Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondom, csikkeket keresett, tomcaték akkor szálltak le a buszról
a másik, hogy a csövesek nem szoktak fekete ruhába, bakancsba öltözött emberekhez odamenni, nem olyan hülyék, ugyse adnak azok nekik semmit.
Kezd ez már irreálisan komikussá válni.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
énis miskolci vagyok, de errõl még nem hallottam
\"For those about to rock-we salute you!\"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Én személy szerint az ilyeneket kitoloncolnám az országból, húzzanak innen a picsába máshova emberkedni.
A keleti oldalában volt egy hajléktalan (ott nem ritkaság), ennek ellenére csaj elõkap egy fényképezõgépet, és több képet készített arról, hogy a csöves csikket keres az ut mellett
tomcat meg odament, beszólt neki többször (nagyon kemény egy ocska reklámszatyorral koborlo lepusztult hajléktalannak beszólni, szokás szerint fekete ruha, bakancs), majd elküldte a fenébe
Csaj meg közben fényképez
ennyit róla...
Inkább a gyanús személyeket kéne elvinni, pl alúljáró utonálló cigányokat.
Ennyi. A gumilövedékest még el tudom képzelni, hogy megadják neki, de attól nem fog két métert hátrarepülni (hacsak nem a meglepetéstõl nem vetõdött hátra), mivel ezen fegyverek torkolati energiája a 40 joulet is elérheti, tehát a jogszabály szerinti "kritikus" 7.5 joule fölött van, de ahhoz kevés, hogy egy embert meg lehessen súlyosan sebesíteni vele. Ha a hatóság elég elnézõ, és a srác rendes indokkal áll elõ (a polgárõrség... hát nem tudom, elképzelni nem tudom, hogy ez az indok elég legyen, de végülis kizárni sem lehet).
Ha egy ilyen 20-40 joule-os gumilövedékkel eltalálnak, akkor lesz egy szép, cirka 20 forintos méretû felületi seb, extrém esetben megreped egy borda, de nem olyan vészes (persze ha lágy részt, arcot, szemet, nemi szervet ér...). Szvsz egy Keserû Magnum Defender revolver, vagy hasonló lehetett a "fegyver", és így érthetõ, mi volt a probléma, mikor kifogyott (ezt nem töltöd újra 2 másodperc alatt 😊).
A torkolati energiához egy adalék: egy átlag 9mm-es (9x19, pl. Beretta 92, Fég P9R, Glock 17, stb.) pisztolylövedék torkolati energiája 400-500 joule között mozog. Halálosnak olyan 40-80 joule fölötti értéket tartják, viszont a gumilövedék ugye gyorsan elveszti a mozgási energiáját, mert nem túl áramvonalas.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
én nem sajnálom tõlük, ha derék/megbízható emberek, és ne is legyen kizáró ok a származása
de az ilyen taknyoktól elvenném örökre...
tudom hogyan történnek a dolgok csak úgy maguktól, amikor az idegenkezûséget kizárhatjuk ;D
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
nemtom hogy álltak volna hozzá, ha az ajtaján dörömbölnék, vagy ott ordibálnék a lakásnál.
mindenkit el lehet kapni kocsmában/garázsnál/buszmegállóban/utcán/adott esetben iskola elõtt.
mindemellett én attól az embertõl bekérném a polgárõr igazolványt aki ilyen akciókban résztvesz...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
- De egy beszari kis féreg ez - foglaltuk össze a tapasztaltakat, és elmentünk. Úgy húsz perc múlva visszajöttünk, megint csöngettünk, de eredménytelenül. Loydi egy kicsit dörömbölt neki, majd indítványozta, hogy törjük be az ajtót, de nem támogattam. Végül is nekem a barátnõjével nem volt semmi bajom. Majd este visszajövünk, döntöttük el, és távoztunk"
Miután visszamentek, akkor vertek bele párat az ajtóba (de nem törték be).
Igen, a beleverés tényleg nem volt szép dolog. De nem úgy történt, hogy már a legelején ajtóstul rontottak be.
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
a lövedék után maradó fekete folt is megér egy misét...
Egyébként meg a jackassben is kipróbálták, hogy a csávót milyen, ha egy rendõrségi gumilövedékessel gyomron lövik. fájt mint az állat, még véraláfutásos lett, de nem feküdt ki tõle, fõleg nem taknyolt hátra.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(bár nem cifu vagyok, de errõl van tapasztalatom 😊)
😄DD
kétlem...
Kíváncsi lennék mit írnának a dologról a blogban ha a tökéletesen ártatlan csajnak lenne egy bátyja, aki úgy venne elégtételt a dolgon hogy a haverokkal szarráverné a két hõst.