3178
Tomcat pólóboltja
  • Moyko
    Te süket vagy.. komolyan... majd jól pofán kúrlak, mert megáltál melletem az autóddal - és ne szennyezd már a levegőt nekem, mer' jogom van - eszem nincs. Komolyan néha megáll az eszem. A sok monitorzabálló recskagép, ilyen kitalált fikciós eszmékbe kapaszkodva próbálja elhitetni magával, hogy esetleg van valami értelme az életének sőt...talán ez az eszme még egy sátor alá is tömöríti ezeket az embereket..és egymás hülyeségein felbúzdúlva, észre sem veszik annak hiába valóságát.
  • mrzed001
    Ez jóóó, ez kuuu.va jóóó :))

Egyébként nem az a lényeg, hanem ez:
    amikor szabályosan fejbevágott bennünket a bentrõl kitóduló ganjafüst. Bizony, odabent kilóra szívták valakik a marihónalját.
    - Te - mondtam olvasómnak - mi lenne, ha kihívnánk a rendõrséget?
    - Az mire jó?
    - Arra, hogy razzia lesz, annak a közepébe érkezik bele a Demszky, és másnap tele lesznek vele a lapok, hogy Demszky egy drogbarlangban tartott elõadást.
    - Hm, ez nem is rossz.
    .
    .
    Aha, a hülye meg én vagyok. Sürgõsségi hívás, aztán egy órája várjuk õket, mi?
    .
    .
    És innentõl hiába vártuk a tûzoltókat is, mert azok se jöttek... Tanulság: állami vezetõket nyugodtan fel lehet gyújtani, se a rendõrség, se a tûzoltóság nem fog kijönni, nehogy megzavarják a nyugalmát.

Ekkorra már odaért egy kisebb társaság, Loydi, Robin, meg még pár olvasóm, akik szintén kíváncsiak voltak Demszky pofájára. Ott anyáztuk egy darabig a rendõröket, mígnem arra jutottunk, hogy az azért mégse járja, hogy Demszky csak úgy sétálgasson Budapest utcáin, valamit tenni kell.

- Hát basszuk pofán egy tortával! - javasolta valaki.
  • Punker
    lol
  • mrzed001
    Komolyan gondolod, hogy teljesen jogos valakit pofán vágni, aki neked nem tetsző dolgot válaszol?
    Na nézzük.
    1) jogod az önvédelem. A passzív dohányzás jelentősebben károsítja a szervezeted, mint az aktív (amit maga választott magának mellékesen, míg a passzívat te ugyebár nem választottad), tehát ha téged passzív dohányzásra kényszerítenek, az bizony egy támadás, ami ellen védekezhetsz. Ha nincs nállad kéznél egy fokhagymás lehellet, vagy gázspray, akkor a pofon sztem legalább annyira megfelelő "önvédelmi" eszköz (ezzel meggátolod, hogy mást is "megtámadjon")
    2) jogod van a dohányfüst mentes élethez. Az ipse megszegte eme jogodat (mellesleg szabálysértést(?) követett el, liftben dohányzott), a büntetés mindenképpen jár neki. Talán a pofon nevelőbb hatású, mint a 10eFt (pláne, ha nem szegény, akkor kiperkálja, és röhög a markába)
  • I.C.ram
    Ez nem polgárukkasztás. Ez primitívség. Mi van, ha valaki azért veri majd agyon tomcatet, mert tetszik a neve...
  • Takezó
    :O ma vótam kuplungban, most jöttem onnnan haza, de csak 10 körül mentem oda:o bitos korábban vót
  • I.C.ram
    Az!
  • I.C.ram
    SZDSZ kampányra gondolsz?

Miért ne stimmelne nem értem. tök helytelen az, hogy mentél. Kb olyan mint az Adjad ide, az add ide helyett.
  • Emmegki
    A kalasnyikovos sétához annyit, hogy sztem a pólóján lévő felirat miatt nem vette senki se komolyan.
  • Calver
    te se vagy azért kevés. el van szállva, lazacsávózik, ő baja, kár h kicsit sok ember előtt teszi szépen nevetségessé téve magát ezekkel "az a kövér majom".
  • Emmegki
    Olyan divatos leírni hogy szánalmas szóval én is leírom:

Tomcat szánalmas.
  • Calver
    láttad az eredetit, azt amire ezzel a pólóval kontrázik? ha csak menj lenne nem stimmelne.
  • Dynamic
    Na már akkor beleolvasok a blogba...
    Újabb értelmes Tomcat megnyílvánulás a levrovban:

"Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont."

Igen, itt most lehet jönni demagóg közhelyekkel, de azért lássuk be, ez is egy fa*ság.
  • I.C.ram
    Mi az, hogy Menjél el?? Talán Menj el...
  • Dynamic
    Komolyan gondolod, hogy teljesen jogos valakit pofán vágni, aki neked nem tetsző dolgot válaszol?Gratulálok, ha te is így gondolkodsz.Már egyre nevetségesebb a sok Tomcat-hívő elfogultsága.Bármit fog csinálni, ti ott fogtok állni, tapsikolni és igazolást keresni a tetteire.Szánalmas.Ez a kövér majom már így is eléggé el van szállva.Röhejes volt a múltkori Mokkában is amikor nem hagyták kibeszélni, mert letelt a rá szánt idő erre ő cinikus megjegyzésekkel dobálózott.Tudvalevő, hogy Gyurcsányba vagy Orbánba is belefojtják a szót, ha letelik az idő, ő meg még beszól a műsorvezetőnek.Hát ez hülye.
  • neménvoltam
    Tomcat-közeli torta Demszkyre
    2006. február 9. 21:59

Tortával dobták meg Demszky Gábort egy kampányrendezvényen a főváros egyik szórakozóhelyén csütörtök este.

Demszky Gábor az MTI-nek elmondta: az incidens a Kuplungban történt, a rendezvény résztvevő egy magát Tomcatnek nevező provokátort véltek felfedezni abban az emberben, aki ezt az akciót végrehajtotta.

"Ennek nincs politikai jelentősége, feltűnési vágy hajtja azt az embert, aki ilyesmiket csinál most már sorozatosan Budapesten" - kommentálta az esetet a főpolgármester.

Hozzátette: a fiatalember ezt követően elszaladt a helyszínről.

Az MTI megkereste az interneten "Tomcat" néven publikáló férfit, aki elmondta: valóban vásárolt egy tortát, amit a rendezvényen valaki kivett a kezéből és a főpolgármester arcába nyomta. (MTI)
  • joebacsi
    a struccpolitika sose jó hosszú távon
  • joebacsi
    a polgárpukkasztó jobban illik rá szvsz :)
  • mrzed001
    Úgybizony :))
  • fifi
    na akkor végülis egyről beszélünk :D
    erről ennyit.
  • mrzed001
    Szerintem jól értem, amit írsz.
    Talán te nem érted, hogy népnevelő, ezért írta be, és nagyképű, ezért ebben a stílusban. (a nagyképűség elhagyható lenne, a többivel egyetértek)
  • fifi
    nem érted mit mondok...
    jól tette-jól tette, de ezt azért nem írjuk be a blogba, vagy legalábbis nem ilyen stílusban!
  • cenobite
    "A lépcsõ alján fekve, bevert orral"

Ez tényleg LOL. Ilyen "vigyázzatok mert keményebb vagyok mint két pitbull"...

Gigaszánalom ez az alak...
  • mrzed001
    Persze, nagyképű duma (mint maga Tomcat is), ez viszont nem jelenti azt, hogy nem tette jól, amit tett
    Nagy népnevelő a gyerek :))
  • fifi
    ezzel nekem nincs bajom, sőt örülök is... bő 11év cigi után most álltam le...

"A lépcsõ alján fekve, bevert orral"
    az ilyen duma nem kell...
  • mrzed001
    Nem az én értékrendem, hanem törvényi szabályozás.
    Liftben/lépcsőfordulóban/nemdohányzó fülkében/peronon/közintézményekben dohányozni tilos.
    Ezen nincs mit vitatni. És ha valaki ilyen pofátlanul válaszol, asszem egy nagy pofon megfelelő válasz
  • Takezó
    en se szeretem, ha apofamba dohanyoznak, meg sokmindent nem szeretek, de nem erőltethetem másokra az én értékrendem:ð

másik meg, h ezt hasonlatként felhozni az arabos dologra... egyszerűen azok is cigánysöpredék, fel kéne húzni egy (képzeletbeli;)) falat, és többet soha nem érintkezni velük -.-
  • mrzed001
    Aki utazott már vonaton nemdohányzó fülkében (gyerekkel/asztmásan/terhes asszonnyal/fájó fejjel/torkfájósan/vagy csak megrögzött nemdohányzóként) idiótán pőfékelő segfejjel (dettó ez a válasz, szabad vagyok ezért szabadon dohányozhatok ahol csak akarok), az sztem megérti amit tett Tomcat, sőt !
    A cigizők egy részéne totál IQ_Lite (tiszteletakivételnek) faszfej, gyakrabban megérdemelnének 1-1 tockost
  • Takezó
    jah, tenyleg szanalmas -.-
  • fifi
    könnyen lehet, hogy benne vagyok témában, lévén hogy elég szar környéken lakom. de azért én sem írnám le a kalandjaimat így...
  • DVDMester
    Milyen tata?
    Faszit ír, nem pedig tatát, ami valami öregembert jelentene.

Vannak olyan élőlények akik csak az orrbaverésből értenek.
    Vagy még abból se.
  • izb
  • fifi
    a liftben cigizős tata megverése mekkora szánalom már...
    ezt azért nem írtam volna le a helyében. hihetetlen.
  • I.C.ram
    Tomcat abban profi, hogy úgy tud mesélni olyan dolgokról, amirkről fingja nincs, mintha már 6 publikációt kiadott volna a témában :D Droidsztoriai néha akkor kamuk, hogy a plafon leszakad.
  • [Walaki]D`Lair
    Ez így csak részben igaz, mert bár én tomcat-el nem értek teljes mértékben egyet, sőt sztem kicsit túl sokat tépi a száját és túloz, de kurva felháborító, hogy ennyit sétafikált és még csak meg se kérdezték, hogy mondd potrien mi a fasz van a kezedben...
  • fifi
    érdeklődjenek az emberek, közben meg nem történt igazán érdemleges???
  • Emmegki
    Nna mivót?
  • nf1
    igen de mi volt ott?!
  • Bandee1987
    na, és miről szólt? csak úgy nagyvonalakban
  • Takezó
    de, en votam, es azet vicces, h ugy harangozta be, mintha valami iszonyat nagy balhe lenne:ð