Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
A cigányok mindenkibe belekötnek (tapasztalatból mondom)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dynamic
Gondolom gázpisztoly.Azért az is érdekes, hogy ebbe a mitugrász Loydi gyerekbe állandóan belekötnek.Nem lehet, hogy valahol vele van a baj?
Döglött Kacsa
Ez a mai történet is érdekes! Számomra csak az nem derült még ki hogy milyen fegyverrõl van szó, éles lõfegyver vagy gázpisztoly!? Ha éles volt, amit kétlek hogy jogszerüen jutott hozzá, biztos hogy ki sem engedték volna! Ha pedig gázfegyverrõl van szó, és az egész tárat kilövi ami minimum 6 lõszer ha tele van, a környéken mindenki belefulladt volna!

Bandee1987
te tûrnéd, ha fenyegetnék meg sértenék a barátnõdet? az egy dolog ha mondjuk téged fenyegetnek, mert te max röhögsz egyet rajta, de itt most nem az adott személyrõl, hanem arról szól a dolog, aki számára a legszentebb, legkedvesebb

Bandee1987
miért, te most éppen honnan tudod, hogy az adott user mögött ki rejtõzik?

I.C.ram
Szerinted mi a faszt tud tenni egy monitorfejû pattanásos képû makákó? Hívjak az albán haverjait és agyonveret egy nõt?? Ilyeken röhögni kell, max ha találkozom vele, akkor esetleg lehet más is, de nem kezdek utána nyomozni, meg videóra venni a dolgokat, stb, mert magamat járatom le vele.
I.C.ram
Egyszerûen nincs joga más tulajdonát szétverni. Tehet panaszt az önkormányzatnál, vagy a fogyasztóvédelemnél, de szétverni más tulajdonát, nincs joga. gondolj bele, mi lenne, ha a kocsidat szétvernék, mert megszólalt a riasztója...
Narancs
Én csak simán megruháztam volna aki a barátnõmet fenyegeti meg zaklatja. És itt nem az igazság a lényeg, hanem hogy megkapja az a kis pondró ami neki jár. De a videó tényleg gáz volt, elvégre ez magánügy.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Dynamic
Egyáltalán nem igaz.Amíg nem "mennek be" a lakásodba, hanem csak a köztéren szól, ahol semmi sem a tiéd, ott nincs jogod a rongáláshoz.Fõleg, hogy ezek a dolgok nagyon könnyen kivédhetõek azzal, hogy odébbmész 1-2 méterrel.Ilyen erõvel bezúzhatom a kirakatokat is, ha éppen valamiért irritál.
Bandee1987
Nem tudom, hogy te hogy lennél azzal, ha a barátnõdet fenyegetnék...mert emiatt történt az egész. Vagy te szótlanul tûrnéd?

Arról nem is beszélve hogy állítólag épp leborított az orosz, ettõl parázott be a néger. Namost valszeg nem több km magasságban tette ezt, mert ez csak földközelben lehet ilyesztõ ennyire. Ebbõl következtetve elég valószínû hogy oldalra vagy lefelé katapultáltak kis magasságból, nem valószínû hogy pár másodpercnél tovább gondot jelentett volna a pilótának a leszakadt keze.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Engem egyébként leginkább az a videója húzott fel amikor valami fickóval felolvastatnak egy bocsánatkérõ levelet, mert beszólt a nõjének a neten. Persze ketten egy ellen, sötétben, leültetve a padra míg õk rámásznak, gondolom a stukkert is villogtatták, a hónaljcirkáló haverja még be is ver egyet a gyereknek. Attól függetlenül hogy igaz volt-e a beszólás vagy nem, az az ember akinek ez így teszi helyre az igazságérzetét egész egyszerûen bunkó. Ha nem ettõl függ az igazság akkor semmi értelme, ha meg (szerinte) ettõl, akkor mi van ha másnap megjelenik a gyerek 5-6 haverjával, és felolvastat Tomcat barátunkkal egy olyan levelet amiben õ ismeri be hogy hibázott? Akkor megint a gyerek oldalán van az igazság? Ráadásul egyetlen szava sem lehetne, az ö módszerét használnák.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

[NST]Cifu
Hallani nem hallottam errõl a történetrõl, teljesen kizárni ugyan nem tudom, de elég hihetettlennek hallatszik.

Ami érdemes ezzel kapcsolatban megjegyezni:
-A gázkart nem görcsösen szokták fogni a pilóták, ráadásul nem "átfogósan" fogja alaphelyzetben (itt egy kép egy MiG-21PF pilótafülkéjérõl, lehet látni, hogy a hüvelykújj a gázkar jobb oldalán van alaphelyzetben, és nem alatta)
-A katapultálás folyamán elõször a kabintetõ repül le, majd a hátsó ülés hagyja el a gépet, és végül az elül ülõ. Ilyen esetben valószinûtlen, hogy elõl ült volna az afrikai, tehát a pilóta hagyta el utoljára a gépet. Ugyan tizedmásodpercekrõl van szó, de ha kiképzõ volt, akkor rögtön tudnia kellett, hogy mi történt. Ez eléggé valószínütlenné teszi ismét a dolgot.
-Ha mégis megtörtént, akkor a pilóta darwin-díjat érdemel. Adott esetben egy ilyen "utast" felvinni már magában nagy kockázat, de ráadásul akkor le kellett volna kapcsolni a kezelõszerveket, és valahogy leragasztani a katapultkart. Szóval sajnálkozni miatta tényleg nem érdemes...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

fifi
te szaki vagy katonai témában...
neked mi a vélemyényed a gázkar vs. ember keze témáról?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

[NST]Cifu
Tomcat katonai jelleggû blogjai sok téren kritizálhatóak, hogy a forrásai, vagy más miatt, az egy dolog. De ilyen téren én nem adnék hitelt az ott olvasható dolgokra - egyszerûen amiatt, hogy ha azokban az írásokban, amelyekhez értek egy picit, és látom, hogy mennyi fals értelmezés, ferdített történet, vagy szimplán hülyeség olvasható benne. Márpedig ez felébreszti a gyanút: mi van akkor, ha a többi ott olvasható dolog realitástartalma is ennyi?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bandee1987
igazad van, inkább védd a szegény T-mobile-t, hisz õ megérdemli, kellenek neki az ügyfelek, így hát joga van neki basztatni mások idegeid azzal a reklámmal, de nekünk semmi jogunk hozzá, pfuj, milyen dolog is ez, hogy mi bántanánk azt a szegény reklámpanelt...

mrzed001
Itt nem, viszont a Land of the Jails hazájában már nem egy (precedens értékû) pert nyertek meg csendháborítást erõszakkal megszüntetõ egyének, pl amikor a kocsi riasztója nem akart kikapcsolni a háza elõtt hagyott verdának, akkor lement az ipse egy FA testápolóval, és addig verte a kocsit, amíg ki nem nyílt a motorháztetõ, és le tudta húzni az aksit

És ezzel momentán egyet is tudok érteni. Mi a faxé van az, hogy az én kocsim riasztója soha nem veri feleslegesen a tamtamot, csak az ilyen marhapuccos, új és vageszjárgányoké ???

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Sztem ezzel kezdtem, hogy:
"Most editálta az oldalát, vagy ti nem tudtok olvasni? "

Sõt, még idézem is a mondatát! Szóval jogos, hogy elõbb olvass, aztán írj !! :ppp

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

I.C.ram
kb ugyanannyi jogod van, mint "Jöttünk, láttunk, visszamennénk" módjára szétvernéd a family frost-os kocsikat egy gerebléyvel.
I.C.ram
Én úgy emlékeztem, hogy mindkét karját letépte. Vagy szerkesztve lett ez is, vagy rosszul emlékszem. Utóbbi valószínûbb, de azért higgadj le 😛
fifi
nem igaz...
mert nincs jogod tönkretenni, bármennyire zavar is.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bandee1987
figy, ha nekik joguk van sérteni a fülünket ilyen szarral, akkor sztem nekünk is van jogunk ezt megszüntetni, nem igaz?

Dynamic
Igen, könnyebb rongálni meg összetörni, mint arébb menni 2 métert, amit késõbb meg is tett.A graffitis kölyköket meg annak idején szó nélkül felpofozta(persze rendõrrel a jobbján).Következetes ember, ez is kiderült.
Bandee1987
te is rugdosnád azt a reklámpanelt, mi? 😊 (fõleg részegen 😊))

joebacsi
én még azt hozzátenném, hogy a pofátlan reklámoknak is van határa...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
a félreértések elkerülése végett itt van a kérdéses cikkrészlet:

"Egyszer például megesett, hogy hosszas lelki felkészítés után elvitték az egyik núbiai harcost élete elsõ iskolakör-repülésére, egy kétüléses MiG-21U fedélzetén. Az orosz pilóta részletesen elmagyarázta neki, hogy ne parázzon, a gép nem fog leesni, nem boszorkányság, nyugodjon le. Na, felszállt a gép, tettek egy kört a pont - vagyis a reptér - felett, és az orosz hátraszólt a niggernek, vajon fél-e? A válasz:

- Ááh, nem, Umbulu nem fél...

Hát jó, gondolta a pilóta, és leborított. Na, erre tele is lett Umbulu nadrágja, rémülten kapott a katapulthoz, és meg is rántotta. Bumm, repült a két ülés, a gép meg lezuhant. Ez még hagyján, de szerencsétlen orosz épp a gázkart markolta, és ott is maradt a keze a gépben. Mondanom sem kell, Umbulu nem lett pilóta, de sajnos többé az oktató sem repült."

namost le van írva, hogy a pilóta, akinek ottmaradt a keze, és aki meghúzta a katapultkart 2 külön ember, tehát a pilótát teljesen váratlanul érte a dolog...képzeljétek el a szituációt, amint épp egy egy komolyabb manõvert hajt végre (nem az összetettségére gondolok, hanem arra, hogy azért igénybe veszi a gépet, és a pilótát rendesen), és közben szépen játszani kell a gázkarral is folyamatosan. Ugyanolyan, mint mikor egy erõsebb kanyarban markolod a kormánykereket...erre egyszer megindul alattad az ülés felfelé, és a másodperc tört része alatt már kint vagy a gépbõl. Még az a katapultálás is erõs sokk hatással jár, amire rákészül az ember (emlékezzetek csak a közelmúltból Topira, miután katapultált a 29esbõl, még több napig sokkos állapotban volt), hátmég ami váratlanul éri.
Mivel mindannyian a fákon himbálózó õseinktõl származunk, ezért biológiai sajátosság, hogy a mutató, és a hüvelyk ujjunkat ha összezárjuk (mint fogásnál), nagyon nagy erõ kell, hogy szét legyen választva (elég csak megkérni valakit, hogy válassza szét a két kezével 😊). A sokk miatt könnyen elképzelhetõ, hogy már nem az "ész" irányított, hanem az ösztön, az pedig nem azt mondja, hogy dobd el az ágat, amibe kapaszkodsz, mikor szarban vagy 😊. Illetve nagyon idõ se lett volna elengedni...
Arra meg, hogy "olyan nincs, hogy ne kapott elémleti oktatást", csak azt tudom mondani, hogy az emberek lányos zavarukban még a kreszrõl is meg szoktak feledkezni néha...
Nem azt akarom mondani, hogy biztos, hogy teljesen így történt ahogy le van írva, meghogy megtörtént-e egyáltalán, de azért a "tuti kamu" is elég messze van a valóságtól...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mícs
milyen jo, hogy nem vagyunk egyformak, es nem bologat mindenki mindere, vagy nme nyel le mindenki minden baket!
persze nagy a valoszinusege annak, hogy egy kicsit tulzasba viszi, ki tudja!

amugy meg lehet, hogy kamukat ir, de az is lehet, hogy urban legend-eket! szerintem lenyegtelen, aki beszopja egy az egyben megerdemli!
az ujsagok sem mindent ugy irnak le, ahogy van, ott is van szinezek!

szerintem ezen kar vitatkozni!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

mrzed001
Ööööööö <#ticking>

Téged meg hogy engedtek át az érettségin, ha még olvasni sem tudsz ?
Hol volt itt szó mindkét kézrõl ???? <#confused><#conf>

mrzed001
Lehet Dynamic-nak igaza, és bolhából elefánt (pl csak eltörtek/leszakadtak ujjai, csúnyán kiugrott a karja), de lehet, hogy mivel MARKOLTA a gázkart (itt jobbra lent, ha jól tévedek), és tudjuk, hogy a katapult rakétái iszonyat gyorsulással lökik ki a pilótát, szóval végülis nem elképzelhetetlen, hogy oda beszorult, beragadt valahogy a kar/ruha ...

Mindenesetre ezek urban legend-ek, szóval így is kell kezelni, fenntartásokkal.

I.C.ram
-kizárt.
I.C.ram
Hát lehet, hogy tényleg pisztollyal kell járkálni, mert minden sarkon egy szémet cukrász csajszi várja, hogy a pofádba tömje az elcukrozott süteményeket... De akkor sem értem, hogy miért akarja valaki egy szerencsétlen fltás pofájába nyomni a fegyverét. Jobban szereti az az ürge a fegyveret mint bárki mást. Állandóan az övében van clint Eastwoodos styleban. Tiszta szánalom.
I.C.ram
akkor meg mégegy bökkenõ van... gázkart egy kézzel szokás kezelni és általában az egyik oldalon van, nem középen, akkor hogy a rákba szakítja le mindkét kezét?? Kamu az egész.

Az meg a másik, hogy kizárt dolog, hogy elméleti oktatáson ÁT KELL esnie mindenkinek, aki ilyen, de még a kis polgári gépeket is vezetni akarja. Amibe beletartoznak a manõverek, technikai kezelés, szervízelés, stb.
Dynamic
Valószínûleg annyi lehetett, mint amikor anno egy nyári munkán a konzervgyárban leforráztam a lábfejem egy tenyérnyi területen.Másnap már olyanokat hallottam vissza, hogy egy gyerek(vagyis én) úgy lesérült, hogy amputálni kell a lábát😊
Így terjed a pletyka, bolhából elefánt effektus😊
fifi
akkor magyarázd már el nekem, hogy szakítja le valaki karját a gázkar katapultáláskor, mert nem értem az egészet, de biztos én vagyok a hülye, persze te meg pilóta...

mrzed001
Most editálta az oldalát, vagy ti nem tudtok olvasni? (esetleg lustaság?)

Nem a botkormányról ír:
"de szerencsétlen orosz épp a gázkart markolta, és ott is maradt a keze a gépben"

Aki esetleg nem tudja, hogy mi a gázkar és a botkormány között a különbség, nyugodtan kérdezze meg kezelõorvosától, gyógyszerészétõl, elmeosztályi ápolójától <#nevetes1>

shad0w
Igazából annyi szerintem történhet, hogy szétzúzza a kezét, esetleg eltörik pár ujja, vagy akár az alkarja is, és lehet, hogy ezután már nem lesz képes többé ilyen gépeket vezetni, hiszen gondolom itt azért eléggé érezni kell a gépet. Szóval lehet, hogy annyira megsérült a keze, hogy többet nem vezethette. De az hogy leszakadt a keze vagy az alkarja, vagy nem is tudom mit írt pontosan, az szerintem is nehezen elképzelhetõ 😊

don't give a fuck

Mighty
Én se nagyon...
Mi szakítja le a kezét, ha fogja a botkormányt???

Ezzel a magyarázattal, akkor a térdét, lábfejét is leszakítaná, mert kb egy vonalban van a csuklójával...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

fifi
ezt én nem értem...

mícs
szerintem csak a vilag lett embertelenebb!

mícs
nem azert szakadt le a keze, mert a botkormanyt fogta, hanem azert mert katapultalalskor a kezedet a labaid koze teszed, ott van a katapult kar! ha viszont a fogod a botot, akkor az elotted, folotted levo kabinteto katapultalaskor valasztja le az also karodat a felsotol, valszeg konyokbol!

I.C.ram
mára inkább hasonlít egy habzószájú akciónyugdíjasra, hogy az õ szavaival éljek.
I.C.ram
Sokkal emberibb volt régen.
Tomcatnek szerintem pontosan ugyanekkora volt az arca már a '90-es évek közepén is. Ettõl függetlenül én spec. így is csípem 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

I.C.ram
Szvsz szerintem látja, hogy a tinikben van a jövõ, akik a bajkeverõk szintû baromságokat szeretik, és orgazmusuk van, ha olyat olvasnak, hogy "fejbelövöm, szétrugom, odabaszok, lekurvaanyázom, stb"...
I.C.ram
Nekem is eleinte votl csak szimpatikus, mostmár kicsit beképzeltnek gondolom. Azthiszi, hogy van egy "stukkere", akkore övé a világ, és mindenki pofjába nyomja, aztán annyi. Csak aztán nehogy a fagylaltárús nõ ijjedtében elõkapja a pult mögül a Baikal sörétest, aztán pofán kenje vele tomcatet.
igen, az tény, hogy eleinte nekem is szimpatikusabb volt, mint manapság :\
fifi
mert kényelmes dolog igazi munka nélkül pénzt keresni azért...
droidzóna könyvhöz összegyûjt ilyen; pár ellenõrizhetetlen históriát, ír hozzá pár okosat és kész.../ezzel nem akarom degradálni a könyvírásba feccelt munkát, mert tudom, hogy nem egyszerû dolog, és azt is tudom hogy olvassa a fórumot.../
nem hülye gyerek ez, nekem eleinte nagyon színpatikus volt, de nagyon lelankadt a fénye mostmár.

mind2ben egyetértünk, csak én azt nem értem, hogy miért van erre szükség -.-
fifi
hmmm
lehet hogy igazad van...
de abban sztem egyet értünk, hogy van kamu a droidzónában, nem is kevés, és ezt TC is tudja...

nos?

igen, azt tudjuk, és nem akarok én is összeesküvés-elméleteket gyártó tomketista képében feltûnni, de alamiért én is úgy érzem, h sok mindent nem mutatnak be, ami ezzel a témával kapcsolatos...