3178
Tomcat pólóboltja
-
riviera #1930 Sosem kérdőjeleztem meg, hogy van cigánybűnözés. Én csak azt mondom, hogy ez a történet egy baromság és egész egyszerűen hülye aki ezt elhiszi. Az meg főleg hülye aki ezért el is megy tüntetni. -
#1929 Elhiszem, meg akad sok olyan rendőr is, meg katona is, meg tűzoltó is, meg nemzetőr is .... nem a kisebbség alapján kell sztem megitélni a többséget.
Amit tenni akarnak, azaz fenttartani a rendet saját testi épségük kockáztatásával is, nos az tisztelendő -
#1928 No, akkor a cigánykérdést, már elfogadtad, lépjünk akkor tovább az önvédelem kérdésére.
Mit teszel:
- előtted a barátnőd és pár barátod
- mögötted jön 15 lincselésre készülő cigó
Te mit csinálsz ???
1) Beszari nyúlként elkezdesz rohanni, veszélyeztetve ezzel a kevésbé jól futó barátnőd testi épségét ?
2) szembeszállsz velük, és mented a nőd ?
Tippelhetek, te olyan megpróbálok egyezkednisírnirínikönyörögni típus vagy, oszt ha nem jön be megpróbálsz elfutni (csakhogy addigra körbe vagy véve, szóval esélyed sincs BESZOPTAD) -
#1927 na azért akad jópár polgárőr is aki azt hiszi hogy ő a kiskirály..... -
#1926 No, most meg már nem is a cigánykérdésről van szó?
Szóval akkor azt a részt már beláttad, hogy van cigánykérdés, mert van cigánybűnözés.
No haladunk, haladunk :))
Nos, hogy neked miért nem volt annyi. Polgárőr vagy? Nem. Hát ők pont azért vannak, hogy a te rózsaszín kis ülepedet védjék pont ezektől a bűnözőktől.
Tehát amit írtál, az kb olyan, mintha azt mondanád, hogy bár minden nap tusolsz, mégse nyeltél közben annyi vizet mint a vizilabdások. Pedig az is csak víz :pp -
riviera #1925 és csak három szagolta be? lol és ő nem szárt helyen tömegben?
mind1 hagyjuk
Szomorú, hogy ez a barom bármit leír a pólóblogjában képesek vagytok gondolkodás nélkül követni. Ez az igazi droidság. -
riviera #1924 Igen én is de itt most nem a cigánykérdésről van szó hanem a Tomcat által terjesztett baromságokról. Nekem is voltak rossz élményeim a cigányokkal de nem volt 15 év alatt ennyi mint ezeknek 2 hónap alatt. -
#1923 Szemedbe lövik a gázt, hidd el, hogy te is hanyatt vágod magad
Kipróbáljuk ? :))) -
#1922 De ha leszúrnak 2-3 magyar gyereket cigók, arról NEM ÉRTESÜLSZ !
Sok-sok példát tudnánk erre mondani ... -
#1921 nem feltétlenül. -
riviera #1920 Ja és attól repült a cigó meg estek el és lőtte ki a tárat na nee -
#1919 Éppen ezért nem lett semmi komolyabb baja egy cigónak sem.
Elterülni is csak a gáz miatt terültek el (egy időre) :) -
riviera #1918 Na ja de ha meglőnek 3 embert és most tökmind1 cigány-e vagy nem arról csak értesülünk a neten kívül is nem? -
#1917 azzal tuti nem lőtt le senkit..... -
#1916 Pont gázpisztoly volt nálla tudtommal -
#1915 éles fegyver = nem gáz/riasztó pisztoly. -
#1914 itt Egerben és környékén minden péntek-szombat este van balhé mégse adják le soha sehol, egyedül akkor volt benne az újságban mikor két tizenéves kölköt szúrkáltak meg. -
#1913 Ööööööööööö
Miféle éles fegyverrel ???
Nem beszélni mádzsár ? -
#1912 Hát igen, ez kellett.
Már vártam mikor állít be ismét egy magát az ultimatív tudás birtokosának valló szellemi vezető.
Már úgy vártam, hogy elmondják, hogy mennyire tudatlan is vagyok, és hogy átbasszák a fejem, merthogy ilyen nincs is és kiprovokált az egész.
Egyébként, hol élsz te ???
Szóval jársz néha a nyugatinál, esetleg este 10 után ? Esetleg péntek-szombat ? -
riviera #1911 ha erről van szó akkor én is az utóbbi. de itt arról van szó, hogy 1 gyerek lelőtt 3 cigányt a 15ből de érdekes módon semmilyen hiteles hírforrás nem hozta le az esetet.
Eleve polgárőr, hogy a faszomba mászkál a hóna alatt éles fegyverrel, miközben a barátaival megy szórakozni. Ha az első cigány akit meglőtt és 2 métert repült ami megint csak lol kategória, és lelőtt még kettőt.. szerinted a többi nem futna még most is kistarcsára vagy akárhova? Másrészt ha aluljáróban elsüti a fegyvert kb a fél banda halláskárosodást szenved de nem hallották (csak vmi durranásokat) a szemközt dolgozó gorillák szal kamu az egész és a sok majom most hőbörögve elindul tüntetni.
-
#1910 volt, ahogy nagypofájú polgárőrrle is, de ha választhatok a 2 közül akkor inkább az utóbbi. -
riviera #1909 Egyébként Punker ha te ezt elhiszed akkor neked se volt dolgod velük... -
riviera #1908 De volt és én sem kedvelem őket különösebben de ez az egész egy szánalmas műbalhé.
Aztán itt lejjebb egyből vki rabbizik csak azért mert nem állok be az éppen aktuális műbalhéba hőbörögni az meg a megaszánalom. -
#1907 ez tény, de a cigók a legdurvábbak..... -
riviera #1906 Hétvégénként kurva sok fiatalt elvernek az utcákon, szórakozóhelyeken, nem csak cigányok hanem igazi fehér kopasz kidobók meg akárki. Pedig ezek az emberek nem tettek semmit.
Viszont Tomcat és co nem csak a cigányokkal baszakszik hanem kb mindenkivel. Az ilyenek ne csodálkozzanak ha néha pofánbasszák őket. Ennyi. -
#1905 látszik nem volt még dolgod cigányokkal...... -
riviera #1904 Elég sokszor mentem át eddig a nyugati aluljáróban és nem támadt rám 15 kancigány bár az igaz, hogy támadhtat. Ennek mondjuk semmi köze ahhoz a történethez ami körül most forog a cirkusz, mert csak a hülye nem látja, hogy ez hazugság. Polgárőr gyerek belelövi a tárat 15 cigóba 3at eltalál a tömegben. 1-2 cigó "elesik" egyik 2 métert repül hátra de a többi rendületlenül támad... hát ez nem kicsit meseszerű. -
Öresz #1903 "kihívta maga ellen a sorsot" - hogy mert a nyugatiba sétálni? -
#1902 "Tomcat vazallusát szarráverték és akkor mi van?"
majd mi is ezt fogjuk mondani: megverték a rabbidat a magyarok,
és szétkenték a fején a mai adag maceszt, és akkor mivan? -
#1901 Ha szeretnéd elmegyünk hozzád és szarráverünk. Csak hogy tudd milyen, aztán pofázhatsz hogy "és akkor mi van"...!
-
DVDMester #1900 Majd akkor röhögjél ha téged is megvernek/kirabolnak/meglopnak.
Szánalmas vagy, igazi droid díszpéldány.
-
riviera #1899 Szerintem csak az idióták mert erről az egész történetről ordít, hogy kamu.
Az lehet, hogy volt balhé de, hogy nem így zajlott le az tuti.
idézet a blogból: "Mostanra már bizonyára minden magyar internetezõ olvasta a Nyugati téren november 3.-án éjszaka történt lövöldözés történetét. Emlékeztetõül: egy 15 tagú cigánygaleri késekkel, vasbotokkal támadt egy 20 éves polgárõrre, aki önvédelmi fegyverét használva védekezett. A cigányokat az sem tartotta vissza, hogy cimboráikat elesni látták, miután a fegyver kiürült, összeverték a srácot,..."
Lol b+ igazi mészárlás lehetett csak éppen nem tud róla senki. Olvastam a gyerek beszámolóját, hogy belelőtt a cigányba és a cigó 2 métert hátrarepült. Mi ez kérem valami Van Damme forgatókönyv? Röhelyes ez az egész. Tomcat vazallusát szarráverték és akkor mi van? Ez a 2 fasz pisztolyt lóbáló balkáni cowboy kihívta maga ellen a sorsot és jé meglett az eredménye. Én csak röhögök ezeken a loozer pöcsökön. -
riviera #1898 Tényleg el pedig nem is vagyok cigó -
#1897 Ki megy a holnapi tüntetésre ?
-
DVDMester #1896 Még a végén megver az Isten :) -
#1895 "Politikai pártok jelvényeit, jelképeit, jelmondatait ugyanígy nem szeretnénk meglátni. Aki zászlót éget, picsán rúgjuk, mindegy, milyen cukorkát evett. Érthetõ?"
"Elnézést kérek, amiért állítólag "hülyének" neveztem Tamás Tibort. Tamás Tibor nem hülye. Tamás Tibor egy üveggolyó."
-
#1894 OFF:
na azt azért nem próbálnám ki a helyedben... -
DVDMester #1893 Akkor most ha odamegyek és lebaszok egyet valamelyik idióta
Száva gyereknek akkor hozzám se nyúlhatnak?
Hú de izgi :) -
#1892 van egy barátom aki egy bizonyos körökben elég ismert fazon "sofőrje", és jártak ide-oda... ő ezt mondta nekem, hogy tényleg igaz a megtérés, meg minden...
és nem ők az egyetlenek, akik ilyen útra léptek.
ha valaki pl. békési, tudja kiről beszélek. -
Cat #1891 ja, ez régi, de olvassátok el mindenképp :)
hülyére fogjátok magatokat röhögni rajta
[i]- Mik voltak az első reakciók?
- Mindenkinek az volt a dilemmája, hogy akkor mi lesz most? Hogy fogunk tudni így tovább dolgozni, mert hogy akkor ezután Isten biztos lesújt ránk, ha bűnös úton járunk - mondták. Azt is kérdezték: Zsolt, akkor mostantól semmi védelmi dolog, semmi éjszaka, fenyítés, verekedés? Ha teszem azt, idejön egy ember, és elkezd velem problémázni, akkor most már nem adhatok neki két balegyenest? Főleg a Robi bátyám agyalt ezen - azóta persze már ő is megtért -, hogy odalesz a kenyerünk.