3178
Tomcat pólóboltja
  • mrzed001
    Sajnos meg tudlak érteni, és majdnem egyet is tudok érteni.
    Én is gondolkodtam az áttelepülésen, de talán már túl öreg vagyok hozzá hogy mindent újra kezdjek, tehát ez nekem nem megoldás.
    Hogy mi lesz itt ????
    Megmondom, a cigók vérszemet fognak kapni. Már eddig is azt tehettek, amit csak akartak, ha ez ráadásul hála a vadliberális médiának (+urban legendek náluk, hogy kivel mit tettek, és hogy úszták meg) még tudatosul is bennük, + valami feldühíti őket, mint a szlovákoknál, nos akkor a francia zavargások és a szlovák nemistudommivolt kutyafasza ahhoz képest, ami itt lesz.
    Én mindenesetre vettem 1-2 kardot, tőrt (kézközelben "díszíti" a falam), megerősítettem az ajtót, vetten 3 poroltókészüléket, és talán még a kocsim is le fogom fóliázni, így talán kevésbé robban az ember képébe az üveg, ha rajtaüt a csőcselék, és beveri egy téglával.
    Ennyit tehetek, ja gázspray és fa testápoló még az is felkerült a nagymennyiségben beszerzendők listájára (pesten hol lehet kapni ?)
  • fifi
    nem tudom, de az biztos nem, hogy megvonom a vállam és kiköltözöm Ausztráliába...
    vagy tévedek?
  • Bandee1987
    És szted mi lenne a megoldás? A bulvármédia folyton azokat a mocskos cigányokat védi...
  • fifi
    a helyzet nagyon is vészes, csak nem ez a megoldás...
  • joebacsi
    azért még nem ilyen vészes a helyzet... :)
  • DVDMester
    Loydi lemondta a Mokka szereplést és az ország elhagyásán gondolkodik, a blog szerint.
    Megmondom őszintén én is ilyesmi töröm a fejem.
    Célpont Ausztrália, vagy Új Zéland. Ebben az orszában már nem érdemes élni.
    Legyen a cigányoké meg az őket babusgatóké. Aztán ha az utolsó magyar is elhagyta, dobálják meg jól atommal hogy csak egy izzó pusztaság maradjon.
    Nem fogom sajnálni.
  • dieselG
    Mivel még nem láttam a blogon közölt felhivást ide bemásolva, ezért most bepótolom, hátha még vannak olyanok, akik lemaradtak :) Én viszek majd az eseményre egy jeltolmácst, pár siket haverom kérésére.

"Kedves Barátaim!

Mostanra már bizonyára minden magyar internetezõ olvasta a Nyugati téren november 3.-án éjszaka történt lövöldözés történetét. Emlékeztetõül: egy 15 tagú cigánygaleri késekkel, vasbotokkal támadt egy 20 éves polgárõrre, aki önvédelmi fegyverét használva védekezett. A cigányokat az sem tartotta vissza, hogy cimboráikat elesni látták, miután a fegyver kiürült, összeverték a srácot, aki súlyos sérüléseket szenvedett, s fél szemére kis híján megvakult. Csak a vakszerencsének köszönhetõen járt arra két civil ruhás rendõr, akik megakadályozták a gyilkosságot. Korábban ugyanez a banda több arra járó fiatalt megkéselt, összevert, egyikük napokig élet-halál közt lebegett! A polgárõrt ezek után csoportos garázdasággal, fegyverrel való visszaéléssel, illetve rasszista indítékból elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják. A galeri mind a mai napig ott dekkol a Nyugati aluljáróban, és azóta ugyanezen a helyen egy újabb brutális rablótámadást is elkövettek, amelynek áldozata kórházban van. (A teljes történet leírása itt olvasható: http://blog.tomcatpolo.hu/blog/blog/20051105.html)

Az események és a kialakult helyzet oka egyértelmûen a közbiztonságot súlyosan veszélyeztetõ törvények és a rendõri intézkedési gyakorlat. Budapest legforgalmasabb közlekedési csomópontját gyakorlatilag útonállók vonták ellenõrzésük alá, akikhez hozzányúlni nem szabad, mert elég arra hivatkozniuk, hogy õk cigányok. Egyikük az eset után egész egyszerûen besétált a rendõrkapitányságra, és a rendõrök füle hallatára közölte az áldozattal, hogy ki fogják nyírni, mert õk már tudják, mit kell mondani, hogy felmentsék õket, majd háborítatlanul távozott.

Ahol ilyesmire egy bûnözõnek lehetõsége van, az nem jogállam, ott nincs közbiztonság. Ahol ilyesmi elõfordulhat, ott nem mûködik a rendõrség. És ez csak a jéghegy csúcsa: mire Budapest belvárosában idáig fajultak a dolgok, a vidéki településeken hasonló esetek sokasága zajlott.

Ezért november 18-án tüntetést szervezünk az Országos Rendõr-fõkapitányság Teve utcai székháza, a "rendõrpalota" elé. Tiltakozni szeretnénk a bûnözést támogató, a polgárok jogos önvédelmét korlátozó, az intézkedõ rendõrt gúzsba kötõ jogszabályok és intézkedések ellen.

Tiltakozni az ellen, hogy a bûnözõket a rossz börtönkörülményekre, a helyhiányra vagy abszurd jogokra hivatkozva futni hagyják.

Tiltakozni az ellen, hogy a rendõrség felszerelését, kiképzését évek óta egyre alacsonyabb színvonalra szorítják.

Tiltakozni a kisebbségi népcsoportokba tartozó bûnelkövetõk különleges elbánásban részesítése ellen.

Követeljük, hogy a rendõrség ne csak látszólag szolgáljon és védjen, hanem valóban tegyen és tehessen meg mindent a bûnözõk megfékezéséért.

Kérdezzük, miért lehetetlen felhívni a rendõrség segélykérõ számát este és éjszaka, miért kell gyakran fél órát is várni, mire felveszik a telefont.

Miért nincsenek ott éjszaka azok a járõrök az aluljárókban, akik napközben olyan látványosan sétálgatnak fel-alá.

Miért nem kezelik az életveszélyes fenyegetést bûncselekményként, miért csak akkor foglalkoznak vele, ha már vér folyik.

Miért spórolnak ki a rendõrök felszerelésébõl száz-kétszáz forintos kiegészítõket, ami miatt elveszítik felszerelésüket, ha futniuk kell.

Miért akadályozzák sokszor a rendõrök a polgárõrség munkáját, miért féltékenyek az õket segítõkre.

Sok további ilyen kérdésre várunk még választ, melyeket petíció formájában szeretnénk átadni Gergényi Péter dandártábornoknak, Budapest fõkapitányának.

Nem igaz, amit a TV2 Aktív címû mûsora november 11-i adásában állítottak, hogy ez rasszista, cigányellenes tüntetés lesz. Ezért a valótlan, hisztériakeltõ kijelentésért a TV2 ellen sajtópert indítunk. Ne hagyjátok, hogy a bûnözõket sztárként beállító, szenzációra éhes média megakadályozza ezt a hangsúlyozottan politikamentes, kifejezetten a bûnözés ellen, a közbiztonságért kezdeményezett civil megmozdulást. Egy napon a Te gyermeked, a Te partnered fog találkozni egy ilyen galerivel, és nem biztos, hogy lesz nála pisztoly, és pont arra járnak a rendõrök is! Kérlek, gyere el a tüntetésre, s csendes jelenléteddel fejezd ki, ha a helyzet szerinted is tarthatatlan.

A tüntetés helyszíne: Budapest, XIII. kerület, Teve utca, az ORFK épülete elõtt, a Róbert Károly körút sarkának közelében. Megközelíthetõ a 3-as metróval, az 1-es villamossal, a 32-es, 133-as és 106-os busszal az Árpád hídig.

A tüntetés idõpontja: 2005 november 18, péntek, 17:00."
  • blackmetal
    ebből látszik hogy falun sokkal összetartóbbak az emberek
  • mrzed001
    Csak gratulálni tudok a jegyzőtökhöz, és a falu kemény legényeihez.
    Ezt így kell csinálni, jó lenne országos szinten is bevezetni :))
  • noss
    Aztak*rva ez roattjó! :D Ezt rendszeresíteni kéne országos szinten! ;)
  • fifi
    tudom...
    pont ma is mesélt egy érdekes történetet...
  • DVDMester
    persze ha agyonverik megszurkálják kirabolják az egy kétsoros hír a lap alján.
  • Herr Lehrer
    Pff...
    És a TV2 ezekután még ugy állítja be az esetet hogy " jajj szegény ártatlan romákat megtámadta a rasszista polgárőrbácsi csakazért merők cigányok"
    Ez szép.Az embernek eben az országban már ahhoz sincs joga hogy megvédje magát.
  • Frank99
    ennél a csendőrség jobb volt.
    az utca elején volt a kocsma, a cigányok, amikor meghallották, hogy jönnek a csendőrök, azonnal eltűntek. Nem hogy még pofázni mertek volna.

amúgy meg, ha elkapták, először levertek neki egy pofont, utána kérdezték meg, hogy hívják.

És most is így kellene. Még jó, hogy van kocsim, este Keszthelyen sem mernék gyalog közlekedni, annyi itt is a cigány...
  • Trade
    kutyam is azt ragcsal
  • fifi
    azért érdekes, hogy ennyi tekintélye/ereje van a rendőrságnek, hogy a cigányok uralkodhatnak, nem csak az aluljáróban, hanem ividéken is/talán még durvábban/
    nekem nagyfater mesélte, hogy régen egy-két rossz szó/!/ elhangzott, és a csendőr bikacsökkel/remélem van aki tudja mi volt az/ olyan rendet csinált, hogy a delikvensenk örök életére elment a kedve a hepciáskodástól...
  • Trade
    tv2-re a szlovakiai esemenyek utan haragszok.
    Amikor vegigjartak a putrit hogy szegeny artatlan baranykakat bemutassak.
    Merta a gonosz rendorbacsik vegre tokosek voltak es megmutattak hogy
    ki az UR az orszagban.
    Az ilyen hulyek miatt van mar 3 hete lazongas Franciaorszagban,
    annyi kellene hogy vegigjarnak a putrikat hazrol-hazra............
  • Takezó
    nám látom :C
  • DVDMester
    http://www.tv2video.hu/adat/musor_16647

itt van ez a szemét
  • mícs
    hol van meg? honnan lehet letolteni?
  • dieselG
    Elkeseritő a szemét média..
    Pénteken megyek énis!
  • Takezó
    hol néztd meg? o.0
  • DVDMester
    Na megnéztem a riportot, ez tényleg felháborító.
    Lokár Kristóf, megjegyeztük a nevedet te féreg.
    bevallotta hogy ő rúgta ki a lábát a gyereknek.
    nem sokáig fog már azokkal a lábakkal rugdosni azt hiszem.
  • Narancs
    Kisebb falukban egyébként ez szokás. Haverom falujában a polgármester megszervezte a kommandót. Náluk akkor telt be a pohár, mikor kiderült, hogy a suliból hazatartó gyerekekre a megállóban vár naponta 10 kancigány és elveszik a pénzüket. Akinél nincs azt megverik. Gyerekek nem merték elmondani, de a jegyző kisfiánál egyszer kiborult a bili. Kipattant a dolog, és még aznap este összegyűlt a falunépe és megszervezték a kommandót. Nem kell semmi rosszra gondolni, csak ha cigányok rosszfát tesznek a tűzre, akkor meglátogatják őket, és gondolom nem csak beszélgetnek. Annyira sikeresek, hogy már a környező falvakba is hívják őket ha baj van.
  • DVDMester
    bazmeg ez hihetetlen.
    le kéne hajtani combos edinát az aluljáróba azt odalökni a cigók elé.
    megérdemelné a jó nagy cigánybránert.

kezdem úgy érezni hogy az egyetlen megoldás ha levonulunk és meglátogatjuk a cigányokat farkaskutyákkal, gázsprékkel, tonfával.
    mielőtt megkéselnek minket vagy rokonunkat.

tegnap jó alkalom lett volna a meccs után, kész csoda hogy a szurkolók között nem volt 100 ember aki rendet tett volna odalent.
  • Dynamic
    Nem tippelünk, írd le!
  • I.C.ram
    Pff rég olvastam ennyi sablonszöveget. :D anti-buzulás miért rasszizmus? Buzik szerinted egy külön faj? :D
  • mrzed001
    Ez kellene ide is. Én még fizetnék is érte :)))
  • mícs
    ezek utan nem csodalkoznek, ha egy csapat tokos rasszista jol elverne oket a nyugatiban, hogy tenyleg rasszisa inditekai legyen a dolognak :D
  • mícs
    kisbaratom:

1, nem vagyok rasszista!
    2, nem hangoztatok olyan nezeteket mint a nacik, csak szovateszem azt ami nem tetszik! (polgari demokraciaban ilyet lehet..allitolag)
    3, vannak egyaltalan polgarok, akiket ez pukkaszt? (tortenelmi ertelemben veve, persze)
    4, edig mindig megvolt! de ez nem eleg!sot keves, de ezt most ne...
    5-6, dubaiban elek, arabok, indiaiak, sri-lankaiak, tajfoldiek kozott! a 3 legjobb dolog amit innem hazavinnek: olaj, autopalya, es az a mentalitas, hogy EZ AZ O ORSZAGUK, ugyhogy jol viselkedj, mert mehetsz haza! nem csak a indiaiakra, hanem mindenkire vonatkozik! gyere, talalsz melot, dolgozz, elj jol, de nuku allampolgarsag, segelyek, nincs bunozes, es ha megis, valaki elemel valahonnan valamit, repul haza!
    7, ha lehetne, tartanek fegyvert, mert polgari demokraciaban arra is van mod, hogy megvedje magat az ember (az mas kerdes, hogy lenne e kitol)!
    de ne legyen, nem kell! inkabb azoknak, akik hivatalbol van, azoknak legyen nagyobb tekintelyuk. legyen a rendor szent es serthetetlen! azert van! ne merjen senki kezet emelni ra, vagy ha megis, legyen joga megvedeni megat (nem feltetlenul fegyverrel), es ne hurcoljak meg erte!
    nem kell fegyver, ha tudom, hogy ha megtamadnak az utcan 15-en akkor a rendor meg tud vedeni, de addig, amig ez nincs meg, meg kell vedened magad a fegyveresektol (bot, kes, miegymas)

• Narancs
    Pénteken gyertek tüntetni, utána meg Matula Magazin szülinapi bulira a Blueriverre...tök jó kis este lesz
  • Bandee1987
    nálam is
  • Narancs
    Ennek jó vége nem lehet, ha a rendőrség nem tesz semit, a média meg még védi a támadókat. Mert vannak akiknél kezd betelni a pohár, és ha így folytatódik eljön az idő mikor szervezetten fognak föllépni és rendetrakni. Egyáltalán nem vagyok rasszista, de nálami is kezd betelni a pohár...
  • mrzed001
    mit is írtam a 4-es pontban:
    "a túlzott tolerancia miatti szemlesütés nélkül mond el, hogy mit is látsz"
    Erre képtelenek, annyira toleránsak, hogy az ártatlanból kell bűnözőt csinálniuk, hogy ne kelljen kimondaniuk, hogy: 15 CIGÁNY FOSZTOGAT A NYUGATI ALULJÁRÓIBAN, ÉS MÉG FEGYVERREL SEM MEGÁLLÍTHATÓAK!
  • Bandee1987
    Bulvárműsor, mégis mit vártok tőle?
  • fifi
    ki az a barom aki 40kilós létére ugatni fog 15 kancigánynak?
    szomorú hogy ilyen népvakítást le mernek adni...
  • Crokin
    Ez lol b'meg, mi az fa'ér védi a média a cigányokat?
  • Narancs
    Pff, most láttam az Aktívban a "riportot" Loydi ügyéről. Azerintük azért verték meg Loydit, mert részeg volt és elkezdett cigányozni meg össze-vissza lövöldözni az aluljáróban. Kvázi a cigányok jót tettek, megállítótták a részeg fegyveres ámokfutót.
  • mrzed001
    Ez is előfordul, amit természetesen ugyanúgy büntetnék: KÉNYSZERMUNKÁVAL
    Ha annyira sok energiájuk van, segíteni kell levezetni neki (rasztól függetlenül)
  • Moyko
    Ezt máshogy hívom.. nem vicces, szegésnysrác nem volt több 14 nél... elég megalázó sirva leszállni a buszról..