Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
1. Való igaz, nem ismerem a hátteret. Nem olvastam a blogban mert nem olvasok bulvárt. De láttam a videót, amiben a gyerekkel bocsánatot kéretnek Tomcat nõjétõ, amiért fikázta a neten. ell a teljes szöveget be tudom nyomni. Ezek után nem értem mirõl beszélsz (tudhatnád, hogy nem azt alázták meg így, aki megfenyegette a barinõjét). Tomcat annyira sötét hogy nem azzal kéret bocsánatot akivel kellene? Vagy te se vagy képben?
2. És itt a lényeg: tökéletesen mindegy hogy mit követett el a gyerek, tökéletesen mindegy hogy Tomcatnak igaza volt-e vagy nem (tehát leválaszthatjuk az elõzményeket, egyáltalán nem számítanak), elégtételt venni csak egy gyáva féregnél szokás úgy, ahogy õ tette. Ha tényleg õ a kemény, az igazság bajnoka ésatöbbi, akkor miért nem állt oda egyedül a gyerek elé? Még akkor is ketten feszítenek amikor a gyerek szemmel láthatóan még egy ovodásnak se szólna be annyira beilyedt. Én legalábbis nem érezném úgy hogy elégtételt vettem valakin ha hasonló helyzetben nem egyedül intézem a dolgokat. Sõt az én szememben sokkal ocsmányabb dolog ketten menni egyre, mint névtelenül fikázni a neten.
Remélem mostmár világos az álláspontom.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
na ennyit a feltételezésekrõl
Második része: ebbõl is látszik, h gõzöd sincs arról, h mi történt... Elõször és másodszor is egyedül ment oad.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ha nekem valakivek bajom van, annyi hogy arrébmegyünk 2sarkot Õ és ÉN...
ennyi...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Elég ha szar környéken laksz...
Segély: gazdag ország szegényeinek ajándéka egy szegény ország gazdagjainak.
milyen tapasztalatokból következtettél erre az orbitális baromságra?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vert helyzetben nem kell okosnak, flegmának lenni!
Van pár dolog ami nem tetszik.Ezekrõl kifejtem a véleményemet, ennyi.Ez távol van attól amit te mondasz, hogy minden cselekedetébe belekötnék.
Meg szvsz az is az elfogultság, ha valaki minden tettét megmagyarázza és támogatja, aki szerint pl. teljesen természetes és dícséretes dolog a részérõl szétverni egy köztéren álló reklámtáblát.Nemde?
Egyébként meg ha elfogultságról beszélünk, olvass bele magába a blogba.Na abból helyenként süt a következetlenség és a fafejû elfogultság.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"The trees move. Do you not see it?"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!