3178
Tomcat pólóboltja
-
#2456 Ugyanis ikes ige.
Úgy imádom, amikor valaki azt hiszi, hogy tud magyarul, pedig nem :D -
#2455 A-HA!
Ahogy te tévedsz!
Én is azt hittem, és M-mel végződően használtam, amíg egy diplomás nyelvészember ki nem igazított. K-val helyes. -
#2454 Anti-Tomcat Blog :-)) -
#2453 olyan szó, hogy könyörgöK nincs a magyar nyelvben.
könyörgöM van -
#2452 Tomcat megint buta.
Meg is írtam neki.
Szia.
KÖNYÖRGÖK, TANULJ MÁR MEG OLVASNI!
Zsombor nem a roma központ miatt mondta, hogy Loydi ki van rúgva, hisz "már az eset előtt", a Lánchídos balhéd miatt kirúgták! Tehát a Hírszerző mai cikkéből egyértelműen az derül ki, hogy éppen MIATTAD rúgták ki!
A másik, hogy a cikk után már azt kell mondanunk, hogy semmi féle polgárőrt soha nem vertek meg a cigányok a Nyugati téri aluljáróban, hisz a haverod akkor már 100%-ig civil ember volt!
By SoDI -
#2451 persze-persze...
bárcsak így lenne -
#2450 Megjegyzem, Tomcat-nek nincs póló boltja! Polóboltja, az van, de nem póló :) -
#2449 Ezt ne írtad volna :D -
#2448 tankönyveket tapasztalt, témában jártas szakemberek írják. -
#2447 "Zöldövezetből vicces így este ilyeneket írni"
tankönyvekből okosodva ezirányban méginkább...
sry -
#2446 Egyszerű... nem segélyekből kell megélni. -
#2445 Igen hogyne... -
#2444 Csökkenteni kéne a segélyeket
Zöldövezetből vicces így este ilyeneket írni, de én személy szerint még a mostani segélyek tízszereséből se tudnám elképzelni, hogyan lennék képes megélni. -
#2443 Németországban él, hogy egy munkakeresőnek kötelező elmennie egy szabad munkahelyre, ahova a képesítése megfelel, vagy nem kapja tovább a munkanélküli segélyt.
Ja, aztán előfordul olyan, mivel Németországban legális a piros lámpás házak működtetése, hogy egy tisztességes keresztény nő azért esik el a segélytől, mert nem hajlandó prostituáltnak menni. (Nem viccelek, több példa volt erre, nem egy helyen írták).
Ide ez nem hiányzik. -
#2442 Már csak ezért is vicc ez. Nincs benne a személyidben, hogy cigány vagy-e.
Egyszerű.
Asszem cigány az, aki tagja a helyi cigány önkormányzatnak.
Oda pedig azt veszik fel, akit az ott dolgozók cigánynak itélnek.
A saját fajtájukat meg csak megismerik :) -
#2441 Egyébként jó, ha tudod, hogy az iskola ingyen van.
Aha.
Meg a könyv is, ha rászorulsz.
De a füzet, a táska, meg a ruha az nem. -
#2440 Nekünk is volt házunk egy faluban, ahol nem voltak cigányok, de a szomszéd faluból (Piliscsabáról) átjártak lopni. -
#2439 A hétvégi házunk egy sváb faluban van :)
Kevés a cigány :D
Nem is láttam még ott. -
#2438 egyedül a nevelése hibáztatható valakinél, ha derogált neki tanulni -
DVDMester #2437 Na megint a régi nóta.
A cigányoknak mindent lehet, mert az ő kultúrájukban szabad lopni.
Lehet nekik kötekedni, verekedni, mert félelemből teszik.
Ha CigányBáró tisztességesen tud élni, a többi cigány miért nem tud?
És még kiröhögik mert tanult és csóró mint a magyarok.
Ment volna inkább lopni, most neki is bálna mercije lenne.
Ez lenne a normális ?
A normális az lenne ha CigányBáró röhögne a bálnamerciből a sitten rohadó tolvaj ismerősein akiknek derogált tanulni.
Akkor nem lennének ilyen topicok sem.
-
#2436 a falut nem kell, mert annyiban jó a helyzet, hogy a falu egy félreeső helyén laknak a cigányok, pl. tőlem vagy 4-5 km-re, tehát nem elvegyülve a magyarokkal. Így csak az iskolával vannak problémák. -
#2435 Viszont, ha elkezdenél fosztogatni Berlinben, gondok lennének. -
#2434 Részvétem!
Ebben az esetben az egész falut el lehet felejteni, mindenki költözhet el, aki normális életre vágyik.
Sodi, javaslom, költözz oda egy pár évre. -
#2433 Pont az a poén, hogy a magyarokat folyton dícsérik. Néha már csodálkozom is.
Vendégszeretet? Barátságos viselkedés? Mi nem csak azt tapasztaljuk itthon, amit a németek és a hollandok. -
#2432 Ja, iskoláztatásra...hogy megkeserítse a tanár életét. Javaslom, hogy az iskolákban ne ügyeletes tanárok legyenek, hanem fegyveres biztonsági őrök.
Egyébként jó, ha tudod, hogy az iskola ingyen van. Még nekem is, pedig nem vagyunk rászorulva. -
#2431 A törökökről leszállhatnál már :D -
#2430 Azért van hátrányban, mert ha ugyanarra az állásra jelentkezik (állami alkalmazottnak) egy cigánnyal, akkor a cigányt fogják felvenni. Ez elég nagy hátrány szerintem. Viszont ha ő pl. arab, akkor kiadhatja magát cigánynak is.
Már csak ezért is vicc ez. Nincs benne a személyidben, hogy cigány vagy-e. -
#2429 Az általam ismert rendelkezéseket, amelyek a cigányokat segítik, egyáltalán nem tartom jónak.
Nem hiszem, hogy több cigány jár egyetemre a támogatás miatt, viszont sok fekete hajú vallja magát cigánynak az állam kárára.
Inkább azt kéne bevezetni, ami pl. Németországban él, hogy egy munkakeresőnek kötelező elmennie egy szabad munkahelyre, ahova a képesítése megfelel, vagy nem kapja tovább a munkanélküli segélyt.
A most érvényben lévő rendelkezések csak azt segítik, hogy a cigányoknak ne kelljen dolgozniuk, lazsálhassanak és lophassanak.
Csökkenteni kéne a segélyeket (vagy minden családnál megnézni, hogy hányszor próbáltak munkát találni), akárcsak Szlovákiában. Ha felkelés törne ki, akkor rendet teremteni. Ez már nem felületi kezelés lenne. A jelenlegi helyzetben csak egyre több olyan cigány lesz, akiket enyhén szólva nem szeretünk. (Nem azért, mert rasszisták vagyunk, hanem azért, mert olyanok, amilyenek) Ezt a nagy semmit érték el a fantasztikus könyvekkel, amiket te is olvasol. Azt, hogy a cigányok százan rátámadnak a rendőrökre. -
#2428 összegezve, amit te mondassz: a cigányok lophatnak-csalhatnak-gyilkolhatnak, mert ez az ő kúltúrájuk része. hihetetlen vagy bazdmeg. -
#2427 Jelenleg a szakemberek _egyáltalán_ nem foglalkoznak a probléma orvoslásával, vagy annyira sikertelenül, hogy akár abba is hagyhatnák. Franciaországban sem tudták megakadályozni a felkelést. -
#2426 Hát olyat senki nem hazudik, hogy megtámadták már 5-ször, nem lenne értelme. -
#2425 Másoddiplomára nem érvényes? (Vagy harmad-, nem tudom, hogy te hogy állsz ezzel :) -
#2424 "de az ő szemükben kicsit máshol kezdődik a bűn"
kit érdekel? törvényekkel szabályzott országban élünk, ami vonatkozik rájuk is ugyanúgy, majd a törvény megmondja mi a bűn... -
#2423 csá -
#2422 én is megyek dolgozni :) bye -
#2421 de az ő szemükben kicsit máshol kezdődik a bűn.
nem feltétlenül tartja magát bűnözőnek ott, ahol te már a helyében annak éreznéd magad. -
#2420 Köszönök, köszi a beszélgetést remélem senkinem sértettem meg. csá majd legközelebb. -
#2419 pontosan, ez az igazi kultúra, és sztem ez egyáltalán nincs elnyomva, sőt a cigányzenét még most is sok helyen szeretik... -
#2418 az nem kultúra, ahogy most viselkednek az egyes bűnöző cigányok.
a kultúra közé (ahogy már előbb is emlitettem) olyan dolgok tartoznak, mint pl. a cigányzene, a különböző roma ételek, és egyéb hagyományörző szokások. Nem a törvényellenesség. -
#2417 van megfelelő összeg, melyért én is hagynám a francba a sulit :D