Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Kövesd a FÜHRERT! 😄 Meséld már el ebben, hogy mi a példastatuálás? Az hogy pár kis huligán pöcs elkezdi követni a módszereit?
joebacsi
igen lehet, de nem valószínû, hogy az volt nála, mert akkor ugye gyilkossági kisérlet, ahogy cifu is mondta
még a rendõröknél is rengetegszer átvizsgálnak minden fegyverhasználatot, még ha minden indokolja is (viszonzott tûz), szóval az is egy komolyabb tortúra, hátmég egy ilyen "kétesebb" esetben...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

I.C.ram
Szvsz kb a sörétestõl repül annyit hátra egy ember, mondom ez egy emberre igaz, de egy kancigány a 200 kgjával nem hinném, hogy mûrepülésbe kezdett. Mondjuk ez a legkevesebb, voltak neki sokkal durvább túlzásai is 😊
Bandee1987
Tomcat ezzel az egész tulajdonképp példát statuált, remélve azt, hogy ezzel mások kis eszecskéje talán vmennyire megjön. És itt tévedett óriásit.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Akkor még annyit kérnék tõled mint "fegyverszakértõtõl" hogy lehetséges-e egy ilyen fegyver lövedékétõl 2 métert repül hátra valaki, aki épp felé közeledett, vagy megint egy kis költõi szabadságot alkalmaztak a blogban, hogy finoman fogalmazzak? 😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

télleg! polgárõr.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

I.C.ram
polgárõrként nem lehet éles, kis kaliberû fegyvere?
úgy tudom, hogy a gumilövedéksehez már problémásabb az engedély megszerzése.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Bandee1987
Minek ugatott bele az ügybe a 2. számú gyerek, amihe egyébként semmi köze nem volt? Megérdemelte, megtanulta, hogy másnak a dolgába ne avatkozzon bele.

[NST]Cifu
Utólag már én is a gumilövedékes pisztolyt tartom a legvalószínûbb magyarázatnak, annak viseléséhez kell engedély, és még talán meg is kaphatja halandó, plusz nem esett szó emberölési kisérletrõl.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Errõl van szó. De akkor miféle "engedélyel tartott fegyverrõl" ír?

Dynamic
"nem jelenti azt, hogy egyetértünk azokkal"

mármint õt vagy haverját érõ atrocitásokkal.
Dynamic
"de az ugyebár totál természetes h 15 cigány szétver valakit mert olyan kedvük van?"

Mi a farncért jössz mindig ezzel?Nyílván Tomcat is csinál jó dolgokat, és õt is érik igazságtalanságok.Attól még, hogy most nem azokról beszélünk nem jelenti azt, hogy egyetértünk azokkal.
Nem. Te nem érted a dolgokat. Volt az 1. számú gyerek (neveket lusta vagyok kikeresni), aki telefonon/SMS-ben/satöbbi zaklatta Tomcat nõjét meg annak az anyját is talán, követte õket, ésatöbbi. Asszem egy lépcsõházban laknak egyébként, és állítólag idegbeteg a gyerek. Ezzel a gyerekkel Tomcat megbeszélte a dolgot, amivel nincs is semmi baj. Node az 1. számú gyerek felment valami IRC csatira ahol elõadta a dolgot, és többen mellé álltak, köztük a 2. számú gyerek is. Mikor Tomcat is megjelent a csatornán, akkor együtt fikázták. No Tomcat és haverja ezt a 2. számú gyereket kapták el, akinek (ismétlem) az égvilágon semmi köze nem volt a nõje zaklatásához, sõt nem is ismerte Tomcatékat, az egyedüli bûne az IRC csatornán való fikázás. Ezért kapta a stukkert, a fülest, az ajtórátörést, a telefonon zaklatást, ésatöbbi. Na ezek után mondja valaki hogy az igazság bajnoka csak egálba hozta a dolgokat. Így hirtelen kapásból 3-4 bûncselekményt követtek el Tomcaték.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Calver
nem tudom mi tombol ezen a fórumon... gyávaság? irigység h más meg tudja védeni a nõjét, ti pedig nem tudnátok? nem semmi... ha valaki sértegeti és fenyegeti az ember barátnõjét, akkor rögtön egy gyáva féreg lesz az illetõ ha rá mer támadni a másikra - és akár, ne adj isten, meg meri kegyetlenül alázni, ugy h az már mûvészet, legalábbis számomra? jujj, nem volt lovagias, vááá, mert basszameg egy csajt fenyegetni, na az aztán rohadtul lovagias! és a legszebb az egészben, hogy ezen csámcsog itt szinte mindenki! nevetséges... ez kurvanagy szenzáció h megaláztak egy netcigányt, de az ugyebár totál természetes h 15 cigány szétver valakit mert olyan kedvük van? tényleg szép lassan meg kéne alapítani a normális emberek kisebbségét...

"The trees move. Do you not see it?"

Bandee1987
pontosan. Itt már sokkal többrõl van szó, minthogy vki egyszer azt mondaná, hogy "b*zd meg a k*rva anyád". Ez már azért komolyabb.

joebacsi
"nem értem hogy lehet ennyire felfújni, hogy néhány majom beszól a neten"

no még egyszer az idézet 😊

"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... "

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bandee1987
no igen, azt már én is furcsálltam 😊

Lacc
Ez egy ilyen állatfaj, teljesen értelmetlen dolog felhúzni a beszólásaikon magad.
Lacc
Ez az irc-s dolog valóban elég röhejes, nem értem hogy lehet ennyire felfújni, hogy néhány majom beszól a neten. Elhiszem, hogy idegesíti, de ajtókat betörni, és a netesnél jóval valósabb fenyegetéseket osztogatni már elég meredek.

Engem az döbbent meg, hogy -fõleg mostanában- már mindenkire fegyvert akar fogni, még a cukrászcsajra is 😄
Bandee1987
Még 1 idézet:

"A netcigány kifejtette, hogy tessék tudomásul venni, hogy az IRC-n az a humor, hogy szidjuk egymás kurva anyját és agyonveréssel fenyegetõzünk. Kár lenne azt várni, hogy ezek a monitorba gyógyult szerencsétlenek felfogják, hogy van, akinek ez nem vicc. Végigverhetnénk az összeset, akkor sem értenék. Jó, akit éppen verünk, az megértené. De a többi nem."

Nem Tomcattel van a baj, hanem az ilyen kis patkányokkal...

Dynamic
nm
Tomcat is elashatja magat. O sem kulonb mint az aki ezt csinalta. Erre buszke lehet.

joebacsi
hát ha nem gumilövedékessel puffogtatta volna a cigányokat, akkor nem hiszem, hogy mostanáig kingették volna...

Bandee1987
És ezek után csodálkoztok, hogy visszament?

"Este hat óra körül egyszer csak csörgött a telefonom. Na, mit gondoltok, ki volt az?

- Mi az, már DVD futár is vagy? - érdeklõdött vicceskedve.
- Az is lehetek, neked az már mindegy - feleltem vicceskedve.
- Figyelj, nem szép dolog, hogy idejössz rugdosni a barátnõm ajtaját...
- Addig örülj, amíg nem a fejedet rugdosom!
- De most miéért, hát most azért, mert mondtam pár csúnya dolgot IRC-n?
- Bizony azért, mert azokkal a csúnya dolgokkal bántottál valakit, aki nekem fontos. Jobb, ha elásod magad.

Nem ásta el magát, hanem próbált még egy kicsit vicceskedni, hogy õ ezt nem is gondolta komolyan, meg ilyesmik. Nem értette, hogy haragszunk. Késõbb más is felhívott, és mondta, hogy a netcigány éppen fent van IRC-n, és lazáskodik, kifogásolja, hogy milyen gyorsan leléptünk, pedig õ bezzeg. Ó, mondtam, gyertek, srácok, menjünk vissza hozzá, ha ennyire hiányzunk. "

joebacsi
köszönjük a megnyilvánulást Mr. Antitomcat <#ravasz1>

Bandee1987
nem, ez erre a gyerekre vonatkozik, akivel csinálták a kamerás jelenetet

joebacsi
azért mert nem túl lovagiasan ment oda a gyerekhez? nemértem miért kell ezen lovagolni...srác gondolkodott volna elõre...ezekután biztos nem zaklat már több embert csak heccbõl...

Dynamic
Az nem arra a gyerekre vonatkozott akit akkor megaláztak, hanem egy régebbi eset.Én úgy emlékszem.
Dynamic
Valaki egyszer összeszámolhatná, hogy hány bejegyzésében szerepel benne a pisztoly.
Lehet, hogy a pisztollyával kompenzálni akar valamit?<#mf1>
Bandee1987
Idéznék abból a bizonyos ominózus 11.03-i blogból:

"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... "

fifi
most olvastam, hogy beült az utcai budiba és hogy rinyált neki a nyanya...

"de azért a pisztolyt a kezembe vettem, azzal, hogy ha rám töri az ajtót, esküszöm, lelövöm."

én ezt nem is nagyon kommentálom tovább. aki egy wc-s nénire ráfogná alkalomadtán a stukkert, azt le kéne lökni a Tajgetoszról.
ilyeneknek fegyvert?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Ilyen gyokereknek minek adnak pisztolyt? Hogy barmikor elovegye amikor ugy erzi "igazsagot" kell tennie? Eszmeletlen...

Ha tenyleg igy van akkor nagy lofaszt a seggebe. Sokat kepzel magarol ez a fasz.

Hopp, megvan. 2004. 11 hó elején. A fickó mégiscsak a nõjét fikázta neten ahogy írtam, tehát olyan nagyon mégse beszéltem a levegõbe (habár nem õ kezdte, úgyhogy részben neked is igazad volt). Abban viszont nincs igazad hogy egyedül ment volna elõször. Kapásból a haverjával indult, aztán az elsõ találkozón már tényleg egyedül volt, csakhogy a gyerek is elment a találkozóra (tehát nem igaz amit mondasz), ahol elõkerült a stukker is. Majd másnap fenyítették be gyereket, akkor már megint ketten fegyverrel. Tényleg piszkosul bátrak. Ráadásul rátörték a gyerek barátnõjére a lakásajtaját, akinek semmi köze nem volt a dologhoz. Tehát senki ne szóljon be a nõjének, de õ meg a haverjai nyugodtan rátörhetik az ajtót máséra. Veszélyesen bátor és igazságos gyerekek ezek.. És itt nem akarom a gyereket védeni mert sáros biztos õ is. Viszont õ legalább nem állítja be magát a nagy hõsnek.

hmhm
most olvastam a sztorit, elég durva.
gázt az összes barnára :|

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

Én se találtam semmit, habár visszanéztem egész 2004 végéig. Pedig mostmár kíváncsi lennék a sztorira. Eddig csak le lettem ugatva hogy azt se tudom mirõl beszélek, az a fickó nem is az aki a nõt fikázta. Ennek ellenére vele olvastatják fel a bocsánatkérést. Most akkor mi van? Az oké hogy nem nagyon ismerem a részleteket, de úgy tûnik te sem. Esetleg tudnál valami konkrét linket is dobni?

fifi
asszem gázpisztoly nem engedélyköteles per pillanat...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Narancs
Nem gázpisztolya van? Bár ha abból kiürítette volna a tárat az egész aluljáró meghasal szvsz...hacsak nem valami riasztó, vagy ultrafos töltény volt benne...
Nálunk is vannak cigók szép számmal, régen nem egyszer kellett futnom hazáig. Viszont amióta a segéklyszállással szemben megnyílt a motoroskocsma kussolnak a romák, esténként soha nem bandáznak a környéken.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

[NST]Cifu
Ez az, amit a szövegbõl nem igazán sikerült kisilabizálnom. Engedélyel tartott fegyverrõl beszél. De ez lehet gumilövedékes fegyver is, jogos.

joebacsi
gumilövedékes pisztoly?
bár az is úgy van asszem, hogy "magánterületen dobozban", tehát max. kocsiban lehet nálad, de javítsatok ki ha tévedek...

[NST]Cifu
Abban azért van valami, hogy nem túl bizalomgerjesztõ, ha egy cirka 15 fõs bajkeverõ bagázs lebzsel a nyugati aluljáróban esténként... Bár ez a rendõrség dolga lenne.

BTW én arra lennék kiváncsi, hogy lehet Loydinak engedélyel tartott lõfegyvere...

Dynamic
Én is kb. ezt magyaráztam, amibõl 1-2 nagyokos-idáig sem értem miért-azt hozta ki, hogy én azt gondolom, hogy elfogadható, ha a cigányok megverik Loydit.
Az is furcsa hogy az emberek nagy resze koztuk en is siman tudja elni az eletet ugy hogy nem kell verekedni es nem ver meg senkit. Legutobbi "verekedesem" 1996 korul volt meg kozepiskolaban. Azota jopar ev eltelt es meg a kozeleben sem voltam olyan esetnek ahol a vita odaig fajult hogy verekedni kelljen. Pedig sokszor jarok a nyugati aluljaroba. Talann mert nem ugy allok mindenhez, hogy elobb utok aztan talan beszelhetunk rola.

Kurva kereso sincs abban a fos oldalban en meg nem pazarlom az idomet hogy megkeressem tomcat kamujait.

ezt nem gondolod komolyan... olvasd el pls a blogban, könnyen megtalálod
Akkor mi a sztori? Meselj.

"2. És itt a lényeg: tökéletesen mindegy hogy mit követett el a gyerek, tökéletesen mindegy hogy Tomcatnak igaza volt-e vagy nem (tehát leválaszthatjuk az elõzményeket, egyáltalán nem számítanak), elégtételt venni csak egy gyáva féregnél szokás úgy, ahogy õ tette. Ha tényleg õ a kemény, az igazság bajnoka ésatöbbi, akkor miért nem állt oda egyedül a gyerek elé?"

Azt tette elõször... A gyerek nem ment el...
baszki, azért feltûnõen olyan emberek szlnak be erre a dologra, akik nem olvasták a sztorit...
Nem ertem. Ha nekem valaki idegesitoen bepofazik neten, ircn stb azt ignore es leszarom. Ez a megkeresem, megutom, megalazom, felolvastatok vele egy bocsanatkerest, lefilmezem, felteszem netre akkora nagy alpari hozzaallas hogy arra nincs is szo. Tomcat azzal olyan melyre asta magat amennyire csak lehet. Amugy meg kurvara raer hogy ilyenekkel foglalkozik.