3178
Tomcat pólóboltja
-
fonak #2497 OK, akkor tévedtem, nem félsz tőle. Esetleg ki is állsz vele egy vitára?
Na mind1, inkább a blogodat frissítsd sűrűbben, vegyél példát tomcatről :P -
fonak #2496 Szerintem sem, csak pár hülyefajta kocka primitívkedése. Ahhoz túl gyenge és ötlettelen, hogy marónak lehessen nevezni. -
fonak #2495 Nem azért, mondjuk mert fegyvert hord magánál pl. azért. Bár lehet puszta kézzel is elverne:) Jó, te itt bizonygatod hogy nem félsz tőle, aztán lehet ha élőben kellene szembenézned vele, olyan szánalmasan viselkednél mint a tonyó vagy ki azon a videón anno. :) -
#2494 utálom amikor valaki tudományosan igazolt tényekkel vitatkozik -
#2493 Sodi nyelvészprofesszora vágja a dolgokat :) -
#2492 Én sem, de a mi családunk dolgozik. -
#2491 Tudom, hogy van ilyen. Mivel nálunk nincsenek nyilvános házak, ezért ez nem áll fenn. -
#2490 Az első évben 5000 Ft, utána évente 2 ezer. -
#2489 a maró nethumor sztem az Ekszöszájzbúk, meg a Szalacsi volt.
ez, ahol ezek a szavak tűnnek ki, hogy: "geci", "bazmeg", "fasz" stb...
ez nálam nem üti meg a szintet. -
#2488 "Ja és nem balhéznék élőben tomcattel"
Miért nem?Félsz tőle, mert kövér?:DD -
Takezó #2487 hm, a távkiértékelő mester jól megmondta :ð -
#2486 Tomcat egy jól menő vállalkozó, nem a "nép egyszerű gyermeke".
Sok pólót akar eladni, és ez sikerül is neki.
Erről szól a történet. De többről, se kevesebbről. -
#2485 Teljes nevemmel írok neki a nevemre reggelt domainről.
Telefonszámom, címem, mindenem tudhatja.
Nem értem hát, mire célzol. -
#2484 Nekem tetszik. Vérbeli maró nethumor :D -
#2483 Miért, mi van, ha tomcatnek nem tetszene a véleménye? Agyonverné? Akkor mutatná csak meg, hogy milyen primkó... Tomcat nem hülye szvsz, bár néha súrolja a primkóság határait, sőt olykor át is lépi. Athina meg egyáltalán nem szimpatikus nekem az írásai alapján. De tomcat tudja, ő választotta, legyenek boldogok. -
fonak #2482 Inkább arra lennék kivi, mondjuk tomcattel mernél-e szemtől szemben elmondani a véleményed róla. :) Valahogy egy ilyen nagyokos zöldövezeti úrigyerekről, aki saját bevallása szerint a segély 10x-éből sem tudna megélni, nem nagyon hiszem. Tomcat a nép egyszerű(bb) gyereke, de nem egy hülye amúgy. Persze biztos jól esik lenézni. Ja én is zöldövezeti vagyok, bár a segély 10x-ét asszem nem éri el a fizetésem. Ja és nem balhéznék élőben tomcattel, bevallom:] -
fonak #2481 A monitorlopásos eset nem tudom igaz-e (bár úgy emlékszem igen, és elismerte ő is), azzal viszont anno a terrornewsban tomcat dicsekedett el, hogy a suliban kiszedett némi ramot a suli gépéből, és hazavitte, mert igazságtalan, hogy neki nincs zséje több ramra. :) -
Takezó #2480 miapicsavoltitten? :o -
fonak #2479 Hát aki ezt írta, az tomcatnél is sokkal primitívebb. Ezek tényleg netcigányok, vagy ahogy athina írta állítólag, egy marék szétdrogozott arcú, irc-n élő f/sz. -
#2478 jó, minegy.
beszédben én is m-mel használom :) -
#2477 „könyörgök”: […] összesen: kb. 29.600 találat.
„könyörgöm”: […] összesen: kb. 97.800 találat. -
#2476 a könyörgöm állandósult, aki pontos akar lenni, könyörgök-öt mond -
#2475 Értelmező szótár. Nem a köznyelv alapján cisnálták. -
#2474 használatban meghonosodhatott, de szigorúan nyelvtanilag véve akkor sem helyes. -
#2473 könyör|ög tn (és ts) ige 1. Alázatosan kér, rimánkodik. ~ vmiért.|~ vkinek: kérleli| Könyörgöm […] -
#2472 Jaj!
Megvan! Én mondtam hülyén.
Pont az a titok, hogy NEM ikes ige.
És ezért nem könyörgöm, mert akkor lenne E/3 könyörgik.
Hanem könyörgöm, mert így van helyen E/3 az, hogy könyörög.
Érted már? -
#2471 az indoklást lehet hogy nem jól jegyeztem meg, de a helyes formát igen
ez biztos
nézz utána, K-val van a végén, úgy a helyes. -
#2470 Károli Bibliában is könyörgöm van. Bár szvsz lehet, hogy van tárgyas változata is. -
#2469 ikes ige, he?
Ő könyörgik??? :D Okos ember az a nyelvész :D Könyörgöm van szerintem is. -
#2467 Érdekes, a történelem tankönyvekről nem ez a véleményed :D -
#2466 én jót mulattam rajta. "emberszabású" :)
"nem érdemli meg"
Elnézést kérek, ha valaki nagy nyílvánosságot vállal, az nézzen csak szembe azzal, hogy az egyre nagyobb nyilvánosságból egyre több ember kerül ki, aki keményen be fog nekem szólni.
Ha valaki egy "ügy", sőt, egy "jelenség" akar lenni, az szépen vállalja ennek minden következményét! Ő akarta világgá kürtölni, hogy mi történt abban az aluljáróban. Választhatta volna azt, hogy nem rak ki a netre a történtenből semmit. Ő nem ezt választotta. Isten szabad akarot ádott. -
#2465 ez az OPSZ nyilatkozat viszont tényleg suxx...
nem értem-nem értem
ezt Loydi végképp nem éredemli meg... -
#2464 ahogy gondolod...
én se bíztatni, se lebeszélni nem foglak :)
engem TC egyetlen egy dolog miatt érdekel per pillanat, az pedig a :Normális Emberek Kisebbsége. kíváncsi vagyok ebből mi fog kisülni! -
#2463 meg kéne találni az áldozatot.
kimennék hozzá egy kamerával és mikrofonnal interjút készíteni. :) -
#2462 A másik dolog, amiben Tomcat oltári nagy baromságot írt a mai blogbejegyzésben, hogy a Hírszerző megsértette a Paróczai Danika személyiségi jogait, amikor leírta a nevét a cikkben.
Ugyanis amikor Loydi megírta a felszólítást az újságírónak, akkor egy szóval sem említette, hogy ő Loydi. Ő polgári nevén írt valamit, az, hogy ezt a nicknevéhez csatolták, már újságírói oknyomozó munka eredménye (nem röhögni, google keresés is lehet oknyomozás). :-)) -
#2461 ha pisztolyt nyomsz a fejemhez sem tudnám már megmondani, ezért nem is merném hiteles forrásnak nevezni :)
az rémlik csak, hogy valami LAN party-n volt ilyen affér. -
#2460 "szakértők"
erről mindig egy dolog jut eszembe. az AliG indahouse című filmben amikor a vámraktárhoz érnek Doverban a haverjai: ööhhhh helló! mi vagyunk a szakértők... -
#2459 Nem t'om, hol olvastál még a monitorlopásról? -
#2458 kizárt dolog, de mindegy...
100%.
Nyelvészprof aki mondta nekem. Direkt utána néztem ezután. És több helyről is megerősítették.
Nézz utána te is, szakértők nem mondhatnak neked mást. -
#2457 "K-val helyes"
kizárt dolog, de mindegy...
a monitorcsórás tényleg igaz? amit az itt linkelt oldalon is írkálnak? mert hallottam én ezt korábban, de aztán nem mondott rá igaziból senki tanúbizonyságot...
igaz, vagy nem?