Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
Ez a zsidózikozás valami mánia nálad. Kezeltesd ki. 😊
Bõ gatya, és füttyös barack maradna nélülük - ismerem 😄
De viccen kívül NEM a zsidókat nem kedvelem, hanem mindentõl függetlenül azt a fajta közéleti mentalitást, amit a valósan megélt ortodox vallástól elszakadt réteg képvisel.
Ahogy Tomcat is írta: A cigányoknak egyik népre sincs saját szavuk. A Biboldó mégis ott van a könyvtárukbam.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Ez is egy undorító dolog! Mosmár ott tartunk, hogy a cigányoknak több joga van. Tomcatnek meg abban igaza van, hogy valakit simán elengednek azért, mert cigány, míg egy fehért lazán benntartanak.
I.C.ram
Sodi nem kell ez a kétszinûsködés. Zsidókat meg finoman szólva nem kedveled, pedig sokkal többet tettek az országnak, mint a cigányok valaha is fognak.
SoDI---
Nyitott kapukat döngetsz.
Közel egy éve hatályban van a törvény, ami szerint ha egy rendõri állásra két azonos képességekkel rendelkezõ ember jelentkezik, akkor közülük a cigányt kell alkalmazni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Bizonyítani kéne talán, hogy a cigányság ne csak a késeléseikrõl legyen híres, meg az undorító módon elkvetett rablógyilkosságokról, mert jelenleg fõleg a bûözés, és a 6kg-os fuxos gázosított bálnamercis cigányok jutnak az ember eszébe. Azért nem kell a cigányokat sem sajnálni. soha egyik kissebbségnek nem voltak olyan elõnyei, mint a cigányoknak. Média folyamatosan velük foglalkozik, hogy milyen szegények a szegénykék.

Abszolút fejlõdésképtelen társaság zömében. Emlékszem még a kelet-szlovákiai esetekre, mikor ott loptak, zúztak, egy egész országrészt megbénítva, és azért vandákodtak, hogy emeljék a !MUNKANÉLKÜLISEGÉLYT!... Vicc.
SoDI---
Ez emberközeli példa: Jaj, ez a fránya kelés az alkaron. De ég, de barna, vegyünk rá hintõport... Borogassuk kammilás fõzetben, majd csak elmúlik. Kaparjuk le, akkor talán nem fáj tovább. Ez Tomcat.

Nézessük már meg orvossal, nem-e bõrrák. - Ez vagyok én.

A cigánysággal nem az a gond, amit látsz, hanem az, amit nem veszel figyelembe.

Punker
az elméleti lehetõség adott nem? csak ahoz tanulni is kéne mocskosul sokat, azt meg nem nagyon erõltetik.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

SoDI---
Azért valljuk be a cigányok legendásak a hazudozásról 😊

Te tünetrõl beszélsz. Tomcat tünetrõl beszél. Egy szakember viszont nem elégszik meg a tüneti kezeléssel.

CigányBáró
rosszul fogalmaztam..mielött még világott elfoglaló szándékaimnak esnétek..ha megnyilnának a kapuk ezen a téren is jobb lenne.

SoDI---
te meg tankönyvbõl. ugyanaz...

A különbség, tudod, ott van, hogy Tomcat csak kiragadott példákkal tud dubálózni, amíg egy tankönyv nem önmagában vizsgálja a világ dolgait, hanem ok-okozati összefüggésben. Nekem így teljes képem van a problémáról, míg õ olyan, mint egy szemellenzõs ló. Csak azt látja, ami orra elõtt van.
Tudom, persze, hogy õ is sokat olvas. Ezzel az a gond, hogy célirányosan a maga igazát keresi a könyvekben. Így - itt, ott, amott - természetesen meg is találja. Én viszont nem zárkózom el semmilyen új információtól.

CigányBáró
Az a baj hogy a cigányok ha rendört látnak bennem, általában úgy érzik, hogy cserben hagytam õket..(pedig életemben nem látam a tagot) de volt olyan is aki teljesen máskép viselkedett.

Ha globálisan gondolkozunk és minden hivatalos állást "betölthetnénk" , Bank, Post Önkormányzat.. stb.. az sokat javítana

Punker
a kérdés ugyanaz ha több cigány rendõr lenne szerinted jobb lenne a helyzet?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
nem érdekel hogy tomcat fajgyûlölõ e, de nem akarok itt még 1 anyázást meglátni

CigányBáró
ezek csak szélsõséges példák voltak.

Punker
szerinted hány százaléknak kéne lennie a testületen belül a cigányoknak hogy ez megszünjön? gondolom most nem vagytok sokan de mondjuk ha minden 10. rendõr cigány lenne akkor is árulónak tartanának?

I.C.ram
Na látod errõl beszéltem! Azért vagy áruló, mert képes voltál beilleszkedni, és a törvényt szolgálni. Valami itt nem stimmel akkor mégis csak velük.
CigányBáró
már nem szoktam járõrözni, inkább bent vagyok. De amúgy két oldalú van ahol elönyöm származik.. és van ahol pedig hátrányom. A nem cigányoknál van akik tulzásba viszik az antidiszkriminációt, a cigányok közülpedig egyenesen árulonak tartanak.

I.C.ram
Azért valljuk be a cigányok legendásak a hazudozásról 😊 Akárkit megkérdezel az utcán, mindenkinek fõleg negatív dolgok jutnak eszükbe. Ugyanakkor soha nem volt propaganda ellenük. Õk formálták a hírnevüket! Ez ugyanolyan, minthogy a kínaiak szorgosak.
mrzed001
Az hogy fajgyûlölõ-e Tomcat, illetve blogjában/oldalán/médiába történések gondolom nem túlzottan OFF (végülis már nagyon rég óta nem a pólókról szól ez a topic, hanem Tomcatrõl, és az általa felvetett problémákról)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

CigányBáró
most nem tom válaszoljak vagy kapok egy topicot ? 😄

mrzed001
Szervusz, már hiányoltunk.
Lettek volna még kérdéseink hozzád, hogy járõrözöl-e, ott több feszültséget okoz-e származásod, vagy éppen segít (mert nem rögtön ellenségnek néznek) ... meg hasonlók

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
mindenkire vonatkozik, már rég nem a pólókról és nem a blog-ról van szó + kezdik páran elfelejteni hogy nem a gumiszobában vannak.

mrzed001
Kérlek pontosítsd, hogy kinek a hangvételével/hozzászólásával van probléma, nehogy az vegye a szivére, akit nem érint 😉

CigányBáró
mint az igaz történetek.. háháháhá (erõõl csak egyvalami jut eszembe: a fehér ember nem hazudik)

Punker
Na akkor hogy mindenki értse, még egy hasonló "beszélgetés" és meg a topic a gumiba!

CigányBáró
igen látom aktív voltál

CigányBáró
már nem járok, egyetemre, de köszi hogy gondolsz rám.

fifi
"Tomcat viszont már felfuttatta magát"

SoDI--- is ezt akarja magával, csak nem elég õ ehez. Meg úgy gondolja, hogy ELTE így-úgy, akkor õ lassan a Föld kormányzója is lehet.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
te ugye rendõr vagy???

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Taranov
Akkor kapsz támogatást az egyetemen, használd ki!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nagyon rátapintottál a lényegre.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Már ne haragudj, de ezt ki nem szarja le? 😄

Taranov
Csak téged le fog szarni mindenki pár SZDSZ-esen kívül, Tomcat viszont már felfuttatta magát. Másrészt a te tudományos hangvételed kevesebb embert érdekel, mint az igaz történetek pl.

CigányBáró
A cigány én vagyok <#ticking>

fifi
"Tomcat meg max. néhány hülyegyerek elbeszélésébõl tudja, mi az a cigány"

te meg tankönyvbõl. ugyanaz...

fifi
pont valami ilyet akartam kérdezni...

mrzed001
És volt gyakorlati vizsgád is a gettó kettes általános iskolában? (egyedül, fegyvertelenül?) <#ticking>

SoDI---
Mondom vizsgáztam cigánygyerek-nevelésbõl az ELTE PPK-n. Így már érted? <#idiota>
Tomcat meg max. néhány hülyegyerek elbeszélésébõl tudja, mi az a cigány.
Épp ezért nem az elõítélet beszél belõlem, amikor hajlok rá, hogy õt rasszistának gondoljam, hanem a tények.

mrzed001
Ki is volt (öregszem, részletek kiestek), aki egy (USA) egyetemen a beszédében szépen ecsetelte, hogy a TOP 10 leggazdagabb amcsi (felkapaszkodott?) között egyetlen diplomás sincs (mivel ott szépen kiverik az ember agyából az értelmes és kreatív gondolatokat), tehát elbasztátok skacok, ti már sose lesztek k.rvagazdagok <#eplus2>

A pszihológiai tantárgyadból megismert téziseket meg kéretik nem itt ezeken a topiclakókon kiélni (még ha annyira sok idõd van is), gyakorold egy javító-nevelõ iskolában <#ejnye1>

CigányBáró
Mit szeretne ezzel elérni?

SoDI---
Míg õ egy nyomi fõiskolát se volt képes elvégezni, addig nekem az egyetem miatt legalább van valamilyen szakmai kapcsolatom a témához, mint a többek közt hátrányos helyzetû fiatalok nevelésébõl is vizsgázott pedagógus-hallgató.

SoDI---
Tomcat ma írja, hogy már írja a könyvét a ciánybûnözésrõl.
Erõsen gondolkodom, hogy ne kezdjem-e el írni ezzel párhuzamosan saját könyvem a cigánygyûlölõkrõl 😄

SoDI---
õ szemükben ja.

norbdog
tisztátlan kersztény <#hehe>

SoDI---
szó szerint: tisztátlan.

Dynamic
Azt hiszem a zsidók nyelvében a keresztény ember.
norbdog
mi az hogy gój ?

Taranov
Adni kéne neki 5 büntetõpontot, és akkor talán meg is kapná az örökbant.

DEXTER92
Jaja. Ilyen "megmozdulásokért" 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

norbdog