Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy már régóta meg akarom kérdezni, hogy mi a fenéért erõlteti a polót(Ahogyitt is. ).Még a helyesírási szótárban is pólónak írják.
Tudom h lehet 'nyomatni', de most elsõsorban eredeti érdekelne (ha létezik ilyen).
Köszi, elõre is.
www.sabian.com
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Parasztnak paraszt vagyok néha, de nem vagyok egy Dózsa györgy. A saját háborúmat sem tudtam tisztességesen megvívni egy aluljáróban, mit tudnék én vagy bárki kezdeni egy országos faszsággal?
Tomcat jóval angyobb erõket mozgat, mint én, talán õ elõbb-utóbb elér valamit, aminek hasznát veszi a társadalom. Legalábbis remélem.
Oktatás..... Ezen már inkább nem is idegesítem magam! Majd ha gyerekem lesz....
De sztem még mindig a "romakérdés" 😊😊 elõtt van, mint probléma, ez a sok tetves vezetõpozícióban trónoló szarházi! Azok akik eddig csak annyit tettek a "szebb jövõ" érdekében, hogy behúzott nyakkal sunyítottak a pártgyûlésen....
Mindegy, nincs annyi rálátásom sajnos, vagy talán nem is sajnos, ezekre a téákra, hogy oldalakat írjak, de nyakik párolva vagyunk a fosban, és nagyon nagy szükség lenne már a hadseregedre Loydi!!!!
Nemtom, de itt valahogy ez olyan elcsépelt szó, kapásból a hõs orosz katonák jutnak az ember eszébe (õket meg ugyebár útálni kell már csak hivatalból is) brrr....
Nos, én Swarcin, Stallone-n, a Kung-Fun, Supermen-en és kínai-japán hõsi eposzokon nõttem fel.
Az embereknek kellenek a hõsök, a pozitív példák, a jófiúk akikben megvan az erõ és a bátorság, hogy megtegyék azt, amit mi nem merünk.
Amerikában már rég felfedezték ezt, és a legkisebb önfeláldozást is hõsiességként ünnepeli a média.
Itt még nem. Itt még a hõsiesség = hülyeség. Ezt kellene sztem megváltoztatni, és ha a médiát nem tudjátok mögétek állítani, akkor tegyétek ezt a közvéleménnyel (a média meg kénytelen lesz követni).
Vegyétel fel amik történnek, mutassátok meg, tegyétek fel szervezetten/szervezetlenül fórumokra, blogokra, funlistára ... valami, hogy megértsék az emberek.
És megértik, a leveled is futótûzként terjedt a neten. Én legalább 5 különbözõ irányból kaptam meg.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És tudod mit kaptunk másnap a helyiek egy részérõl? Hogy mi a kurva anyánkért igazoltatjuk õket hazafelé menet, és mi a kurva anyánkat csinálunk itt, meg van nekik a maguk baja. Csak éppen azt nem figták fel, hogy azoknak a házaira, értékeikre vigyázunk, akiknek a robbanás kivitte a házuk, vagy nyaralójuk ajtaját, ablakát, és csak az nem rabolja ki õket, aki nem akarja. Meg a hülye buta felelõtlen fémgyûjtõ cigányokra vigyáztunk, hogyn ehogy valamelyik barom bemenjen robbanószert gyûjteni, amit aztán vihet be a méhbe fémselejtként, és szállítás közben felrobbantja vele a 40-es buszt, csak mert nem tudta mi az, amit egy felrobbant robbanószer raktár területén összeszedett...
Az oktatás romokban, az egészségügy meg még annál is rosszabb állapotban (az igazságszolgáltatásra meg inkább nem is próbálok jelzõket keresni ..).
Az államháztartási hiány nõ, a bürokrácia nõ, és valahogy semmi kiutat nem látok ebbõl. Sajnos már értem miért tisztelik annyira külföldön Bokrost, és miért mondják azt bizony megint itt az idõ egy Bokros csomagra. Szar volt, meg minden, de az ország talpraállt tõle. És azóta is csak csúszik le.
Mutassak neked hétköznapi hõsöket?
Mutatok.
Emlékszel a Meleg felvonulásra, ahol Tomcat meg én a magunk elvetemült módján próbáltunk demonstrálni a lánchídon? Amíg mi a hülyeségünkkel voltunk elfoglalva, ami mellesleg nem is sikerült, és a saját polgárõr kollégáim meg rendõrök százai a buzikra vigyáztak, aközben volt egy gázrobbanás három utcával arrébb. A rendõrök többsége a fülét nem mozdította a robbanás hangjára. Õk a helyükön voltak, végezték a dolgukat. Mindössze HÁROM rendõrben mozdult meg valami. 3 rendõr kivált a kötelékbõl, otthagyta a csapatát, a parancsnokát, és az állását kockáztatva gyalogosan rohantak három utcát, és tévé kamerák elött véres koszos ingben mentették ki a sebesülteket az égõ házból az ablakon keresztül!
ÕK a hétköznapi hõsök. Szerintem. Vagy akik ugyanezt hivatásból csinálják. A tûzoltók. Akik naponta teszik kockára az életüket adott esetben érted, vagy értem, vagy bárki másért. Gyakran olyan emberekért, akik fele annyit nem érnek, mint õk.
Hogy többet ne mondjak, akikre én hõsként fel tudok nézni, említhetem a saját kollégáimat:
a XIII. kerületi Angyalföldi polgárõrség tagjai. Egy határõr gyakornok srác, aki szolgálaton kívüli szabadidejében polgárõrként járõrözik Angyalföldön, az egyik legmocskosabb kerületben.
Emlékszel ugye az Augusztus 20-ai tûzesetre, amikor egy uszály leégett?
Hárman haltak volna meg, ha a fent említett polgárõr srácok nem rúgják be az ajtót, és nem mennek be a tûzbe, hogy kimentsék a bent ragadtakat.
Szintén polgárõrök mentették ki a roncsok közül a Pécsen lezuhant helikopter utasait.
A polgárõrségrõl pedig: igen. Nagyjából jól mondtad. Civil szervezet a bûnmegelõzésért. Tagja lehet minden 18. életévét betöltött bûntetlen elõéletû magyar állampolgár, aki sikeres polgárõr elméleti vizsgát és hiradástechnikai vizsgát tesz, valamint sikeresen letölti a 3 hónap próbaidõt.
A polgárõrök valóban semmit nem kapnak a munkájukért, a felszerelésüket is maguknak kell meggvenniük. Többnyire. Feliratos, megkülönböztetett járõrkocsikkal, vagy éppen teljesen hagyományos civil kocsikkal járnak. Egyenruhában, vagy éppen civil ruhában, az feladattól függõ. Pénz jutalmat csak különleges intézkedések, elfogások után kapunk. Én pl összesen háromszor kaptam pénzt. Egyszer egy temetõi elfogásunk után, egyszer egy MatrixPolice akcióban való részvételért, ahol több lopott kocsit is megtaláltunk egy nap, egyszer pedig mert elkaptunk egy autótolvajt. Ezen kívül persze baromi sok olyan eset volt amiért semmit, dehát ez már csak így megy.
Lehet, hogy ez sem mindíg célravezetõ megoldás, de ha nekem gondom van valakivel, akkor nem rohangálok a rendõrségre szarságok miatt, mert tudom, hogy csak az idõmet vesztegetem. Ahogy megvédtem magamat valamelyest az aluljáróban, ugyanúgy megtettem már különbözõ helyzetekben, és kurvára nem félek. Akinek ez nem tetszik, mondjon el aminek akar, vagy egyszerûen csak kössön belém egy aluljáróban, aztán meglátjuk kinek van igaza. A fegyvernemet sosem én választom. Ha valaki vitatkozni akar velem, azzal vitatkozom. És ha jobb érvekkel tudja alátámasztani a véleményét, mint én, akkor õ nyert. Ha viszont valaki késsel hadonászik, azt lelövöm a gecibe. Aztán majd az ügyészség eldönti, jogos volt-e vagy sem. De annak ez már tök mindegy lesz akit a mentõk kapartak össze.
Egyébiránt nem lepne meg, ha hamarosan nálunk is kitörne a polgárháború, mint Franciaországban. Annyi különbséggel, hogy itt nem a csõcselék fog fellázadni, hanem kis szerencsével a hozzám hasonló gondolkodásúak, akikbõl ha akarnék már most össze tudnék szedni többszázat. Akiknek elegük van már ebbõl a káoszból.
De egyelõre nem én fogom kezdeni a balhét, lesz arra majd erõforrás nélkülem is sztem.
Én egyelõre kerülök minden balhét és konfliktust a saját érdekemben, és várom, hogy lezárják az ügyemet.
Ami a polgárõrséget illeti, sztem a legtöbben nem tudják pontosan, hogy mi is az. Én is csak sejtem, annakidelyén egy nemzetõr alezzel lógtam néha, (akkortájt csíptek el egy emberrabló nõkereskedõt)
Jól tévedek, hogy a polgárõrség szabadidõben, önszorgalomból de szervezetten megy? (Tényleg, van már valami díjjazás elfogásért ?)
Ez azért érdekes, hogy a vérjózsikák elgondolkozzanak azon (és felfogják esetleg), hogy amikor õk hazamennek PS2-zni, meg FPS-ezni, meg esti filmet nézni, vagy bulizni, ti akkor mentek ki az utcára és rendet tesztek a szarabb helyeken is, ahova mondjuk nappal se mennénk ki.
Nem vagy hõs/nem vagytok hõsök? Akkor mutass egyet 😊 mert nekem más nem jut szembe kishazánkban.
De beszélhetnék a Debreceni Rendõri intézkedés is hagy némi kivetnivalót maga után. Márciusban megovasították a kocsimat a Tesco parkolójából! Közöm nem volt hozzá, hidegzuhanyként kaptam! Mihelyt leesett a tantusz, egybõl szóltam a rendõrségnek, akik 27 múlva értek ki! Bementem Apámmal együtt az õrsre, 3 óra várakozás után felvették a jegyzõkönyvet, egy másik 3 óra alatt! Ez még el is ment volna!
Ezután rámozdult az ügyre, a Hírhedt Gepárd csoport (õk a debreceni autólopás szakértõki), akik körülbelül háromhónap nyomozás után addig jutottak el a nyomozásban, hogy kiderítették, hogy az autót én loptam el! Elküldtek hazugságvizsgálatra, persze alávetettem magam! És nesze neked rendes állampolgár, a gép szarint 2 kérdésben hazudtam! Mondanom semm kell hogy ez nem igaz!Tehát téved a gép! Mindegy ez még csak közvetett bizonyíték, ami szarra sem elég, csak arra, hogy még fél évig lehessen folytatni a nyomozást! Leellenõrizték a híváslistámat, tököltek, húzták az idõt. Végül lezárták a nyomozást bizonyíték hiányában!
Na hát most kérdem én? Én a rendõrséghez fordulok a bajommal, és erre mit kapok? Az ügyben majdhogynem gyanusított leszek, majd egy évig autó nélkül vagyok, nem beszélvbe az anyagi kárról, amit a biztosító jó ha 70%százalékban megtérít, mindenféle szar általuk kreált szabályra hivatkozva, talpalhatok a rendõrségre hetente kétszer, ha hagyom hogy a fejemre szarjanak, és járkálhatok a kis ügyem után ami senkinek sem fontos csak nekem, és rég elvész a nagy Bürokráciában.
De beszélhetnék, az egészségügyrõl is!
Édesanyámnál máj cizstát fedeztek fel! Nem akarok belemnni a részletekbe, de lett volna még kb. két éve hátra! A gyógyulás reményében belement a család a mûtétbe, és tudjátok mi lett az erdemény? Kivették a lépét, a veséjét, össze vissza barmolták szerencsétlent, és rá egy hónapra meghalt! Nem mûhiba vagy ilyesmi miatt, hanem mert eccerûen az orvosok sem vágnak semmit. Adnak neked c-vitamint, meg összevarják a sebed, vagy kiveszik a mandulád, de ennyi!
Szóval szarul mûxik itt minden, de már belefáradtam az írásba! A lényeg hogy addig örülj amíg nem szorulsz a rendõrség, a bíroság, az egészségügy stb segítségére!
"Inkább lennék turista"
zimzumm: Ne aggódj, eszem ágában sincs rád szabadulni, mint ahogy másokra sem. a cigányokra sem én akartam rászabadulni, bármit is állítanak egyesek.
A magam részérõl azt hiszem õszintén állíthatom, hogy még soha nem kötöttem bele ok nélkül senkibe, és nem bántottam másokat csak azért, mert barna a bõre, ferde a szeme, vagy épp csak nem ért egyet a saját véleményemmel.
Én egy szabad országban szeretnék élni, ahol törvényi keretek között élhetünk normálisan. Ahol nem kell majd félnem ha a barátnõm egyedül jön haza, ahol nem kell majd féltenem a gyerekemet, ha elmegy bulizni, és nem kell különbséget tenni Budapest "veszélyes" és "kevésbbé veszélyes" területei között. Nem szeretném átélni, amit anyámék éltek át velem párszor gyerekként, vagy akár már felnõttként is legutóbb. - Egy házban élek anyámékkal. Este elmentem otthonról, ahogy szoktam. Kérdezték mikor jövök? Hát mondom valamikor hajnalban. Aztán hajnalban nem jöttem. Reggel sem. Délben sem. Anyámék felhívtak. A telefonomat egy Rendõrtiszt vette fel, közölte anyámmal, hogy õ a VI. kerületi rendõrkapitányság bûnügyi osztályának nyomózója, és most nem tud engem adni, mert le vagyok tartóztatva. Egyebet nem mondott, csak hogy anyám nyugodjon meg. Aha. Gondolom ezek után kurva nyugodt volt. Aztán apám értem jött mikor kiengedtek, õ valamivel erõsebb idegzetû. Anyám viszont majdnem elájult, amikor a lakásba belépve meglátta az arcomat. A duzzanattól nem láttam ki a jobb szememen, a homlokomon, halántékomon véres sérülések, a szám felrepedve, a ruhámon vérfoltok... Én tudtam, hogy nincs komoly baj, de hogy magyarázzam meg ezt anyámnak? És hogy magyarázza majd meg nekem az én gyerekem, ha elköveti ugyanazt a vérlázító hibát, amit én is: hogy megpróbál eljutni este A ponzból B pontba Budapesten, és azt rajta is hasonlóképp torolják meg...
Úgy látszik ezt kurva nehéz mindenkinek felfogni. Én nem vagyok egy keménykedõ faszkalap. Nem vagyok egy Skinhead. Nem vagyok egy fegyveres állat. És nem vagyok kamikaze sem, hogy egymagam ok nélkül belekössek 15 cigányba az aluljáróban. Pedig mindezt megkaptam sokaktól, az ügyem kapcsán, mert egyes vadliberális jogvédõ emberek nem képesek elhinni, hogy az általuk babusgatott kisebbség tagjainak jelentõs része bizony ha nem is bûnözõ, de képtelen beilleszkedni az európai normáknak megfelelõ mindennapi életbe.
És ha bárki ilyen tényeket fel mer hozni, akkor már kikiáltják rasszistának.
Szóval röviden összefoglalva: én továbbra sem fogok terminatorként, önjelölt igazságosztóként bandába verõdve razziázni a város utcáin, és cigányokat verni sokad magammal, pedig lehet hogy ez lenne a megoldás. De én nem vagyok ilyen. A bandában keménykedés az õ stílusuk.
Viszont a 'Miért nem futottál el' kérdésre továbbra is azt válaszolnám: mert nincs rá okom. Nincs okom félni, én nem követtem el semmit. Ha hasonló helyzetbe kerülnék legközelebb, akkor sem futnék el. Én nem fogom megadni magam pár ilyen alsóbbrendû szarházinak, akik azt hiszik övék az aluljáró - vagy bármi más. Mert nem. Épp annyira az övék, mint amennyire az enyém, vagy tiéd, vagy bárki másé. És ha õ az igazát késsel, fegyverrel, vagy erõvel tudja csak megvédeni, akkor ott nincs helye részemrõl sem az észérveknek. Közülük most csak kettõ sérült volt. Legközelebb több lesz. Ennyi.
Ugyanis itt addig nem lesz rend, amíg egyszer valaki tényleg meg nem hal. Amíg egy ilyen 15 fõs banda nem egy olyan emberbe köt bele, mint pl P. Zsolt barátom, aki alapvetõen a világ egyik legjámborabb embere, csak éppen engedéllyel tartott Glock 19-es önvédelmivel a hóna alatt mászkál, és egy félautomata R78 -assal az övtokjában, ha netán a másik nem lenne elég... Õ bizony lõtt már szarrá embert éles fegyverrel, és megvédte a maga igazát. 7 hónap vizsgálat után felmentették jogos önvédelemmel.
Konkluziot mindenki vonja le maga. Én már levontam.
mrzed001: Köszi, jólesett amit írtál, de azért ez sem ennyire kerek.
Én ugyanis nem vagyok hõs. Sem azért amit szolgálatban teszek, sem azért amit magáneszemélyként tettem aznap éjjel.
A polgárõr sem más, csak egy közfeladatot ellátó személy. Mint a tanár, az ovónõ, az orvos, a buszsofõr, a BKV ellenõr, stb. Mind mind valamit valamiért tesz. Én is teszek valamit valamiért. Megpróbálok tenni azért, hogyha az egész országban nem is, de legalább a saját környékemen nyugodtan közlekedhessek az utcán. Ne kelljen félnem éjszaka attól, hogy betörnek hozzám. Ne kelljen félnem a saját környékemen. Budaörs nem ilyen volt még régebben. Külváros volt, pocsék rendõrséggel, pocsék közbiztonsággal. A helyi keménygyerekek részegen szarrá törték a megállóban a padot, fújkálták a falakat, a helyi románok éjszakánént lejártak a hegyrõl meg Bálintról, és feltörték a házakat. Csak a mi utcánkban egy hónapban legalább 15 betörés volt. Csak hozzánk két-három éven belül vagy hatszor törtek be. Nálunk is volt Tom és Jerry kergetõtés, apám is lõtt már betörõre, én is kergettem már hentes bárddal, a szomszéd is hoki ütõvel, de sose lettek meg. Ahhoz rendõr kellett volna, az meg nem volt. Ezek és még hasonlók miatt lett egy lakossági megmozdulás, és egy helyi biztonsági cég támogatásával megalapult a BPKE. Az itteni polgárõrség. Azóta sok minden történt, van már kiváló rendõrségünk kiváló rendõrökkel, éjszaka nem tudok úgy kimenni az utcára szolgálaton kívül sem, hogy ne lássam õket dolgozni. Gyakran dolgozunk együtt velük, aminek az eredménye szemmel látható. Az önkormányzatnak vagyonokba ókerült a budaörsi ótemetõt évente rendbe rakni, mert két havonta megjelent egy sírrongáló banda, drogosok, akik abban találtak örömet, hogy a múzeális értékû többszáz éves sírokat tönkretették, lerúgták, összetörték. Mint ahogy idén is, úgy tavaly Halottak napján is én voltam szolgálatban abban a temetõben egy társammal. Összesen 8 polgárõr töltötte éjszakáit a környék három temetõjében. Egy reggel a fél város arról beszélt mi volt az ótemetõben éjszaka. Reggel rendõrautók álltak a bejárat elött, helyszinelõk fényképeztek odabent. A polgárõrök elfogták az évek óta rongáló bandát. Õk négyen voltak. Mi ketten. Kurva nagy kergetõzé volt a vak sötétben a sírok között, az egyik balfasz akinek kirúgtam a lábát pechére úgy esett el, hogy lefejelt egy sírkövet. Mit gondolsz milyen eredménnyel? Az egész város hálás volt nekünk, hogy egy gonddal kevesebb. A polgármester személyesen gratulált. Mi pedig mehettünk volna az ügyészségre súlyos testi sértés és szakszerûtlen intézkedés vádjával, mert feljelentettek minket, hogy bántottuk a gyanúsítottat... Elesett, igen. Én tudom. Õ is tudja. Mégis ki a szemét agresszív geci? Mi. No komment.
És ezért olyan szar a megítélése helyenként a polgárõröknek, mert egyesek a jószándékot newm látják meg, csak a baszogatást. Pedig nem hõsként kéne kezelni õket, pujsztán csak elfogadni amit csinálnak. Nekem nem célom téged, vagy bárki mást baszogatni. Én csak szerettem volna egy olyan környéken élni, amilyenen most élek. Igaz, ehhez ilyen esetek kellettek. Amikor is híre ment a környéken, hogy a polgárõrök verekszenek. Meg olyan esetek, mint a Bálinti betörés, vagy a Tesco rablás, vagy a pistályi nemierõszakos faszi... Amikor hírement, hogy a rendõrök itt nem dísznek viselnek fegyvert. A bûnözõk is elgondolkoztak rajta nyilván. Miután az elõdeikre rálõttek, hogy vajon megéri-e ezen a környéken balhézni. Rájöttek, hogy nem. Azóta itt sokkal kevesebb a betörés. Nincsenek lopott autók, és kocsilopások, mert Tudják, hogy MatrixPolice lgp controller járõrkocsink van, és bármikor kiszûrjük a lopott autókat haladás közben is. Az elmúlt másfél évben már sírrongálás sem volt, mert akik azért voltak felelõsek, már rács mögött vannak, mások meg ezek után nem merik megkockáztatni. Nem drogoznak már a játszótereken, és kevesebb az ittas vezetés is, mert a rendõrök kint vannak az utcán.
Én ezért lettem polgárõr, és tettem azért, hogy a saját környezetem olyan legyen, amilyen. És nem szeretnék mást, csak hogy Budapest is elérje ezt a színvonalat. De amíg mindenki fejet hajt az utcai bandák elött, amíg mindenki árnyékként kúszik végig a fal mentén, nehogy belekössenek, és ha mégis megtörténik, akkor az átlagember elsõ kérdése, hogy MIÉRT NEM FUTOTTÁL EL HE? KERESTED A BAJT, HE? - Addig bizony ne várjon senki javulást.
Tomcatnek pedig a k. anyját tényleg, amért neki sem tetszik, és ki meri nyitni a száját sokakkal ellentétben.
Ennyit akartam még mondani asszem - bár nem hiszem, hogy volt értelme...
Aztán úgy is õk fognak egy-két durvát lépni (a vérükben/neveltetésükben van, ez van le se tudják tagadni) amúgy francia/szlovák mintára, és ott szabadul majd el valami
Hidd el, hogy itt a tetves cigányokkal fog meggyûlni a bajod ....
Ahol én felnõttem, egy falun, mindegy hol van, sok Rasszista alak volt! De halál komolyan mondom, nekem több attrocitásom volt velük, mint a cigókkal, pedig nem adtam rá okot!
Szóval az a problémám, ezzel az egésszel, hogy nagyon sok rasszista fiatal, nem is a rasszizmust hirdeti, hanem inkább az agressziót! Tudjátok mirõl beszélek.... Erdõs Péter a kurva anyád... stb.stb. Nekem ez nem adja! Nem látok benne semmi értelmi hátteret! Nyilván én is világbékét szeretnék, meg a többi közhelyet, de nem így! Nem tudom, hogy hogy, de nem így! Remélem senkit nem bántottaqm meg, télleg nem az okoskodás, vagy a sértegetés volt a célom, csak sztem így ez az egész kampány vagy nem is tom igazán mi, tuti gyerekcipõben marad....
Nem vagyok egy fiatal kis tacskó (sõt😊), de nekem te vagy az egyik magyar hõs.
Polgárõrként minket védesz és valószínûleg még köszönöm-öt sem kapsz érte. Nos, én köszönöm neked, és a hozzád hasonló tökös srácoknak (polgárõr, rendõr tökmindegy ki), hogy megvédetek minket ezektõl az állatoktól.
És bizony köszönöm Tomcat-nek is. Akármilyen nagyarc is, amiben igaza van, abban igaza van. Ez ami manapság a bíróságokon folyik már rég átlépte a "röhelyes" kategóriát. Ez ami manapság az utcáinkon zajlik pedig már régesrég átlépte a "hogydögöljenekmeg" kategóriát.
Az, hogy nem nyilatkoztál egyébként igaza van Tomcatnek, tényleg rossz ötlet (persze értem, így nyugszanak a dolgok).
Sztem össze kellett volna csapni egy kis videót az eredeti helyszínen, hogy kb ez történt. Így a közvélemény megosztott, úgy teljesen mögötted álna (és mint tudjuk ez az igazságszolgáltatásba is átüt -politika-)
Tudod lehet egyes embereket - lásd pl Tomcat - személy szerint szeretni, nem szeretni, vagy épp szívbõl gyûlölni, az egy dolog.
Valóban van egy olyan mondás is, hogy madarat tolláról, embert barátjáról - ez is egy dolog.
Ez azonban még nem ad alapot arra, hogy ha az illetõ - általad gyûlüölt - ember egy barátjával történik valami, akkor azt már csak azért is hazugságként kiáltsd ki, és emellett még vadul ki is állj, annak ellenére, hogy az ügyrõl lényegében fingod nincs, csak a hozzád hasonló monitor mögül acsarkodó webtacskók elbeszélése, és szintén alá nem támasztott saját véleménye alapján formálod az álláspontod.
Gáz vagy na.
Tomcat-rõl annyit, hogy õ ugyebár egy pólóboltos. Egy blogger. Vagy ha úgy tetszik, egy pólóboltos blogger. Ebbõl következõen az õ blogjának olvasottsága értelemszerûen pozitívan hat a boltjának a forgalmára, vagy ha így jobban tetszik, a blog végülis egy önreklám. Tehát neki valóban - kimondva / kimondatlanul is - érdekében áll izgalmas, érdekes dolgokról írni, mert a napfelkelte elemzése miatt nem olvasnák annyian. Sokak, így te is, nem képesek elhinni, hogy van ilyen barom állat ember, aki tényleg képes megcsinálni azokat a dolgokat, amiket megírt, mert õ (te) maga ugyanazt nem merné / tudná / nem volna pofája hozzá, stb.
Nos Tomcat bizony idõnként hajmeresztõ, durva, vagy éppen pofátlan dolgokat csinál, valóban, hogy azzal az olvasóinak tartalmat szolgáltasson.
Én tudom, hogy nem szokott hazudni. Te nem tudod, mert nem ismered. Oké.
Nem hiszed el, mert nem akarod. Oké.
DE.
Egy dolgot felejtesz el.
A történet, amit te látatlanul, utánajáratlanul is hazugságnak, így a történet szereplõjét - engem magamat egy hazug kis gecinek titulálsz, NEM TOMCATTÕL SZÁRMAZIK!
A loydi.atw.hu oldalon (nem a blogban) szereplõ történet a saját írásom, a saját véleményem, és a saját képeim.
NEKEM nincs polóboltom. ÉN nem vagyok blogger. Ismerek egyet. Naés? Ettõl még nekem nem érdekem egyértelmûen utánajárható dolgokról kamu történeteket terjeszteni (mint ahogy nem is terjesztettem, én csak a saját oldalamon írtam meg, sehol máshol - hogy azt ki vette át, ahhoz semmi közöm), és nem érdekem a Tomcatnek a boltját reklámozni.
Tehát kikérem magamnak az állításaidat, és hogy érthetõbben fogalmazzak javaslom kurva gyorsan vegyél vissza az arcodból. Ne keverd össze magad egy 15 fõs cigánybandával... Amit szabad Jupiternek tudod...
És végül magáról az ügyrõl:
Tomcat hazudik? Oké. - Érdekében áll? Fasztudja...
Én hazudok? Legyen úgy... Bár nem tom mi érdekem lenne, de mindegy.
Ugyanakkor szám szerint HÁROM tanú állítja a rendõrségen, hogy az eset úgy történt meg, ahogy azt én is megírtam. Nekik vajon mi érdekük fûzõdne bele menni adott esetben egy hamis tanúzásba, az én faszságom miatt?
Egy BME-s egyetemista srác, és egy Pázmányos, akiknek még soha semmi összeütközésük nem volt a törvénnyel, nincsen blogjuk, nincsen polóboltjuk, a legnagyobb bûnük amit elkövettek, hogy keresztül mentek egy aluljárón éjszaka.
Vagy a barátnõm, aki gyûlöl minden fajta erõszakot, utálja a Tomcat-et, utálja a fegyvereket, és élbõl síró görcsöt kap, ha tanúskodnia kell bármilyen ügyben.
Vajon melyiküknek mi oka lett volna adott esetben hazudni a rendõrségen, pláne úgy, hogy az ügynek lényegében minden momentuma így vagy úgy, de ellenõrizhetõ.
Továbbá ugye hazudik a VI. kerületi rendõrkapitány minden sajtómegnyilvánulásában, ahol errõl az ügyrõl szó volt, mert neki is érdekében áll biztos több polót eladni, mint ahogy a Bûnügyi osztályvezetõnek is oka van hazudni.
Természetesen a rólam készült fényképek egytõl egyig photosop retusációk, mint ahogy a hivatalos rendõrségi és orvosi iratok is, amiket közzé is tettem a saját oldalamon (Ambuláns lap - látlelet - szemészeti vizsgálat - letartóztatási jegyzõkönyv - fegyver lefoglalási határozat - lefoglalási jegyzõkönyv - rendõrségi igazolás - stb) egytõl egyig hamisított dokumentumok ugye...
Ja és hogy milyen sajtómegnyilvánulásról beszélek én, amikor te egyet sem láttál ugye?
Na csak hogy tisztába tegyük a dolgokat, az alábbi sajtóorgánumok foglalkoztak az üggyel - én kérek elnézést, amiért te véletlen egyiket sem láttad:
- MTI
- TV2 - Tények
- TV2 Napló
- TV2 Aktív
- TV2 Mokka
- Hír TV
- DVTV - Éjjeli menedék
- Demokrata
- Magyar Nemzet
- Reggel
- Ma.hu
- Metro
- Reform
stb
- Hogy csak úgymond a nagyobbakat említsem, és akkor még nem beszéltünk a különbözõ online médiumokról, rádiómûsorokról, és magánweboldalakról, ahol szó volt róla.
Ja hogy te nem hallottál róla, csak a tomcat blogjából?
Én kérek elnézést.
Pár dolgot még helyre téve: Valóban három embert vettek összesen õrizetbe, ennek okát egyébként nem csak te, én magam sem, az ügyvédem sem, és szakértõk sem értik, de lényegtelen is ebbõl a szempontból, nem ez volt ugyanis az egyetlen eljárási hiba a történetben, amit azóta annyival korrigáltak már, hogy a rendõrkapitány TV2 aktív beli nyilatkozata alapján további 9 személyt vontak azóta eljárás alá. (ha nagyon érdekel kérdezz rá a VI. ker. r.kapitányságon)
"Mi az hogy két métert repült"?
Errõl csak annyit, hogy kérlek olvasd át figyelmesen a saját írásomat a loydi.atw.hu -n, és keresd már meg ezt. Ja hogy a blogban másképp volt fogalmazva? Ha jobban végigfutod van még benne egy pár 'kiegészítés' - Tomcat valóban szeret hatásos lenni, mosom kezeimet. Egyébiránt nem mondott nagy faszságot, nem tudom hány éles, vagy nem éles fegyverrel lõttél már te bárkire is... Tudod mennyi a két méter? Két nagyobb lépés. Ha egy jól irányzott ütéssel szájonbaszlak is esel két métert, nem hogy egy bármilyen fegyvertõl. 30-40 centis torkolattûz nem kis nyomással, nem beszélve a kiáramló kapszaliciltõl. Tehetünk egy próbát ha akarod, szívesen arcon lõlek egy GRP9-essel, és ha nem esel két métert fizetek neked egy sört. De tudod mit? Egy egész kartont. Életem legbiztosabb fogadása lenne...
"Miért nem hallott senk isemmit"?
A rendõrök szerinted honnan a faszból kerültek elõ?
Segítek - bár ezt a renndõrkapitány is nyilatkozta jópár mûsorban már, csak persze azt te véletlenül pont nem láttad: bejelentésre.
Valaki ugyanis hívta a rendõrséget, és közölte, hogy 'lövöldözés van a Nyugati aluljáróban' - ne kérdezd ki, nem tudom, én is csak a rendõröktõl hallottam. Egyébiránt a barátnõm nem volt már ott a lövéseknél, csak a balhé kitörését látta (pont azt amikor belémkötnek...) és mivel üvöltöttem neki, hogy tünjön el onnan, kifutott az aluljáróból. Kb a Bahnhofnál járt már (40-50) méterre amikor a lövéseket hallotta. A vallomásában legalábbis ezt mondta, bizonyára nem a kisujjából szopta.
Igen, igazad van. Kurva nagyot szólt, pláne egymásután hatszor vagy hányszor. Valahogy ez volt a legkevesebb problémám akkor, hogy juj mennyire lesz ez most hangos, még a végén felébredenk szegény westend biztonságiak...
Az aluljárót vagy egy órán át helyszinelték az eset utánm a jegyzõkönyv szerint asszem 5 vagy 6 hüvelyt találtak meg. Az 'ellenfél' oldaláról pedig rajtam kívül további két sérült van.
Van még kérdés okoska?
Ja és mielött kontráznál hogy ezt nem hiszem el meg azt nem hsizem el (amit egyébként kb nagy ívben leszarok) nyugodtan megteheted, amit sok nálad okosabb ember is megtett már az elmúlt hónapban: tárcsázd fel szépen a VI: kerületi rendõrkapitányság vizsgálati osztályát, és érdeklõdj a November 4-ei nyugati téri esetrõl. Amit egyébként megtehettél volna jóval korábban is, mielött még faszságokat hadoválsz össze.
Ja és hogy a cigányok azt állítják én támadtam rájuk?
Mégis mit vártál mit mondanak majd? Hogy õk kötöttek belém? Ennyire még õk sem hülyék, bármennyire is hihetetlenül hangzik a dolog, természetes hogy hazudnak.
Nekik érdekükben áll (hogy megússzák) - míg az ügyben szereplõ három tanúnak nem. Nekik nincs mit megúszniuk.
Szóval ennyit szerettem volna reagálni az alábbi párszáz okos és ésszerû hozzászólásodra. Te továbbra is védd a szegény ártatlan cigányokat, amíg egyszer a naívságod miatt nem basznak szét egy véletlen folytán, amikor pont arra jársz anerre nem kéne.
Eddig sem voltam aktív fórumozó itt, ezután sem leszek, meg van nekem a magam baja nélküled is, csak kicsit már kezdtelek unni.
Egy jótanács a jövõre nézve: Vagy ne pofázz bele olyan dolgokba, amikhez 1) nem értesz, 2) nem tudsz róluk semmit, vagy talán elõször informálódj hivatalos helyeken. Pl.: Rendõrség.
Azoknak a jobbérzésû embereknek pedig, akik itt, vagy bárhol máshol kiálltak mellettem, és nem vádoltak mindenféle légbõlkapott faszsággal, ezúton is köszönöm.
Üdv mindenkinek:
Loydi
http://aruhaz.legatoman.hu/termek.php?cikkszam=04627&csoport=Pap%EDr&page=1
Aránylag drága, ha csak egyet használsz fel, de legalább marad késõbbre is.
Nomeg persze egy nyomtató is kell hozzá.
Szeretnék egy I Love Techno-s pólót de minden f*sz nyomda csak 10 pólót csinál minimum nekem meg csak egy kell!
szal valaki tudna segíteni ebben?
Itt nem a "színesfém tolvajok" a kérdés, hogy az itt mit jelent, hanem, hogy Baranyában (is), kik lopják fõleg a színesfémet ...
A medve nem játék.
ha azt írta volna <színesfém tolvajok>, akkor az azt jelentené, hogy színesfémbõl volt a csávó aki ellopott vmit...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
2005. december 3. 11:39
MNO - Havaria Press
Nem védi semmi a Pécsi Székesegyházat, miután ellopták annak villámhárítóját. A gyanú szerint színesfém-tolvajok lehettek az elkövetõk, akiknek pókember ügyességgel kellett rendelkezniük a lopáshoz.
Életük kockáztatásával másztak fel a felújítási munkálatok miatt kihelyezett állványokra, majd levágták és magukkal vitték az értékes zsákmányt. A HavariaPress úgy tudja, a korábbi tetõtéri munkálatok során is hasonló lopások történtek. A fémbõl készült anyagok nagy részét, amiket az egyik nap beépítettek a tetõtéri szerkezetbe, másnapra már el is lopták.
A jelenlegi esetet a rendõrség kiemelten kezeli."
"színesfém-tolvajok"= ...?
A medve nem játék.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Igenis képtelenek egy osztályközösségbe normálisan viselkedni.Lányom 13 éves volt egy cigány osztálytársuk,tavaly hálistennek kibukott.Verekedett kötöszködött a többieket csak akadályozta a tanulásba.Egyszer a lányom táskáját ollóval összeszabdalta akkor kapott is tõllem a kis mocsok.Igaz hetekig nem mertem végigmenni a sötétbe eggyes utcákon.Más.
5 évig dolgoztam börtönbe.A bentlakók nagyrésze cigány.Pontos adatot nem írok több okból sem.A lényeg az hogy sokkal több mint a magyar.Itt megint az arány a lényeg.Kint sokkal kevesebben vannak arányba a magyarokhoz,bent ez mégis fordítva van.A cselekményük tipusa is jellemzõ,mondanom sem kell "erõszakos".
Van köztük tényleg rendes is!DE NAGYON KEVÉS!Itt is tudok egyrõl a játékfordítók közül.Minden tiszteletem az övé, Õ legalább tett is valamit érte hogy valamire jusson.
Amúgy nem kívánom Neked hogy egy ilyen társasággal összefuss egy sötét elhagyatott helyen
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Egy ismerõsöm csinálja ezt az oldalt:
http://polomania.fw.hu/
és még nem talált elég olcsó helyet
Én annyit tehetek, hogy mail-en körbeküldtem a petíciót, a beszédét, és az olvasói leveleket (legtöbben nem is tudtak róla, hogy volt egy ilyen, mivel a TV nem mondta be elõre, mint ahogy szokta más tüntetések alkalmával)