Oddworld Abe\'s Exoddus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
gyorsnak kell lenni és találékonynak xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dragon11
Ok, tovább vittem, már az áramos résznél járok.. hú..

dragon11
Vlahogy sikerült átmennem, de csak quick save-ztem és fenn kukacok vártak.. fszom má'

Itt bizony skera van és ugrás..
dragon11
Itt a kép kép, mert fingom nincs mit kellene csinálnom..

A második képen csak jobbra lehet menni, ha balra megyek megesz a kutya és nincs is ott semmi..

Aquir
Slig xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dragon11
A másik oldalon van tucat kutya (van egy kapu, felvisz..) gyorsan át, legugol lehömpörög másik szakadék után.. és lelõ a béka v. mi 😄

Aquir
akkor amint mondtam idõzíteni kell😊 úgy sincs sok lehetõséged a játékban, nem túl nehéz kitalálni merre tovább szvsz

kutyáknál nekem csak a spurizás maradt meg,de az rendesen..tucatszor kellett próbálkoznom,mire sikerült,de itt nincs semmi testmegszállás,csak rohanás
Aquir
vagy át kell venni irányítást a másik felett, vagy idõzíteni kell, stb. én már 3x végigjátszottam de nem tudok pontosan minden részt
vedd fel fraps-sal vagy csinálj a helyekrõl képet <#buck>

Aquir
azért montam hogy asszem 😊

dragon11

Ez az Exoddus.. mikor tovább megyek innen, átmegyek a kapun felvisz a fentri részhez, gyorsan átmegyek a szakadék felett és lelõ az a robot.. ha balra megyek arra semmi nincs, kutyák megesznek.

Valakinek valami ötlete aki végigjátszotta?

köszi.

dragon11
Oddysee-ben is van videó.😛

blackcalibra
Akkor megnézem én is. Köszi!
Aquir
xp-n mindkettõ megy (legalábbis ami nekem volt) Az exoddusba egy csomót mesélnek a történetrõl meg sok átvezetõ videó van, az oddysee-ben meg asszem nincs egy sem.

dragon11
Elindul, csak nekem az Exoddus kilép az 5.pálya körül nem tölt be egy videót..^^

blackcalibra
Ezek a két rész elindul az XP-n? Mert ha igen én is elkezdem.
dragon11
Nem tudom hanyadik pálya, talán az 5.. megmentem az egyik dolgozót imátkozással a lift feljön.. hívom õt, leérünk a lifttel õ elmegy a helyére én nekem kinyílik az ajtó és exe hibával kibasz a játék..

valakinek valami ötlete?

videókarim ati x550.. legfrissebb driver elvileg..

dragon11
És az elsõ rész, tehát az Oddysee nincs PC-re?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy ncore-on vagyok, de elfelejtettem az oddwordot oda írni, így kiadta egyedül az oddysee-t..;-) még jó hogy megvan az utolsó rész, az Exoddus.

köszi még1x..

jah még annyit, nekem v 1.0 az exoddus és letöltöttem egy magyarítást a magyarosításportálról, az sztem . 0.9hez van.. nagy csalódás nem ér, nem ? nagy angol tudás nem kell, v. nagy története van a gémnek ?😊

Nagyon régen toltam..

köszi.

Aquir
letöltés: torrent 😊

két rész van, az oddysee, utána következik az exoddus (abe odüsszeiája, és kivonulása)

dragon11
De kár.. én régebben játszottam vele, de most is szeretnék újra..

Nekem az Exoddus van meg, milyen részek vannak még?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
letöltés linket adnál mindkettõhöz, ha szépen megkérlek? teljes^^

Köszi.

Aquir
már nem

dragon11
Valaki játszik még ezzel?😊

Aquir
na hát az érdekes, megnézném hogy lehet 300-at csinálni, a játék most nincs nálam

Igen.
Aquir
a leírás mind a 300 mudokon helyét leírja?

Lehet, hogy mindenhol megnézted, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmedet. Szerintem nézd meg az oldalon, amit írtam, hogy hol van 3 mudokon, és lehet, hogy köztük lesz az is, amit te nem találtál meg.
Aquir
igen, de mint idézem is mégegyszer magam, "hát én mar mindenhol megnéztem" 😊
ha valaki mégis lát valamit szólhat <#buck>

Ez az! Megszereztem az Oddysee-t!!!
Mondjuk még nem végleges, de elmételig már megvan!! Csak sajnos németül, de mindegy...
Az oldalon, amit írtam ott van az összes rejtett hely, és ha az alapján csinálod, akkor a legvégén az utolsó ajtón úgy jössz majd ki, hogy már 294 mudokont mentettél meg. Szóval már csak az ott lévõ maradék hatot kell megmentened. Szóval szerintem egy helyet kihagytál, ahol csak hárman vannak.
Aquir
hát én már mindenhol megnéztem..
az oddysee-vel meg csak pc-n játszottam😊

Igen, lehetséges. De az is lehet, hogy egy másik rejtett helyrõl lehet odajutni...
Egyébként találtam egy oldalt, ahol leírják, hogy hol és hogyan lehet megmenteni az összes mudokont, de ott nem találtam semmit arról az utolsó kis madárportról. Ha valakit érdekel, itt a cím: http://novisad.ultraweb.hu/le/abesexoddus.html
És senki nem tud nekem segíteni az Oddysee-vel kapcsolatban?
Aquir
akkor lehet az is amit korábban írtam, hogy csak hülyítenek minket ezzel a készítõk <#buck>

Igazából azt a részt én sem értem. Mert oda csak úgy lehetne leesni, ha Abe-bel valamelyik irányból a lyuk felé gurulnánk, amin lezuhanunk. De ez lehetetlen, mert akkor hogy lehetne megtekerni a kormányt? De lehet, hogy valaki mással kell megcsináltatni, de hát még arra sincsen senki...
Igazából nem tudom. Lehet, hogy a végén van valahol egy rejtett hely, ahol van egy madárportál, és csak az tud elvinni oda...
De mindenképpen van benne valami rafkó.
Egyébként én még csak valami 276 mudokont találtam meg, azt hiszem, nem voltam elég körültekintõ.
Aquir
én az oddysee-t már toltam (jó az is, az exoddus után jött nekem), és az exoddust 3x is végigjátszottam, vagy többször, és legutoljára úgy, hogy minden egyes képernyõn külön kutattam a megbúvó helyek után, de akkor is ugyanaz lett az eredményem, vagyis hogy 3 mudokon kimaradt a megmentésbõl.

A leges legvégén amikor már csak le kell esni, ott esés közben látni is hogy ott a madárportál meg 2 akna, de foggalmam sincs hogy lehet odajutni

Üdv minden kedves Abe rajongónak!
Ez a játék az egyik kedvencem, nagyon szeretem. Már teljesen profi vagyok benne (sajnos). Még talán tíz éve próbáltam ki az elsõ rész demó változatát PlayStation-on. Azóta imádom, de sajnos csak az Exoddus van meg. Nincs valakinek meg az Oddysee PlayStation-re gyári cédén? Nagyon fontos lenne, már régóta vágyom rá.
Egyébként ha valakinek problémája van az Exoddussal kapcsolatba, akkor az szóljon csak nyugodtan.
Aquir
nem tom hol vagy, de mindig van út amerre mehetsz, így viszed végig a játékot. Csak arra kell menni amerre lehet 😊

Hogyan lehet bejutni a Rupturefarmsba?
warezosodni? Sajna nem értek olyan nagyon a letöltéses mágiához Kedves Shark. De azért köszi a segítséget, próbálkozom.
Üdv
B
Próbálkozz torrenttel. Vagy, kezdj el warezosodni.
Aquir
próbálkozz "egyes" progikkal😊

Helló, tudja valaki le lehet e tölteni valahol az Abe teljes játékot? Régen játszottam vele és csak PS en volt meg, vagy megvan valakinek PC-n?
Köszi elõre is 😊

pacsi
kisB.
Ez is lehet még a baj hogy nem kell ez a jel -, De próbéld ki mind a három variációt.
na majd írjatok.
Én meg abban akarok kérni segítséget, hogy van olyan kód amivel lehet szerezni Kék gyûrût? Aki tudja írja má le ide a fórumba. De nem Save editorra gondolok, mert ezzel már tököm ki van, valami másra.
Az oddysee-hez is mûködik csak ezzel a paraméterrel indítsd: -it_is_me_your_father. tehát: abe.exe" -it_is_me_your_father. De az oddysee-nél ez csak úgy mûködik, beírod a paramétert az exe-be, utána bejelölöd az oddysee paraméteres parancsikonját, elindítod és mielõtt elindul nyomd le, és tartsd lenyomva a SHIFT-et amíg nem töltesz, be egy elmentést, vagy indítasz egy új játékot. (megjegyzés:akkor engedd el a SHIFT-et mikor elindult a pálya.
Majd értesíts ha jó.
És amikor nem kell használni a ddcheat-et akkor kitudod játék közben kapcsolni: tab. ha be van kapcsolva.
Próbád úgy hogy: exoddus.exe" -ddcheat. vagy úgy hogy exoddus.exe -ddcheat. De szerintem az elsõ a jó, mert benne van a paraméter jele: "
???
Hogy lehet azt a -ddcheat-et beírni mert nekem nem fogadta el:S?

Amúgy az Odysse is megvan azt is végigviszem😊.