Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyenkor érzem úgy, hogy bûntudat nélkül tudnám ott helyben ezeket az állatokat agyonlõni -.-
Tulreagalod...

Dynamic
Annyiban módosítanám, hogy nem ketten, hanem hárman mentek oda.
[NST]Cifu
Ha olyan jó helyen laknék, nem lenne szükség polgárõrségre...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

éljen soká brazil kisebbségünk...

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Bandee1987
El lehet olvasni a mai blogot. Ott van benne Loydi beszámolója a történtekrõl.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Piszkosul kerülöd a mondandóm felét, és mindig csak az elejébe kötsz bele. Akkor most nagyon jól láthatóan különválasztom, ugyanis míg te az elsõ részen lovagolsz, nem azon van a hangsúly:
1. Való igaz, nem ismerem a hátteret. Nem olvastam a blogban mert nem olvasok bulvárt. De láttam a videót, amiben a gyerekkel bocsánatot kéretnek Tomcat nõjétõ, amiért fikázta a neten. ell a teljes szöveget be tudom nyomni. Ezek után nem értem mirõl beszélsz (tudhatnád, hogy nem azt alázták meg így, aki megfenyegette a barinõjét). Tomcat annyira sötét hogy nem azzal kéret bocsánatot akivel kellene? Vagy te se vagy képben?

2. És itt a lényeg: tökéletesen mindegy hogy mit követett el a gyerek, tökéletesen mindegy hogy Tomcatnak igaza volt-e vagy nem (tehát leválaszthatjuk az elõzményeket, egyáltalán nem számítanak), elégtételt venni csak egy gyáva féregnél szokás úgy, ahogy õ tette. Ha tényleg õ a kemény, az igazság bajnoka ésatöbbi, akkor miért nem állt oda egyedül a gyerek elé? Még akkor is ketten feszítenek amikor a gyerek szemmel láthatóan még egy ovodásnak se szólna be annyira beilyedt. Én legalábbis nem érezném úgy hogy elégtételt vettem valakin ha hasonló helyzetben nem egyedül intézem a dolgokat. Sõt az én szememben sokkal ocsmányabb dolog ketten menni egyre, mint névtelenül fikázni a neten.
Remélem mostmár világos az álláspontom.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

elég pocsékul néz ki a srác.. 😞
na ennyit a feltételezésekrõl

hát igen...

I.C.ram
Olvastátok a blogot? Elég durva.
Döglött Kacsa
Legalább megmarad az esélyem egy kellemes csalódásra...

Bandee1987
szerencsém van, mert itt az sg-n szinte egyáltalán nincs kurva anyád típusú szöveg, irc-re meg nem járok.

Döglött Kacsa
Jó helyen lakhatsz, irigyellek érte! Én még nem taliztam olyan polgárõrrel akinek lett volna vmi értelmes megnyilvánulása, ez a tapasztalatom. Nem általánosítás, az esélyt mindig, mindenkinek meghagyom egy épkézláb eszmecserére!

jó -.-
I.C.ram
mint gyanúsított? 😄
I.C.ram
Ja csak utána nehogy téged "basszanak szét" 😄
I.C.ram
barinõ, talcsi, dumcsi, pulcsi... ezekért öt év letöltendõ, szigorított a szegedi csillagban...
nézd, Te szemmelláthatóan (olvashatóan<#idiota>) semmit nem tudsz az ügyrõl, még az indexen se olvastad a cikket, tudhatnád, hogy nem azt alázták meg így, aki megfenyegette a barinõjét, másik pedig, hogy Tomcat hiába, hogy sokmindenben furán gondolkodik/viselkedik, ennyire nem vérfasz, hogy ok nélkül ilyeneket csináljon.

Második része: ebbõl is látszik, h gõzöd sincs arról, h mi történt... Elõször és másodszor is egyedül ment oad.
Ameddig neked is csak a blogból van gõzöd arról hogy mi történt, te se nagyon szólj bele. Ha a Tomcat írások valóságtartalmának az átlagát vesszük, akkor úgy a fele lehet maximum igaz, az is az õ szemszögébõl elõadva. De egyébként sem azt vitatom hogy volt-e valós indoka reagálni, hanem azt ahogy tette. Vagy hasonló helyzetben te is fedezettel, stukkerral ésatöbbi tartod magad csak annyira keménynek hogy bebüntesd az illetõt? Kicsit sem érzed magad te sem annyira gerincesnek hogy egyedül intézd el?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mícs
lattam mar diplomas polgarort, igaz nem pesten, hanem videken!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

mícs
szerintem a srac csak ugy nez ki, hogy szeretnek belekotni!

mícs
edn mondjuk szonelkul szetb@sznam a tragacsodat, ha egesz ejjel ott visitana az ablakom alatt!

[NST]Cifu
Itt a mi kis falunkban nem egy diplomás (közgazdász, mezõgazdasági mérnök, út- és vasútépítõ mérnök, informatikus) ül bele esténként a polgárõrség feliratú autóba. Hogy felétek mi a helyzet, az egy dolog, de az, hogy általánosítasz, inkább csak téged minõsít...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

persze, a csaj kezdte provokálni a gyereket, stb... figyu, amíg rohadtul gõzöd sincs arról, hogy mi is történt, miért szólsz bele... a blogbn visszaolvasva megtalálod.
fifi
mindemellett tipikus seggfej mentalitás, hogy valkit túlerõvel fenyítünk...
ha nekem valakivek bajom van, annyi hogy arrébmegyünk 2sarkot Õ és ÉN...
ennyi...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Elõször is Tomcatet ismerve az a hatalmas fenyegetõzés jó eséllyel annyi volt hogy eleresztett egy "anyád"-at a gyerek, sõt az sem lehetetlen hogy a csaj kezte provokálni a gyereket, csak ki kellett színezni kicsit a dolgot szokás szerint. Másrészt meg én nem mondtam hogy nem mennék bele verekedésbe is emiatt durvább helyzetben, de elõször is a gyerek értelmesnek tûnt, a pofánverés meg csak a bunkóknál ér bármit is. Értelmes emberek anélkül is el tudnak intézni/tisztázni valamit. Másrészt akkor meg verte volna meg Tomcat a gyereket ha annyira fel volt háborodva, dehát mint láttuk nem errõl volt szó. Ketten mentek rá (nehogy kiderüljön ám hogy egyedül kevés lenne hozzá), a levélfelolvasásnak is csak annyi értelme volt hogy addig is úgy érezhessék hogy na most piszkosul helyretették a dolgokat, miközben köze sem volt a valósághoz a dolognak. Ráadásként a haverja még meg is üti a gyereket, amire abban a pillanatban semmi más oka nem volt mint az megtehette büntetlenül. Az ilyen szánalmas kis féreg mit keres még akár a polgárõrségnél is?

Döglött Kacsa
Volt szerencsém megismerni "párat", de elnézést kérek ha beletiportam a lelkivilágodba és te is polgárõr vagy! 😊 Ne akard bemesélni senkinek hogy jogot végzett diplomás emberkék szaladgálnak a városban mint polgárõr!

Hát sajnos annyira nem ritka, h a cigók valakit havi rendszerességgel megtaláljanak.
Elég ha szar környéken laksz...

Segély: gazdag ország szegényeinek ajándéka egy szegény ország gazdagjainak.

lol baszki, még mielõtt láttam volna a tiéd, azelõtt válaszoltam az elõzõre:Ð de mindenesetre egyetértünk 😉
cigányok, azok mindenkibe belekötnek -.-
I.C.ram
Mondjuk én is kb. annyira szeretem õket, mint Kim Il Jong és Bush egymást. Tényleg durva, amit mûvelnek ezek a dzsipók. Nem szívesen járok én sem ilyen helyeken este.
I.C.ram
Látom egyesek hatalmas agytérfogattal rendelkeznek, de nem jött rá senki, hogy Dynamic azt írta, hogy azaz érdekes, hogy mindig Loydit találják meg, nem az, hogy belekötnek valakibe? Ennyiszer még egy 8kerben élõ magyar gyerekbe sem kötnek bele, mint ahányszor Loydiba fényes nappal 😄
I.C.ram
Nem Burkina Fasoban vagyunk, hogy szabadon garázdálkodhat az ember. Ilyen garázdaság egyenlõ az anarchiával, amit tomcat is annyira utál, érdekes, hogy mindig magának mondt ellent a cselekedeteivel. Ez szaros punk mentalitás.
I.C.ram
Régi fórumozó vagy tudhatnád, hogy naponta hány ezer "kurva anyád, stb" hangzik el a neten, nem kell komolyan venni semmit.
joebacsi
Tapasztalatom szerint azok mind fanatikusok, csak túl buták hogy bekerüljenek egy fegyveres testülethez!

milyen tapasztalatokból következtettél erre az orbitális baromságra?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Döglött Kacsa
Azért oda egy picit több kell, mellesleg nekem semmi bajom a rendõrökkel. Én mindig normálisan beszélek velük, és õk sem szívóznak, pedig párszor kaphattam volna kellemes kis büntiket!
Vert helyzetben nem kell okosnak, flegmának lenni!

Dynamic
Az eszem megáll!Azért mert nem kezdek óbégetni, hogy így úgy retek cigányok, akkor én már úgy gondolom, hogy helyes amit tettek?Mi a fenébõl gondolod ezt?Lábjegyzetben, értsd mellesleg megjegyeztem, hogy milyen érdekes, hogy Loydit állandóan megtámadják, megverik, megszúrják a cigányok.(Vagy téged is havonta szúrnak meg a cigányok?)
Van pár dolog ami nem tetszik.Ezekrõl kifejtem a véleményemet, ennyi.Ez távol van attól amit te mondasz, hogy minden cselekedetébe belekötnék.
Meg szvsz az is az elfogultság, ha valaki minden tettét megmagyarázza és támogatja, aki szerint pl. teljesen természetes és dícséretes dolog a részérõl szétverni egy köztéren álló reklámtáblát.Nemde?
Egyébként meg ha elfogultságról beszélünk, olvass bele magába a blogba.Na abból helyenként süt a következetlenség és a fafejû elfogultság.
fifi
nincs is soknak 80 felett...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Calver
nos, pedig nekem baromira ez jön le. illetve tulajonképpen az, h számodra minden amit Tomcat és komái tesznek, az undorító, felháborító és törvénysértõ. végülis abszolútde logikus hogy egy ember beleköt egy rakás cigányba, ugye? teljesen. szerintem meg gondolkozz el egy kicsit te a logikáról. az elfogultságról se ártana.

"The trees move. Do you not see it?"

Narancs
Ebben egyetértünk, de rendõrnek se kell 80 feletti...<#ravasz1>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Szerintem a tiéd tök érthetetlen. Több hsz-en keresztül rinyálsz, hogy jujj, rongálni akart. Ha viszont az kerül szóba, hogy a cigányok megvertek valakit, rögtön arra utalsz, hogy az a hibás akit megvertek.

Döglött Kacsa
Polgárõrnek nem kell 80 feletti IQ! Egy cigánynak minden a vérében van, bármilyen körülmények között él!

Dynamic
Abszolút érthetelen a logikád.Most kezdjek magyarázkodni?Szerintem olvasd át mégegyszer az egészet, mert az egyik dolog egyáltalán nem következik a másikból.
Calver
azért birom Dynamic felfogását... egy kibaszottul idegesítõ reklámot tönkretenni, na az felháborító és törvénysértõ, egy rakás cigány ami rátámad egy emberre az pedig totál természetesen...

Calver
hát ez tényleg kurva érdekes. de az ugye tök természetes hogy egy cigánygaleri megtámad valakit? az a furcsa az egészbe h jé, miért pont Loydit... omfg.

Narancs
Tapasztalataim szerint a cigányok mind büdösek és lopnak. Nem kéne általánosítani. Amúgy egy fegyveres testületbe bekerülni szerintem nem kell 80 fölötti IQ, szóval...

Döglött Kacsa
Csak most olvasom hogy polgárõr! 😊) No comment! Tapasztalatom szerint azok mind fanatikusok, csak túl buták hogy bekerüljenek egy fegyveres testülethez!

Döglött Kacsa
Valószínûnek tartom hogy azért is vitték be a rendõrök amikor nem tudta magát igazolni,és ami miatt senkinek nem lehet egy szava sem. Õk sem csinálnak maguknak plusz munkát ha nem szükséges.

Bandee1987
gondolom mivel polgárõr, és már összeszedett egy-két "baráti" kapcsolatot

Dynamic
De õt valahogy havonta megtalálják.