3178
Tomcat pólóboltja
  • CigányBáró
    ird le nekem miért vagy hátrányban most TE!
  • Bandee1987
    SoDi, I.C.ram-nak igaza van. Egy ilyen törvény alkotmányellenes mivel diszkrimináció a magyar emberrel szemben.
  • CigányBáró
    Ne erőltesd..akit nem szeretsz annak nem szeretsz segteni sem. és fáj ha más segít.
  • I.C.ram
    Cigányokra is van szinte összes európai nemzetnek szava.

Jóval több zsidószármazású ember van Európában, mint cigány.
  • SoDI---
    Még egyszer, és egyszerűbben, hogy megértsd.
    A cigány már ELEVE hátrányban van.
    Ha ezt a hátrányt KOMPENZÁLJUK, akkor attól még nem kerül előnybe!
    Csak éppen a hátránya szűnik meg.
  • CigányBáró
    1x már irtam... sajnos kifejezetten közeli példával élek az unokahúgom mocskosul sokat tanúlt, lediplomázott, most Jegyző lenne..1 évig nem kapott sehova semmilyen önkihez állást, most brüsszelben nyomul. szted?
  • SoDI---
    Egyszerű. Keresztényi erény a lovagiasság. Úriember az elesetteket segíti.

A második mondathoz pedig csak annyit, hogy érdekes módon ez világszerte ismert kérdés. Valami oka csak van egy kérdésnek, ha kultúrafüggetlenül mindenhol felbukkan.
  • I.C.ram
    Sodi gondolkozzál már el!!!

Ezzel a törvénnyél a fehér ember kerül hátrányba! Hol itt az esélyegyenlőség? Vicc!
  • I.C.ram
    Csak azt nem tudom felfogni, hogy miért pont a zsidókat nem szereted, amikor sok mindent köszönhetünk nekik, ugyanakkor a cigányoknak főleg csak a bűnözés drasztikus növekedését.

Nézd meg hány zsidóra jut hány gyűlölködő, és nézd meg, hogy a cigányoknál gondolkodás nélkül hányan megkéselnének bárkit 500 forintért.
  • SoDI---
    Nem flémnek szánom, de tényleg tegyük már helyre a dolgokat.

Van jogegyenlőség. És van esélyegyenlőség.
    Az alkotmányban az előbbi van rögzítve, egy igazságos rendszer pedig a másodikra törekszik. Az emberekben előítélet él a cigányokkal szemben.
    Tehát ha azt akarjuk, hogy egy cigány ugyanolyan eséllyel induljon, mint Te, vagy én, akkor a társadalmi alapú hátrányát jogi alapú előnnyek kell kompemzálni.
    Mert így valósul meg az, hogy (azonos szakmai kvalitások mellett) egyenlőek az esélyei veled.

Érted már?
  • SoDI---
    Ez a zsidózikozás valami mánia nálad. Kezeltesd ki. :)
    Bő gatya, és füttyös barack maradna nélülük - ismerem :D
    De viccen kívül NEM a zsidókat nem kedvelem, hanem mindentől függetlenül azt a fajta közéleti mentalitást, amit a valósan megélt ortodox vallástól elszakadt réteg képvisel.
    Ahogy Tomcat is írta: A cigányoknak egyik népre sincs saját szavuk. A Biboldó mégis ott van a könyvtárukbam.
  • I.C.ram
    Ez is egy undorító dolog! Mosmár ott tartunk, hogy a cigányoknak több joga van. Tomcatnek meg abban igaza van, hogy valakit simán elengednek azért, mert cigány, míg egy fehért lazán benntartanak.
  • I.C.ram
    Sodi nem kell ez a kétszinűsködés. Zsidókat meg finoman szólva nem kedveled, pedig sokkal többet tettek az országnak, mint a cigányok valaha is fognak.
  • SoDI---
    Nyitott kapukat döngetsz.
    Közel egy éve hatályban van a törvény, ami szerint ha egy rendőri állásra két azonos képességekkel rendelkező ember jelentkezik, akkor közülük a cigányt kell alkalmazni.
  • I.C.ram
    Bizonyítani kéne talán, hogy a cigányság ne csak a késeléseikről legyen híres, meg az undorító módon elkvetett rablógyilkosságokról, mert jelenleg főleg a bűözés, és a 6kg-os fuxos gázosított bálnamercis cigányok jutnak az ember eszébe. Azért nem kell a cigányokat sem sajnálni. soha egyik kissebbségnek nem voltak olyan előnyei, mint a cigányoknak. Média folyamatosan velük foglalkozik, hogy milyen szegények a szegénykék.

Abszolút fejlődésképtelen társaság zömében. Emlékszem még a kelet-szlovákiai esetekre, mikor ott loptak, zúztak, egy egész országrészt megbénítva, és azért vandákodtak, hogy emeljék a !MUNKANÉLKÜLISEGÉLYT!... Vicc.
  • SoDI---
    Ez emberközeli példa: Jaj, ez a fránya kelés az alkaron. De ég, de barna, vegyünk rá hintőport... Borogassuk kammilás főzetben, majd csak elmúlik. Kaparjuk le, akkor talán nem fáj tovább. Ez Tomcat.

Nézessük már meg orvossal, nem-e bőrrák. - Ez vagyok én.

A cigánysággal nem az a gond, amit látsz, hanem az, amit nem veszel figyelembe.
  • Punker
    az elméleti lehetőség adott nem? csak ahoz tanulni is kéne mocskosul sokat, azt meg nem nagyon erőltetik.
  • SoDI---
    Azért valljuk be a cigányok legendásak a hazudozásról :)

Te tünetről beszélsz. Tomcat tünetről beszél. Egy szakember viszont nem elégszik meg a tüneti kezeléssel.
  • CigányBáró
    rosszul fogalmaztam..mielött még világott elfoglaló szándékaimnak esnétek..ha megnyilnának a kapuk ezen a téren is jobb lenne.
  • SoDI---
    te meg tankönyvből. ugyanaz...

A különbség, tudod, ott van, hogy Tomcat csak kiragadott példákkal tud dubálózni, amíg egy tankönyv nem önmagában vizsgálja a világ dolgait, hanem ok-okozati összefüggésben. Nekem így teljes képem van a problémáról, míg ő olyan, mint egy szemellenzős ló. Csak azt látja, ami orra előtt van.
    Tudom, persze, hogy ő is sokat olvas. Ezzel az a gond, hogy célirányosan a maga igazát keresi a könyvekben. Így - itt, ott, amott - természetesen meg is találja. Én viszont nem zárkózom el semmilyen új információtól.
  • CigányBáró
    Az a baj hogy a cigányok ha rendört látnak bennem, általában úgy érzik, hogy cserben hagytam őket..(pedig életemben nem látam a tagot) de volt olyan is aki teljesen máskép viselkedett.

Ha globálisan gondolkozunk és minden hivatalos állást "betölthetnénk" , Bank, Post Önkormányzat.. stb.. az sokat javítana
  • Punker
    a kérdés ugyanaz ha több cigány rendőr lenne szerinted jobb lenne a helyzet?
  • Punker
    nem érdekel hogy tomcat fajgyűlölő e, de nem akarok itt még 1 anyázást meglátni
  • CigányBáró
    ezek csak szélsőséges példák voltak.
  • Punker
    szerinted hány százaléknak kéne lennie a testületen belül a cigányoknak hogy ez megszünjön? gondolom most nem vagytok sokan de mondjuk ha minden 10. rendőr cigány lenne akkor is árulónak tartanának?
  • I.C.ram
    Na látod erről beszéltem! Azért vagy áruló, mert képes voltál beilleszkedni, és a törvényt szolgálni. Valami itt nem stimmel akkor mégis csak velük.
  • CigányBáró
    már nem szoktam járőrözni, inkább bent vagyok. De amúgy két oldalú van ahol elönyöm származik.. és van ahol pedig hátrányom. A nem cigányoknál van akik tulzásba viszik az antidiszkriminációt, a cigányok közülpedig egyenesen árulonak tartanak.
  • I.C.ram
    Azért valljuk be a cigányok legendásak a hazudozásról :) Akárkit megkérdezel az utcán, mindenkinek főleg negatív dolgok jutnak eszükbe. Ugyanakkor soha nem volt propaganda ellenük. Ők formálták a hírnevüket! Ez ugyanolyan, minthogy a kínaiak szorgosak.
  • mrzed001
    Az hogy fajgyűlölő-e Tomcat, illetve blogjában/oldalán/médiába történések gondolom nem túlzottan OFF (végülis már nagyon rég óta nem a pólókról szól ez a topic, hanem Tomcatről, és az általa felvetett problémákról)
  • CigányBáró
    most nem tom válaszoljak vagy kapok egy topicot ? :D
  • mrzed001
    Szervusz, már hiányoltunk.
    Lettek volna még kérdéseink hozzád, hogy járőrözöl-e, ott több feszültséget okoz-e származásod, vagy éppen segít (mert nem rögtön ellenségnek néznek) ... meg hasonlók
  • Punker
    mindenkire vonatkozik, már rég nem a pólókról és nem a blog-ról van szó + kezdik páran elfelejteni hogy nem a gumiszobában vannak.
  • mrzed001
    Kérlek pontosítsd, hogy kinek a hangvételével/hozzászólásával van probléma, nehogy az vegye a szivére, akit nem érint ;)
  • CigányBáró
    mint az igaz történetek.. háháháhá (erőől csak egyvalami jut eszembe: a fehér ember nem hazudik)
  • Punker
    Na akkor hogy mindenki értse, még egy hasonló "beszélgetés" és meg a topic a gumiba!
  • CigányBáró
    igen látom aktív voltál
  • CigányBáró
    már nem járok, egyetemre, de köszi hogy gondolsz rám.
  • fifi
    "Tomcat viszont már felfuttatta magát"

SoDI--- is ezt akarja magával, csak nem elég ő ehez. Meg úgy gondolja, hogy ELTE így-úgy, akkor ő lassan a Föld kormányzója is lehet.
  • fifi
    te ugye rendőr vagy???
  • Taranov
    Akkor kapsz támogatást az egyetemen, használd ki!