3178
Tomcat pólóboltja
  • Takezó
    a magyar virtus :D:SA:DA:S
  • Moyko
    Whaa.. 15 skinhead is megverhet vagy 15 Fardista vagy UTE-s vagy bárki, sőt 15 rendőr is ... Egyszer volt hogy Okt. 23. haza fele a hetes buszon kb du. 4 órakkor föl szált egy csapat srác, magyar zászlóval a hátukon. Nem vacakoltak az első sráct a forgóban elkezdték ütni:
    - Buzi köcsög holvan a kokárdád mi..! Te geci stb..
    Szóval igy kell ünnepelni.
  • mrzed001
    0) az, hogy van egy "hazafi?" segfej buziverő barátod, az kit is minősít ? Embert barátjáról ?
    1) ne légy rasszista, tehát ne légy magyargyűlölő se !
    2) ne hangoztass náci nézeteket, de járj nyitott szemmel, és félelem (és a túlzott tolerancia miatti szemlesütés) nélkül mond el, hogy mit is látsz
    3) ja
    4) ja, csakhogy ez kevés. A polgári demokráciába beletartozik, hogy ami neked nem teccik, az ellen felemelheted a szavad, és ezért nem leszel megbüntetve (szólásszabadság vagy mifene)
    5) és a kisebbségek is tolerálják, hogy kötelességük beintegrálódni a töbségbe, abból csak kultúrálisan lóghatnak ki, és nem pölö bűnügyi statisztikailag
    6) miért nekem kellene méginteligensebbnek és mégtoleránsabbnak lennem ??? Akkor nem vernek meg az aluljáróban? Vagy elég annyit benyögni amikor elkapnak, hogy: én teljesen megértem a problémátokat testvéreim és amennyiben engeditek segíteni szeretném kultúrális, gazdasági és morális felemelkedéseteket, hogy ti is hasznos tagjai lehessetek a társadalomnak mint mi magyar testvéreitek ... [füves cigi kifúj]
    7) igen, ne legyen civilnek fegyvere. Viszont fegyver a vascső és a kés is. Sőt fegyver a 10 fős banda (késekkel, csövekkel már akár enyhén túlozva hadtest, vagy hadcsapat, vagy zászlóalj, vagy TERRORISTA KÜLÖNÍTMÉNY !) is és az autód is. Szóval hogyisvanez ????
    Lassan nekem is kezd az lenni a véleményem, hogy ha nekik lehet, akkor nekem miért nem ???
  • irkab1rka
    "miert kell a melegeket ennyire nyomni? eddig is megvoltak, senki nem bantotta oket, megvolt a sajat szorakozohelyuk, kesz! de miert kell utcaraengedni oket?"

Kisbarátom. Nekem van olyan haverom, aki szintén "hazafi", ahogy gondolom te is. Veled ellentétben nekem ez a haverom mesélte, hogy ők - mikor fiatalabbak voltak - jártak le a Kapellába "buzit verni".

Pár jótanács, ha hazafi akarsz lenni:
    1, ne légy rasszista
    2, ne hangoztass olyan nézeteket, amit a nácik
    3, a polgárpukkasztás a punkok, a buzik és performerek dolga
    4, ha úgy gondolod, hogy polgári demokráciát akarsz csinálni ebben az országban, akkor mindíg fizesd be az adót és mindíg menjél el szavazni
    5, toleráld a kissebségeket, mert te is az vagy. És most nem csak az 5 milliárd kínairól beszélek :)))
    6, utazz sokat, hogy megismerj más országokat embereket, és a jó dolgokat hazahozd ide.
    7, ne akard, hogy a civileknek fegyvere legyen. Normális országokban az emberek megbeszélik a dolgokat és nem lövik le a vitapartnert (maximum a filmeken, amikből meg nézzél kevesebbet :))
  • joebacsi
    Igen, ezt azért lehetett eddig is tudni...őse egy szentlélek. Amúgy erről már volt szó még régebben, mikor sodáj bepostolta ide az emailvitáját tomcat-el (ott, ha nem is közvetlenül, de elismerte). Viszont a blogban asszem voltmár ennek a tagadása is leírva (hülye lenne nyílvánosan beismerni :)).
    Nekem a katona-rendőrség-fikázó droidzónás cikkekkel kapcsolatban vannak a legnagyobb ellenérzéseim, meg persze vannak baromságai ezen kívül is, de azért jópár dologban én egyetértek vele...
  • Calver
    nem is rád gondoltam
  • Calver
    a saját javára fordítani? azzal h megpróbált elmenekülni? sztem a szövegből egyértelműen kiderül h még menekülni se nagyon tudott volna, mert ezeket a férgeket nem igazán érdekli ha fut, utánamennek és agyonverik, valószínűleg a barátait is. elhiheted, szép kis országunkban így megy ez.
  • Cat #1763
    nem ezt irtam, hanem hogy simán felturboz meglévő sztorikat, kicsit hozzákölt itt ott.
  • Cat #1762
    és? anyagi érdeke fűzödik a látogatottsághoz, azaz miért ne turbozzon fel sztorikat hogy nőjön az olvasottsága?
  • Calver
    és gondolom mindjárt jön egy okostojás (lehet tippelni, vajon kire gondolok?) és elkezdi fejtegetni h "Loydi biztos csak azért támadta meg a 15 cigányt h legyen belőle egy jó kis botrány és jöjjenek a népek pólót venni!" olvastam már én itt hasonló elméleteket...
  • mrzed001
    Hát, én rendszeres olvasója vagyok a blogjának, de még egyszer sem mentem el a pólós részhez (majd ha venni akarok igen), szóval ez sztem LOL :pp
  • Fenjoy
    nagyon sok a beteg... a következő mi lesz körbe vesznek 50-en és engem perelnek be mert eltört a keze az arcomon??? ÜberLoL, aki ezt a 15 fős társaságot védi... beteg... ez a véleményem.
  • joebacsi
    igen...éés? :)
  • wander01
    igy biznicelni. nagyon is jol csinálja. lehet hogy ő nyitotta a topikot is :)
  • Cat #1756
    szerintem megállapíthatjuk az itteni felfokozott beszélgetés, plusz az index cikk, tv2 stb. kapcsán, hogy tomcat lapjára sokezer ember ment el a napokban, és néhány benézett a poloboltjába is -> [b]ez a nyugati téri cigányos botrány neki kurvára jövedelmező lehet
  • Bandee1987
    Vki ha az emlitett 3 t-comos reklám közelében jár, nézze már meg, hogy megy -e még a rózsaszin pitbull vagy már kicserélték -e újra a zenét arra a szar t-comosra
  • Bandee1987
    gondolom éjszakára be van állítva, hogy ne müködjön. De milyen poén lehet már ez kora reggel, tömött megállóban :)
  • I.C.ram
    Azt nem írta, hogy, működött is.
  • wander01
    az index főoldalán lévő cigányos cikk csak nekem nem jön be vagy "véletlen" rendszerhiba lehet?
  • Bandee1987
    A droidzóna tetszett ma :)

Ahelyett az idióta T-Com reklám helyett bekrakták a Ne szívjál füvet című számot az mp3 lejátszóba :)
  • mrzed001
    Hát, talán végre a média is rájön, hogy VAN utcai cigánybűnözés (úristenúristenúristen hát ilyen is van??? De hiszezz hihetetlen?!?)
    Talán felnyitódnak eme toleránsan szorosrazárt szemek, és meglátják végre, hogy ami a franciáknál meg egy hete, az itt már a rendszerváltás óta megy (csak sokkal inkább anyagi haszonszerzésre kihegyezve)
  • DVDMester
    valószínűleg az ötlet abból a hülye agyából pattant ki.
    milyen jogon jönnek ezek ahhoz hogy ilyen faszságokkal hergeljék az embert???
    korán reggel sötét van, hideg van, idegbajos az ember attól ami vár rá a munkahelyén és akkor még ez is???
    bezárnám a klozetra és egész nap ezt kellene hallgatnia, k. anyját az ilyennek.
  • Takezó
    sztori + képek nagyobban
  • wander01
    hehe én ismerem a T-com-os ficakot. Amugy normális de nemtom az ötlet honnan jött.
  • mrzed001
    Sajnos ez van, a bűnözők diktálnak nem a törvény és a rend ...
    és ez így van jól, mert mi annyira toleránsak és liberánsak vagyunk az ő igényeikkel szemben, hogy a feladjuk a saját igényeinket, mint például a szabadság, igazságosság, közbiztonság, mert mi "csak" a többség vagyunk, és ugyebár nekünk mint többségnek mindent el kell néznünk a kissebbségeknek, különben ránksütik a a náci jelzőt .....
    A tököm tele van vele
  • netrunner
    Olvassátok el a tegnapi híreket! NAGYON DURVA!!!
    http://blog.tomcatpolo.hu/

Lehet, hogy sokan fasznak tartjátok ezt a tomcat-et, de most mondjátok meg nekem hogy menjek ma haza nyugodtan? (ugyanis a nyugatiból indul a vonatom)
  • [NST]Cifu
    Mint írtam, én sem rajongok a jelenlegi helyzetért. Nem örülök annak, hogy bárkinek is félve kelljen az utcán vagy a köztereken sétálnia (én hajdan a déli pályaudvarról indultam haza, hát ott is történtek érdekes dolgok). De ezt megoldani alulról kezdeményezve szélmalomharc (vannak próbálkozások, és például a polgárőrségek kialakulása erre egy példa), lehet ellene küzdeni, de sajnos a változásra kevés a remény. Kellene egy rendes jogrendszer, egy normálisan feltöltött, kiképzett és felszerelt rendőrség, és nem utolsó sorban kellene egy társadalom, amely mindezt megköveteli, valamint egy törvényhozói akarat, hogy meg is valósítsák. Ezt viszont ebben az országban elvárni cinizmus... (sajnos)
  • mrzed001
    Sztem én sem írtam oda egy fajt sem :))
  • netrunner
    Csak a félreértések elkerülése végett leszögezem, hogy engem sem kalapáltak még el hála az Istennek. De a környezetemben nagyon nagyon sok esetről hallottam (veréstől a késelésig...). Beszólogatások persze voltak, de én is mindig hasonló taktikát követtem a mit te, lehajtott fejjel tovább hiszen a kötekedésnek nyilván nincs értelme (pláne, hogy nálam se gázpisztoly, se rendes pisztoly nem szokott lenni :-) ). Én pl. vonattal járok minden nap be Bp-re és pont a nyugatiban sétálok el minden nap, de ilyen dolgokról nem csak a nyugati kapcsán lehetett hallani. Számos állomáson (most konkrét állomásneveket inkább nem említek) voltak cigány bandák akik a későn hazajárokat rabolták ki és verék el rendszeresen. Az utóbbi években szerencsére nem hallottam már ilyenekről, de pl a szomszédos állomáson a járőrözésnek köszönhetően szünt meg ez az állapot. Nálunk meg pont a polgárőrségi járőrözéssel próbálnak erről gondoskodni.
    De a probléma nem szűnt meg! Újabb esetekről hallani. Ha pl. beleolvasgatsz tomcat blogjána olvashatod a nemrég történt roma kisgyerek elgázolásáról szóló hír bővített verióját, amiben az is kiderül, hogy nem csak egy kisgyerek halt meg, hanem az egyik kocsiban ülő is akit meglincseltek. Ez pl. nem volt a hírekben. Nem volt a hírekben az a néhány évvel ezelőtti Kunszentmiklósi eset sem, amikor a helyi ujság cikkje is csak így fórumokon és email-ben terjengett. És még sorolhatnám.
    Épp ezért dühít nagyon ha valaki a homokba dugja a fejét és nem vesz tudomást ezekről az egyre súlyosbodó konfliktusokról. Mint pl. amiket tomcat írt, hogy kapott nem egy olyan visszajelzést is melyben már a történek létét is megkérdőjelezték... nyilván mert egyszerűen képtelenek voltak elhinni, hogy ilyen megtörténhet... pedig sajnos igen.
    Mondom midezt úgy, hogy nekem van is jópár roma ismerősöm akikkel jóban vagyok szóval nem kell rögöt rasszistának nézni mert ilyeneket merek írni.
    Úgyhogy bocs ha túlságosan is kikeltem magamból, általában nem jellemző rám :-) nem akartalak téged sem megbántani, vagy minősíteni, de itt most nem Loydi lelki világát kéne elemzeni, megogy miért rántott fegyvert és miért nem futott inkább be az amúgy kb. száz méterre lévő rendőrörsre.
    Mert a lényeg akkor is az, hogy belékötöttek és megtámadták őt! És hogy még mindig szabadlábon vannak!
  • [NST]Cifu
    Azzal egyetértek, hogy az ilyen bandákba tömörült balhékeresőket munkatáborba kéne küldeni, de fajtól függetlenül...
  • mrzed001
    Max annyira lehetett Loydi felelős az esetért, mint az USA déli államokban élők a 3 hurrikánért ... sztem.
  • mrzed001
    Ha elfut, utólérhetik, ráadásul a barátnője felé ment (aki vszínűleg még lassabb futó, esetleg nem is arra alkalmas cipőben), tehát azt is utólérték volna a cigók .... bár kihalóban van eme lovagiasság (és az a szó, hogy önfeláldozás lassan =hülyeség értelembe megy át ebben az elkorcsosuló társadalomban), de még vagyunk néhányan dinoszauruszok, és tiszteljük egymást ezért.
    Ha jól emlékszem nem pesti vagy, nos én sem, csak felkerültem, és nyugodtan állíthatom, hogy nem csak este, de nappal is életveszélyesek egyes helyek pont az ilyen cigós lumpen elemek miatt (főbb közlekedési csomópontok is). Ha körbevettek (amire elég hirtelen képesek, és elsődleges céljuk ha kiszúrtak maguknak) nincs kiút, nincs menekvés. A verés akkor már biztos, csak a mértéke kérdéses. Nállad van 70-100 eFt, mert fizetnéd az albérletet, meg a számlákat, elveszik, és még bucira is vernek, vagy szembe szállsz velük, a pénzed megmaradhat (esetleg?), és belekerülsz egy piszoknagy bunyóba (te mint vétkes RASSZISTA !!!) ... szóval nem nyerhetsz.
    Ők igen. Az összes ilyet 10 év munkatáborra ítélném gyorsított eljárással.
  • [NST]Cifu
    Én nem érzem azt, hogy hazugságnak állítanák be. Mi szerepel a cikkben? Valóban megverték, valóban egy cigóbanda, akit a rendőrség is jól ismer. Sőt, még a fegyverhasználat is valószínűleg jogos volt.

Viszont kitértek arra, hogy Loydi beszámolója nem kicsit cigányellenes (szvsz szintén jogos), hogy az olyan sértődős megjegyzései, mint pl. a fegyverének lefoglalása teljesen okafogyottak, stb. Plusz kitértek arra, hogy talán ő is felelős lehet a kialakult helyzetért.
  • mrzed001
    Nem az a baj, hogy csak Loydi beszámolójára adtak, hanem hogy pont arra nem adtak, tehát az egészet hazugságnak állítják be, és Loydit mint a cigányverő bűnöst. Ez egy kissé dühítő ...
  • [NST]Cifu
    Amire én megpróbálom felhívni a figyelmet itt, hogy Loydi talán nem tett mást, mint megpróbálja a saját javára fordítani az egészet. Tudjuk, hogy nem különösebben kedveli a cigókat, oké. Szerinted mennyire esélyes, hogy egy értelmes ember az adott helyzetben ilyenkor a küzdelmet válassza? Ott van 15 bajkeverő (cigó, nem cigó, egyre megy), mondjuk csak úgy beszólnak (ez is reális lehet), te pedig mégis felveszed a kesztyűt, és gázpisztolyt rántasz, amely egyértelműen alkalmatlan egy ilyen helyzet megoldására?

Loydi viselkedése (legalábbis amennyire meg lehet határozni az ismertekből) bátorságból jelest érdemel, de ésszerűségből elégtelen. Talán szégyenletes egy ilyen helyzetben elfutni, de akkor mégiscsak jobbak az esélyeid, hogy megúszod verés nélkül. Való igaz, dűhítő, hogy ilyen helyzetek egyáltalán megeshetnek, de az, hogy ilyenkor hőst játszott, számomra inkább azt bizonyítja, hogy ő nem volt tisztába a való világ helyzeteivel.

Amúgy való igaz, elverni még valóban nem vertek el. Ha egy mód van rá, kerülöm a balhét. Megesett már, hogy egy szabálytalanul az orrom elém kiforduló Audira rádudálva a kocsi megállt elöttem, és kiszált belőle egy kopaszra nyírt izomagy, majd meglehetősen vulgárisan kifejtve mit és hogyan fog csinálni most velem. Fogtam, visszatolattam, kikerültem és elhajtottam. Nekiállhattam volna virgonckodni. Ott volt a hátsó ülésen a .30-06-os vadászpuskám, mellettem meg három doboz (vagyis 60db) lőszer. Még talán kikerülhettem volna az esetből győztesen is, de esélyesebb, hogy így vagy úgy, de rajtavesztek. Inkább lenyelem a békát, és sértett önérzettel visszavonulok, minthogy aztán bíróság elött kelljen bizonygatnom azt, amit úgysem fognak elismerni nekem, majd mehetek sziklaszilárd öntudattal a börtönbe, mert tudom, hogy helyesen cselekedtem, csakhát törvénytelenül.

Lehet vitatkozni, hogy melyikünk világképe idealisztikusabb....
  • [NST]Cifu
    Szarkazmus ide vagy oda, végére próbálnak járni a történetnek, és kivételesen nem csak Loydi beszámolójára adnak. Mert akárhogy is nézzük, eddig itt csak az alapján ment a diskurzus.

Gázpisztoly: ha olvasgatod a blogot, akkor egy pillanatig sem lehetett ez kétséges

Tisztább lehetett volna a helyzet, ha rendesen leírja, főleg, hogy más lehetőség is adott (pl. gumilövedékes pisztoly).

bár mintha írta volna, hogy van éles fegyvere is, de azzal azért nem hiszem, hogy telibe mert volna lőni valakit -habár ekkora SEREG ellen, első levegő, második 1 combba, harmadiktól telibe-

Legfeljebb sportfegyvere, esetleg vadászfegyvere lehet, de ezeket nyilt utcán töltött állapotban viselni kimeríti a fegyverrel való visszaélés terhét.
  • netrunner
    Oké nem hülyeség, de nem ezek a részeltek a LÉNYEGESEK! Lényeges az amit leírtam, amik szintén tények!!! (hogy az egyértelmű támadók még mindíg szabadlábon vannak annak ellenére, hogy már nem először volt dolguk a rendőrséggel)

Amúgy tudod mi a szánalmas? Az hogy a legtöbb ember úgy vitatkozik erről a témáról (nagyképűen), mintha tisztában lenne a valósággal. Szánalmas? Téged hányszor kergettek meg/vertek meg eddig? Szerintem egyszer sem...
    Az a szánalmas hogy ezekről a tényekről a legtöbb ember nem vesz tudomást.
  • AnuluWork #1733
    A plakátos részhez ...

Megnézik ki a marketing igazgatója a T-Comnak, odaállnak egy szar Polskival a háza elé, és éjjel teljes hangerővel bömböltetni kezdik a saját szerzeményét. Mindezt addig, annyi éjjelen át, akár időzített lejátszással, amíg a faszi meg nem unja és le nem szerelteti a szarjait.

A T-Com sem normális, ha azt hiszi ezzel több előfizetőt szerez majd a telített piacon ...
  • mrzed001
    Hát, teljesen pártatlannak azért nem neveznén, sőt csak úgy süt belőle a rejtett (?) szarkazmus.
    Végülis, rólad is írhatnák, hogy "saját állítása szerint imája a repülést, aminek igazságalapja megkérdőjelezhető, sőt lehet, hogy Ikarusz kompexusa van, és csak hiányzó férfiasságát ..." ... sztem érted :)
    Ha olvasgatod Tomcat blogját, akkor talán rájössz, hogy miért is (ha nem, akkor nem vagy illetékes ebben a témában a pártatlanságot hangoztatni :p)
    Gázpisztoly: ha olvasgatod a blogot, akkor egy pillanatig sem lehetett ez kétséges (bár mintha írta volna, hogy van éles fegyvere is, de azzal azért nem hiszem, hogy telibe mert volna lőni valakit -habár ekkora SEREG ellen, első levegő, második 1 combba, harmadiktól telibe-)
    Polgárőr: ez csak azért volt érdekes, mert a jelvényét zsarujelvénynek nézték, szóval esetleg talán lehetséges-e, hogy ha a fegyvere helyett azt veszi elő, akkor megússza a verést. Sztem ilyenkor csak egy dologra van ideje az embernek, szóval ha a jelvényt veszi elő, és nem jön be, akkor már nincs ideje a fegyvert elővenni ... és akkor már halott is lehetne
  • AnuluWork #1731
    Lolmanó!