3178
Tomcat pólóboltja
  • nf1
    nem volt vki ezek az "akción"? nagyon érdekelne hogy mit csináltak
  • Bandee1987
    hétvégén is lesz vmi akciója megint, az olvasókat hivja is szombaton vmelyik villamosmegállóba
  • mrzed001
    Sztem direkt fogta úgy, mert így nem foghatják rá, hogy bárkire is ráfogta volna valamilyen "hátsó szándékkal" :)
  • joebacsi
    mondjuk nekem az első ami feltűnt, hogy milyen szabályosan fogja legtöbbször azt az ak-t :)
  • mrzed001
    A lényeg: egy kalasnyikovnak (nagyon)látszó tárggyal császkált az állítólag jobban védett metrómegállókban (pölö nyugati) és szerelvényeken (2x metrózott, meg elsétált rendőrpalota előtt ... vagy fél órán át), és se rendőr, sem bizt.ork még csak rá se kérdezett, hogy mit lóbál a kezében és miért
  • mrzed001
    Pontosan, Takezó-val értek egyet.
    Írta is, hogy felkészült, hogy letiporják (merthát ennek kellett volna történnie), mellesleg elég vastagon fel is öltözött, talán ezért.
    Ez, hogy csak a Bűnelkövetés feliratot meglátva a hátán eredtek a nyomába, ez nevetséges. És totál korrekt Tomcat, ahogy írja, erről nem a rendőrök tehetnek, hanem akik a kiképzésükért és szakmai kompetenciájukért felelősek.
  • Takezó
    nos, szvsz ha ráültek volna a fejére, és lezúzták volna, aszonta volna, h okés, csak replika, de legalább müxik a rendőrség...
  • Garfield
    A trükkje:

- ha nem kapcsolják le: hülye rendőrök szarnak a közbiztonságra
    - ha ráülnek a fejére egy fegyvernek látszó tárgy miatt, akkor meg arról kezd pofázni, hogy de hát kéremszépen ez csak egy fegyvernek látszó tárgy, nem fegyver, miért ne lehetne ezzel mászkálni.

Nyuszika meg az ő sapkája.

Személy szerint ugyanebben a szerkóban kiraknám Gázában, egy izraeli ellenőrző ponttól 100 méterre és megnézném, hogy ott is ekkora lenne-e a pofája - mindaddig a 15 másodpercig, míg szitáva nem lövik a "replika" miatt.

Tomcat-balhé, 16 éves lúzereknek. Ideje felnőni, gyerekek.
  • Takezó
    videjot nezd meg
  • Punker
    lényeget mond már
  • mrzed001
    Így a terrorveszély és fenyegettetség küszöbén, elég durva.
    Másmint durva, hogy elmászott vagy 4 biztonsági ork, meg 2 JEEEEEGYEKETBÉRLETEKEEEEEET mellett úgy, hogy meg se kérdezték mit is akar
    Az pedig, hogy 2 zsaru mellett is, az maga volt a szégyen. A zsarupalota meg ugyebár elég sötét .... ített üvegű :p
    De a legjobban a felirat tetszett a hátán és a sapkáján: Bűnelkövetés
    Ennél durvább lehetett volna még?
  • Punker
    mi?
  • Sekler
    jajj de csendbe vagytok... pedig érdekelne ti mit szóltok ehhez a kalasnyikovos felvételhez
  • Bandee1987
    Ja, azt az esetet mellesleg nem említették, amikor az volt, hogy a tanár rossz jegyet adott a roma diáknak, erre a gyerek(vagy vmelyik roma szülő?, ebben most nem vagyok biztos) megrúgta a tanárt, a szülőket behívatták, azok meg leköpték a tanárt...
  • Bandee1987
    nekem haver telefonált :)

rasszizmus van nálunk biza :)

És én perpill 70-80 m-re lakok ettől a rasszista helytől, biztos én is rasszista vagyok
  • joebacsi
    nézzétek a tényeket, hogy mi jó dolgok történnek nálunk kerepesen (meg a mocskos tényferdítést is a szutyok kereskedelmi tévétől)
    szegény büdös cigányok!
  • atlagember
    - nem naptól barnult
    - famíliálisan extrapigmentált
    - lassan többségi kisebbség
    - stb.
  • DVDMester
    Hát ez a tegnapi akció nagyot odabasz!
    Szerencsétlen rendőrökön már mindenki csak röhög, még a csövesek is, hála a gengszterváltás utáni 15 év káoszának.
    Itt lenne az ideje már tényleg ha a fejükhöz kapnának az emberek.
  • Crokin
    A nép hagyományos magyar elnevezése a cigány. A magyarhoz hasonló például a román þigan, a cseh cikan, a német Zigeuner, a francia tzigane, tsigane, az olasz zingaro, illetve a török çingene név. Mindegyik kifejezés a görög atsziganosz (athiganos) szóra vezethető vissza, amelynek jelentése „kitaszított”.

Forrás
  • Piscator
    Néha úgy jött le, mint aki be akar nyalni tomcatnak vagy nem tom, egyszer az index forumán is feltünt, persze senkit nem akarok, csak szeretnék bántani, 2 nikkel is, kettővel is, (mármint sodi) ott kérdezték azt, amit én. Meg a polóblogba is hízelkedően ír.vagy nem.
  • Taranov
    De a primitívség gyógyítható :D
  • I.C.ram
    Egyiket sem választanám. Tomcat nagyon primitív tud lenni legtöbbször. Sodi meg csak simán meleg :D
  • Taranov
    Sodi abszolút nem kedveli Tomcatet. Inkább úgy mondanám, hogy lenézi.
    Viszont ha kettejük között kell dönteni, Tomcat sokkal tisztább gondolkodású.
  • Piscator
    Az a baj Tomcattel, néha igaza van. Még az szdsznél is jobban és pofátlanabbul keveri a féligazságokat.
    Ez a görög thiganosz -> cigány, törvényenkivüli eszmefutattása is röhejes...
    szeretem, mikor a liberálisokat alázza, amúgy meg örülök, hogy messze lakik tőlem.
    Agressziv és cinikus.
  • Piscator
    Sodi, te most kedveled, vagy utálod tomcatet, nagyon nehéz eldönteni, vagy csak a durvábbik felével azonosulsz?
    Az a fura, hogy míg itt ellene is írsz, a blogján másokhoz képest tündérien bánik veled. Pl sokkal értelmesebb beírokat úgy leolt Tc. Pl szegény HBP-t is.Sötétkém. Tomcat magából indult ki.
  • Takezó
    haj szodaj!44444 X
  • I.C.ram
    Felejtsétek már el ezt a baromságot, amit egy részek német túrista mesélt nektek... Olyan nincs, hogy az állam kurválkodni kényszerítsen bárkit is!!
  • I.C.ram
    Látom sikerült megint "igényes" logót csinálni :P
  • I.C.ram
    Lol itt van SODI!!! :D
  • NFP
    Tomcat mai blogbejegyzését csak egy szóval lehet jellemezni: Zseniális!
    "Írja meg róla, és máris lesz neki." :-)
    Király!
  • AnuluWork #2507
    Hmm. Azért ő lengyel király is lett. Hadakozott Itáliában is, stb.. (Mellesleg, pont ma van az évfordulója annak, ami alapján az egész itáliai hadjárat elkezdődött ...)
  • joebacsi
    de, károly róbert, ezt kicsit elnézte tomcat :)
    Lajos külpolitikában alkotott maradandó (bár kissé hazavágta vele a kincstárat :)), a belügyeket már lerendezte korábban a fater :)
  • Voltan
    "2006. január 6-án került be a Szentendrei Gyepmesteri Telepre Daisy, a kegyetlenül megkínzott 5 hónap körüli kölyök szuka kutya. Felvágták a talppárnáit, levágták ujjacskáit, megcsonkították egyik lábát. A telepen orvosi ellátást kapott. Az elszenvedett kínok ellenére, a simogató kezek alatt még bízik az emberben, csóvál és könyörög szeretetért."

Tudom, közhely, de az olyan férgeket, akik képesek ilyet csinálni egy állattal, csípőfogóval tépném apró darabokra. A szó szoros értelmében kitaposnám a belüket, aztán megetetném velük. Az ilyesmire sem mentség, sem bocsánat nincs. Lassú kínhalált érdemel az ilyen, hogy aztán rohadjon a pokolban az idők végezetéig.
  • AnuluWork #2504
    Jaj a mai blogban mi van ...

"Magyarország történelme során többször elõfordult, hogy a Normális Emberek kisebbségbe szorultak, akárcsak ma. Ilyen volt például a kiskirályok idõszaka a XIV. században, amikor országunk kis híján széthullott, és csak egy idegenbõl érkezett Normális Ember, I. Lajos király volt képes ismét törvényt és békét teremteni."

I. Lajos??? :)

Nem véletlenül Károly Róbert??? :)
  • mícs
    szerintem, ha gazpisztoly van nalad, jobban jarsz ha hasznalod, minha megtamasztasz egy parasztot, akik elesve a sjat lababa veletlenul szetloccsantja a fejet az aszfalton!
    2-3 patron a tomegbe, gondolkoznak egy kicsit, addig el tudsz menekulni! idot nyerni a legjobb, nem kell rogton kiverni azokat a draga fogakat, meg torni a bordakat, terdeket!
  • Dynamic
    Erre azért ne fogadj, bár ha éles pisztolyt nyomna a szemem közé akkor biztos beszarnék, nem is tagadom.Nézd, egy olyan embertől szerinted komolyan tartani kellene aki mindig csak a pisztolyával érvel, mert azzal érzi biztonságban magát?
  • fifi
    nem is veszi senki magára, de tényleg kíváncsi lennék...
  • Moyko
    sztem tudja za akinek szólt, akinek nem inge...
  • fifi
    "tomcat rajongók"
    nevezd már meg, ki a TC rajongó itt mester!!!

kíváncsi vagyok...
  • Moyko
    szánlak benneteket tomcat rajongók... vakok vagytok.