Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok jót nem akarok/és nem is fogok mondani, de azért gondolod, hogy egy ekkora balhé visszhang nélkül maradt volna?
amikor itt még azt is tudjuk, ha Cini hízik 2kilót a sitten...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Az zavar csak, hogy nem hülyegyerek ám ez a Tomcat, mégis minket ennyire madárnak néz??? A Brüsszelbe menõ cigányokkal kapcsolatos sztorival kezdett ez körvonalazódni, de mostmár 100%ig biztos vagyok benne/pl a letépett kezû pilóta most/...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
...és büszke is rá.Ismét gratulálok neki!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
A helyszín: a tapolcai harckocsizók lõtere. (Hogy ez pontosan hol van, azt Balázs sem tudta megmondani, de nem is fontos.) A gyakorlótér közvetlen tõszomszédságában, ne kérdezzétek, miért, egy elmegyógyintézet mûködött. Az ápoltak szentül hitték, hogy odakint háború folyik, hiába próbálták nekik megmagyarázni az ápolók az ellenkezõjét, és a kórház által a Néphadsereg - mert akkoriban még az volt - vezetése felé megeresztett töméntelen tiltakozó levél is falra hányt borsónak bizonyult. A tankok jöttek-mentek, lövöldöztek, a betegek meg lapítottak és idõnként fedezéket próbáltak ásni a kórteremben.
Történt egyszer, hogy néhány T-55AM típusú harckocsi éleslövészethez készülõdött. Volt velük egy kissé ittas mûszaki õrmester is, aki egy darabig odakint szeszelgetett, majd bekopogott az egyik tankba, és kérte, hadd üljön be, mert odakint unalmas. Beengedték, miért ne, csak éppen befelé másztában meglökte a harckocsi ágyújának irányzására szolgáló tárcsát. Ez nem lett volna baj, mert a célratartó automatika nem engedte volna kitérni a lövegcsövet, csakhogy az irányzó elfelejtette ezt rögzíteni, miután már célba vette a lõtéri célpontot. Rövidesen megkapták a tûzparancsot. Bumm! Telibe is verték a diliház portásfülkéjét... Na, vége is lett mindjárt a lövészetnek, mindenki kiszállt, és gyorsan inni kezdett, mert biztosak voltak benne, hogy ezután egy darabig nem jutnak szeszhez. Szerencsére a fülke üres volt, a portás épp klotyón volt, nem lett belõle nagy balhé, de az ápoltak innentõl semmi szín alatt nem voltak hajlandóak elhinni, hogy odakint csak gyakorlatoznak.
De nem ez volt az elmegyógyintézet és a harckocsizók egyetlen közös kalandja.
Egyszer egy ápolt szerzett valahol egy biciklit, és elindult vele haza. Normális esetben nem jutott volna ki a kapun, de a fent említett eset nyomán se kapu, se portásfülke nem volt. Kitekert a rétre, és elindult az orra után, mert hát bolond volt, ugyebár. A sors úgy hozta, hogy aznap is éleslövészet volt... Ültek a katonák a tankokban, várták a tûzparancsot már becélzott lövegekkel, amikor egyszer csak megjelent a célzókészülékekben egy pizsamás kerékpáros! A katona meg kíváncsi, mind elkezdték nézni, tekerték utána a nézõkét. Igen ám, de ha ezzel nézelõdnek, forog a lövegcsõ is. Mit látott a lövészetvezetõ tiszt? Azt, hogy hirtelen megjelent a lõtéren egy elmebeteg, és az összes harckocsi lassan utána fordította az ágyúját. De látta ezt a dilis is, és szegény úgy elkezdett tekerni, mintha a Tour de France-ot akarta volna megnyerni! Lett is ordítozás, sípolás, tüzet szüntess, mielõtt tévedésbõl megszórták volna pár repeszgránáttal. Aztán a mentõk valahogy összeszedték az ápoltat, visszazsuppolták a helyére, de miután elmesélte bent a sztorit, már lassan az ápolók se hitték, hogy nincs háború odakint.
A betegre szerencsére nem lõttek rá, de nem volt mindenki ilyen szerencsés.
Egyszer a harckocsiknak légvédelmi gyakorlatot tartottak. Egy kifeszített drótkötélen egy helikopter-sziluettet mozgattak a lõtér fölött, azt kellett eltrafálni a tank tornyába épített légvédelmi géppuskával. A jármûvek felálltak, már épp kezdték volna a mûsort, amikor hirtelen rádióüzenet érkezett, hogy várjanak, mert Budapestrõl érkezik néhány tábornok, hogy a gyakorlatot megtekintsék. Mit volt mit tenni, várakoztak. A tábornokok meg is jöttek - helikopteren! Balszerencséjükre pont a lõtér felõl. Valamelyik faszemû tirpák meg azt hitte, az a célpont, és elkezdte osztani a 12,7 mm-essel. Szerencsére a keze is fából volt, mert nem találta el. A helikopter villámgyorsan elhúzott a környékrõl, a remek lövész pedig néhány hétig a hûvösön üldögélt.
Történt egyszer, hogy a lõtéren gépkocsizó lövészek és harckocsizók közös gyakorlatot tartottak. Mármost tudvalevõ, hogy a csörömpösök utálják a nyulakat, és viszont, ami rendszerint idõvel kedves emlékké szelidülõ, ám a helyszínen hajmeresztõnek tûnõ szívatásokba torkollik.
Az egyik harckocsizó ebédnél valahogy rájött, hogy a kiosztott káposztakonzerv átmérõje éppen 100 milliméter, csakúgy, mint a T-55AM simacsövû lövegének ûrmérete. (Nem véletlenül egyezett egyébként, de ez más téma.) Nosza, fogta a konzervet, betöltötte az ágyúcsõbe, mögé egy vaktöltetet, majd célba vette a lövészek BMP-jét, és bumm, odasózott nekik. Gondolta, jó vicc lesz, majd takaríthatják a jármûvet. Hát nem... A konzerv úgy átment a BMP vékony páncélzatán, mint a sztaniolon, és a deszanttérben robbant. Tiszta fõtt káposzta lett minden! A hákásoknál nagy röhögés, a nyulaknál anyázás, pucolhatták ki a verdát. Utóbb, évekkel késõbb kérdezték a harckocsizót, ugyan mi lett volna, ha a konzerv történetesen eltalál valakit?
- Akkor még ma is sitten lennék - felelte nyugodtan.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
egyáltalán nem cigány, biztos
a Brüsszeli témáról beszélek én is...
sry
Hát peeersze.Teljesen hihetõ.Mekkora marha ez a Tomket, mindent kapásból elhisz ami a cigányokat negatív színben tûnteti fel.Kicsit sem elfogult, dehogy.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A medve nem játék.
de jót röhögtem olvasás közben 😄DDD
"Mindeközben a Demokrata e heti számából kell megtudnunk, amit már a levrovban is említettem, hogy augusztus 20-án a 6-os villamoson egy betépett nigger bozótkéssel kaszabolt szét két magyar fiatalt, és ennek a rendõrség annyi figyelmet szentelt, hogy azóta gyakrabban igazoltatják az utcán a feketéket. A média pedig mélyen hallgat az esetrõl. Néger bûnözõ nincs!
Rasszista félóránkat azzal tenném teljessé, hogy az Érden a minap százhússzal a buszmegállóban várakozó utasok közé hajtó, egy embert megölõ és hetet súlyosan megsebesítõ vezetõ szintén cigány volt. A rendõrség máris kiengedte, mondván, hogy "nem veszélyes a közbiztonságra", közölték, hogy "baleset okozásáért" legfeljebb három évet (!) kaphat, vagyis annyit, mint mi szoftvermásolásért, és még arról is megnyugtatták a közvéleményt, hogy Érden a történtek miatt nincs lincshangulat, szerencsére a gyanúsítottat nem fenyegeti veszély. Fontos megjegyezni, hogy a tetves gyilkos szabadon engedésérõl a helyi rendõrség vezetõi nem valami elbaszott törvény nyomása alatt, hanem önként, saját belátásuk szerint döntöttek. Tárgyalás majd száz év múlva, és esetleg kap valami kis felfüggesztettet..."
"DROID-446
2005.09.16.
blog droidzóna levrov
Az alábbi történet KK fedõnevû olvasómtól származik, õ pedig személyesen egy büntetésvégrehajtó intézet vezetõjétõl hallotta.
A smasszereknek egyszer feltûnt, hogy a zuhanyzó összes csapjáról le van szerelve a tekerõgomb. Hónapokig tanakodtak, hogy vajon hová lett, mert sehol nem találták. Minden zárkát átkutattak, de semmi eredmény. Aztán egyszer az egyik rab elmesélte, hogy a tekerõ-gombokat összetörik, és gombostûnyi golyókat csiszolnak belõlük. Gondolom, egy tekerõ kiad vagy párszáz golyócskát. Namost, ez eddig nem sztori, de mikor megkérdezték, hogy mit csinálnak a golyókkal, majdnem megzavarodtak a smasszerek a választól. Rücskös óvszer, ugye, nincs a kóterban, ezért megoldották a fiúk. Felvágták a cerkán a bõrt, és ezeket a golyócskákat tömködték be alá. Egy falloszba kb. száz darabot. A bõr összefort, és készen volt az örökös-rücsis-"óvszer"!"
😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fiatal volt, forradalmár volt, cuki arca volt, még jó, hogy bomlanak érte a tinik :Ð
"1959-tõl 1963-ig a La Cabana börtönerõd parancsnokaként több száz politikai fogoly és rendszerellenes rab kivégzését rendelte el (a számukat ma 500 és 1700 közé teszik). Sokak kihallgatásában, kínzásában és kivégzésében Guevara személyesen is részt vett, például Armando Valladares költõ és emberi jogi aktivista esetében. "
DJviolin
egyszer elbeszélgettem egyikkel errõl...éshát sikerült kicsit megtörnöm a lelkivilágát 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az igazi kérdés itt az, hogy a kölykök, akik Che Guevarás polót viselnek, azok tudják -e, hogy õ ki volt. (Sztem jól tippelek, ha azt mondom, hogy 90-95%-uk nem is tudja)
Az anti Che Guevarás póló mikor lesz a tomcatnak? Még nem rakta be a boltba, csak a hamarosan jön részben van. Nagyon bejön a póló, már nagyon várom.
Bár a telszáma megvan, nem vok én olyan köcsög mint egyesek h világgá kürtöljem.
thx elõre is
- Fajrendõr.
- Ugye, mondtam!
<#idiota>#idiota>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Mindig tudtam, hogy ez a csavo egy nagy broki, de ez tul tesz mindenen.
Nem az a baj, hogy velemenye van valamiröl, hanem az, hogy teljesen zagyva es csak altala megmagyarazhato összefüggesek halmaza az egesz.
Azok a kis pöcsök meg, akik a sziget helyett öt istenitik, ugyanolyan hülyek lesznek, mint ö, mert azok meg az ö szar elveit veszik at, igaz nem ertik mit beszel, "... de jó' hangzik es amúgy is fasza gyerek ez a Tómkat mer' mindég sziggya a cigányokaaat..."
Amugy inditanek egy peticiot, hogy törvenyileg legyen tiltva a 16 ev alattiaknak és a seggfejeknek (korhatar nelkül) az internetes forumokon valo hozzaszolas, illetve a barmilyen formaban valo internetfellepes...
(Akinek nem inge ne vegye magara... hja, kisfiam, alkoholt se kapsz addig, akkor még egy tiltassal többet is kibirsz akkor is, ha nem erzed magad abba a kategoriaba valonak)
"A kommunikációs háború célja, hogy Európa nemzetei önként adják át életterüket a betolakodó népeknek."
A náci propaganda kulcsszavai itt vannak. Nemzet, élettér, betolakodó népek. Akár szó szerinti idézet is lehetne a Mein Kampf-ból. Azt hiszem, ez volt az a pont, amikor végképp leírtam Polgár Tamás urat.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Akkor most mi van? Úgy tûnik, csak addig volt nagy arca, míg el nem kapták. Most aztán meg jött a sunnyogás.
u.i.: Végülis csak elkergették, úgyhogy az arcoskodásból majdnem pofáraesés lett. Már várom, hogy mikor fut bele olyan biztonsági õrökbe/rendõrökbe, akik nem hagyják elmenni és a kapitányságon adnak lehetõséget, hogy megmagyarázza tettét.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ó, segíny cegányok, csak nem elvitték õket Auschwitzba? Ahol aztán külön táborban voltak, nem kellett dolgozniuk, mert Hitler még vizsgálta, árják-e, és mellesleg õk voltak a legbrutálisabb kápók, akiktõl a többi fogoly jobban félt, mint az SS-ektõl? Szegény, szegény cigányok. Egyetértek, kárpótoljuk õket. Kapják meg most azt a golyót, amit akkoriban elfelejtettek a tetves fejükbe lõni. Még hogy cigány vészkorszak. Ami ráadásul még ma is tart. Na, húzás vissza Indiába, ha itt nem tetszik, tetvesek.
Eskü', bazze, csávó mikor fog má' randizni a Bácsfival? 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.