tomcat sokat kamuzik sztem is, de a brüsszeli dologban sajna lehet erõs igazságtartalom - ismerek olyan tanítónõt, aki cigányiskolában tanít :\
Dynamic
Onnantól kezdve, hogy meséli neki valaki, aki szintén hallotta valakitõl, kimeríti az urban legend fogalmát.
fifi
úgy látom, hogy elõhoz/kitalál emberünk olyan hiteltelen sztorikat, amiket tényleg óvodásoknak lehetne maximum beadni. Van egy olyan gyanúm, hogy ez a tendencia a Droidzóna könyv/talán már II. rész jön.../ miatt van. Annak kell fenntartani az érdeklõdést.
Az zavar csak, hogy nem hülyegyerek ám ez a Tomcat, mégis minket ennyire madárnak néz??? A Brüsszelbe menõ cigányokkal kapcsolatos sztorival kezdett ez körvonalazódni, de mostmár 100%ig biztos vagyok benne/pl a letépett kezû pilóta most/...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

I.C.ram
a mai pilótás sztori se semmi... már miért ültetnének be egy vadászgépbe egy elméleti oktatáson nem átesett embert. Arról nem is beszélve, hogy olyan erõsen nem tudja fogn ia kormányt egy ember, hogy kiszakadjon a karja. Tiszta kamu az egész.
I.C.ram
Ezeknek a történeteknek a fele sem igaz. Olyan kamukat ír néha, hogy nem is értem, hogy gondolja, hogy ezt beveszik.
Dynamic
Tomket rongál és garázdálkodik.
...és büszke is rá.Ismét gratulálok neki!
Mighty
hmmm. 12-13 mm-es páncélon átmegy a káposztakonzerv, ami valljuk meg, igen csak tompa tárgy.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

AnuluWork
Az alábbi történeteket Balázs fedõ- és keresztnevû olvasóm mesélte nekem, a Lehel tér õszi magányát felvidítandó...

A helyszín: a tapolcai harckocsizók lõtere. (Hogy ez pontosan hol van, azt Balázs sem tudta megmondani, de nem is fontos.) A gyakorlótér közvetlen tõszomszédságában, ne kérdezzétek, miért, egy elmegyógyintézet mûködött. Az ápoltak szentül hitték, hogy odakint háború folyik, hiába próbálták nekik megmagyarázni az ápolók az ellenkezõjét, és a kórház által a Néphadsereg - mert akkoriban még az volt - vezetése felé megeresztett töméntelen tiltakozó levél is falra hányt borsónak bizonyult. A tankok jöttek-mentek, lövöldöztek, a betegek meg lapítottak és idõnként fedezéket próbáltak ásni a kórteremben.

Történt egyszer, hogy néhány T-55AM típusú harckocsi éleslövészethez készülõdött. Volt velük egy kissé ittas mûszaki õrmester is, aki egy darabig odakint szeszelgetett, majd bekopogott az egyik tankba, és kérte, hadd üljön be, mert odakint unalmas. Beengedték, miért ne, csak éppen befelé másztában meglökte a harckocsi ágyújának irányzására szolgáló tárcsát. Ez nem lett volna baj, mert a célratartó automatika nem engedte volna kitérni a lövegcsövet, csakhogy az irányzó elfelejtette ezt rögzíteni, miután már célba vette a lõtéri célpontot. Rövidesen megkapták a tûzparancsot. Bumm! Telibe is verték a diliház portásfülkéjét... Na, vége is lett mindjárt a lövészetnek, mindenki kiszállt, és gyorsan inni kezdett, mert biztosak voltak benne, hogy ezután egy darabig nem jutnak szeszhez. Szerencsére a fülke üres volt, a portás épp klotyón volt, nem lett belõle nagy balhé, de az ápoltak innentõl semmi szín alatt nem voltak hajlandóak elhinni, hogy odakint csak gyakorlatoznak.

De nem ez volt az elmegyógyintézet és a harckocsizók egyetlen közös kalandja.

Egyszer egy ápolt szerzett valahol egy biciklit, és elindult vele haza. Normális esetben nem jutott volna ki a kapun, de a fent említett eset nyomán se kapu, se portásfülke nem volt. Kitekert a rétre, és elindult az orra után, mert hát bolond volt, ugyebár. A sors úgy hozta, hogy aznap is éleslövészet volt... Ültek a katonák a tankokban, várták a tûzparancsot már becélzott lövegekkel, amikor egyszer csak megjelent a célzókészülékekben egy pizsamás kerékpáros! A katona meg kíváncsi, mind elkezdték nézni, tekerték utána a nézõkét. Igen ám, de ha ezzel nézelõdnek, forog a lövegcsõ is. Mit látott a lövészetvezetõ tiszt? Azt, hogy hirtelen megjelent a lõtéren egy elmebeteg, és az összes harckocsi lassan utána fordította az ágyúját. De látta ezt a dilis is, és szegény úgy elkezdett tekerni, mintha a Tour de France-ot akarta volna megnyerni! Lett is ordítozás, sípolás, tüzet szüntess, mielõtt tévedésbõl megszórták volna pár repeszgránáttal. Aztán a mentõk valahogy összeszedték az ápoltat, visszazsuppolták a helyére, de miután elmesélte bent a sztorit, már lassan az ápolók se hitték, hogy nincs háború odakint.

A betegre szerencsére nem lõttek rá, de nem volt mindenki ilyen szerencsés.

Egyszer a harckocsiknak légvédelmi gyakorlatot tartottak. Egy kifeszített drótkötélen egy helikopter-sziluettet mozgattak a lõtér fölött, azt kellett eltrafálni a tank tornyába épített légvédelmi géppuskával. A jármûvek felálltak, már épp kezdték volna a mûsort, amikor hirtelen rádióüzenet érkezett, hogy várjanak, mert Budapestrõl érkezik néhány tábornok, hogy a gyakorlatot megtekintsék. Mit volt mit tenni, várakoztak. A tábornokok meg is jöttek - helikopteren! Balszerencséjükre pont a lõtér felõl. Valamelyik faszemû tirpák meg azt hitte, az a célpont, és elkezdte osztani a 12,7 mm-essel. Szerencsére a keze is fából volt, mert nem találta el. A helikopter villámgyorsan elhúzott a környékrõl, a remek lövész pedig néhány hétig a hûvösön üldögélt.

Történt egyszer, hogy a lõtéren gépkocsizó lövészek és harckocsizók közös gyakorlatot tartottak. Mármost tudvalevõ, hogy a csörömpösök utálják a nyulakat, és viszont, ami rendszerint idõvel kedves emlékké szelidülõ, ám a helyszínen hajmeresztõnek tûnõ szívatásokba torkollik.

Az egyik harckocsizó ebédnél valahogy rájött, hogy a kiosztott káposztakonzerv átmérõje éppen 100 milliméter, csakúgy, mint a T-55AM simacsövû lövegének ûrmérete. (Nem véletlenül egyezett egyébként, de ez más téma.) Nosza, fogta a konzervet, betöltötte az ágyúcsõbe, mögé egy vaktöltetet, majd célba vette a lövészek BMP-jét, és bumm, odasózott nekik. Gondolta, jó vicc lesz, majd takaríthatják a jármûvet. Hát nem... A konzerv úgy átment a BMP vékony páncélzatán, mint a sztaniolon, és a deszanttérben robbant. Tiszta fõtt káposzta lett minden! A hákásoknál nagy röhögés, a nyulaknál anyázás, pucolhatták ki a verdát. Utóbb, évekkel késõbb kérdezték a harckocsizót, ugyan mi lett volna, ha a konzerv történetesen eltalál valakit?

- Akkor még ma is sitten lennék - felelte nyugodtan.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

friderikuszban volt, a szolás szabadságában
egyáltalán nem cigány, biztos

fifi
elnéztem, sry

a Brüsszeli témáról beszélek én is...

sry

Dynamic
Láttam valahol a fejét.Egyáltalán nem tûnt cigánynak, meg a Katona Gábor sem igazán cigány név.
Dynamic
Mondjuk az elõzõ "Cigányok Brüsszelben" sztori is elég kamuszagu.Fõleg az a rész, hogy a konferencián az egyik elõadó nyílván "külföldiül" beszélt, mire az egyik cigó kést rántott és odament hozzá, hogy magyarul beszéljen.
Hát peeersze.Teljesen hihetõ.Mekkora marha ez a Tomket, mindent kapásból elhisz ami a cigányokat negatív színben tûnteti fel.Kicsit sem elfogult, dehogy.
Ja meg az #1404-ban szereplõ Érdi gázoló gyerek se cigány. Egyre irritálóbb paraszt ez a Tomcat. Lassan nulla igazságtartalma van annak amit mond.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

a.carkey
Az utolsó droidos történet nem elég, hogy tuti kamu, ráadásul még a történetet "szállítók" is hü... "tudatlanok", ugyanis a magyarországi svábokat, vagyis magyar állampolgárokat a németek lazán besoroztak 1944-45-ben az SS-be, úgy "önkéntesnek".

A medve nem játék.

fifi
az utolsó droidzóna marha jó história, csak sztem 90%-ban kamu...
de jót röhögtem olvasás közben 😄DDD

AnuluWork
Lemaradt vmi miatt. 😞

"Mindeközben a Demokrata e heti számából kell megtudnunk, amit már a levrovban is említettem, hogy augusztus 20-án a 6-os villamoson egy betépett nigger bozótkéssel kaszabolt szét két magyar fiatalt, és ennek a rendõrség annyi figyelmet szentelt, hogy azóta gyakrabban igazoltatják az utcán a feketéket. A média pedig mélyen hallgat az esetrõl. Néger bûnözõ nincs!

Rasszista félóránkat azzal tenném teljessé, hogy az Érden a minap százhússzal a buszmegállóban várakozó utasok közé hajtó, egy embert megölõ és hetet súlyosan megsebesítõ vezetõ szintén cigány volt. A rendõrség máris kiengedte, mondván, hogy "nem veszélyes a közbiztonságra", közölték, hogy "baleset okozásáért" legfeljebb három évet (!) kaphat, vagyis annyit, mint mi szoftvermásolásért, és még arról is megnyugtatták a közvéleményt, hogy Érden a történtek miatt nincs lincshangulat, szerencsére a gyanúsítottat nem fenyegeti veszély. Fontos megjegyezni, hogy a tetves gyilkos szabadon engedésérõl a helyi rendõrség vezetõi nem valami elbaszott törvény nyomása alatt, hanem önként, saját belátásuk szerint döntöttek. Tárgyalás majd száz év múlva, és esetleg kap valami kis felfüggesztettet..."

AnuluWork
Meg ez is (a hírtopicba is beférne válaszkény #775 hozzászólásához, de nem akartam oda):

AnuluWork
Ejjj! Ez kemény ... 😊

"DROID-446
2005.09.16.

blog droidzóna levrov

Az alábbi történet KK fedõnevû olvasómtól származik, õ pedig személyesen egy büntetésvégrehajtó intézet vezetõjétõl hallotta.

A smasszereknek egyszer feltûnt, hogy a zuhanyzó összes csapjáról le van szerelve a tekerõgomb. Hónapokig tanakodtak, hogy vajon hová lett, mert sehol nem találták. Minden zárkát átkutattak, de semmi eredmény. Aztán egyszer az egyik rab elmesélte, hogy a tekerõ-gombokat összetörik, és gombostûnyi golyókat csiszolnak belõlük. Gondolom, egy tekerõ kiad vagy párszáz golyócskát. Namost, ez eddig nem sztori, de mikor megkérdezték, hogy mit csinálnak a golyókkal, majdnem megzavarodtak a smasszerek a választól. Rücskös óvszer, ugye, nincs a kóterban, ezért megoldották a fiúk. Felvágták a cerkán a bõrt, és ezeket a golyócskákat tömködték be alá. Egy falloszba kb. száz darabot. A bõr összefort, és készen volt az örökös-rücsis-"óvszer"!"

😊

Bandee1987
ejj, most lebuktál<#ravasz1>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dynamic
Ismerõs ez a faszi...ja van egy ilyen pólóm is<#idiota>
joebacsi
nemtom, de nekem nedves lett a bugyim 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
😄DD

a zsíros haja :Ð
Bandee1987
hát, nemtom, hogy ebben mi a cuki:

hát igen.. ahogy Tomcat mondta:
fiatal volt, forradalmár volt, cuki arca volt, még jó, hogy bomlanak érte a tinik :Ð
Bandee1987
Én is szivesen vennék egy ilyen anti-csegevarás polót, lehet, hogy veszek is.

kimaradt: azért most már semmiképp nem venném fel, még ifjú voltam és vadkommunista :Ð (14-15 éves koromban:Ð)
Bandee1987
Na, azért õ sem volt egy ártatlan ember:

"1959-tõl 1963-ig a La Cabana börtönerõd parancsnokaként több száz politikai fogoly és rendszerellenes rab kivégzését rendelte el (a számukat ma 500 és 1700 közé teszik). Sokak kihallgatásában, kínzásában és kivégzésében Guevara személyesen is részt vett, például Armando Valladares költõ és emberi jogi aktivista esetében. "

Detto. Én is szintúgy.

én azé veszek csak csegevarás pólót, mert elegem van a sok kis buziból, aki divatból hordja : ) met régen én is akartam ches pólót, de amikor divat lett, inkább lemondtam róla :\
Che Guevara ha jól tudom kubai gerillavezér és marxista forradalmár volt, aki ha jól tudom, az elnyomás ellen küzdött. Igazi forradalmár volt. Akkor miért írtam, hogy kellene nekem anti Che Guevara-s pólóm? Nem azért írtam így, mert terroristának hiszem, hanem azért, mert a hátulján ottvan, hogy van sajátunk (Petõfi Sándor). Remélem érted. Mi magyarok ne Che Guevara-s pólókat viseljünk, hanem a mi nagyjainkat hordjuk a hátunkon vagy hasunkon. oké!? "Vadbarom" -->idézet tõled

DJviolin

Bandee1987
😊))

I.C.ram
Biztos a hõs népfelszabadító! mint a nagysztalin vagy lenin!
szvsz teljesen igaza van ebben a témában.Csak idõ kérdése...

joebacsi
a másik kedvencem a trendi kislányokon a CCCP-s felsõ 😊
egyszer elbeszélgettem egyikkel errõl...éshát sikerült kicsit megtörnöm a lelkivilágát 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fifi
<#eljen>

Bandee1987
Itt nem az a kérdés, hogy õ tudja -e (gondolom azért tudja).
Az igazi kérdés itt az, hogy a kölykök, akik Che Guevarás polót viselnek, azok tudják -e, hogy õ ki volt. (Sztem jól tippelek, ha azt mondom, hogy 90-95%-uk nem is tudja)

magus
leglaabb tudja ez a vadbarom h ki az a Che Guevara?

Sziasztok!

Az anti Che Guevarás póló mikor lesz a tomcatnak? Még nem rakta be a boltba, csak a hamarosan jön részben van. Nagyon bejön a póló, már nagyon várom.

Sajnos, mint írta az oldalán, nem gyûjt szpemet, ezért nincs mailcíme, ha lenne, akkor jól titkolja😊 Ott az Ötlet, javaslat, anyázás menüpont alatt lehet írni neki.
Bár a telszáma megvan, nem vok én olyan köcsög mint egyesek h világgá kürtöljem.

fifi
mondja már meg vki, pontosan hol van az, ahol levelet lehet írni emberünknek, mert én a pólórendelõs mailfelületen kívül mást az istennek nem találok!!!

thx elõre is

SoDI---
- Hülye, ne szemtelenkedj vele, ez rendõrbácsi! Igaz, rendõr a bácsi?
- Fajrendõr.
- Ugye, mondtam!

<#idiota>

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Hunnenkoenig
omfg!

Mindig tudtam, hogy ez a csavo egy nagy broki, de ez tul tesz mindenen.
Nem az a baj, hogy velemenye van valamiröl, hanem az, hogy teljesen zagyva es csak altala megmagyarazhato összefüggesek halmaza az egesz.

Azok a kis pöcsök meg, akik a sziget helyett öt istenitik, ugyanolyan hülyek lesznek, mint ö, mert azok meg az ö szar elveit veszik at, igaz nem ertik mit beszel, "... de jó' hangzik es amúgy is fasza gyerek ez a Tómkat mer' mindég sziggya a cigányokaaat..."

Amugy inditanek egy peticiot, hogy törvenyileg legyen tiltva a 16 ev alattiaknak és a seggfejeknek (korhatar nelkül) az internetes forumokon valo hozzaszolas, illetve a barmilyen formaban valo internetfellepes...

(Akinek nem inge ne vegye magara... hja, kisfiam, alkoholt se kapsz addig, akkor még egy tiltassal többet is kibirsz akkor is, ha nem erzed magad abba a kategoriaba valonak)

Voltan
Ez a sor ütött nekem anno nagyon szemet:

"A kommunikációs háború célja, hogy Európa nemzetei önként adják át életterüket a betolakodó népeknek."

A náci propaganda kulcsszavai itt vannak. Nemzet, élettér, betolakodó népek. Akár szó szerinti idézet is lehetne a Mein Kampf-ból. Azt hiszem, ez volt az a pont, amikor végképp leírtam Polgár Tamás urat.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Én nem pont erre gondoltam. Régen nagyon jó, és elgondolkodtató dolgokat írt le sok témában. A médiáról, a multikról, a közbiztonságról, a közbeszerzési ügyekrõl, mindezt bármilyen rasszista fennhang nélkül. Csak mióta a média is komolyabban foglalkozik vele, kicsit amolyan nemzeti-én tudom a tutit-guruvá léptette elõ magát, és ez már undorító.

Dynamic
Ezt magyaráztam régebben is.Amikor még egy kis pötty volt addig olyan szépen tudta mérsékelni magát meg ideologizálni a nézeteit(ami szvsz eléggé sántít, de mindegy), de már akkor is látszott, hogy vérgõzös rasszista, aki csak pillanatnyilag visszafogta magát.Biztos vagyok benne, lesznek még durvább elszólásai is.
Õõõ, eddig az volt a baj, hogy a kutyát sem érdekel, mikor felmászott a hídra. Amikor meg elkapják és számonkérik rajta, akkor meg azzal a hülye dumával jön, hogy ahova nincs kiírva, hogy tilos, akkor õ felmászhat.

Akkor most mi van? Úgy tûnik, csak addig volt nagy arca, míg el nem kapták. Most aztán meg jött a sunnyogás.

u.i.: Végülis csak elkergették, úgyhogy az arcoskodásból majdnem pofáraesés lett. Már várom, hogy mikor fut bele olyan biztonsági õrökbe/rendõrökbe, akik nem hagyják elmenni és a kapitányságon adnak lehetõséget, hogy megmagyarázza tettét.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Voltan
Lol.Ja. Mondjuk igencsak elszállt mostanság a csóka. Régen voltak érdekes és elgondolkodtató dolgai, de most már kimutatja a foga fehérjét. Ez a Tomcat egy utolsó seggfej, most már sajnos egyértelmû.

SoDI---
Tomcat a mai olvasói rovatában kivételesen mérsékelt.

Ó, segíny cegányok, csak nem elvitték õket Auschwitzba? Ahol aztán külön táborban voltak, nem kellett dolgozniuk, mert Hitler még vizsgálta, árják-e, és mellesleg õk voltak a legbrutálisabb kápók, akiktõl a többi fogoly jobban félt, mint az SS-ektõl? Szegény, szegény cigányok. Egyetértek, kárpótoljuk õket. Kapják meg most azt a golyót, amit akkoriban elfelejtettek a tetves fejükbe lõni. Még hogy cigány vészkorszak. Ami ráadásul még ma is tart. Na, húzás vissza Indiába, ha itt nem tetszik, tetvesek.

Eskü', bazze, csávó mikor fog má' randizni a Bácsfival? 😄

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.