3178
Tomcat pólóboltja
  • DVDMester
    Bakter ezt látnotok kell:

- Ön rokonságban áll a Budapest éjszakai életében befolyásosként ismert Száva családdal? – érdeklődött az Index Száva Vince pártelnöktől.

- Így van, de családunk szerepe már a múlté – válaszolta szívélyes hangon az elnök. „Büszke vagyok arra, hogy testvéreim megtértek az Úrhoz és ma vállalkozóként, mintacsaládapaként bizonyítják be, hogy az Úr segítségével sokkal nagyobb sikereket lehet elérni, mint más úton. Tizenketten vagyunk testvérek, közülünk hárman voltak büntetve. Testvéreim bűneiért nem érzem magam felelősnek, de megtagadni sohasem fogom őket” – mondta Száva Vince.

A Száva-család több tagja néhány éve arról nyilatkozott, hogy beléptek a Hit Gyülekezetébe. "Hát_, szeretnék bocsánatot kérni magam és az egész családom nevében azoktól, akiket, hogy is fejezzem ki, akik hátrányokat szenvedtek anyagilag vagy emberileg, vagy hát egészségileg. Szóval kérem, hogy bocsássanak meg" - mondta Száva Zsolt a megtérésükről.

Bővebben itt:
    http://www.hit.hu/article.html?id=123
  • DVDMester
    Nagyon is értem.
    Dehát van akinek a szellemi igényeit kielégíti a Boros-Bochkor ,a Mónika Show meg a Blikk, életcélja meg az új autó meg nyáron Sharm el Sheik amíg az ilyenek birkának néznek addig nincs baj.
  • mícs
    onnan bazze, hogy ugy viselkedtek, meg ugy nyilatkoztok bizonyos kerdesben!
  • Dynamic
    Nyugi, téged is ugyanolyan birkának(ezt ne sértésnek vedd) lát az istenadta nép.Ha érted mit akarok kihozni belőle...
  • DVDMester
    Egy kutyát többre becsülök mint ezeket a cigányokat.
    Ha meg birkát és droidot akarsz látni akkor ülj ki valami forgalmas helyen egy padra és csak nézd ahogy viselkedik az istenadta nép.

• fifi
    igazad van, de az is gond, hogy ez a hierarchia mára már nincs annyira jelen. Pl tudom,hogy ha itt ahol lakom a vajda igazán vajda lehetne/rangban/ akkor itt sok kis takony visszább venne...
  • Bandee1987
    na jó, ez azért mégis más...
  • Narancs
    Tényleg nagyon erős a családi kötelék, hiszen nem egyszer családon belül szaporodnak.
  • Punker
    kib@szott bonyolult hierarchiájuk van én meg nem értek hozzá, de tény hogy alapban jobban tisztelik az öregeiket mint mi, aztán ha "háború" van akkor meg repül a gránát a tömegbe.
  • Bandee1987
    igen, ezek szerint a saját fajtájukon belül nem tisztelik egymást.
  • I.C.ram
    csak önmagadat tisztelni nagy ostobaság, de erre majd rájössz.
  • Punker
    hohó várjatok csak, szerinted miért 50-60 fős családok indulnak ilyenkor el, a családi kötelék tényleg rohadt erős ilyen szinten, ott nem embereknek hanem családoknak vannak nézeteltérései.
  • Punker
    a saját öregeiket elméletileg de a fehéreket nem
  • blackmetal
    hát télleg nagyon tisztelik egymást, ezt gondolom abban fejezik ki hogy
    gránátot dobálnak egymásra
  • Bandee1987
    dehogy tisztelik :)
    a saját közösségüket se nagyon tisztelik (hallottunk már olyan esetről is, amikor cigányok egymást verték vagy épp gyilkolták)
  • Mike
    szvsz rohad a cigány társadalom is, mert cigány gyereket nem bánt
    mint ahogy az időseket is tisztelik

legalábbis egyszer régen volt ilyen is :)
  • Mike
    mennyi szánalmas ember szeretne Istent játszani és halált osztani
    grat érte
    diszes kompánia gyűlt itt össze, látom
    sok monitorvitéz, kvékhuszár
  • Mike
    jó lenne ha nem lenne benned ennyi lenézés
    persze a mestered is ilyen szal nem tudom mit is várhatnék
    nem tudom, honnan gondolod azt, hogy rajtad és becses társaidon kivül mindenki más birka meg droid
  • BADE
    egy kis off:

Egy ember súlyosan megsérült, amikor harminc verőember rontott be egy kaszinóba a pesti Belvárosban, adta hírül a HavariaPress.

Az V. kerületi Deák Ferenc utcában délután fél kettő körül rontott be a mintegy harminc, vascsövekkel felfegyverzett férfi a zárva lévő kaszinó helyiségébe. Az elkövetők bezúzták a kirakat üvegét, lefeszítették az ajtón lévő biztonsági láncot, majd benyomultak a helyiségbe, és rátámadtak a bent lévő, ellenállni és magukat védeni próbáló biztonsági emberekre.

Utóbbiak közül egy embert a kezén megsebesítettek egy baltával, a sérültet súlyos állapotban vitték el a mentők.

Az Index helyszíni tudósítója szerint a Kempinski szállóda szomszédságában lévő kaszinó összes kirakatüvegét betörték, "olyan, mintha baltával ütötték volna szét".

A HavariaPress információi szerint az eset hátterében tulajdonjogi vita áll. A rendőrök egyébként percek alatt nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, ahol jelenleg legalább tizenöt egyenruhás tartja sakkban a támadókat. Tudósítónk szerint az utcát lezárták, a helyszínen legalább 15 rendőr van. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kaszinóban jelenleg mi történik, kik vannak bent, mekkora a kár.

Az elkövetőkkel szemben várhatóan önbíráskodás és csoportos garázdaság miatt indulhat majd eljárás.
  • mrzed001
    10:01 ellen ki fogad velem egy sörben, hogy ez sem napon barnult volt: Letartóztatása előtt még gyilkolt a fiatalkorú
  • DVDMester
    egyáltalán nem istenként tiszteljük, mindössze ugyanaz a véleménye sokmindenről mint nekünk.
    és nem készpénznek vesszük minden szavát hanem egyetértünk vele, mivel igen igen sokaknak nem tetszik ami ebben az országban folyik!
    jó lenne ha több tomcat lenne, hátha elindulna valami változás azirányban hogy ne legyen ennyi 'droid'. De sajnos ez hiú ábránd, a normálisabb emberek, köztük tomcat is jobban tenné ha lelépne ebből az orszából mert ami itt néhány éven belül történni fog az elől jobb menekülni már most.

• Calver
    gondolkodj kisebben. egyszerűbb az emberi hülyeség sima és egyszerű elítélése. magamon kívül senkit nem tisztelek, max egyetértek vele, és perpill ezen okból egyszerűbb volt linkelni.
  • I.C.ram
    Van egy olyan érzésem, hogy egyesek itt már istenként tisztelik tomcatet... Minden szavát készpénznek veszik, és követik.
  • mrzed001
    Egyetértek, pesten nem lenne sztem egyszerű a helyzet. El tudnak bújni kapualjakba, oldalba tudják támadni a zsarukat, és egyszerű nagyarányú számszaki fölénnyel legyűrhetik őket. Innentől kezdve már fegyverük is van, és még veszélyesebbek, lopnak, rabolnak, ölnek .... amíg a katonaság ki nem vonul csőretöltött fegyverekkel.
    Vidéken inkább az autós (ladás :)) lecsapnak valahol, majd eltűznek, ami lehetséges sztem. Nos, előfordulhat, hogy ennek hatására a vidékiek vasvillát fognak, és szétvernek 1-2 putrit/cigánytelepet.
    Bár nagyok az indulatok, nem hiszem, hogy komolyabb támadások érnék őket, mert jobban szervezettek és jobban csoportosulnak. Max ha pár falu összefog, de akkor is megeshet, hogy még ők lennének többen.
    Legalábbis most így látom a helyzetet, egyszerűen kihalóban van a magyarságból az összefogás (még ha a legkomolyabb érdeke is fűződne hozzá)
    És ráadásul a fiatalság is korcsosul (nyálasodik), szóval nem ők lennének a fő "haderő"
  • Punker
    pesten lehet, vidéken szerintem nagyon gyorsan halomra lőnék őket, és pont ez a baj, annyi elfolytott düh van az emberekben hogy nem válogatnának, rakás ártatlan ember halna meg és az egész átmenne agyatlan öldöklésbe :(
  • mrzed001
    Ettől nem félek :)
    Sztem meg még a rendőrök sem tudnák megoldani, túl nagy falat lenne nekik, szóval itt is csak a katonaság bevetésével oldódna meg a helyzet
  • Punker
    Rendőröknek nem lenne ideje rá, a civilek hamarabb megoldanák a dolgot.
  • DVDMester
    Tegnap egy rendőrrel beszélgettem, arról, mi lesz ha itt is elkezdenek a cigányok autókat gyújtogatni.

Erre azt mondta, bárcsak elkezdenék, akkor legalább lelőhetne egy párat.
  • Calver
    "Az esetre 2 mondatban: Nem vehette volna elő a fegyverét. Mai napig nem értem miért kellet kivárni a konfliktust?"
    köszönöm, van itt is elég hasonló baromságokat osztó ember, mint te, nem kell még egy aki mindehhez magát művelt cigánynak is vallja. egy kis olvasnivaló, neked és hasonló bölcs társaidnak, csak itt, csak most. a levélre adott reakció a döntő. örüljetek még egy kicsit magatoknak.
  • mrzed001
    Nos, én nagyon szívesen vitatkoznék el egy magát roma származású rendőrnek valló egyénnel a cigányság problémáiról, a cigánybűnözésről, hogyan is lesznek bűnözők, hogyan lehetne ezt szerinte megakadályozni, és hogy tud-e olyan módszert (varázsszót, bűvös kézmozdulatot, vagy valamit), hogy ha körbevesznek hogyan is úszhatom meg élve a dolgot.
    Sajna újreg a srác, és nem hiszem, hogy visszatérne ide vitatkozni (talán csak itt volt egyáltalán hozzászólása eddig).
    Remélem tévedek, és érez annyi kurázsit magában, hogy logikus vitában védje meg igazát (végülis van, amit mondott, és amivel egyetértünk)
  • Bandee1987
    Cigánybáró: Én egy olyan faluban élek, ahol szintén vannak cigányok, kiskoromban nem egyszer volt olyan helyzet, amikor menekülnöm kellett ezek elől a tetvesek elől, mert úri kedvük úgy hozta, hogy engem most megtámadjanak. (Képzeld el: Egy 8-10 éves kisgyerek ellen 5 db 16-18 éves roma fiatal....) Egyszer el is kaptak minket, és úgy könyörögtünk nekik sírva, hogy hagyjanak minket békén. Na, AKKOR nagyon megutáltam ezeket a rohadékokat, és nekem senki ne próbálja bizonygatni, hogy így szegény cigányok, úgy szegény cigányok...
    Ezek a helyi cigányok gombamód szaporodnak, és jelenleg a helyi általános iskolában pl. az első osztályban 24 gyerekből 18(!) roma, a maradék gyerekeket, akik nem romák a szüleik nem győzik átiratni másik iskolába. Amikor 5 évvel ezelőtt végeztem ott, akkor 1 osztályban volt max 3-4 cigánykölyök (vhol több, vhol kevesebb)...
    Ezek mind segélyekből élnek, némelyik ugyan dolgozik a helyi önkormányzatnak, mint pl. járda-takarító, de a jó része segélyekből él. És mit látok? Látom a sok hidrogénezett hajú, mobiltelefonos gizda cigánykölyköt a hév-megállóban akik egész nap basszák a rezet, semmit nem csinálnak, tengnek-lengnek...
    Azt ne mondja nekem vki, hogy akkor ezek olyan marha szegények...

Nem tagadom, vannak tisztességes roma emberek is az országban (és ezeket nagyon becsülöm) de sajnos ezekből igen kevés van.
  • DVDMester
    Annyiban igaza van Cigánybárónak hogy a fehérgalléros bűnözőket is keményebben meg kellene büntetni.
    Minimum úgy ahogy Kínában, vagyis a nagyértékű sikkasztásért golyó járna.
    Na de ugyanígy az erőszakos bűncselekmények elkövetőire is.
    Elhisszük, sőt tudjuk hogy nem minden cigány bűnöző, de attól még a cigány bűnözőt nem kellene védeni. Az ártatlan cigányokat nem is éri semmiféle atrocitás a magyarok részéről.
    Az ártatlan magyarokat annál több a cigányok részéről.
  • Cat #1858
    az a gond, hogy nem ismered el hogy van igazság abban amit mondanak, és a politikai szinten való lopásnak köze nincs ehhez a témához. (A topikban lévők nem törnek be azért másokhoz, mert pár politikus korrumpálódik).
  • mrzed001
    Egy kérdésem lenne, MIÉRT VÉDED ŐKET ?

Én a saját apámat nem védeném, ha ilyeneket tenne, te miért véded ennyire őket?

Éppen NEKED kellene a leghangosabban szidni ezeket, akik miatt sokkal nehezebb az életed (mert első ránézésre azt hihetik, hogy te is közülük való vagy, ráadásul rendőr is vagy állítólag, tehát már csak ezért is el kellene ítélned amit az utcáinkon tesznek), szóval éppen neked kellene a legjobban gyűlölni és megvetni ezeket a lumpen elemeket.
    Vagy nem ?
  • mrzed001
    Nem egy kalap alá tömörülünk, amit hallassz, az a nép szava, a többség véleménye.
    És mint azt tudjuk Spocktól, "a többség érdeke a keveseké felett"
  • Fenjoy
    ezt a kérdést tedd fel a "fajtársaidnak" is...
    :)
  • CigányBáró
    Csak kérdés képpen: jó érzés egy kalap alá tömörülni obégatni valamit, sztem maga a bandázás és a lincs hangulat felemelő?
  • mrzed001
    Abban egyetértünk, hogy folyamatosan lopnak nyakkendős bűnözők.
    Abban viszont nem értünk egyet, hogy ha nekik szabad, akkor az utcai bűnözőknek is (merthogy "nem csak a cigányok rabolnak")

És ami engem illet, inkább raboljanak tőlem a nyakkendősök, ők:
    1) kevesebbe kerülnek
    2) nem vernek szarrá ráadásként
  • Narancs
    Hasonló volt a téma mint a fórumban, amúgy meg ismerni kell az ellenséget
  • wander01
    nézi a halál minek? ahogy tépik a szájukat hogy mennyire utálják őket? ok-okozat ugye :D