Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnad tudod, hogy látensen nem volt egyikõtökben se? -.- vagy másik ágon? -.-

jó, így már jobban elfogadható -.-
mrzed001
Nos, ha a fiam családfáját 5 generációra vissza tudom, és nem volt ilyen hajlamú egyén, akkor ha a mutációt kizárjuk lehetetlen, hogy neki legyen, ergo divat

A saját fiam esetében ennél a pontnál fogy el a toleranciám.
De hogy mennyire toleráns vagyok: Az, ha a te fiad buzul hidd el, hogy piszkosul nem érdekel/zavar, tegye, és legyen ez a te bajod :pp

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Persze, össze kellene, meg minden, de vegyük csak a - szerintem - legégetõbb problémát: cigányok... Mit kezdenénk velük, ha mondjuk 10000en is összetartanánk? :Ð
A hozzáállás rossz... nem selejt azért valaki, mert homoszexuális, egy csöpp tolerancia sincs benned, nem tudom, hogy te milyen liberalizmusról, illetve toleranciáról beszélsz.

Valóban nem láttam még melegeket falni egymást - nem is szeretném😊, de meleg barátom van, aki egyébként remek ember - nem mellesleg, megmentette az életemet -.-

Látom azért a genetikában rohadt jártas vagy, ha így kijelented, hogy ilyet örökölni persze nem lehet :Ð
mrzed001
Össze kellene, de mi egy ilyen kibaszottul széthúzó nép vagyunk. Még a kisebbségben élõk sem hajlandók összetartani (és nem csak a szomszédságban, de pl az Autszráliában élõk sem)
ÉS igen, több bátor Tomcat-re lenne szükség 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Engem zavarna. Szeretném, ha a társadalom tésze lenne a gyerekem, és nem egy selejt, meg talán nagypapa is szeretnék lenni egyszer ....
Szóval tolerancia ide, vagy oda, de én megetetném a heréit azzal, aki buzulásra akarja "rábeszélni" a fiamat (az én liberalizmusomnak itt a határa)

Te meg még túl fiatal vagy, és gondolom nem láttál még buzikat egymást falni, én sajna igen, és állíthatom, ha a fiam tenné ezt elhánynám magam (aztán addig beszélném le/verném, amíg észre nem tér, mert genetikailag ilyet nem örökölhetett)

mícs
az a baj, hogy igaqzad van!
nem kene felnunk, osszeken tartanunk, es meg azt is megkockaztatom, hogy tobb olyan tokos legenyre lenne szukseg, mint tomcat, aki igenis odab@sz, ha arrol van szo!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

ez meg ugye, mint mindnenki tudja, kamu
igen, ezt elõbb is akartam írni, h engem pl. nem zavarna, ha a gyerekem homoszexuális lenne
AnuluWork
Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hosök tere felol a
belváros felé. A sofor nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert
folyamatosan balra indexelt, arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó
hosszan nem lehet. Leste az utcákat, és elég lassan haladt a belso sávban.
Mögötte egy batár-nagy fekete BMW sötötített üvegekkel nagyon hamar megunta
a lassú tempót, és huzamos dudálásal próbálta a furgont jobb belátásra
bírni. A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott
a bömbinek.
Erre a BMW kurva gyorsan megelozte, keresztben eléállt, és kiugrált belole
négy (4) tipikusan nagy darab kopasz cigány. Az egyik a furgonhoz lépett,
feltépte a sofor ajtaját, majd hanyatt bukfencezett. A sofor a szép rúgás
után ki is szállt, és sebtében megverte
a többi hármat is.
A mutatvány elég nagy népszeruségre tett szert az Andrássy út közönsége
körében. A rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból
kikiabált egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
- Látod, cigány? Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!
A mikrobusz oldalára ugyanis ez volt írva jó nagy betukkel: Fehérorosz
Karateválogatott
A válogatott ki se szállt, csak röhögött a kocsiban. A sofor intézte az
egészet, bár lehet, hogy o is versenyzo volt. (Viccek topic)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mrzed001
Ahogy mondod, és bizonyított, hogy életed és jellemed alakulásában nagy szerepe van a környezetnek és elvárásoknak, ahol felnõlsz (nem a család, hanem az iskola, barátok, munka ... )
Tehát, ha a gyerekednek genetikailag semleges (azaz se nem buzipárti, se nem ellenes), akkor a környezet még átbilletnheti buzinak (ezt te szeretnéd a gyerekednél megkockáztatni ????)

megalolozz csak -.- bizonyított, h az életed alakulásában nagy része van a géneknek és a környezetnek - nagyjábóle gyforma aráynban...
mrzed001
MEGALOL, nézz már szét egy kicsit a világban 😊)))

hát persze... a fiatalokat így meg lehet gyõzni, h basszanak a saját nemükbe tartozókkal lol... ahhoz kell hajlam is, és ezekben bizonyára megvót
mrzed001
És mennyi volt az átkos rendszerben a buzik száma? (A ténylegesen genetiakailag buziké) párszáz ?
És mennyi most a buzik száma (genetikai+divatbuzik) Ezrek ???
Ebbõl könnyen megsaccolható, hogy mennyi is a nem genetikai buzi
A divatduzi pedig egyértelmû, a land of the jails országából terjeng, ahol pl nem lehetsz színész/táncos, ha nem vagy buzi. Aztán átvették a fiatalok is, merthogy a példaképük is ezt csinálja, tehát ez a jó és követendõ.

Dynamic
Eh, buzi nem attól lesz a gyerek mert látja a szélsõséges példát, hanem már a génjeikben benne van.Ez orvosilag bizonyított.Vegyük pl. a múlt rendszert, ahol minden ezzel kapcsolatos dolgot tiltottak ergo nem láthatták az emberek a "követendõ" példát mégis voltak buzik, csak az érintett személyek titkolták.Sõt vannak olyan arab országok ahol halálos bûnnek számít és ott is vannak.Szóval ezt kellene megérteni mielõtt mindenki máglyára küldené a homokosokat, hogy nem azért lesznek olyanok mert õk elhatározzák, hogy azok akarnak lenni.Mondjuk nekem ez a "divatbuzi" kifejezés is erõsen megkérdõjelezendõ, amit mostanában elõszeretettel használnak.
mrzed001
Rosszul látod.
A felvonulásaik éppen hogy a beleszólás a te és gyermeket életébe, reklám a buzulás javára.
A gyerekedet nem te neveled, akárhogy is szeretnéd, hanem a társadalom/osztálytársak. Ha azt látják, hogy buzinak lenni jó, akkor azt teszik. A buzik 50-75%-a nem genetikai, hanem "divat"buzi
Én éppen hogy a gyereknevelést engedném nekik, mert ott viszont már nincs mit takargatni és lazázni. Ott pontosan megtudja a gyerek, hogy hát buzinak lenni mégse annyira cool és mégsem annyira menõ. 95%-ban tuti nem lenne buzi a gyerekbõl, sõt undorodna tõle. Sõt, ezt osztálytársainak is elmesélve azok sem buzulódnának ...

Szvsz a gyerek attól nem lesz buzi, mert látja néha õket. Elvégre ha ilyen hatásokra buzi lehetne belõle, akkor a szülõi/ovodai/iskolai nevelés hatására (amire ugyanannyira fogékony, de több nagyságrenddel nagyobb mértékben éri) nem lesz az. Plusz a jelenlegi állás szerint nem a nevelés az oka, hanem génhiba vagy valami hasonló. Ennek ellenére nem tetszene a felvonulásuk meg hasonlók, csak én nem is megyek a környékére, és ha lenne gyerekem, azt sem engedném oda. Ennyire egyszerû. Az elsõdleges irányelv sem csak a fejletlenebb civizációkra vonatkozik, hanem minden civilizációra A fõ le az hogy nem szólnak bele más civilizációk belügyeibe, ameddig lehetséges. Ugyanígy a buzikat is békén kellene hagyni amíg nem szólnak bele hogy én mit teszek. És azzal hogy felvonulnak, még nem lépik túl ezt a határt. Én tisztában vagyok vele hogy "betegek" és kész.
Viszont a gyereknevelést nem engedném nekik pl. Ott nem a normális behatások érik a gyereket, így nem is lesz belõle normális felnõtt jó eséllyel.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mrzed001
Az elsõdleges irányelv csak arra vonatkozik, hogy KEVÉSBÉ FEJLETT civilizációk fejlõdésébe és nem tagok belügyeibe nem szólunk bele. Ha ez a nemtag megtámad, akkor igenis vissza kell vágni. Ennyi.
Õk már túlléptek azon az álkeresztény vadliberalizmuson, hogy akkor tartsd oda a másik orcád is, azaz ha elpusztították egy hajódat, küldj oda egy másikat is magában elpusztítandónak.
És itt lép a képbe a logika ...

Buzik:
Az a baj, hogy észre sem veszed, hogy éppen ártanak neked 😞(
Téged nem tudnak befolyásolni, te már egy felnõtt kifejlõdött személyiségû ember vagy, de a gyermekeidet igen.
Õk még erõsen befolyásolhatóak, és ha azt látják, hogy a buziság nem csak hogy rossz, de egyenesen cool dolog, akkor bizony könnyen átsodródhat a rossz oldalra.
Szóval, a buzik legyenek nyugodtan buzik, õt sem az zavarja, de az ilyen laza buzik vagyunk és csatlakozz hozzánk gyomorkavaró felvonulásoktól a frász-hányinger keveréke tör ki.
Én egyébként a záptojást favoretizáltam volna, mint ledobandó dolog, végülis vegyük azért észre, hogy bármennyire is toleránsak vagyunk, de õk a selejt NEM A KÖVETENDÕ PÉLDA !!!

Oké, de az elsõdleges irányelv nem háborús ellenfelekre vonatkozik. A liberalizmus addig van a képben, amíg a másik oldal nem támadó szándékkal lép fel. A Borg példája nem áll meg mert egy faj akivel háborúban állnak, a galaxisban rajtuk kívül még kismillió létezik akikkel meg nem. Tomcat pl. azért nem illik bele a képbe, mert többek között pl. a buzikat is provokálja rendszeresen, holott nem azok kezdték,igazán nem is lépnek fel hasonló mértékben reagálásként sem. Tehát a Borg-buzik párhuzam nem áll fent. A Borg-cigányok mondjuk igaz, habár már nem emlékszik senki hogy ki kezdte, de ameddig a cigók ezt teszik amit, addig jogosnak érzem a fellépést is ellenük.
És a végén leszögezném hogy nem komálom a buzikat, de ameddig nem ártanak nekem addig én sem fogok nekik.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Csakhogy nem a gyerek ajtaját nyomták be, hanem a barátnõjéét. Igaz a gyerek bent volt és nem jött elõ, de ezer más módon is el lehetett volna kapni késõbb. Nem az a gond hogy a "bûnöst" elkapták, hanem az hogy eközben ártatlanoknak is ártottak.

mrzed001
A liberalizmusból már jóval több, mint elég van ebben a világban.
Azért a ST sem arról szólt, hogy akkor hagyjuk nyugodtan öldökölni a Borg-okat, mert szabad világban élünk, és nekik mint kisebbségnek a föderáció területén joguk van hozzá MEGALOL <#hehe>
Amit Tomcat csinál sztem a logikus liberalizmus. És most a logikára nagy szükség lenne, mert manapság valahogy nagyon nem látom megvalósulni a "Többség érdeke a keveseké felett" alap logikai szabályt

mrzed001
Pszihológia: Ha fegyvert fognak rád, elõsször is megijedsz, mert nem akartsz meghalni.
Namármost, ha te eléggé IQLite (IQSuperLite) vagy, akkor ugyebár nem ilyedsz meg a fegyvertõl, mert az nem bánt

mrzed001
A kérdéses szövegrész:
"A rugdosás közben kicsúszott a farzsebembol a szolgálati igazolványom, és a fényképes felülettel, jelvénnyel fölfelé nyitva esett a földre. Ekkor hirtelen meghátráltak a romák, elkezdtek óbégatni, hogy "Rendor vagy te geci? Há' mocskos zsaru vagy te köcsög?" Míg a saját sérültjeikre figyeltek, én föltápászkodtam, közben ketten újra nekem támadtak"
Igen, visszahátráltak. De gondoljunk csak bele, hogy kinek is lehet fegyvere, szóval amikor elõhúzta a fegyverét, akkor nem-e jutott eszükbe, hogy épp egy rendõrbe/katonába kötöttek bele ? Ha igen, akkor ez ugyebár csak egy pillanatig tarthatott, mert azonnal támadtak is, szóval jelvény (nem is zsaru, "csak" polgárõr) nem állította volna meg õket sztem.
Az ajtóberugdosás miért is volt? Kiszúrt valakit a tömegbõl, hogy õvele most jól kibaszok, vagy esetleg volt oka is annak amit tett ???
Ez nem véletlenül annak az õ IP-jük nevében küldözgetett valamit a srác, ezért feljelentették õket históriának a része volt ? Ha igen, nos, én személyesen rugdostam volna le a gyerek veséjét, hogy rámnyomta a Hunfbiájt

ST fanként akkor a liberalizmust is el kell ismerned a jövõ útjaként. Legalább annyira hangsúlyos a dolog az ST-ben mint a logika (hogy az elsõdleges irányelvnél tovább ne is menjünk). Tomcat meg saját bevallása szerint is olyan messzire marad a dologtól amennyire csak lehet. Ezt a dolgot hogyan illeszted be? Vagy ezek bekerülnek a "vannak néha vad dolgai"-kategóriába és felejtendõek? 😊)

zakika
egy kis psyhologia - aki fegyvert fog rajuk azzal ugy bannak mint az ellenfellel
ha igazolvany van nalad akkor meghuzodnak, mert ok nem csinaltak semmit

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

mrzed001
Megnyugodtam, azt hittem, hogy nincs egy értelmes, gondolkodni képes ember sem, aki olvasgatja ezt a fórumot 😊))
Mert ahhoz, hogy megértsd Tomcat-et biza kell egy alapmûveltség(történelmi)+IQ+nyitottság (sõt, sztem liberalizmus, ami azért jó dolog, csak nem szabad hagyni, hogy vadliberalizmus -lázadás- legyen belõle -"Vigyázó szemetek Párizsra vessétek"-)
Vannak néha nagyon vad dolgai, de amiért harcol, a BUTASÁG és OSTOBASÁG ellen, ezt csak támogatni tudom (mint ST fan a logikát tartom a jövõ egyetlen játható útjának)

Amennyire a témába vág, annyira ismerem az általad említett kultúrát meg pl. a Bushido-t. Csak ennél az esetnél még igazat is adok a te álláspontodna, tényleg meg kellett védenie magát valahogy, ekkora túlerõnél már simán a fegyverrel is. De továbbra is tartom hogy elõször az igazolványt kellett volna felvillantania. A leírás alapján ugyanis nem az volt amit te mondasz (vagyis hogy azt meglátva csak mégjobban megrugdosták), olvasd csak el megint. Amikor elõkerült, akkor az egész banda leállt egy pillanatra, ezért tudtak elpucolni ideiglenesen. Aztán tényleg utána mentek, de ott már nem derült ki a rendõrök miatt hogy mi lett volna. Arra is van reális esély hogy csak ki akarták magyarázni magukat. És ha menet közben ennyire visszahõköltek az igazolványtól, akkor az elején felvillantva szvsz. jó eséllyel az egészet megelõzhette volna vele (persze állítom biztosra, de azt se lehet kijelenteni hogy nem vált volna be).
Viszont az biztos, hogy a romantikus hõs képbe egyáltalán nem illik bele pl. az ajtórátörés (meg ki tudja mennyi túlkapása volt még). Az ilyen esetekbe már nem lehet belemagyarázni a Boshido-t pl. Az ilyenek nem a Sheriff képbe illenek bele, hanem inkább pl. a Keresztapába (persze sokkal kisebb mértékben). Persze kívülrõl és nem az egész képet belemagyarázva könnyû pozitív hõsnek beállítani, de nyilvánvalóan csak addig áll a törvény oldalán, ameddig az jó neki. Hasonló kép alakult ki a viszkis rablóról is anno a közvéleményben, de akik személyesen is találkoztak vele (vagyis fegyvert nyomott a képükbe), gondolom egész más véleménnyel voltak róla. Szvsz te sem becsülnéd ennyire ha a te ajtódat töri be. Márpedig attól hogy máséval tette õ ugyanaz az ember, csak megítélésed más róla.

blackmetal
dettó

\"For those about to rock-we salute you!\"

burkusdió
Ezért szeretem olvasni a blogját... 😊

Meg meri kockáztatni azt, amiért bárkit meghurcolnának egy egész ország elõtt!

Mellesleg sokmindenben egyetértek vele, és nagyon sok saját gondolatomat vélem felfedezni az írásaiban.

mrzed001
Nos, elég sok polgárõr ellenes megnyilvánulás volt itt, és ez bassza a csõrömet. Az, hogy a srác egy kicsit öntörvényû elfogadom, de nem ezeket az öntörvényû igazságosztókat nevezték ki odaát serifnek? Nem tudom elítélni felemlegetett tetteiért.
Szted hogy járt volna el ésszel?
1) fegyver megmutatása nem hatotta meg a cigókat
2) igazolványt meglátva csak mégjobban megrugdosták
3) beszélni ugyebár nincs értelme a csõcselékkel, lopni akarnak az életed árán is, errõl nem tudod lebeszélni () õket .
4) elfut? De akkor ott vannak a barátai, azok kaptak volna ...
Én inkább heroikusnak látom, ahogy egyedül szembeszállt az eszetlen csõcselékkel, bár ahhoz hogy ezt a hõsiességet megértsd látnod kellett néhány kínai-japán filmet ...
Több ilyen kvalitású ember kellene ide

És ha már itt tartunk, ha egy kicsit is elmélyedsz a régi japán kultúrában, akkor megérted mit it jelent a fegyver (ott kard) megmutatása, és miért nem szemtelenkedett pölö a kocsmáros a szamurájjal (suttty, feje levágva).
A kölcsönös tisztelet, ez hiányzik a cigókból teljesen.

Nem is hiszem hogy bárki báni akarta volna a tisztességes polgárõröket. Tényleg becsülni valóak. Nade az ne legyen polgárõr aki közben rátöri a lakásajtót ártatlanokra. Az ilyenbõl legkevésbé sem tudom kinézni hogy tényleg a rendre vigyázna, és nem azért csinálja mert így keményebbnek érezheti magát.
A cigókat a legkevésbé sem akarom védeni, ha rajtam múlna akkor sokakhoz hasonlóan és is rövid úton megoldanám a problémát. De biztos hogy ésszel járt el az emberünk? Azonnal a fegyvert fogta rájuk, holott nála volt az igazolvány. Mint kiderült utólag volt is némi hatása, annyit mindenképpen megért volna hogy elõhúzza a fegyver elõtt akkor is ha nem tudja hogy mi lesz belõle. Azzal hogy azonnal a stukkerhez nyúlt, beszûkültek a lehetõségei. Az ilyen nálam nem megbecsülendõ ember, hanem fegyverb*zi mániás, és mint ilyet a legkevésbé sem tudom becsülni. Majdnem biztosra veszem hogy azt a stukkert lazán elõhúzza akkor is ha mondjuk egy hajnalban hazafelé tartó gyereket igazoltat. Fõleg hogy a haverjától se lát mást csak hogy ez a legjobb megoldás, legyen szó akár vécésnénirõl vagy egy vitás ügynél a kabátjához nyúló vadidegenrõl.

mrzed001

Hogy rámsüssék vadliberális (alias lázadó) politikusok és "értelmiségi" kissebségiek, hogy nácista vagyok, mert ki merem mondani, amit látok ???
Hát, én is csak egy beszari csórikám vagyok, ezért is tisztelem Tomcat-et, amiért õ megmeri tenni, amit én nem.

indulj a valasztason.

mrzed001
Mert félünk.
Mert nem tartunk össze.
Mert az utcákon övék a hatalom, õk élet/halál urai.
MERT MI adjuk át nekik ezt a hatalmat a töketlen, gyenge és tökéletlen igazságszolgáltatásunkkal

zakika
mert ha tesze ellene valamit akkor szetvernek. nagyvarosban meg van anonimitas, de kisvarosban/falun a cigany nepseg szetveri a fehereket, hogy a feherekbol senki nem mer megszolalni se. eleg ha elkapod a kis taknyos ciganyt a kertedben es lekeversz neki ket pofont, jobbbik esetben kint vannak a tevesek, hogy kissebsegit vertel rosszabik esetben arrol szamolnak be hogy ismeretlen tettesek agyonvertek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Mighty
Az is érdekes, hogy ez és az ehhez hasonló esetek nem kerülnek bemutatásra semmilyen formában a híradókban, újságokban...

Strasbourg <---
---> India

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

mícs
thx hogy leirtad, en lusta voltam ehhez hasonlot leirni!

meg egy dolog amit nem ertek? miert egyszerubb szemethunyni az ilyen dolgok felett mit tenni ellene valamit?

hmhm
:9

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

"ha éles fegyverrel lõtt volna szegény srác, és leszed 2-3-at, akkor még kitüntetésre is felterjeszteném." <#hehe> én is, de valszeg akkor már csak poszthumusz :Ð
mrzed001
Hát, végigolvastam mindent, és azt kell mondanom, hogy nem értek egyeseket.
Mit olyan nehéz megérteni azon, hogy a lumpen cigók bizony kötekedéssel, zsarolással, verekedéssel és késeléssel egybekötött lopásból tartják fent magukat, mert dolgozni az túl büdös nekik. Ezzel aki vitatkozni szeretne, az gondolkozzon már el azon egy pillanatig, hogy honnan van a 10 éve munkanélküli nyakában centis aranylánc...
Másrészt azt sem értem, hogy mi ez az antipolgárõr szöveg ?!?
Vazze, értsétek már meg, hogy értetek vannak !
Azok is olyan emberek mint mi, csak annyival bátrabbak nálunk, hogy fel merik vállalni a rendfentartó szerepét (amire a police teljességgel képtelen). Minden tiszteletem és megbecsülésem az övék, ez úton is köszönöm nekik önfeláldozó munkájukat a közösség nevében is !!!
Tovább megyek, az ha tizenX cigó rátámad valakire (és ehhez még csak kés sem kell) sztem bõven kimeríti az élet ellenes bûncselekmény (gyilkossági kísérlet) kategóriáját. Elõzõleg persze mindig van egy kis életveszélyjel fenyegetés (zsarolás), szóval az én igencsak szigorú morális véleményem szerint ha éles fegyverrel lõtt volna szegény srác, és leszed 2-3-at, akkor még kitüntetésre is felterjeszteném.
Mivel jobbak ezek, mint a fegyveres bankrablók, akik túszokat szednek? Azokat miért lehet azonnal kilõni, és ezeket miért nem ?
Egyszerûen nem értem.

mícs
nem 2 meterrol lottek hasba a gyereket! amugy szepet lehet esni egy olyantol!
szerintem itt megint elveszunk a reszletekbe!

igazsag szerint szarni ra, hogy repult e egyalltalan, az a lenyeg, hogy lentmaradt, egy kipipalva!

mícs
ha kozelrol pofanlonek gazzal, megeshet!

zakika

gratulalok, a dolgat vegzo vecesnenire fegyverrel varni. nagydolog kozben. nem kis dolognem kis dolog

Barbárkommün - indexes cikk, érdemes elolvasni
nem, ezt nem gondolja senki... csak nem tudom, hogy tartjátok elképzelhetõnek azt, hogy Loydi odament hozzájuk 2 spanjával, és meg akarta õket ölni inkább, semmint elfogadni, hogy 15 faszparaszt gennyláda cigány agresszívkodott?
mert a cigányok agresszívek? -.-
Bandee1987
pontosan

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Lacc
Talán mert jár bizonyos "veszélyezetett" helyekre is? Persze fogalmam sincs, hogy te merre fordulsz meg általában. Viszont könnyen el tudom képzelni, hogy a nagytöbbség, aki azon akad ki, hogy vele mér nem történik ennyi minden, és fõleg ugyan hogy lehet ennyit baj azzal a kisebbséggel, na azok messze kerülik az olyan helyeket, amikrõl tudják, hogy "veszélyesek". Emellett a napi teendõk mellett észre se veszik sokan, ha ilyen incidenst látnak (ok, nem egy utcai lövöldözés méretû incidensre gondolok 😄).

Tehát a probléma igenis valós, mégha abban a blogban kicsit talán felnagyítottnak tûnik, de ahhoz képest ami most Párizsban folyik...
Aki meg azt mondja, hogy az a Loydi biztos beszólt 14(!) fekának az aluljáró közepén egyedül, az egyet mondjon meg:
te el mernél menni életbiztosítés nélkül egy csapat roma mellett az éjszaka közepén?
Dynamic
Jaj ezt ne kérdezd meg, mert te is meg leszel gyanúsítva, hogy biztos úgy gondolod, normális dolog, ha 15 cigány megver egy ártatlan járókelõt.<#vigyor>
(Bõvebben #1476 stb.)