3178
Tomcat pólóboltja
  • Seithennin
    ma volt tüntetés a rendőrpalota előtt mert egy 20éves rendőrt szolgálaton kívül összevert 15 gipsy. www.cigany.suxx.hu nem semmi itt leírják hogy mi volt a srác le van fotózva ráadásul még ellene emeltek vádat vagy mi azért nem semmi
  • fifi
    tipikls példája még ennek a 14-16éves "punk" gyerekek, akiknél az a menő aki a leghangosabban óbégatja, hogy "Anarchiát-zűrzavart!!!!!!"...

lol
  • Koppernikusz
    Biztos túlzottan egoista vagyok, csak azért mert többre tartom a saját kis életem mint a rongyos országét. Ezért harcolni vérrel ? Ugyan már..
    Naív és gyerekes elképzelés, téveszme. Tinédzserként persze megy a hősködés, meg mekkora fájn dolog forradalmat, harcot emlegetni, téves eszméket kikiáltani és követni. Van olyan amiért érdemes harcolni, de az ország, és az eszmék nem ilyenek. Persze még rájössz erre 5-10-20 év múlva.
  • blackmetal
    de most őszintén mitől féltek? hogy lefotóznak a helyszínen?
    ezt most nem értem..
  • mrzed001
    Még mindig nem győztél meg, hogy te mennyivel vagy bátrabb, mint én.
    Persze bugyuta kifogásokat én is tudnék kitalálni, hogy miért nem megyek el (ellik a kutyusom, hasogat a migrén ...), de én nemkeresek kifogásokat.
    Az nem gyávaság, ha az ember bevallja, hogy fél valamitől (vagy a következményétől, vagy egyszerűen családi okok miatt nem teheti meg), az gyávaság, ha hülye kifogásokkal húzza ki magát.
    Szóval rühelled Tomcat-et, és ezért nem mész el az általa szervezett egyébként általad is hasznosnak ítélt tüntetésre. Ez csak szerintem gyenge kifogás ?
    Legalább légy férfi, és valld be, hogy ezért/azért nem mersz/teheted meg, hogy kimész :p
  • Bandee1987
    Én elmentem volna, de édesanyámnak van a névnapja holnap, és ma ünnepeltük meg, számomra ez most fontosabb, mint hogy elmenjek a tüntetésre.
  • Mike
    mondja ezt egy szájhős
    leszerepeltél, nem gondolod?
  • Mike
    én rühellem tomcatet szal nem megyek vele tüntetni
    bármiért is tüntet
  • bigfoot
    sztem meg a mai fiatalok nagy része azért nem olyan nyálas szar
  • mrzed001
    Vannak tökös srácok, egyetértek, de sokkal kevesebben, mint pölö 10 évvel ezelőtt.
    Sajnos egyre jobban terjed a nyálcivilizáció, a nyelvbráder meg a nyalóvilág.
    Ismerek jópár nállam 3-6 évvel fiatalabb katonának állt srácot, nos (bár minden tiszteletem a katonaságnak) ezek a legények bizony csak egy dologban jeleskednének, mégpedig gyorsabban menekülnének mint én ha megtámadnák az országot :))
  • bigfoot
    na hali!
    csak most tudtam elolvasni a nyugatin történteket...
    sztem nem igaz hogy a mai fiatalság szereti a cigókat!mert sztem épp mi (18 vagyok) alkotnánk a főhaderőt!
    szinte minden korombeli akit ismerek utálja őket!de nem azért mert cigányok!hanem azért mert mindenkienk volt már velük problémája!lopás,verés,késelés.és a legszarabb hogy a rendőrség nem tesz semmit!nálunk a rendőrök félnek még szólni is a cigányoknak!ráadásul ide ahol lakom még a maffia cigányok is lejönnek balhézni!1éve pl leszúrtak meg vertek 2 magyart,de nem lett belőle semmi!a rendőrök mondták hogy mivel cigányok verték meg őket nem tehetnek semmit!
    egy rakat haveromat kirabolták fényes nappal személyi vonaton a délibe!
    és utálom az ilyen riviera szerű ****!akik azt se tudják mi az hogy cigány!látják a győzit a tvben meg az oláh énekelni azt jóvan!nem volt még élménye velük találkozni éjszaka,vagy akár nappal!!mert sztem ha lenne egy ilyen élménye is megváltozna a véleménye!
    Engem és havert multkor 3 kis 15éves akart kirabólni,ott nagyban vették elő a pillangót,leordítottuk őket azt elszaladtak,szerencsénk volt hogy nem volt a közelbe haverjaik

a tüntetésre szívesen kimentem volna,mert ami ma itt van Mo. az elviselhetetlen!
  • mrzed001
    Te kint leszel ?
    Te felvállalod, hogy lenáziccanak vadliberális barmok ?
    Családfenntartóként én ezt nem tehetem meg. És te ?
  • Mike
    ez nem cigánybünözés
    egyszerüen szétvertek egy kaszinót, persze anyagi kár nem történt, és senki nem tud semmit, meg nem látott semmit
  • Mike
    igazi gerinces vagy
    ergo csak a szád nagy
    höbörögni tudsz, tenni vmit már nem
    grat
  • AnuluWork #1956
    Ismét kicsit érdekes a BTK. Csak?
  • mrzed001
    Ki tervezi, hogy elmegy ?
    Én bevallom nyuszi vagyok, pedig támogatom az elképzelést, támogatom a rendőrség erőteljesebb fellépését az utcai bűnözéssel szemben és támogatom a tüntetést.
    Csak valahogy túl sokat veszíthetek, ha esetleg lefotóz valaki (megélhetési bérrabszolga vagyok jómagam is)
  • Bandee1987
    hát el is kéne menni...
  • joebacsi
    erre meg azt, ha választani kell, hogy melyik a rosszabb: az ha 1 "not a fully legal organization" szétveri egy másik kaszinóját, vagy az, hogy néhány ember eldöntheti legálisan, hogy ezért az oldalért 18,5 milliót, ezért pedig 10 milliárdot fizessenek az adófizetők pénzéből.
    Jó persze egyik sem mentesíti a másikat, csak ugye nem kell már semmin csodálkozni... (remélem nem kanyarodtam bele túlzottan a politikába)
  • joebacsi
    persze cigány alatt énis a tomcat féle verziót értem, tehát cigány nem egyenlő a romával (egyik legjobb haverom is roma)
    leírom, hogy tomcatet ennek ellenére nem tekintem mesternek/lelkipásztornak/neokrisztusnak, még mielőtt jön valami nagyokos és belémköt...
  • joebacsi
    riviera: ...szal mellőzd ezt a primitív személyeskedést pls.
    2 hozzászólással később:
    riviera: Te viszont ugyanolyan hülye vagy mint elsőre tűntél na byez unom már a témát. Válasz 'mrzed001' üzenetére (#1939)
    következetesség rulez...ezenkívül úgy szólsz hozzá a témához, hogy lusta voltál egyáltalán normálisan elolvasni, utánnanézni (pl: szted éles lőfegyverrel randalirozott loydi...grat)
    annyiban igazad van, hogy a történet pár helyen tényleg tartalmaz túlzásokat (pl 2 méteres repülés tényleg valószínűtlen, a "hátraesett" inkább tükrözi a valóságot), de ezeken kívül mégis szted mi képtelenség a történetben? Hogy csak úgy megtámadják minden ok nélkül? Biztos beszólt valamit a hülyegyerek és vessen magára?

Hát valahogy engem is megtaláltak úgy 11-12 évesen bicajozás közben...jó nem vertek meg (miután kisirtuk a szemunket érte), mindössze csak a vadiúj kilóméterórámat tépte le az egyikük (3 hónapig gyüjtöttem rá a zsebpénzemet, remélem nem kell mondanom, hogy akkor nekem mekkora értéke volt)...jó ilyet elkövethetnek "fehér csoportosulások" is (én spec nem hallottam róla, viszont cigány alanyokkal rengeteg ilyen eset történt itt helyben), de a cigány az egyetlen olyan állatfaj, ami a büdös kölkét küldi előre lopkodni, mert azokat nem zárják börtönbe (legutóbb múlt télen jártak nálunk vasat lopni 10 centis hóban, a nyomok egészen elvezettek a putriig, a rendőrök mikor kijöttek, vagy 5 percig röhögtek :DD)
    2 éve volt egy "kis" családon belüli viszály (spec akkor egymástol loptak valamit), és egymásnak estek mindenféle késsel meg bozótvágókkal...2 halott, pár börtön, legalább ez egy hasznos megmozdulásuk volt :)
    namost ezek fényében én nem tartom nagyon valószínűtlennek azt, ami az aluljáróban történt...
    aki pedig nem képes elfogadni, hogy ez egy valós létező probléma, csak azért mert talán ott budán, meg a parlament környékén, vagy esetleg a saját lakókörnyezetében nincs "lehetősége" ezt megtapasztalni, az hülye...
    van rá jó megoldás, de amíg az emberek túl hülyék hozzá (inkább "unják a témát"), addig csak romlani fog a helyzet...
  • Narancs
    Ami te kifogásolsz a történetben, hogy rájuk lőtt, azt nem csak Loydi írta, hanem pl a csöves is az Aktívban meg a cigányok. A történet igaz, ez nem is kérdés.
  • mrzed001
    Hidegvér, és tovább élsz :))
    Néha persze én is felhúzom az agyam, a múltkor pl amikor azt írta a srác, hogy el kellett volna futnia (ja a lassabbak meg dögöljenek meg ... még mindig feldühít)
    :))
  • Calver
    mrzed001, a riviera féle ostoba senkiháziakkal nem lehet mit kezdeni. irl leköpöd és mész tovább, itt ugyanez csak virtuálisan. pardon ha csöppet aggresszívnak tünök, ez a balfasz rendesen felbosszantott.
  • Calver
    huh, jujj, én ugyan nem tudhatom. nem is tudom, nem is érdekel, annyit látok hogy egy nagyképű, gyáva senki vagy aki apróságokkal kötözködik és az egész történetet egy hazugságnak hiszi - röviden, szerintem te a cigányokat max hírből ismered és ülsz bent a kis elzárt univerzumodban. köszönjük, ilyen emberekre ebben az országban nincs szükség.
  • mrzed001
    mér megint ez a hülyézés. Ez olyan uninteligens ovis dolog
  • mrzed001
    Talán van valami bizonyítékod, ami megcáfolja a történtek Loydi által leírt változatát ? Esetleg megérzés ? Valami amire a police nem gondolt???
  • riviera
    Te viszont ugyanolyan hülye vagy mint elsőre tűntél na byez unom már a témát.
  • riviera
    Te biztos jól tudod hiszen a magasságos tomcat írta a blogjában!!!
  • mrzed001
    Moderáld magad, még ha k.rvára igazad is van, akkor se hülyézz le senkit.
    Ha értelmes, győzd meg észérvekkel az igazadról, ha nem ignoráld :)))
  • riviera
    Télleg apróság, hogy 1 irtózatosan nag hazugság mellett ágáltok....
    Amúgy te nem tudhatod én eddig mivel álltam szemben és mivel nem szal mellőzd ezt a primitív személyeskedést pls.
  • Narancs
    Ott voltál? Ha nem akkor miért gondolod, hogy te jobban ismered a történetet mint maguk a résztvevők? A cigányok is azt vallották, hogy rájuk lőtt, és ő is. Közösen kitalálták? Te hülye vagy bazd meg...
  • mrzed001
    No, látom kezdelek meggyőzni, nem vagy te olyan buta ember, mint amilyennek elsőre tűntél :)
    Egy ilyen tüntetés már régóta érik, sztem olyan '95 óta.
    Csak
    1) eddig nem volt senki, aki meg merte volna szervezni
    2) mostanra megint iszonyatos magasságokba nőtt ez a fajta bűnözés
    3) a karhatalom sese volt ennyire védtelen (szar felszerelés, ha rálő a támadó cigó bandára bajba kerül -merthogy volt ilyen rendőrrel is-)
    Ésmégnemttommi
  • Calver
    móka. baltákkal szétvernek egy kaszinót és elengedik őket. gratulálok Magyarország...
  • riviera
    Ez a tüntetés az alábbi történet folyománya. Amúgy havonta elmehetnénk tüntetni az utcai bűnözés ellen akár cigánybűnözés akár nem.
  • Punker
    az hogy szerintem nem normális dolog ha 15 ember fényes nappal szét mer verni bármit is és utána simán kiengedik őket, tehát ha ezt megtehetik azt is megtehették.
  • mrzed001
    Hát igen, ez vicces volt.
    Lényegében én egy kalap alá veszem a csoportos cigó bűnözést, és a maffia jellegű bűnözést. Ez utóbbi volt.
    És persze mindenki szabadlábon védekezhet, baltával hadonászás manapság már nem számít a (mi is a neve?) életveszéllyel fenyegetés (vagy mi?) kategóriába?
  • Calver
    gratulálok, megmutattad milyen az igazi, bölcs magyar fiatal. gyáva, nagyképű senki vagy, aki inkább elkezd kötekedni az apróságokon, mint hogy képes legyen szembenézni azzal h ez akár vele is megtörténhetett volna. és azt kivánom történjen is, hátha utána nem lenne ilyen nagy a pofád.

sok szerettel, Calver
  • riviera
    És ennek mi köze van ehhez?
  • mrzed001
    Akkor már megint nem olvastad el a leírtakat
    A tüntetés az utcai bűnözés ellen lesz, aminek egy nagy része a cigánybűnözés
  • Punker
    és erre mit mondazs? ez is csak képzelgés?