3178
Tomcat pólóboltja
  • SoDI---
    Ugyanis ikes ige.
    Úgy imádom, amikor valaki azt hiszi, hogy tud magyarul, pedig nem :D
  • SoDI---
    A-HA!
    Ahogy te tévedsz!
    Én is azt hittem, és M-mel végződően használtam, amíg egy diplomás nyelvészember ki nem igazított. K-val helyes.
  • SoDI---
    Anti-Tomcat Blog :-))
  • fifi
    olyan szó, hogy könyörgöK nincs a magyar nyelvben.
    könyörgöM van
  • SoDI---
    Tomcat megint buta.
    Meg is írtam neki.

Szia.
    KÖNYÖRGÖK, TANULJ MÁR MEG OLVASNI!
    Zsombor nem a roma központ miatt mondta, hogy Loydi ki van rúgva, hisz "már az eset előtt", a Lánchídos balhéd miatt kirúgták! Tehát a Hírszerző mai cikkéből egyértelműen az derül ki, hogy éppen MIATTAD rúgták ki!
    A másik, hogy a cikk után már azt kell mondanunk, hogy semmi féle polgárőrt soha nem vertek meg a cigányok a Nyugati téri aluljáróban, hisz a haverod akkor már 100%-ig civil ember volt!
    By SoDI
  • fifi
    persze-persze...
    bárcsak így lenne
  • RelakSfromhome
    Megjegyzem, Tomcat-nek nincs póló boltja! Polóboltja, az van, de nem póló :)
  • RelakSfromhome
    Ezt ne írtad volna :D
  • SoDI---
    tankönyveket tapasztalt, témában jártas szakemberek írják.
  • fifi
    "Zöldövezetből vicces így este ilyeneket írni"

tankönyvekből okosodva ezirányban méginkább...
    sry
  • I.C.ram
    Egyszerű... nem segélyekből kell megélni.
  • I.C.ram
    Igen hogyne...
  • SoDI---
    Csökkenteni kéne a segélyeket

Zöldövezetből vicces így este ilyeneket írni, de én személy szerint még a mostani segélyek tízszereséből se tudnám elképzelni, hogyan lennék képes megélni.
  • SoDI---
    Németországban él, hogy egy munkakeresőnek kötelező elmennie egy szabad munkahelyre, ahova a képesítése megfelel, vagy nem kapja tovább a munkanélküli segélyt.

Ja, aztán előfordul olyan, mivel Németországban legális a piros lámpás házak működtetése, hogy egy tisztességes keresztény nő azért esik el a segélytől, mert nem hajlandó prostituáltnak menni. (Nem viccelek, több példa volt erre, nem egy helyen írták).
    Ide ez nem hiányzik.
  • SoDI---
    Már csak ezért is vicc ez. Nincs benne a személyidben, hogy cigány vagy-e.

Egyszerű.
    Asszem cigány az, aki tagja a helyi cigány önkormányzatnak.
    Oda pedig azt veszik fel, akit az ott dolgozók cigánynak itélnek.
    A saját fajtájukat meg csak megismerik :)
  • SoDI---
    Egyébként jó, ha tudod, hogy az iskola ingyen van.

Aha.
    Meg a könyv is, ha rászorulsz.
    De a füzet, a táska, meg a ruha az nem.
  • Taranov
    Nekünk is volt házunk egy faluban, ahol nem voltak cigányok, de a szomszéd faluból (Piliscsabáról) átjártak lopni.
  • SoDI---
    A hétvégi házunk egy sváb faluban van :)
    Kevés a cigány :D
    Nem is láttam még ott.
  • SoDI---
    egyedül a nevelése hibáztatható valakinél, ha derogált neki tanulni
  • DVDMester
    Na megint a régi nóta.
    A cigányoknak mindent lehet, mert az ő kultúrájukban szabad lopni.
    Lehet nekik kötekedni, verekedni, mert félelemből teszik.
    Ha CigányBáró tisztességesen tud élni, a többi cigány miért nem tud?
    És még kiröhögik mert tanult és csóró mint a magyarok.
    Ment volna inkább lopni, most neki is bálna mercije lenne.
    Ez lenne a normális ?
    A normális az lenne ha CigányBáró röhögne a bálnamerciből a sitten rohadó tolvaj ismerősein akiknek derogált tanulni.
    Akkor nem lennének ilyen topicok sem.

• Bandee1987
    a falut nem kell, mert annyiban jó a helyzet, hogy a falu egy félreeső helyén laknak a cigányok, pl. tőlem vagy 4-5 km-re, tehát nem elvegyülve a magyarokkal. Így csak az iskolával vannak problémák.
  • Taranov
    Viszont, ha elkezdenél fosztogatni Berlinben, gondok lennének.
  • Taranov
    Részvétem!
    Ebben az esetben az egész falut el lehet felejteni, mindenki költözhet el, aki normális életre vágyik.
    Sodi, javaslom, költözz oda egy pár évre.
  • Taranov
    Pont az a poén, hogy a magyarokat folyton dícsérik. Néha már csodálkozom is.
    Vendégszeretet? Barátságos viselkedés? Mi nem csak azt tapasztaljuk itthon, amit a németek és a hollandok.
  • Taranov
    Ja, iskoláztatásra...hogy megkeserítse a tanár életét. Javaslom, hogy az iskolákban ne ügyeletes tanárok legyenek, hanem fegyveres biztonsági őrök.
    Egyébként jó, ha tudod, hogy az iskola ingyen van. Még nekem is, pedig nem vagyunk rászorulva.
  • Taranov
    A törökökről leszállhatnál már :D
  • Taranov
    Azért van hátrányban, mert ha ugyanarra az állásra jelentkezik (állami alkalmazottnak) egy cigánnyal, akkor a cigányt fogják felvenni. Ez elég nagy hátrány szerintem. Viszont ha ő pl. arab, akkor kiadhatja magát cigánynak is.
    Már csak ezért is vicc ez. Nincs benne a személyidben, hogy cigány vagy-e.
  • Taranov
    Az általam ismert rendelkezéseket, amelyek a cigányokat segítik, egyáltalán nem tartom jónak.
    Nem hiszem, hogy több cigány jár egyetemre a támogatás miatt, viszont sok fekete hajú vallja magát cigánynak az állam kárára.
    Inkább azt kéne bevezetni, ami pl. Németországban él, hogy egy munkakeresőnek kötelező elmennie egy szabad munkahelyre, ahova a képesítése megfelel, vagy nem kapja tovább a munkanélküli segélyt.
    A most érvényben lévő rendelkezések csak azt segítik, hogy a cigányoknak ne kelljen dolgozniuk, lazsálhassanak és lophassanak.
    Csökkenteni kéne a segélyeket (vagy minden családnál megnézni, hogy hányszor próbáltak munkát találni), akárcsak Szlovákiában. Ha felkelés törne ki, akkor rendet teremteni. Ez már nem felületi kezelés lenne. A jelenlegi helyzetben csak egyre több olyan cigány lesz, akiket enyhén szólva nem szeretünk. (Nem azért, mert rasszisták vagyunk, hanem azért, mert olyanok, amilyenek) Ezt a nagy semmit érték el a fantasztikus könyvekkel, amiket te is olvasol. Azt, hogy a cigányok százan rátámadnak a rendőrökre.
  • Calver
    összegezve, amit te mondassz: a cigányok lophatnak-csalhatnak-gyilkolhatnak, mert ez az ő kúltúrájuk része. hihetetlen vagy bazdmeg.
  • Taranov
    Jelenleg a szakemberek _egyáltalán_ nem foglalkoznak a probléma orvoslásával, vagy annyira sikertelenül, hogy akár abba is hagyhatnák. Franciaországban sem tudták megakadályozni a felkelést.
  • Taranov
    Hát olyat senki nem hazudik, hogy megtámadták már 5-ször, nem lenne értelme.
  • Taranov
    Másoddiplomára nem érvényes? (Vagy harmad-, nem tudom, hogy te hogy állsz ezzel :)
  • fifi
    "de az ő szemükben kicsit máshol kezdődik a bűn"

kit érdekel? törvényekkel szabályzott országban élünk, ami vonatkozik rájuk is ugyanúgy, majd a törvény megmondja mi a bűn...
  • Bandee1987
    csá
  • SoDI---
    én is megyek dolgozni :) bye
  • SoDI---
    de az ő szemükben kicsit máshol kezdődik a bűn.
    nem feltétlenül tartja magát bűnözőnek ott, ahol te már a helyében annak éreznéd magad.
  • CigányBáró
    Köszönök, köszi a beszélgetést remélem senkinem sértettem meg. csá majd legközelebb.
  • Bandee1987
    pontosan, ez az igazi kultúra, és sztem ez egyáltalán nincs elnyomva, sőt a cigányzenét még most is sok helyen szeretik...
  • Bandee1987
    az nem kultúra, ahogy most viselkednek az egyes bűnöző cigányok.

a kultúra közé (ahogy már előbb is emlitettem) olyan dolgok tartoznak, mint pl. a cigányzene, a különböző roma ételek, és egyéb hagyományörző szokások. Nem a törvényellenesség.
  • SoDI---
    van megfelelő összeg, melyért én is hagynám a francba a sulit :D