Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az állatok is vadásznak, táplálkoznak. Mi is. Viszont fölöslegesen leölni egy állatot az ugyanaz, mint fölöslegesen leölni egy embert. Sikerül ezt flefogni?
Nem értelek én téged.
Megy a bolt, megy az újság, felvet a pénz, te meg megállókban fagyoskodsz. A helyedben én WC-re is autóval járnék.
By SoDI
Mielõtt ilyen ökörségeket beszélsz, érdemes lenne elbeszélgetni egy vadásszal esetleg egy haltelep tulajdonosával az ölés kéjes érzésérõl. Hátha kevesebb a pszichopata hajlam bennük, mint hinnéd.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ismét bebizonyosodott: a szart feldobja a víz és kiemelkedve úszik a víz felszínén, de attól még az marad ami.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Egyébként meg lehet nézni Tomcat ideológiai trükkjét, nagyon cseles. Nem veszitek észre, hogy összemossa a kiváltó okot és az általa jónak tartott következményt. A kiváltó ok valamilyen széles támogatottságú esemény (pl. kutya bántalmazása ellenzése, közlekedési szabályszegés iránti ellenérzés, stb.), míg a hozzá fûzött következményt már õ maga határozza meg. A trükk ebben az, hogy az elõzmény széles támogatottságát ráhúzza a következmény elfogadottságára. Ennek meg az a következménye, hogy aki kritizálni meri esetleg a következményt, illetve az általa adott választ vagy annak mértékét, az rögtön meg lesz bélyegezve azzal, hogy az kiinduló feltétellel sem ért egyet. Így kerülök aztán én a bagósok pártjára azzal, hogy túlzásnak tartom a lépcsõn lepofozást. Pedig két külön dologról van szó: liftben bagózásról és a lépcsõn való lepofozásról.
Igenis az ember több egy egyszerû állatnál, igenis kiemelkedik az állatvilágból a felépített és sokszínû társadalmával, a kultúráival és egyáltalán azzal, hogy az élete elszakadt a lét- és fajfenntartás körhintájától.
Az más kérdés, hogy a felelõssége is megnõtt ezáltal. A világról alkotott ismeretek megszerzése révén lehetõsége nyílt arra, hogy részben vagy egészben belenyúljon a természeti folyamatokba. Például lehetõsége nyílt arra, hogy beleavatkozva a darwini folyamatokba megmentsen olyan állatokat, melyek amúgy elpusztulnának. Persze meg kell jegyezni, hogy az ember igen gyakran inkább visszaél a neki megadatott hatalommal, minthogy éljen vele.
Ilyen például az erõszakszervezetek (rendõrség). Mi is lenne nélkülük?
Igen, anarcia.
Csak ezen szervezeteknél azért kellõképp vissza vannak fogva, hogy ne alkalmazhassanak parttalanul, kényük-kedvük szerint erõszakot.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Felindulásból én is ezt mondanám egyes esetekben ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És mivel a törvény ugyebár tudjuk, hogy még a fosnál is lazább ....
Szánalmas ez az elképzelés. Az ilyenek miatt van ott a föld nevû sárgolyó, ahol most, mert az emberek szerint, mindenek fölött áll az ember, sõt már már a saját jõvõjét is leszarja, csak az a lényeg, hogy most legyen jó, többiek le vannak szarva.
Ilyen például az erõszakszervezetek (rendõrség). Mi is lenne nélkülük?
Igen, anarcia.
Illetve mi van most nélkülük (merthogy cselekedni lényegében nem hagyják õket).
Az anachia (menj csak ki este, tapasztalni fogod)
Ezért tisztelem pölö a normális polgárõröket, mert nélkülük lenne anarchia^3
Igen, ez már egész másképp hangzik, nem úgy gondolod?
Tényleg ennyire nem érted, hogy nem a bagóst védem, hanem a Tomcat-féle önbíráskodást ellenzem?
Te még gondolom nem láttál suhancokat, akik petárdát dugtak macsek seggébe, majd meggyújtották? És ezekbõl a lelketlen pernahajderekbõl lesznek állampolgárok, illetve ezek egyenlõek például velem (vagy bármely tisztességes emberrel). Ezt nem vagyok hajlandó elfogadni.
Az igazi probléma a cigányokkal van, akik bûnöznek.
Talán azért, mert ha mindenki úgy cselekszik, ahogy neki jólesik, az igen rövid idõn belül káoszhoz vezet?...
Úgy mellesleg a legapróbb cigifüsttõl is köhögõrohamot kapok néha, szóval én is levertem volna azt a faszparasztot (vagy gázspray, kapkodjon õ is levegõért a k... anyucikáját)