Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
nem fogom leírni mert nem kell bünti, de te kurv@ nagy tévedésben vagy a pártok, és azok tagjainak képességeirõl...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Moyko
Kiváncsi lennék mit csinálna abban a helyzetben az a sok okos fiatal politikus (zöld párt) amikor olyan helyzetbe kerül hogy pénzt kell felszabadítani: PL.: a nyugdíjat vagy a családit lehet csökkenteni, melyiket miniszter úr? 😄 Melyiket választaná?

There is only one Boss!

cenobite
Na, helyben vagyunk... Politika... Kicsit belelendültök és fognak még itt röpködni a büntipontok!! <#mf2>

gamertag: kenobita

Mennyivel jobb egy olyan pártra szavazni ami a választások elõtt ígérget és hülyíti a népet miután megválasztják pedig 4 évig lop hazudozik és csõdbe viszi az államot?
Moyko
ott a pont.
<#eljen>

There is only one Boss!

mrzed001
Tudtommal nem õ irányítja a zöld pártot, csak terjeszti a nézeteiket.
Mi ebben a rossz ??? Az összes párt hirdet pölö a Tv-ben, neten, színészekkel, sportolókkal, újságírókkal, ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

a.carkey
Kibújt a szög a zsákból!

Jól behülyít ez az idióta pár 18 éves arcot, akik majd szépen leszavaznak erre a törpe pártra. Már így is van párezer olvasója, ráadásul sok ifjú hülye is olvassa a blogját, és majd Õ, a nagy észosztó fogja megmondani nekik a tutit a blogon keresztül. Semmi másra nem volt ez jó, csak hogy felhívja a figyelmét a sok LOL-os, WAZZE, WAREZ, stb. arcnak arra (akik egy tõmondatban is képesek öt helyesírási hibát véteni), hogy majd azzal tesznek jót, ha szépen többezer buta szavazatot adnak le egy pártra, ami mindig csak a választások idejére kezd mûködni, mint pl. a Centrum, amelyek szépen el is vesznek majd ...

Hát gratula annak, aki ezta majmot pénzeli! Jó csináltad öreg!

A medve nem játék.

Punker
nagyon gyorsan hagyjátok abba a politizálást!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Autópálya-ügyben érdemes lenne megismerkedned ezzel a cikkel...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

fifi
erre tippeltem én is...
tehát nem õ a Mortimer?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

õ szurta le a cigánygyereket a buszon, nem?

A mszp által átadott autópályák nagy része az elõzõ kormány alatt épült, csak éppen a bolsik tudták átadni mert addigra készült el.
Az útfelújításokról meg annyit hogy az utcánkat is megcsinálták, azóta már szétfagyott az út, néhány helyen kimaradt egy két négyzetméter, lapáttal merték ki a vizet a lyukakból amikor foltozgatták azokat az utakat amiket nem húztak újra.
A kérdésed jó, hogyhogy ezekre van pénz, eddig meg nem volt?
Úgy hogy hülyének néznek téged is, engem is, mindenkit.
Nincs felelõsségük, ha elherdálják a pénzt, semmi büntetésre nem számíthatnak.
Taranov
Említhetném az autópályát is, amibõl az elmúlt 4 év alatt lássuk be, elég sok épült. A fõvárosi útfelújításokat is kezdik komolyan venni, ahogy érzi Demszky a veszélyt. Hogyhogy ezekre van pénz? Vagy pont ezek miatt nõ a hiány?
Sorolhatnám a példákat éjfélig.
Úgy szeretem a hozzád hasonló okos laikusokat, akik kilogikáznak mindent.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Az MSZP szerint a 10%-os TB járulék csökkentés 600 mrd ft bevételkiesést jelentene évente. A Fidesz szerint munkahelyeket, és bevételnövekedést.
Na most akkor mi és milyen összefüggésben van az alábbi adatokkal?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ne próbálj meg kibújni az igazság alól egy ilyen sablonszöveggel.
Egyáltalán nem érdekel, hogy hány közgazdaságtan könyvet olvastál el, és hányadéves vagy a fõiskolán.
Majd ha te leszel a pénzügyminiszter, és a te pártodra szavazok, akkor talán elhiszem amit mondasz. Egyébként sem lehet konkrétumok nélkül beszélni valamirõl. Kinézted a ksh oldaláról az adatokat, és most dobálózól velük, mint valami szakértõ. Enyhén nevetséges. Csak azt ne mondd, hogy te vagy a világmegváltó politikusjelöltek egyike, akirõl Tomcat is beszélt.

Amúgy meg nem csak a mennyiséggel van baj hanem a növekedésének az ütemével.
Ha nem vennéd észre Gyurcsótányék négy év alatt majdnem MEGDUPLÁZTÁK
az addig felgyülemlett tartozást.
Ezek a dolgok azért összefüggésben állnak egymással.
Végy elõ egy középiskolai közgazdaságtan könyvet aztán gyere vissza vitatkozni triviális dolgokról.
Dichter
Szerintem kicsit eltértünk a témától <#vigyor3>

Taranov
De mit ítélsz meg rajta? Honnan tudod, hogy ez sok-e vagy kevés? Ha minden jó lenne az országban, folyamatosan fejlõdnénk, az infláció -20%-os lenne, akkor is kifogásolnád, hogy az összes tartozás 110 923 millió euró?

Ha ugyanígy állna az ország, mint most, csak tartozások nélkül, akkor újra megszavaznád az MSZP-t?

Azért a statisztikákat még megítélheti akinek 8 általánosnál több van.
Taranov
Már nem azért, de talán nem nekünk, laikusoknak kéne kéne belefolynunk, és megítélnünk a számokat. Nem véletlen, hogy az egyik politikai oldal szerint csõdben az ország, a másik szerint meg fejlõdõ tendenciát mutatnak a dolgok.
Azt elfogadom, ha valaki azt panaszolja, hogy Magyarországon rossz a közbiztonság, rosszak az utak, rossz a tömegközlekedés, de nehogymár a milliárd euróról beszéljünk, amibõl nekünk ugye egy sincs, az államnak viszont nem kevés.

Ha már csõd, nézzük csak a ksh.hu-t

Az állam tartozásai (millió euro):

2. Összes külföldi tartozás 57 889 2001 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 68 102 2002 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 73 942 2003 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 91 042 2004 I.negyedév
2. Összes külföldi tartozás 110 923 2005 I.negyedév

Bevételei (millió forint):

Állami, kincstári vagyonnal kapcsolatos befizetések (magyarul az elherdált állami vagyon)

2003 23 904
2004 68 156
2005 222 868

Mellesleg az EUba befizettünk 150 milliárdot és kaptunk onnan 50 milliárdot.

Mi ez ha nem csõd.
Dichter
Értsd már meg, hogy nem egy, hanem 11 dologról akarnak népszavazni. Igaz, hogy valahol ez a demokrácia lényege, de érthetõ okokból ma már nem mûködne az osztrakimon módszer. Egy népszavazás sok pénz. És a 7000 milliárdos költségvetésrõl annyit, hogy így is minden évben deficites.

Taranov
Meg azért Magyarország a 7000 milliárdos éves költségvetésével nem hiszem, hogy csõdbemenne egy népszavazástól.

A képviselõk lecserélése 2 milliárdba kerül, ma volt a híradóban.
Ez nem viszi csõdbe az országot?
Dichter
Persze, de nem 11 pontról

Taranov
Volt már példa arra a világtörténelemben, hogy népszavazást rendeztek.

Dichter
Egy népszavazás kiírása, és lebonyolítása milliárdokba kerül. Így valószínûleg utópia marad az egész, hacsak nem akarják csõdbe juttatni az országot.

Taranov
Szerencsésebb lenne konkrétumokról beszélni. Az tény, hogy ebben az országban még nagyon sokat kéne fejleszteni, elsõsorban városfejlesztés, közbiztonság és oktatás terén.

http://www.zoldpart.hu/nepszavazas.html

A politikusokról meg annyit hogy amilyen az ország olyan sorsot érdemelnek,
leginkább kötelet a nyakukba.
Taranov
Azért a Zöld párt oldalán is van egy vicces dolog:

"Hol tart a cédulagyûjtés?
Ezt a térképet naponta frissítjük"

alatta pár sorral:

"(A térképet kb. hetente frissítjük.)"

justin
Mi a Zöld Párt 11 pontja? Megnéztem a honlapjukon ott nem találtam meg.

Taranov
Ebbõl az alábbiak nem igazak:

-A politikusok nagy része elmebeteg
-A politikusok lopnak, hazudnak (nem kell ennyire egyenesen fogalmazni)
-Minden politikus szánalmas

A kis hülyegyereket kár volt bevinni a stúdióba.
Amúgy meg cáfoljátok meg egy szavát is.
Mi nem igaz ebbõl?
-A politikusok lopnak, hazudnak
-A politikusok nagy része elmebeteg
-A hülyeség elharapózott az országban
-Nincs kibõl választani mert egyformán szánalmas minden politikus
-Meg kell nézni a Zöld Párt 11 pontját, egyáltalán nem életképtelen ötletek
-A rendõröket nem érdekli a marihuána ha Demszky éppen ott lebzsel.

Ne felejtsétek
aki hülye ebben az országban az mostantól ne aludjon túl mélyen.
Taranov
A gazsi-interjú jó egyébként, legalábbis az iráni téma 😊

I.C.ram
Gondolom valami tomcat rajongó, akit tomcat befogadott fegyverhordárnak.
fifi
ez a Robin gyerek kicsoda különben?

Taranov
Az tényleg jópofa, hogy Robin nem tud semmire válaszolni, leszámítva azt, hogy nyomta vagy dobta a tortát 😊

Taranov
Demszky pólóban 😄

Taranov
Köszi! 😊

Dynamic
Jaj, ed hülye vagyok, miért nem linkelek inkább😊

Tomcat a Mokkában
Dynamic
A tv2 honlapján meg tudod nézni.
Mûsorok->Mokka->február 13->Polgár Tamás...
I.C.ram
Azt az alacsonyabb hosszúhajút.. talán robin
Taranov
Én bekapcsoltam a Mokkát 0830 körül, de már nem volt benne Tomcat. Egyébként melyik barátját vitte?
A szóismétlést õ nagyon szereti, a tüntetésen a galerit használta egy csomószor, most a garnitúrát.

I.C.ram
Tomcat volt a mokkában megint. Elég szánalmas nyilatkozat volt. Nem a médiába termett ez az ember 😊 Folyamatos szóismétlések. Percenként mondta el azt, hogy politikai garnitúra, a végén már fájt a hasam a röhögéstõl. 😄 Elvitte a kis barátját is. Kérdezték, de egy szót nem szólt, aztn mikor végre nyitota a száját tomcat közbeszólt 😄 Eléggé vicces volt. Meg papoltak arról a zöldpártrõl, ami egy életképtelen ideológiákból táplálkozó világmegváltó szervezet... Nevetséges volt az egész.
Taranov
Nekem még sosem volt problémám velük.

magus
peldaul onnan, hogy evfolyamtarsaim kozul jo paran eleg erosen jobboldaliak, tagjai ezeknek a csoportosulasoknak, igen komolyan is gondoljak, emiatt tanulnak oda tovabb aova, valahogy megsem borotovaltak le a fejuket. akiket en latok neonacik kb azok akik elvezetbol kotekednek

fifi
Hatvannégy vármegye pláne nem...

fifi
te éppen a Punker által felvázolt két "fajtát" kevered.

mert azért hála az égnek vannak akik nem "divatbol felvettek"- õk nem fognak belédkötni ezt biztosan mondom.