Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy egyetemi hallgatók, vagy elegáns vállalkozók
vagy olyan helyen laknak, ahova normális ember nem megy 😄
ha mégis odamegy, irritálja a gattólakók értékrendje.
ennyi a titok 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
aki nem disznók közt fetreng, az nem tudja, milyen az belülrõl az ól 😄
ez már csak így van.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Semmit sem tudsz az egészrõl.
csak az sír, aki gettóban lakik.
aki nem disznók közt él, az nem sír, hogy büdösek.
normális helyen kell lakni, és nincs gond.
ha nem fizetsz bírságot, lecsuknak.
ez természetes.
nem akarja senki lecsukni.
a börtön csak akkor jár, ha szarja le a bíróság ítéletét.
ebben az országban pedig azt nem szabad.
haverod nem mesélte el, hogy mivel provokálta a támadóit?
És a tudálékoskodó balfaszok meg elmehetnek a büdös kurva anyjukba.
"The trees move. Do you not see it?"
A közbiztonságra különösen veszélyes eszköz:
a) az olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja, továbbá a szúróhosszúság vagy a vágóél méretétõl függetlenül a dobócsillag, a rugóskés és a szúró-, vágóeszközt vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövõ készülék (különösen: íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli);
b) a jellegzetesen ütés céljára használható és az ütés erejét, hatását növelõ eszköz (különösen: ólmosbot, boxer);
c) a lánccal vagy egyéb hajlékony anyaggal összekapcsolt botok, nehezékek;
d) az olyan eszköz, melybõl a szem és a nyálkahártyák, illetve a bõrfelület ingerlésével támadásra képtelen állapotot elõidézõ anyag permetezhetõ ki (gázspray);
e) az olyan eszköz, amely az utánzás jellege és méretarányos kivitelezése miatt megtévesztésre alkalmas módon hasonlít a lõfegyverre (lõfegyverutánzat);
f) az olyan eszköz, amely elektromos feszültség útján védekezésre képtelen állapot elõidézésére alkalmas (elektromos sokkoló).
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
a 25 ezer forint pénzbírság pedig, a jelenlegi büntetési gyakorlatban, nem számít különösebben súlyos büntetési tételnek... tegnapelõtt ugye a fûszívó fickó elsõ fokon 70 ezer forintos bírságot kapot, amihez még hozzájött a perköltség is...
amúgy meg közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklásáért (a rugóskés pengehosszúságtól függetlenül (!) ilyennek számít) maximum ötvenezer forint pénzbírság szabható ki. a fickó ennek a felét kapta.
ha most õ úgy dönt, hogy nem fizeti ki a bírságot, az az õ hülyesége, nem a bíróságé... (azt ugyanis elég valószínûtlennek tartom, hogy rúgóskésre lenne pénze, de egy esetleges elzárás elkerülése végett ne akadna huszonötezer forintnyi pénzzétehetõ ingósága)
meg egyébként sem eszik olyan forrón a kását: pénzbírsággal szemben lehet hat hónapig terjedõ részletfizetést vagy halasztást is kérni...
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
"Szeva Tomcat!
Ha úgy látod jónak,ezt a levelet feldobhatnád az oldaladra,ha témára alkalmasnak találod.
Nagyon megköszönném.
Íme: Egy hónap börtön egy késért felfüggesztett egy késelésért.
Én volnék az az üldözési mániás érdi.
Ha valaki nem tudná,elmondom az elõzményeket.
A tavasszal belekeveredtem egy rablásba,ahol nem én voltam a célpont,hanem a szomszédasszony. Én megvédtem. A színesbõrû támadó olyan kb 8-szor szúrt felém,amibõl 3 szúrást kaptam be. (Egyet hátba,ami szívtájékra ment, másik kicsit mellkas szélére vállba.) A többit a kabát fogta fel.
A támadó elmenekült,be egy kocsmába,ahol a térfigyelõ kamera hanngal együtt felvette, amint a véres késsel meséli cimboráinak,hogy hogy szúrt le egy fehér embert. A rendõrség elfogta aztán a támadót. A videófelvételt és a kést lefoglalta.
A cigány 15 éves mindössze,és beismerte tettét.Emellett kiderült,hogy higító és alkohol hatása alatt volt. A nyomozó állítása szerint, mivel nem volt tudatában, amikor tettét elkövette,így nem közveszélyes,és másfél hét múlva szabadlábra helyezték.
Szóval ez csak így megy?
A dolgot csak tetõzte,hogy a szomszédasszony,(mivel retteg a cigányok bosszújától) ellenem tanúskodott. Ez volt februárban, azóta nagyjából semmi nem történt.
Kétszer kellett azóta bemennem, tanúskodni.
Eddig könnyû testi sértésnek számított, amit tett, mert nem ért létfontosságú szervet a szúrása.
Szóval a rendõrségen elmondták, hogy mivel az elsõ ilyen komoly ügye a cigánynak,így nagy valószínûséggel, felfüggesztettel meg fogja úszni. Annyit tudtak csak tenni az ügyemben,hogy most már súlyos testi sértésnek nyílvánítják az ügyet.De még mindig nem gyilkossági kísérlet. Azóta is szabadlábon van a késelõ,balhézik és röhög a rendõrségen.
És most jön a történet személyesebbik része:
Vettem egy kést,és én is azzal mászkálok azóta. Bevallom felelõtlenség volt,hogy nem vettem komolyan a törvényt,de rúgós kést vettem,ami 8,5 cm volt. Aztán két hónapja belefutottam egy motozásba,ahol megtalálták a kést. Nos szóval egybõl elkobozták,és hõbörögtek a rendõrök,hogy "hová jutna a világ ha mindenki késekkel mászkálna". Érveltem én,hogy önvédelembõl van mert megkéseltek,erre meg azt a választ kaptam,hogy "ez a szemet szemért elv már nem mûködik a világban".
Pfff.
Azt mondták,olyan 5 ezer körül lesz a bírság,de nem is biztos,hogy lesz. Oké,nem tudok mit kezdeni, elfelejtem a dolgot. Erre most jött egy levél,és egy csekk 25 EZER!!!! forint bírsággal!!!!!!!!!!!!!
Három lehetõségem van:
1.Behajtani nem tudják rajtam,mert munkanélküli vagyok. Így vagy kölcsönkérek,vagy nem fizetem be. Akkor viszont:
2.Mehetek közmunkára cigányokkal. Közmunkások között sokszor látom a késes támadóm családtagjait. És mivel nem választhatom meg kikkel dolgozom le a büntetést,még az is lehet,hogy épp ezzel a családdal kell együtt dolgoznom.Ezt viszont senki ép elméjû ember nem várhatja el�
3. Ha megtagadom,az elõzõ kettõt ami nagyon úgy néz ki,akkor 25 napra bebörtönöznek.
A rendõrségi levél kihangsúlyozza,hogy fellebbezésnek helye NINCS!
Elmentem a rendõrségre, ahol fenyegetõen elmondták, hogy vegyem nagyon komolyan, mert "a társadalomra különösen veszélyes" eszközért felelnem kell.
ÉRTITEK??????
A CIGÁNYT A KÉSELÉSÉRT MÁSFÉL HÉT UTÁN KIENGEDTÉK,ÉS VALÓSZÍNÜLEG MEG IS ÚSSZA!ENGEM PEDIG CSAK MERT KÉST TARTOTTAM MAGAMNÁL,MAJD EGY HÓNAPRA EL AKARNAK ZÁRNI!!!!!
HOVÁ JUTOTTUNK EZ AZ ORSZÁG?
EGY GYILKOSSÁGI KÍSÉRLET SÚLYOS BûNCSELEKMÉNY, AZT FELFÜGGESZTETTEL MEG LEHET ÚSZNI!
EGY SZABÁLYSÉRTÉS, AMIT ÉN ELKÖVETTEM, ARRA NEM LEHET FELFÜGGESZTETTET KAPNI!
AZT LE KELL TÖLTENI!
ÉS AKKOR NEM ÉRTEM A CIGÁNYT MIÉRT NEM BÍRSÁGOLTÁK MEG,AMIKOR NÁLA IS VOLT KÉS,AMIKOR MEGSZÚRT??????
Most mondja meg valaki mit lehet ilyenkor tenni????
Mert 25 nap börtön az borzasztó hosszú egy ilyenért."
Na ezt kéretik továbbküldeni!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Magyarországon van olyan bolt ahol kinyomtatnak neked polore egy általad beküldött képet (polo hatuljara is)?
ilyen peldaul a cafepress.com de az nem magyar
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
egyik része egyezeik a beszólásoddal, ha akarod hallgasd meg (ÉS MINDENKI CSAK SAJÁT FELELÖSSÉGÉRE METR ELÉGGÉ RASSZISTA)
hópihe
"hé! igen, ti!!! álljatok + de rögtön, beszéljük csak meg, mi volt ez!!!(kicsit hasonlóak ilyenkor a módszereim, mint a lentebb leírtakban elszenvedtem, de ezekkel nem lehet máshogy bánni)
jött felém, táska, kabát ledobtam a picsába, úgy mentem oda, most elkenem a száját, mikor haver rántott vissza: egyre többen elkezdték figyelni a történteket: gondoltam, nem lenne jó kezdeni a bunyót, mert nem tesz jót... hogyismondjam az"image"emnek ... az örsön, ha elfajulnak a dolgok.
elkezdtem +vitatni, mit káépzel magáról + hasonlóak, mikor már azt veszem észre, vmi 120 kiló körüli, 2 m-res állat áll mögöttem....ennek már a fele sem tréfa, lépjünk le... én +úsztam a dolgokat, de a gyerek.... nem hiszem... lehet, hogy nem adtam meg neki, amit +kíván a becsületem(szégyenlem is magam, nem védtem + rendesen a lányt, de éltetett az a tutad, amit a lány barátjától kap, amit nem teszi majd zsebre) azóta nem hallottam semmit errõl, de nem is mert a környékre jönni...nem helyi volt, ahogy megtudtam...1 hasonló kaliberû városban lakik, mint heves...nem is olyan messze tõle
1x fussak össze vele 1 sötét éjszaka... a többit már sejthetitek
volt, akit úgy foltoztak össze utánna, hogy visszapofázott nekik... + már volt gyilkosság is...és nem is a falu másik végén, hanem a szomszéd utcában
nagyszüleimhez 3x mentek 3 év alatt
azért nekem is itt a baseball ütõ az ágy mellett<#hehe>#hehe> néha kívánom, hogy jöjjön be 1-2 csávó, aztán ütöm õket, amíg mozognak...😄 levezetésnek tökéletes, ha ideges az ember
mit várunk, mikor már majdnem fele annyian vannak, mint mi, és ráadásul mi is rakjuk a pofájukba a kaját?!?!
pl amíg 1 átlagos családban 2 gyerek, 2 dolgozó szülõ, addig ezeknél 6-8 gyerek, egyik szülõ sem dolgozik: a segélyekbõl élnek, és az a kib*szott segély a mi (nálam még szüleim) pénztárcánkból jut hozzájuk! mert ugye támogatni kell a rászorulókat, akik arra nem képesek, hogy a munkát, amit eléjük tesznek, rendesen elvégezzék, nemhogy maguk keressenek állást.. nem is folytatom, csak lehangol az egész rakás *****...........
megyek haza edzésrõl 8 után este, mikor azt látom, nagy banda áll az út szélén. közeledek feléjük, rámüvölt az egyik "brazil": -álljá +!
én erre mit tegyek, utat elállták, rohant felém, megálltam... tudtam, most nem lesz pardon, ezért komolyan vettem: mi a probléma?-teszem fel a költõi kérdést
jön a válasz: nem köszöntem az 1gyik testvérének, és lek*rváztam az anyját(persze fogalmam sem volt, mi a f*szról beszélt..). közben körbeálltak v 10zen, a többiek távolról figyeltek
mondtam, nem tok semmi ilyenrõl, azt sem tom, kirõl beszél
ekkor kaptam egyet gyomorra: nekem sem kellett több, modntam, álljatok le, mert nem lesz jó vége(1vs11, kicsit sem unfair... + a többiek a háttérben)
mondják, mert karatézok, nem fogom megverni õket...hát hogy mondjam, én sem erre gondoltam, csak úgy kijött, ezért odavágtam, hogy ne problémázz olyanokon, amit kitalált az öcsikéd v bárki: "biztos képzelõdött"
erre sem kellett több, jött a köv. gyomros
nem esett jól a megaláztatás, hogy röhögnek rajta 20an, de tûrtem, nem ütöttem( nem is sokat éreztem az ütésekbõl, vastag volt a kabátom-tél volt-, meg akkoriban elég jó kondiban is voltam)
még 5 perc szócsata, hogy ne jöjjön nekem hülyeségekkel, aminek semmi valóságalapja nincsen, õ persze csak modnta, mit képzelek magaról, mert az anyám tanár + osztotta az észt, kaptam még eggyet bordára, aztán "takarodjak innen"
nekem sem kellett több: húztam a picsába és örültem, hogy nem lincseltek meg a falu közepén
másnap jött 1 c*gánygyerek, 1-2 évvel lehetett öregebb, mint én, lekezelt, mintha 1000 éve haverok lennénk: "van 1 nokia 3210esem, nem tudsz vkit, akinek el lehetne passzolni?"
én erre: elpasszolni, mi? f*szért segítsek, mikor tegnap este ott álltál, és röhögtél rajtam a bunkó haverjaiddal?!
õõõ, az nem úgy volt! nem röhögtünk, nem is értem, mi baja van a mit tom én kinek veled, jól lecsaphattad volna!
lecsapni, mi?! mikor 10zen vesztek körbe?
nem úgy van az! mi nem szóltunk volna bele...
nem a lóf*szt!!! takardjj innen, amíg fel nem b*szod az agyam!! -és elhúztam..
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szerencsére itt Budapesten szabályos cigánytelep nincsen, de azért a VIII. kerület elhagyatottabb részeire egyedül nem mennék be, az biztos.
Azt tanítják a rendõriskolában, aki a rendõrre kezet emel annak el kell törni a kezét.
Ha van még bennük büszkeség akkor összefognának és meglátogatnák a putrikat, megmutatni hol a helye ennek a mocskos hordának.
No itt én már jogosnak ítéltem volna meg az éles fegyver használatot
Elsõ lövés a legközelebbi lábába, a következõ már fejre/testre (tiszta zombivadászart <#hehe>#hehe>)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
http://index.hu/politika/bulvar/trabant1208/
A bontós simán belehazudott a kamerába, hogy õ nemtudta, hogy lopott 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Az egyik annya szerint a mezõn találták a kocsikat.