Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a rendõröknél is rengetegszer átvizsgálnak minden fegyverhasználatot, még ha minden indokolja is (viszonzott tûz), szóval az is egy komolyabb tortúra, hátmég egy ilyen "kétesebb" esetben...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mi a farncért jössz mindig ezzel?Nyílván Tomcat is csinál jó dolgokat, és õt is érik igazságtalanságok.Attól még, hogy most nem azokról beszélünk nem jelenti azt, hogy egyetértünk azokkal.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"The trees move. Do you not see it?"
no még egyszer az idézet 😊
"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... "
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Engem az döbbent meg, hogy -fõleg mostanában- már mindenkire fegyvert akar fogni, még a cukrászcsajra is 😄
"A netcigány kifejtette, hogy tessék tudomásul venni, hogy az IRC-n az a humor, hogy szidjuk egymás kurva anyját és agyonveréssel fenyegetõzünk. Kár lenne azt várni, hogy ezek a monitorba gyógyult szerencsétlenek felfogják, hogy van, akinek ez nem vicc. Végigverhetnénk az összeset, akkor sem értenék. Jó, akit éppen verünk, az megértené. De a többi nem."
Nem Tomcattel van a baj, hanem az ilyen kis patkányokkal...
"Este hat óra körül egyszer csak csörgött a telefonom. Na, mit gondoltok, ki volt az?
- Mi az, már DVD futár is vagy? - érdeklõdött vicceskedve.
- Az is lehetek, neked az már mindegy - feleltem vicceskedve.
- Figyelj, nem szép dolog, hogy idejössz rugdosni a barátnõm ajtaját...
- Addig örülj, amíg nem a fejedet rugdosom!
- De most miéért, hát most azért, mert mondtam pár csúnya dolgot IRC-n?
- Bizony azért, mert azokkal a csúnya dolgokkal bántottál valakit, aki nekem fontos. Jobb, ha elásod magad.
Nem ásta el magát, hanem próbált még egy kicsit vicceskedni, hogy õ ezt nem is gondolta komolyan, meg ilyesmik. Nem értette, hogy haragszunk. Késõbb más is felhívott, és mondta, hogy a netcigány éppen fent van IRC-n, és lazáskodik, kifogásolja, hogy milyen gyorsan leléptünk, pedig õ bezzeg. Ó, mondtam, gyertek, srácok, menjünk vissza hozzá, ha ennyire hiányzunk. "
Lehet, hogy a pisztollyával kompenzálni akar valamit?<#mf1>#mf1>
"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... "
"de azért a pisztolyt a kezembe vettem, azzal, hogy ha rám töri az ajtót, esküszöm, lelövöm."
én ezt nem is nagyon kommentálom tovább. aki egy wc-s nénire ráfogná alkalomadtán a stukkert, azt le kéne lökni a Tajgetoszról.
ilyeneknek fegyvert?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nálunk is vannak cigók szép számmal, régen nem egyszer kellett futnom hazáig. Viszont amióta a segéklyszállással szemben megnyílt a motoroskocsma kussolnak a romák, esténként soha nem bandáznak a környéken.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
bár az is úgy van asszem, hogy "magánterületen dobozban", tehát max. kocsiban lehet nálad, de javítsatok ki ha tévedek...
BTW én arra lennék kiváncsi, hogy lehet Loydinak engedélyel tartott lõfegyvere...
Azt tette elõször... A gyerek nem ment el...