Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ami érdemes ezzel kapcsolatban megjegyezni:
-A gázkart nem görcsösen szokták fogni a pilóták, ráadásul nem "átfogósan" fogja alaphelyzetben (itt egy kép egy MiG-21PF pilótafülkéjérõl, lehet látni, hogy a hüvelykújj a gázkar jobb oldalán van alaphelyzetben, és nem alatta)
-A katapultálás folyamán elõször a kabintetõ repül le, majd a hátsó ülés hagyja el a gépet, és végül az elül ülõ. Ilyen esetben valószinûtlen, hogy elõl ült volna az afrikai, tehát a pilóta hagyta el utoljára a gépet. Ugyan tizedmásodpercekrõl van szó, de ha kiképzõ volt, akkor rögtön tudnia kellett, hogy mi történt. Ez eléggé valószínütlenné teszi ismét a dolgot.
-Ha mégis megtörtént, akkor a pilóta darwin-díjat érdemel. Adott esetben egy ilyen "utast" felvinni már magában nagy kockázat, de ráadásul akkor le kellett volna kapcsolni a kezelõszerveket, és valahogy leragasztani a katapultkart. Szóval sajnálkozni miatta tényleg nem érdemes...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
neked mi a vélemyényed a gázkar vs. ember keze témáról?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És ezzel momentán egyet is tudok érteni. Mi a faxé van az, hogy az én kocsim riasztója soha nem veri feleslegesen a tamtamot, csak az ilyen marhapuccos, új és vageszjárgányoké ???
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Most editálta az oldalát, vagy ti nem tudtok olvasni? "
Sõt, még idézem is a mondatát! Szóval jogos, hogy elõbb olvass, aztán írj !! :ppp
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
mert nincs jogod tönkretenni, bármennyire zavar is.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Egyszer például megesett, hogy hosszas lelki felkészítés után elvitték az egyik núbiai harcost élete elsõ iskolakör-repülésére, egy kétüléses MiG-21U fedélzetén. Az orosz pilóta részletesen elmagyarázta neki, hogy ne parázzon, a gép nem fog leesni, nem boszorkányság, nyugodjon le. Na, felszállt a gép, tettek egy kört a pont - vagyis a reptér - felett, és az orosz hátraszólt a niggernek, vajon fél-e? A válasz:
- Ááh, nem, Umbulu nem fél...
Hát jó, gondolta a pilóta, és leborított. Na, erre tele is lett Umbulu nadrágja, rémülten kapott a katapulthoz, és meg is rántotta. Bumm, repült a két ülés, a gép meg lezuhant. Ez még hagyján, de szerencsétlen orosz épp a gázkart markolta, és ott is maradt a keze a gépben. Mondanom sem kell, Umbulu nem lett pilóta, de sajnos többé az oktató sem repült."
namost le van írva, hogy a pilóta, akinek ottmaradt a keze, és aki meghúzta a katapultkart 2 külön ember, tehát a pilótát teljesen váratlanul érte a dolog...képzeljétek el a szituációt, amint épp egy egy komolyabb manõvert hajt végre (nem az összetettségére gondolok, hanem arra, hogy azért igénybe veszi a gépet, és a pilótát rendesen), és közben szépen játszani kell a gázkarral is folyamatosan. Ugyanolyan, mint mikor egy erõsebb kanyarban markolod a kormánykereket...erre egyszer megindul alattad az ülés felfelé, és a másodperc tört része alatt már kint vagy a gépbõl. Még az a katapultálás is erõs sokk hatással jár, amire rákészül az ember (emlékezzetek csak a közelmúltból Topira, miután katapultált a 29esbõl, még több napig sokkos állapotban volt), hátmég ami váratlanul éri.
Mivel mindannyian a fákon himbálózó õseinktõl származunk, ezért biológiai sajátosság, hogy a mutató, és a hüvelyk ujjunkat ha összezárjuk (mint fogásnál), nagyon nagy erõ kell, hogy szét legyen választva (elég csak megkérni valakit, hogy válassza szét a két kezével 😊). A sokk miatt könnyen elképzelhetõ, hogy már nem az "ész" irányított, hanem az ösztön, az pedig nem azt mondja, hogy dobd el az ágat, amibe kapaszkodsz, mikor szarban vagy 😊. Illetve nagyon idõ se lett volna elengedni...
Arra meg, hogy "olyan nincs, hogy ne kapott elémleti oktatást", csak azt tudom mondani, hogy az emberek lányos zavarukban még a kreszrõl is meg szoktak feledkezni néha...
Nem azt akarom mondani, hogy biztos, hogy teljesen így történt ahogy le van írva, meghogy megtörtént-e egyáltalán, de azért a "tuti kamu" is elég messze van a valóságtól...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
persze nagy a valoszinusege annak, hogy egy kicsit tulzasba viszi, ki tudja!
amugy meg lehet, hogy kamukat ir, de az is lehet, hogy urban legend-eket! szerintem lenyegtelen, aki beszopja egy az egyben megerdemli!
az ujsagok sem mindent ugy irnak le, ahogy van, ott is van szinezek!
szerintem ezen kar vitatkozni!
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Téged meg hogy engedtek át az érettségin, ha még olvasni sem tudsz ?
Hol volt itt szó mindkét kézrõl ???? <#confused>#confused><#conf>#conf>
Mindenesetre ezek urban legend-ek, szóval így is kell kezelni, fenntartásokkal.
Az meg a másik, hogy kizárt dolog, hogy elméleti oktatáson ÁT KELL esnie mindenkinek, aki ilyen, de még a kis polgári gépeket is vezetni akarja. Amibe beletartoznak a manõverek, technikai kezelés, szervízelés, stb.
Így terjed a pletyka, bolhából elefánt effektus😊
Nem a botkormányról ír:
"de szerencsétlen orosz épp a gázkart markolta, és ott is maradt a keze a gépben"
Aki esetleg nem tudja, hogy mi a gázkar és a botkormány között a különbség, nyugodtan kérdezze meg kezelõorvosától, gyógyszerészétõl, elmeosztályi ápolójától <#nevetes1>#nevetes1>
don't give a fuck
Mi szakítja le a kezét, ha fogja a botkormányt???
Ezzel a magyarázattal, akkor a térdét, lábfejét is leszakítaná, mert kb egy vonalban van a csuklójával...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
droidzóna könyvhöz összegyûjt ilyen; pár ellenõrizhetetlen históriát, ír hozzá pár okosat és kész.../ezzel nem akarom degradálni a könyvírásba feccelt munkát, mert tudom, hogy nem egyszerû dolog, és azt is tudom hogy olvassa a fórumot.../
nem hülye gyerek ez, nekem eleinte nagyon színpatikus volt, de nagyon lelankadt a fénye mostmár.
lehet hogy igazad van...
de abban sztem egyet értünk, hogy van kamu a droidzónában, nem is kevés, és ezt TC is tudja...
nos?