3178
Tomcat pólóboltja
  • I.C.ram
    mai tomcatblog bejegyzés
  • Taranov
    Mikor Erdélyben voltam, minden magyar azt mondta, hogy jól megvannak a románokkal, csak nem ajánlatos játszaniuk a nagy magyart, szóval nem gondolom, hogy konfliktusra kerülne sor.
  • joebacsi
    miért ne engednék be?
  • a.carkey
    Szerintem be sem engedik Tomcatet.
  • Punker
    amúgy hogy jött fel ez a teória? az elejéről lemaradtam :)
  • Punker
    vagy a karhatalom nem csinál semmit amíg a román nacionalisták élvezkednek, igen azok akik a teherautókkal oszlatták a tömeget.....full gázzal behajtottak az emberek közé.
  • I.C.ram
    Felejtsétek már el ezt a polgárháborúsdit!
  • mrzed001
    Mint azt írtam is: És itt jön majd a lényeg: mennyien lesznek a tüntetők, és hogy kiket is küldenek ki ellenük.

A) kevesen lesznek = eredmény semmi
    B) kisebb tömeg, rendőrség és románok nem támadnak = eredmény semmi (hallatták a hangjukat és kész). Legnagyobb ennek a valószínűsége !
    C) kisebb tömeg, és románok támadnak = ebből már lehet valami
    D) nagyobb tömeg, rendőrség és/vagy románok támadnak = máshol is tüntetések -> pár helyen attrocitás ellenük (román) = forradalom ?

Szóval igen, a méret a lényeg :p
  • Punker
    emlékeim szerint a románok máskor is gondolkodás nélkül a tömegbe lőttek.....
  • Bandee1987
    nem, ukrajnában
  • I.C.ram
    Libériában??? Miről beszélsz? Békésen? :D
  • Bandee1987
    igen, de ott el lehetett intézni békésen a dolgokat, itt meg már nehezen.
  • I.C.ram
    Csak halkan megsúgom neked, hogy a forradalom a polgárháború egyik alfaja...
  • Bandee1987
    gondolom ha 40 ezren összecsapnának Székelyudvarhelyen a rendőrökkel akkor lehetséges, hogy egész Erdélyben fellángolnának az indulatok.
  • Bandee1987
    az nem polgárháború hanem forradalom volt.
  • I.C.ram
    Jajj ne idegesíts már!

Polgárháború az nem az, mikor a fradisták meg az újpestiek összecsapnak, aztán a rendőrök helyrerakják őket...

emlékszel még az ukrajnai választási botrányra, mikor milliók mozdultak meg? Na még az sem volt polgárháború. Ne próbáld nekem bemesélni, hogy a kb 40ezres Székelyudvarhelyen, amiből nem mind magyar, majd megindul a tömeg, és végigsöpör Erdélyen.

Most megmondom neked, hogy csak egy sima tüntetés lesz, semmi több. Még talán erőszak sem lesz. Túl sok akciót néztek a tévében. Ez nem Libéria, ahol két maroknyi banda kirobbant egy háborút.
  • mrzed001
    Vagy csak nem tudod, hogy mi is az a polgárháború (esetleg definiáld szted mi az)
    Az tuti, hogy a románok nem fogják békénhagyni a tüntetőket.
    Az is tuti, hogy a magyarok sem fogják hagyni, hogy csak úgy elkergessék őket a tüntetésről.
    És itt jön majd a lényeg: mennyien lesznek a tüntetők, és hogy kiket is küldenek ki ellenük.
    Ha helyi rendőröket, akkor azok egyrésze magyar, így könnyen megeshet, hogy a tüntetők mellé áll.
    Ha a katonaságot, akkor viszont alaposan kiválogatva a kőbunkó románok kerülnek kiküldésre ellenük.
    Csenbe jegyzem meg, hogy ez a románok kedvenc mumusa, hogy mif-sz lesz, ha a magyarok fellázadnak ellenük (éppen ezért lehet, hogy maxi erővel verik szét őket)
    Ami a magyar médiát illeti teljesen igazad van, azok az überköcsögök totál biztos a románok oldalára fognak állni (ami pedig sztem súrolja a hazaárulás fogalmát)
  • I.C.ram
    Mai blog vicces! :D

Kezdem azt hinni, hogy tomcat mégsem olyan okos, mint ahogy tűnik elsőre. Polgárháború, mi? :D Maroknyi Székely Daciakkal megrohamozza Bukarestet. Semmi nem lesz belőle. Hírekben: "Szélsőséges tüntetők tüntettek Székelyudvarhelyen kb...." ahogy ismerem a magyar médiát. Romániában: "Már megint ezek a neonáci magyarok"....
  • mrzed001
    A Totya megmondta .... hogy baaaalhééé lesz :))
    Én meg megmondtam, hogy erdély akkor lesz szabad, ha ők kiharcolják maguknak.
  • a.carkey
    Bár mondjuk Horn Gyula szerint meg:

"2007-ben Románia csatlakozik Magyarországhoz" (majd magyarázkodott: Románia csatlakozik az EU-hoz, akkor Erdély csatlakozik Magyarországhoz ...)

:)
  • a.carkey
    Ez nem normális! Be se fogják engedni Romániába.
  • nagykispeter
    Ja ,de azok se semmik akik beírkálnak.Szerintem 1-2 főállású embert tartanak rá
  • Garfield
    Zöldpárt-híveknek egy rossz hír: jól látom, hogy a Zöldpárt kegyesen megkímélte a rajongóit attól a hírtől, hogy február másodikán elutasították a népszavazásra bocsátandó kérdéseiket tartalmazó aláírásívek hitelesítését?

Jelszó: "Nálunk a hozzáértést a józan észre való állandó hivatkozás pótolja!"
  • Taranov
    Vagy az amoba.hu-s.
  • Dichter
    Jó lenne, ha abbahagynátok a politizálást, mert nem szeretnék arra a feliratra bejönni, hogy a Téma lezárva. Egyébként Robin (tortás srác) NEM egyenlő Mortimerrel. Valami edzője volt a Mokka szerint.
  • I.C.ram
    a freeblogosra gondolsz? Mert az nem az övé.
  • BADE
    olvastátok Gyurcsány Fercsi(ahogy magát nevezi) blogját?Elég beteg...
  • blaholl
    Ha megnézitek elég sok mindenkinek érdeke az hogy rendetlenség és hülyeség uralkodjon MO-n és nehogy nemzeti irányzat kerüljön hatalomra. pl. szomszédos országok.
    Szerintem sok mostani vezetőt pénzelnek most is pontosan azért, hogy a lényeges dolgok rejtve maradjanak. A média csak ennek a függvénye.Ezért megy a butitás, hülyéket könnyebb irányitani.
  • mrzed001
    Mutass még valakit ma eme nemes és nemzetes kis hazánban, aki fel merne lépni ez ellen a vadliberalizmus ellen? Nyista.
    Na ezért kell nekünk Tomcat, mint a falat kenyér, és ezért nézek el neki sok apróságot (100 milliókat ugyebár államkasszából még nem lopott, másokkal ellentétben).
    És ezért támogatom a ZP-t is, mert amit ott megfogalmaztak, az észszerű és logikus.
    Sztem ebbe nem tudsz belekötni :)
  • a.carkey
    No igen. A liberalizmus ezen formája ényhén szólva "nem tett jót" hazánknak (sem).
  • mrzed001
    Média: egyetértek. Nyaló Világ, meg Big Balf.sz, meg nyál és szappan minden mennyiségben.
    Ráadásul láttad tegnap a pusztítót? Eleve egy nyálas 40 évvel későbbi világban játszódik, na mondom ebből aztán már tényleg nincs mit vágni. De nem, ezt is piszkosul megvágták. Mert az durva, hogy megkérdezi az ipsétől, hogy hány kiló, és átdobja egy üvegen. tisssszta horrrrorrr. Na ide vezet a vadliberalizmus, ha hagyjuk !

Az, hogy buta emberek buta gyerekei csak azért létezhet, mert az oktatás nulla. Ehhez pölö senki sem mer hozzányúlni, és beszélni sem róla, mert ez a probléma nem is létezik (mint a cigánybűnözés, ha nem beszélünk róla, akkor az NEM IS LÉTEZIK bibibííííí )

És amit kihagytál sztem a vadliberalizmus. Igen, az is hülyülést okoz. Ez a nekem mindent szabad mentalitás már maga is IQ_Lite, ráadásul terjed mint a vírus.

Szóval amiért én támogatom, akármekkora nagyarc, akárkit is üt le, mert beszólt neki, az az, mivel ha erre haladunk tovább mint most, akkor nekünk nagyon szar lesz.
    Egyébként kisebbséginek vallom magam: a Normális Emberek kisebbségének tagja :pp
  • a.carkey
    Média, oktatási miniszter, buta fiatalok gyerekei is most nőnek fel, stb. Választhatsz! :)
  • mrzed001
    Az ország elhülyült
    Egyetértek. DE, mi az oka ??? Mitől ?
  • a.carkey
    Hát ez a fajta politika tényleg menjen!
  • DVDMester
    Ebben teljes mértékben egyetértek veled.
  • blaholl
    Egyetértek, de azt mondom fel kell venni a kesztyüt.Nem szabad feladni, ha az őseink nehezebb időkben nem adták fel akkor nekünk sem szabad.
    pl. küldjetek adományt Böjta Csabának, erdélybe

http://www.devaigyerekek.hu/news/news_40.html

vagy hozzatok el egy vagy két gyereket MO-ra kirándulni.
    A politika meg menjen a francba.
  • a.carkey
    Magyar Szociális Zöld Párt a párt teljes neve ... Pár betű lemaradt. Ebben profik. No Comment. Ráadásul tökéletesen antifideszes eszmékkel. (Nem emlékszem hogy a szocikat komolyabban szidta volna a blogjában.) Ezek után tényleg gratula annak aki kitalálta a karakterét! "Tomcat Haver!"
  • a.carkey
    Ugyanezt=az elhülyülést
  • a.carkey
    No igen. A nemzetpolitikánk külpolitikánk, a gazdasági ügyeink intézése katasztrófálisan szar. Még Rákosiék alatt is jobb volt. Most is mitől félünk? Tagjai vagyunk az EUnak és a NATOnak. Most lehetnelehetett volna ugrálni a románok, szerbek felé, hogy figyeljenek oda a kisebbségekre. Erre ugyanazt tesszük, mint amikor se nem EUs, nem ne NATO tagok nem voltunk. Sőt, engeményeket teszünk pl. a románoknak, erre azok leszavaznak mindent, illetve itthon pezsgőznek az évfordulójukon velünk a mi miniszterelnökünkkel. Nem normális ez a helyzet! Az ország elhülyült. Korábban/most is sokszor arról példálózunk, hogy debil amerikaiak így meg úgy. Nos, elég egy telefonálós, reggeli játékba bekapcsolódni pár percig, már is az jön le, hogy itthon is elhülyült a fiatalság. Ha ez nekünk jó, csináljuk.

Az bizti, ezt sokáig nem nézem. Úgy érzem négy évünk van arra, hogy egy normális politikával rendbehozzuk azt, amit 16 év alatt elrontttunk, majd próbáltuk foltozgatni. Ha ez nem sikerül, részemről nagy valószínűséggel ennyi volt. Utána tök mindegy hol fogok élni, az a szó, hogy Magyarország már semmit sem fog jelenteni. Ugyanezt máshonnan is tudom követni, de legalább nem szar a fizetésem.
  • Voltan
    to #2735