3178
Tomcat pólóboltja
  • I.C.ram
    Nem tudom mit beszéltek jogos önvédelemről, mikor valakit agyonverni ugyanúgy bűncselekmény :P
  • mrzed001
    És mit érsz el vele, ha rendőrt hívsz????
    Most komolyan, egy kissé életszerűbben kellene gondolkodni!
    1) nem tartóztathatod fel
    2) nem tudud bizonyítani, mert addigra mire kiérnek rég elszívja
    3) és hogy a liftben mennyi volt a füst, azt aztán végképp nem tudod bizonyítani.
    Mint nemdohányos az azonnali pofont azonos mértékű és jogosnak ítélem
  • Garfield
    Szerintem sem. Az ember a fontosabb.

Ugye?
  • Garfield
    Ha esetleg a személyeskedésen kívül egyéb érveid is lennének, akkor látnád, hogy nem a száguldozókat védem, hanem azt, hogy ha elítéljük a "majd én megmutatom, ki a fasza gyerek" stílust, akkor tegyük azt általánosan és vegyük észre azt, hogy Tomcat ugyanazzal hülyíti az embereket, amiket ő látszólag elítél - másoknál.
    (Tanulságosnak tartom, hogy a zárójeles részen kívül más megjegyzésed nem volt a láthatóan némileg ellentmondásos helyzetre.)

De, egyébként próbáltak. Csak hogyha én Tomcat elvei szerint járnék el, akkor ugyanúgy szarnék mindenre és mindenkire, ahogy a letolósok csinálják.
  • Taranov
    Nincs ezen mit gondolkodni.
  • mrzed001
    De ide jöhetett volna az a rész is, amikor egyszer egy zebrán akart átmenni a kutyájával, de az autós nem állt meg, erre az autó után lövöldözött
    Esetleg arra az incidensre gondolsz, amikor a lakótelepi házak közötti parkolóban száguldozott egy vadliberális címeres ökör, és nem akart megállni látva az előtte átkelőket csak a rászegezett fegyver láttán?
    Netán te is eme "vadócok" közé tartozol, hogy így véded őket?
    Vagy csak még téged sose próbáltak így elütni/letolni az útról/... Audis/Merdzsós f.szfejek?
  • Taranov
    Így van, vagy te is rágyújtasz, vagy rendőrt hívsz. Normális esetben sem tehetnél mást, ha meg akarod védeni magadat.
  • Garfield
    Akkor tovább, mekkora erővel léphetsz fel saját egészséged védelmében? Amekkora a támadás ereje. Mivel ő füsstel támadott, ezért sztem egyenértékű vele egy másik füst, vagy gáz, tehát akár le is fújhatod gázsprayel (előbb szólítsd fel, hogy dobja el a cigit, mert nemtod milyen hajtógáz van a sprayben, így igencsak póruljár a dohányos, ha éghető ... leég :pp)

A gázsprayes lefújás finoman szólva nincs egy súlycsoportban még azzal sem, ha kifejezetten az arcodba fújják a füstöt közvetlen közelről.
  • Garfield
    Jogos ÖNvédelem nincs, csak jogos védelem. GOndoltam szólok.
  • Garfield
    úgy mellesleg igaza van, le kell törni ezt a vadliberális nekem mindent szabad eszmét, mielőtt itt is elérünk az amcsi szintre, ahol beletartozik, hogy embereket lődözhetek lefelé -éles lőszerrel- mert megsértett a geci, és hogy képzeli ezért lelövöm, mert nekem mindent szabad ... IQ_Lite f.szfejek

Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha kiderül, ki tette ezt, kiirtom az egész családját az utolsó csecsemõig...Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont.
    (De ide jöhetett volna az a rész is, amikor egyszer egy zebrán akart átmenni a kutyájával, de az autós nem állt meg, erre az autó után lövöldözött)

Úgy látom, már rég elértünk erre a szintre, csak úgy tűnik, hogy egyesek nem veszik észre, hogy az általuk gúnyosan vadliberálisnak titulált szemlélet nem egészen odáig tart, ameddig ők szeretnék láttatni. Ideje lenne felébredni: Tomcat pontosan ennek a "vadliberális" "azt csinálok, amit akarok" (egyszerűen szólva: önbíráskodás) szemléletnek a legpontosabb megtestesülése, csak sikerült elhitetni az olvasóival, hogy ő azt csinálhat, amit akar és csak másra érvényesek az ő korlátozó elképzelései.
  • mrzed001
    Jogos ÖNvédelemről, de ez nem fontos. Kifejtenéd esetleg az álláspontod, mert amit írtál 0,00 .
  • Garfield
    El kellene gondolkodni azon, hogyha a Tomcat-ideológia szerint megy a népbutítás meg az erkölcsi értékek erodálódása, akkor vajon hogyan fér bele ebbe a világnézetbe a "kutya fontosabb, mint az ember"-szemlélet?
  • Garfield
    Kíváncsi vagyok, hogy ha Tomcat saját bevallása szerint azért csinálta, hogy felhívja a figyelmet, hogy az embereknek elege van a politikából, akkor vajon mikor várható egy jobboldali politikus arcon nyomása?
  • Garfield
    Mielőtt még áljogi fejtegetéseket nyomsz le, olvass már kicsit utána, mikor is van szó jogos védelemről, jó?
  • I.C.ram
    kb akkor lehet károsabb, ha a rossz végén veszed a szádba a cigit...
  • I.C.ram
    Jó nagy baromság....

Kb ilyen aktívos hülyeség ez. Mikor a cigi vége füstölög, kb pár másodperc alatt olyan "híg" lesz, hogy már szinte csak a szagát lehet érezni. Míg amit szívsz hiába van megszűrve, attól az még tömény füst, ami nem igazán tüd "híg" lenni a szádban.
  • mrzed001
    Bocsi, de ez kb 10 éve köztudott.
    Tudod, még az aktív egy igencsak kitalált füstszűtőn keresztül szívja be a füstöt (annak leginkább káros részét felfogja a filter), addig a passzív a tisztíttatlan füstöt tüdőzi le. Olvass utána ...
  • I.C.ram
    Hehe tomcat a hírekben! fél7kor:D
  • I.C.ram
    Ebben a baromságba nem megyek bele. De nem is erről beszéltem. Hanem arról, miszerint azt álítottad, hogy a passzív dohányzás jobban károsít, mint az aktív. Na ez a lol! :D
  • mrzed001
    Persze baromságnak hangzik, DE nem az !
    Milyen esetben alkalmazható önvédelem? Ha támadás ér téged (vagy környezetedben valakit), ami miatt veszélyeztetve látod az egészség(edet/ét).
    Nos, ez asszem tökéletesen teljesült.
    Akkor tovább, mekkora erővel léphetsz fel saját egészséged védelmében? Amekkora a támadás ereje. Mivel ő füsstel támadott, ezért sztem egyenértékű vele egy másik füst, vagy gáz, tehát akár le is fújhatod gázsprayel (előbb szólítsd fel, hogy dobja el a cigit, mert nemtod milyen hajtógáz van a sprayben, így igencsak póruljár a dohányos, ha éghető ... leég :pp)
  • Dynamic
    Igen, hirtelen felindulásból.Csak a dolog szépséghibája, hogy a második mondatot egy hónappal később írta, amikor számon kérte valaki, hogy miért is írkál csecsemőgyilkosságról.Tehát nem azt válaszolta rá egy hónap múlva, hogy bocsi egy kicsit ideges voltam, hanem még ekkor is írkálja a hülyeségeit, hogy egy kutya élete többet ér...
  • mrzed001
    Tomcat nagypofájú, ez tény.
    Viszont az ipse pofátlan volt, ez is tény.
    Egy pofátlan embert hogy lehet pofánvágni ?
    Sehogy, tehát nem is történt semmi :pp

úgy mellesleg igaza van, le kell törni ezt a vadliberális nekem mindent szabad eszmét, mielőtt itt is elérünk az amcsi szintre, ahol beletartozik, hogy embereket lődözhetek lefelé -éles lőszerrel- mert megsértett a geci, és hogy képzeli ezért lelövöm, mert nekem mindent szabad ... IQ_Lite f.szfejek
  • I.C.ram
    Azt, hogy egy baromság :D
  • mrzed001
    Mit nem értesz rajta ? :p
  • Taranov
    Maradnék annál, hogy ki kéne írtani azt az embert, aki ezt tette. Én biztos nem sajnálnám. Más állatvédők sem. Legfeljebb a családja. Egy kutya halála valóban nagyobb sajnálatot kelt általában az emberekben, mint egy emberé. Ha így vesszük, akkor igaza van Tomcatnek. Az eleve butaság, hogy kinek az élete ér többet.
  • I.C.ram
    Hirtelen felinulásból én is szoktam ilyeneket mondani :)
  • Dynamic
    Mellesleg úgy szeretném ha ebben a megnyílvánulásában is valami nevetséges magyarázattal igazat adnátok neki.Kíváncsian várom:

"Én csak annyit tennék hozzá, hogy ha kiderül, ki tette ezt(egy megkínzott kutyáról van szó), kiirtom az egész családját az utolsó csecsemõig...Egy kutya élete többet ér bármelyik emberénél, pont."

Épelméjű ember ilyet nem mond, de itt Tomcatről van szó:D
  • I.C.ram
    "1) jogod az önvédelem. A passzív dohányzás jelentősebben károsítja a szervezeted, mint az aktív"

Mi van???? :D
  • Dynamic
    Szóval aki az én megítélésem szerint nagypofájú(és itt még csak nem is becsületsértésről beszélek), annak nyugodtan el lehet törni az orrát?Hol éltek ember?Nem néztek kicsit sok akciófilmet?
    Mondjuk én már semmin nem csodálkozom, főleg mióta nagyokos Tomcat-hívők azt is jogosnak találták, hogy egy köztéren álló buszmegállót szét lehet verni, csak azért mert nem tetszik, hogy van benne egy reklám ami "beszél".Röhej.Ha szarral fogja bekenni a Mátyás-templom ablakát, azt is kifogjátok magyarázni, hogy milyen jól tette.
  • joebacsi
    szegény ember ártatlanul mindössze csak telefüstölte a liftet a büdös bagójával, durván leszarva mindenkit, és utánna még nagypofájú is volt, erre kapott egy orrbaverést a "fullszánalom, geci" tomcat-től...ennyire ne legyetek már demagóg barmok, hogy az ilyen nagyképű gyökereket véditek, míg aki erélyesebben lép fel ellenük, az "fullszánalom"...
    az ilyen hozzáállás miatt lesz egyre kezelhetetlenebb a kisebbség (pl. ugyanilyen barmoknak köszönhető a mostani iskolai balhé kerepesen), lesznek egyre pofátlanabbak a fiatalok etc...
    ebből az ipséből is hiányzott egykét atyai pofon, most legalább tomcat kicsit bepótolta a dolgot, egy biztos, hogy ez máskor nemlesz akkora tapló, hogy rágyújtson liftben...
    azmeg, hogy tomcat így reagált rá, illetve "kérkedik" vele a blogjában, betudható a jókis polgárpukkasztó tulajdonságának (én pl nem tettem volna semmit, mert nemismerem az embert, lehet, hogy kifogok valami elvetemultet, aki egy ilyen affér után rámküld vagy 3 szekrényt, nah az ilyen kell a francnakse)...persze az se kizárt, hogy megint lódított, de az iménti hozzászólásban feltételeztem, hogy igaz a történet...
    (/me bagzik)
  • DVDMester
    Na nézd már:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1136829987

ki is a monitorzabáló recskagép, hülyegyerek ?
  • Taranov
    Milyen jogon nevezel valakit monitorzabáló recskagépnek?
  • DVDMester
    Legközelebb nem finom krémessel kéne pofánbaszni Demszkyt hanem mondjuk egy vaslappal amit a kátyúkra tervezett szereltetni.
  • mrzed001
    Ha esetleg értelmesen válaszolsz szívesen megvitatom veled a kérdést (én még nem hátráltam meg egy vitától sem), de olyan homokozóból épphogykinőtt megszólalásra nem vagyok hajlandó válaszolni
  • Moyko
    Értelek, nem álltalánosítottam, csak #2574 okfejtésre ezt reagáltam.
  • Takezó
    akkor kicsit bővebben, h örűjjé:
    Én se értek egyet Tomcat egy-két ilyen agresszív megnyilvánulásával, de azért még nem kell általánosítani, hogy akik Tomcatet követik, azok: "monitorzabáló recskagépek", stb... Ez uyganolyan balfaszság, mint amiket Tomcat csál.
  • mrzed001
    Szerintem az előttem szólók mindent elmondtak, amit erre mondani lehet
  • Moyko
    Bocsánat... senkit nem akartam megsérteni... (remélem sikerült) az hogy nem érted..az nem az én hibám.
  • Takezó
    balfasz.
  • izb
    Ez überláma beszólás volt.

Jól megaszontad.