3178
Tomcat pólóboltja
  • Fenjoy
    összegezvén a cigányok nem kitörni akarnak hanem betörni...

:)
  • fifi
    1833
  • mrzed001
    Ez félrecsúszott, biztos nem nekem szántad :)
  • fifi
    javítsa a tekintélyét a rendőri foglalkozásnak...
  • Fenjoy
    Értem, akkor bocsi:) és jogos, mondjuk miota elolvastam Moldovátol a Bűn az élet című könyvét és az nem ma volt, akkor szembesültem vele milyen "állapotok" vannak az őrsőn:))) De felszerelés ide vagy oda, szerintem előszőr ami nem nagyon kerül pénzbe azt kéne "megcsinálni" hogy javítsa a rendőrők munkáját lényegesen, és ez a megfelelő jogi szabályozás... de elkanyarodunk a tárgytól...
  • fifi
    Mezőgyánon, vagy Sarkadon vagy nemtom, de vhol itt a Viharsarokban a polgármester azt mondta, hogy oké, kipengetjük a segélyt, de ezért dolgozzatok jelképes 8/azaz nyolc/ napot a hónapban, így nekik is jó, és neki is...
    mondanom sem kell, majdnem agyonverték csórót...
  • CigányBáró
    A jobb ellátást a rendőri felszerelésre értettem.
  • Narancs
    Amúgy most megy a roma magazin az m1-en, ha valakit érdekel.
  • Fenjoy
    Cigány Báró:) mivel te sem kaptál "jobb ellátást", hogy lehet az hogy Te DOLGOZOL?! ...talán, mert akartál is nem? Amugy szerintem a cigányokal nagyobb rasszista nincs ebben az országban... te is tudod, mikor egymás közt vagytok hogy vélekedtek a "magyarokrol" etc... és a bünözés azért is lesz, mert ez motiválja őket, a gyors pénzszerzés, a munka meg büdös nekik... ilyen egyszerű
    :)
  • CigányBáró
    Engem sokkal jobban dühít ha egy cigány a bűnöző mert olyankor még szégyelem is magam, és 2x úgy kell teljesítsek mint eddig, hogy véletlen se gondoljanak így rám.
    Akkor emberi szavakkal:
    A baj hogy szarrá lopják az országot, és közben hülyiték a népet, mert mikkel a népnek? Kenyér és Cirkusz. Az emberek tehetelenek és dühösek, bünözök mindig is voltak és lesznek, (de amig nem kapunk jobb "ellátast" csak lesznek, pedig azon vagyunk, hogy voltak státuszba tegyük őket)
  • Fenjoy
    KMK már nem jön vissza:) visszont egy normális jog rend már jöhetne, mert a Pozitiv Diszkrimináciotol már falra másszok... és csak ismétlem magam, csinálhatsz bármilyen szoc hálot, felzárkoztatási programot, felesleges... mivel a többség NEM akar dolgozni ennyi a titka... sajnos
  • Cvd
    A politikai szinten való lopás igaz, csak egyáltalán nem kapcsolódik a témához. Azonfelül más az ha fentről lopnak, és más az ha éjszaka kimegy az ember mert ugat a kutya, és azt látja hogy épp pakolják ki a kamrát, őt meg jó eséllyel megkéselik. Azt nem hiszem hogy kevesebb lenne a cigány bűnöző, a TV-ben ugyanúgy a cigány bűnözést is sokszor elhallgatják mert nem tartanák jónak ha kiderülne a valóság és esetleg felbolydulna ellenük az ország. Itt van a nem régi példa, amikor jött a hír hogy egy autós elütött egy cigánygyereket. Nem szép persze, de azt meg szépen elhalgatták hogy cserébe az autó egyik utasát a helyszínen meglincselték. Melyik a nagyobb bűn, egy baleset, vagy a szándékos emberölés? Azonfelül a hírekbe csak a nagyobb/ritkább esetek kerülnek, míg a cigányok az éjszakai betörései, feketézései, ésatöbbi nem igazán hír, sajnos teljesen megszokott, így a hírekbe sem kerül. Ha egy magyar banda kirámol valakit egy aluljáróban az azonnal hír, míg egy cigánybanda ki tudja mióta tevékenykedhetett arra és csak most kerültek hírekbe.

Egyébként az egészre lehetne megoldás olyasmi amit az amit az USA csinált a 30-as világválság idején (igen, hülye bunkó vagyok, egyedül ennyit sikerült megjegyezni az iskolában), kivinni a munkanélkülieket (mindet, nem csak a cigányokat) utat építeni, földet művelni, bármit, amihez nem kell semmi szaktudás. Kapnának enni meg egy kis pénzt meg szállást. Szar meló, de tisztességes, és amíg csinálják addig megvannak, nem kell semmi illegálisat tenni. Persze nem fognak meggazdagodni, de valahol kezdeni kell, talán egy részük megtanulná hogy tisztességes munkából is lehet élni, a magyarok meg jobban becsülnék őket a munkájuk eredményét látva. De ugye nem fognak maguktól menni mert nem akarnak addig dolgozni amíg anélkül is meglének segélyen, kötelezni meg nem lehet őket mert azonnal rohannak sírni valahová az állítólagos diszkrimináció miatt.
    Engem meg lerasszistázhatsz, de nem lenne igaz. Semmi bajom a dolgozó cigányokkal, nem érdekel a származásuk. De az nagyon idegesít ha valaki élősködik azokon akik tényleg dolgoznak. Függetlenül attól hogy milyen származásúak. Ahonnan te nézed én rasszista is lehetek, a valóság viszont az hogy csak logikusan gondolkozok. Amikor én cigány bűnözésről beszélek, akkor a bőnöző cigányokról van szó, míg te ezt úgy értelmezed hogy azt állítom minden cigány bűnöző. Van eltérés, de semmivel nem tudsz meggyőzni hogy toleránsabb legyek a bűnözőkkel szemben.
  • CigányBáró
    Aki nem dolgozik ne is egyék. (KNK-vissza)

- fifi... erre most mit mondjak, aki akart az elment Kanadába meg mindenhova.
  • Fenjoy
    még a végén az a "szemét" Árpád lesz a legnagyobb rasszista figyeld meg
  • Fenjoy
    Cigány Báró:) nézzünk szembe az igazságal, szociális háló meg globális gondolkodás ide vagy oda... a többségük NEM AKAR DOLGOZNI...! jogos?:)
  • fifi
    "nem jó országot teremtetek,"
    el kell innen menni
  • CigányBáró
    Az utakra visszatérve, azért szar mert valaki elsíkasztja az anyagra szánt pénzt, nem azért mert cigányok csinálják. És az megint csak a "magyarok" (utálok igy beszélni, de majd észre veszitek magatok) zsebében marad.

Jogos a felháborodás, csak nem ez a megoldás. Azzal hogy így vélekedtek nem jó országot teremtetek, nem csak a "rendes cigányoknak" ha nem magatoknak is. Nem tudtok Globálisan gondolkodni, pedig jólenne.

A Szociális Hálónak egy programként kéne mennie, ami megincsak nem úgy müködik ahogy kell mert megint csak eltünik az arra szánt pénz. (Mert ne akarjatok megreformálni egy kissebséget azzal hogy átadnak 4 iskolát kiskunbaszarkán a másik 70re felvett állami hitelt meg eltüntetik)
  • fifi
    ez 1818-ra ment...
    sry
  • fifi
    "Nem te tartod el a cigókat. "
    biztos rajtam kívül még sokan vannak itt, akik várják, hogy magyarázd el, ha ugyan nem a dolgozó emberek, akkor vajon kik tartják el a vegetáló romákat?

ez komolyan érdekelne
  • Crokin
    Érdekes, itt mellettem a börtönökben raboskodók legalább 75%-a cigány.
  • fifi
    mi az hogy mi IS???
    ha "mi" rabolunk akkor az legalizálja azt, hogy "ti" is???

szánalom
  • fifi
    elszomorít?
    mit csináljunk? ünnepeljünk, hogy 15 rabló-bandita, akiket más országokban kerékbetörnek, lecsapott egy suttyó 40kilós gyereket? adjunk hálát az égieknek, hogy ezelőtt is, és toivábbra is bűntetlenül rabolnak, késelnek???
  • CigányBáró
    - Ezen kár vitatkozni jól tudod.
    - nem csak cigányok rabolnak, úgyan ugy "ti" is garázdálkodtok, megsúgom a komoly rablások politikai szinten mennek és azokat bizony nem cigányok csinálják.
    - Őrülök neki, hogy szép családban nőttél fel, csak kár, hogy nem volt értelme. (amíg ilyen a hozzáállásod az emberekhez)
    - Ne félj, nem azok az emberek bűnőzők akik dolgoznak. És ha kiváncsi vagy kevesebb a cigány bűnőző, mint a magyar. Csak mivel te a Mónikát és fokuszt nézed csak az egyik oldalt látod.
  • Fenjoy
    Kedves Cigány Báró!:) Szerintem te is tudod, hogy azon kevesek közé tartozol, aki dolgozik és élni szeretne... bár, nekem a rendőr egy külön "kaszt"...:) De a Szociális Háló miatt elég sok megy a cigányokra, akik elisszák, eldrogozzák, etc... és a gyerek meg éhezik... lehetne sorolni, nagyon sok pénzé vannak az országnak, a többség sosem fog dolgozni, mivel ez a rendszer nem motiválja őket, sőt... mint lehet "látni" még felisbátorítja őket, azon kivül, hogy auto utakat cigányok csinálják, nem akarok köcsög lenni, de Sajnos megis látszik... És félre értés ne esék, nem rád haragszom vagy ilyesmi, csak a kommentedel nem értek egyet, és bár több cigány lenne aki dolgozna, és nem azon járna az agya hogy kit szurjunk le...kit lopjunk meg, kit verjük meg, és hát ugye a "szervezett" családok etc etc: )
  • Öresz
    "Az esetre 2 mondatban: Nem vehette volna elő a fegyverét. Mai napig nem értem miért kellet kivárni a konfliktust?"
    -Ez kész, ő hibás úgye? Nem azok akik késsel meg vascsővel támadtak rá, h kirabolják...
  • mrzed001
    - Nem te tartod el a cigókat.
    DE (!!!), nem elég, hogy a segélyekre a pénzt az én zsebemből veszik ki, de hála helyett még útálnak és megsarcolnak a sarkon is a "tetves" fajtája

- Az utakat amin apád viszi a húgodat reggel iskolába azt ha megnézed cigányok építik, sőt: a II. VH útán fél Budapestet velük építették újjá, ezért "telepítették fel őket afővárosba,(nagyon sok "jósággal", ingyen lakással megkínálva)
    És ???? Dolgoztak, pénzt kaptak érte, mint mi mindannyian. Azért még nem a miénk amit felépítünk! Kapitalizmus nemde ??

- Persze azt nem mondták, hogy ha vége a melónak dögöljetek meg, mert hiába lesztek diplomásak akkor se kaptok melót, és nem azért mer rasszisták vagyunk.
    A normálisak kapnak, mert ők integrálódtak. A nemnormálisak, akik az integrációra szarnak nagyívben ("tetves" bűnözők) meg ugyan ne csodálkozz már, hogy nem kapnak állást ?!! Te felvennél valakit szakképesítés nélkül, priusszal pölö bankba ???? Na ne röhögtess !!!

- Az meg legfőképpen ne dumáljon aki gyerekszobából megy nyugottan iskolába, anyuka szendvicsével. Tanuljál gyertya mellet, járjál mezítláb iskolába 6-7 Km-re. (csináld végig azért, hogy lecigányozzan meg eltanácsoljanak minden honnan.)
    Ezt a falusi szegény magyarok is elmondhatják magukról, ismerek nem egyet, és képzeld, EGYIKNEK SEM JUTOTT MÉG SOHA ESZÉBE, HOGY AKKOR MOST MEGYEK LOPNI, sőt (!!) a végletekig becsületesek, mert a szegényembernek már csak a becsülete maradt meg.

- Az esetre 2 mondatban: Nem vehette volna elő a fegyverét. Mai napig nem értem miért kellet kivárni a konfliktust?
    Szóval elszaladni, ez a megoldás ??? Rokkantak, sérültek, túlsúlyosak (a gyengébb) meg hagy pusztuljon ???
    Ezt nevezem én liberalizmusnak, bocs, de az ilyen marhaságoktól nálam bassza le a kultúra a biztosítékot
  • CigányBáró
    Te nem vagy normális, kár is meg magyaráznom a dolgokat. Utáld csak a rendőröket. meg a jogászokat, meg a médiát, mindenkit.
  • Cvd
    Ha ennyire okos vagy akkor válaszolni tudsz a következő kérdésekre,, odva ahhoz amit írtál:
    - Ha nem "én" tartom el a cigókat, akkor honnan van pénzük? garantálni tudod hogy az adómból nem kapnak segélyt/támogatást? És mi a helyzet azzal amikor "engem" kirabolnak? Ez nem azt jelenti hogy az "általam" megtermelt javakból élnek, tehát "én" tartom el őket?
    - Hogyan lehetséges hogy a környéken utat építő "cigányok" nem úgy néznek ki mintha azok lennének?
    - Anyámék azért tudtak nekem szendvicset adni iskolába ment, mert mindketten dolgoztak, így volt pénz rá. A hugom is kapott, mert ketten vagyunk testvérek, ennyi gyereket tudtak akkoriban bevállalni, és nem 10-15-öt. Persze most lehetne azzal jönni hogy azért volt munkájuk mert ők kaptak, de itt a környéken mindenki találna ha akarna származástól függetlenül. Miért a buszállomáson csöveznek a munkanélküliek, mikor egy órán belül találnálak munkát? Persze szar melót, de végzettség nélkül minsenki azt kap nem?
  • Takezó
    azért, mert visszataszító az, hogy mindenki a tetves bűnöző cigányokat védi, amikor minknet kéne védenie :C
  • mrzed001
    Lincshangulatunk van, nekem speciel 20 éve mióta az eszemet tudom (előző 10 évem elhülyültem :)), meg mióta fosztogatnak (összeakadtam velük nemegyszer, nekik 7/24 órában lincshangulatuk van)
    És ti rendőrök és az egyész igazságszolgáltatás a felelős a mi lincshangulatunkért, mert ti nem bűntetitek meg őket méltón (meg a média, na őket is összehoznám pár napra egy galerivel)
  • CigányBáró
    azért irtam bénán, mert felhúztatok... elszomorít, hogy enniyre lincs hangulatotk van.
  • Cvd
    "Specel Fifinek rendszeresen vannak afférjai a cigókkal, hanem is a Loydi féle durvábbak." - kimaradt.
  • CigányBáró
    OFF:
    Ha egy csöpp eszed lenne átlátnád a rendszertde mivel nincs, segítek:
    - Nem te tartod el a cigókat. ( pénzed valahol, valamelyik Honatyád hétvégi villájában landol, nem az önkormányzatnál)
    - Az utakat amin apád viszi a húgodat reggel iskolába azt ha megnézed cigányok építik, sőt: a II. VH útán fél Budapestet velük építették újjá, ezért "telepítették fel őket afővárosba,(nagyon sok "jósággal", ingyen lakással megkínálva) - Persze azt nem mondták, hogy ha vége a melónak dögöljetek meg, mert hiába lesztek diplomásak akkor se kaptok melót, és nem azért mer rasszisták vagyunk.
    - Az meg legfőképpen ne dumáljon aki gyerekszobából megy nyugottan iskolába, anyuka szendvicsével. Tanuljál gyertya mellet, járjál mezítláb iskolába 6-7 Km-re. (csináld végig azért, hogy lecigányozzan meg eltanácsoljanak minden honnan.)
    ON:
    Az esetre 2 mondatban: Nem vehette volna elő a fegyverét. Mai napig nem értem miért kellet kivárni a konfliktust?
  • mrzed001
    ÁÁÁÁÁ, magyarok kimentek, cigók akarnak jönni, akkor határokat lezárni, mérgező hulladék lerakónak és börtöntelepnek jó lesz még ez az ország :))

De komolyan, harcolni lehetetlen velük, ezt te is tudod. Sokan vannak, a média őket támogatja, és a mocskos módszereikből élnek, szóval te nem rughatod pofán, ő viszont minden következmény nélkül megteheti
  • Cvd
    Specel Fifinek rendszeresen vannak afférjai a cigókkal, nem is a Loydi féle durvábbak. Mindenesetre sokkal nagyobb tapasztalattal bír a témában mint az ide írók 95%-a, úgyhogy ne oktassuk ki. A kiköltözés nem jó megoldás és kész. Ideiglenesen meg lehet szabadulni tőlük, de sokkal többet bukik rajta az ember mint nyer. Ha messzire megy akkor elbúcsúzhat a környezetétől "végleg", ha meg a szomszédba az csak ideiglenes megoldás. Ha csak a cigók maradnak akkor nem lesz aki eltartsa őket. Egymástól kénytelenek lopni, amit maguk között villával meg baltával intéznek el, ezt meg sokáig nem bírják (emiatt nincsennek tiszta cigó környékek, inkább beköltöznek a normásan dolgozó emberek környékére). Az lenne a vége hogy mennének az ember után, és folytatnák ugyanezt ott is.
  • mrzed001
    Gratulálok, és sajnállak.
    Éppen ti lennétek rendőrök azok, akik meg kellene hogy védjetek, és éppen ti vagytok a legjobban kiszolgáltatva nekik.
    Ez mindig is visszatartott attól a pályától.

Amúgy ami a focit illeti én betiltatnám :)
  • Takezó
    ki vagyunk, mint minden normális ember-.-
  • CigányBáró
    Ez a megoldás! Össétek a Cigányokat, lehetőleg olyat akinek semmiköze nem volt a dologhoz. (így kell megoldani, azért miért nem vagytok kiakadva hogyha Fradisok vagy UTE-sek vernek agyon egy rendőrt? - mellesleg Én is rendőr vagyok
  • Fenjoy
    amugy, szerintem szinte mindenkinek van negatív tapasztalata cigány ügyben... az évek során...aki nagyon védi őket, vagy divatbol csinálja, hogy szegény cigányok főleg akik x5ben ülnek:) vagy burokban él... esetleg más országban:) a lényeg, az hogy a pozitiv diszkriminációt és a hülyeség keveredéséből adó dolgokat kezdem nagyon unni... amugy, szerintem nem kell sok, itt lesz valami, mint a franciáknál csak az a baj, hogy ezt ők 600 éve csinálják nálunk: DDDDéééééééééé
  • Bandee1987
    lehet hogyha (neadjisten) veled történne ilyen másképp látnád a helyzetet...