3178
Tomcat pólóboltja
-
#2376 pontosan, ezért panaszt nyújthat be adott esetben a roma az illetékeseknél. -
#2375 Erről tanultam, ebből vizsgáztam, ne kelljen már magyaráznom. Nagy az esély, hogy nem a valós képességei szerini iskolatípusba sorolják be, visszahúzza a tanulást másodlagos értéknek bélyegző családi környezet, meg úgy minden, ami körülveszi. -
#2374 Nem érted??? TÖRVÉNY szabályozza, ha nem tartja be a munkáltató, akkor azért felelnie kell. -
#2373 Az teljesen más...
Megsúgom neked, hogy a zömében magyar Erdély teszi ki Románia belső bevételeinek kb 3/4-ét. Vajon miért? -
#2372 ha betartanák..bár hazánk a kiskapukról híres -
#2371 kerül egy nagy faszt. 1000000-ból egyszer lenne ilyen esett. -
#2370 Miért lett volna nehezebb? Nekik üzbégül kellett éretségizni, vagy mi? -
#2369 Mert nincsenek annyian :) -
#2368 Azért, mert valaha a Vajdaság meg Erdély hozzánk tartozott, és ezért gyűlölik őket. -
#2367 Még mindig nem érted...
Eddig a cigány vagy ütközött diszkriminációba, vagy nem. Munkáltató függő. Most viszont, TÖRVÉNYI ALAPON, a fehér mindenképpen diszkriminációba kerül. -
#2366 Az állás betöltéséhez szükséges bizonyítványokat megszerezni volt neki nehezebb. Ezt statisztikák igazolják. -
#2365 az miért alakult ki? -
#2364 kérded a románokat am agyarokkal szmben vagy a szerbeket. -
#2363 Én tényleg sajnálom azokat a romákat, akik becsületesek és rendesek, mert megérdemlik a jó állást, a rendes életet. Viszont az előítéletek a cigányok ellen NEM VÉLETLENÜL ALAKULTAK KI, VMILYEN OKBÓL. Pl. Ma az emberek Magyarországon miért nem előítéletesek pl. a német, szlovák kisebbséggel szemben? -
#2362 50-60% - szted ebből hány van bent garázdaságért és lopásért? -
#2361 Miért lett volna nehezebb???? Meséld már el?? Besétál, jelentkezik, felveszik, ennyi. -
#2360 Igazad van. De ezt nem igy kell nézni. És nem utóljára nem te döntöd el, hogy ki mit érdemel. Ez egy másik történet. -
#2359 Aha, ok....
Egyszerűen fáj az igazság, és ezt te is érzed, hogy mit művelnek a cigányok. Börtönökben a bentlévők kb 50-60% cigány, miközben a lakosság kb 5%át teszik ki! -
#2358 Nem, mert ha egész nap otthon henyél, és abból él meg, hogy felveszi a gyerekek után a segélyt, és azt bassza el, akkor NEM ÉRDEMLI MEG. -
#2357 Látom, nem érted.
A cigánynak nehezebb volt odáig eljutni, mint a fehérnek, hogy jelentkezhessen arra az állásra. Ha tehát ő kapja a munkát, akkor a magyar még nem néz hosszabb munkahelykereső tortúra elé, mint a cigány nézne, hiszen a cigány mögött már nyilván hosszabb út áll. Így ezzel az intézkedéssel mindkettejüknek egyenlő esélye van egységnyi idő alatt munkát találni.
Érted már? -
#2356 Sztem te valami elvarázsolt álomországban élsz.. de legyen igazad. -
#2355 de látod..csak zavar. az ővé... kenje a hajára, nekem nem lesz tőle kevesebb. Vagy neked? -
#2354 Ne beszélj már faszságokat! MEgsúgom neked, hogy a németek után a Hollandok keresik fel leggyakrabban az országunkat, szóval ezzel melléfogtál csúnyán.
Nincs olyan európai ember a világon, aki azt mondaná, hogy inkább a cigányok jöjjenek, mint a magyarok,é s ez igaz bármelyik kelet-európai népre is. Kivéve persze magu ka cigányok. -
#2353 ennyi erővel a németeket is utálják..mert nácik.. kész. -
#2352 ez megint hülyeség... -
#2351 nem azzal van a baj, hogy felveszi, hanem azzal, hogy mire használja. Ha helyes célra (gyerekek iskoláztatása, stb.) akkor természetesen jár neki, sőt legszívesebben emelném is. -
#2350 Én csak annyit mondtam, hogy egyetlen nép van, melyet a világon sehol se szeretnek. -
#2349 ezt felejcsd el ilyen nincs. (gyakorlatilag nem valosúl meg..tehát miről beszélsz?) -
#2348 Bemegy két ember a rendőrségre munkát keresni.
Egyik cigány, másik fehér. Ugyanolyan képességűek. Viszont törvény miatt, a fehérnek ESÉLYE SINCS a bekerülésre, magyarul törvényi hátrányban van a cigánnyal szemben.
Ettől már csak egy nyúlfarokra voltak a zsidótörvények.... -
#2347 Meg fogsz lepődni.
VAN munkahely.
Ma ebben az országban folyamatosan 400 ezer munkahely betöltetlen.
Főleg a főváros környékén igaz, hogy csak az nem dolgozik, aki nem akar.
Árufeltöltőt mindig keres a Tesco.
Ja hogy ez derogál?
Kérem szépen, önsajnálat, vagy munka? Tessél választani. -
#2346 megnyugtatlak..a magyarokat jobban..ha már tudják hogy vannak... mindenki utál valakit..erre ne alapoz -
#2345 jav . 9000-16000 -
#2344 Furcsálom hogy van akinek az fáj, ha egy család (mindegy mennyire van rá szüksége, és mire használj) felvesz havonta 9-16 Ft. Persze amikor tüntetni kéne bizonyos honatyák ellen a 9-10 jegyű állami összegek elhárdálása miatt akkor az nem számít. -
#2343 Kihagysz egy fontos körülményt: csak egyenlő szakmai kvalitások esetében él ez a szabály. Ha a saját szakmámban nem lennék képes túlszárnyalni egy kisebbségit, akkor elásnám magam. De jó mélyre. -
#2342 Külföldön is utálják a cigányoaktn e izgulj... Voltam párszor hollandiában, a világ legliebárlisabb országainak egyikében. Elbeszélgettem jópár értelmes emberre, és mindnek elegük van a beáramló kisebbségekből. Főleg a törököket, és a cigányokat említették. -
#2341 Ha lenne elég munkahely, akkor sokkal kisebb gond lenne a cigányokkal is. -
#2340 nem vagyok hátrányban most, de nem is erről volt szó, hanem arról, hogy ez a törvény faji megkülönböztetésen alapul, ergó alkotmányellenes. -
#2339 nem szóról, hanem gyűlöletről beszéltem -
#2338 Az egy dolog, hogy hátrányban van, DE nem a törvények miatt...Ezt a hátrányt nem törvényi úton kéne kompenzálni. -
#2337 Te hülye vagy, ember?
Ezzel a törvénnyel a fehér került hátrányba!!! Gondolkozzál már kicsit! Egy fehér emberből azért nem lehet rendőr, mert helyette a cigányt alkalmazzák inkább. Ez ugyanaz, amiért a cigányok sírnak, hogy helyettük a fehért alkalmazzák.
Kicsit gondolkozhatnál mielött faszságokat beszélsz.