Oddworld Abe\'s Exoddus

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11

Hell valaki tudna segiteni nekem psx-re kellene iso-ba és német nyelvel!(honan is tudnám letölteni)
dragon11
nincs warez..:D

Aquir
valami torrent helyrõl biztosan

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szevasztok honnan lehet letölteni az ddworld abe's Exodust meg az oddyseyt?
dragon11
talán ctrl.. v. sima alt..

dragon11
ejj, erre van 1 külön gomb, de elfelejtettem melyik..

Üdv!
A paramite-oknál vagyok és roppant fontos lenne, hogy futásból egybõl guruljak. De ezt a klaviatúrán nem lehet így vezérelni, mert SHIFT+jobbra nyílnál fut, majd a lefele nyíl megnyomásakorfékez egy nagy, leguggol és csak utána gurul. Nade ekkor már régen utolérnek a paramite-ok.
Lehetséges futásból egybõl gurulnia aklaviatúrás irányítással?
Aquir
k :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sztyui2
TOM. Leszedtem mindkettõt. Most az exodussal tolom, ezt toltam régen is. Sztem megvolt régen is az odysee, de abban nem vagyok biztos. Majd azt is tolom, ha ezt kijátszottam.

www.flickr.com/sztyui

Aquir
köszön - utasít, kb ennyi jah xD
az oddysee is jóak

sztyui2
Ezt nem hiszem el. Fél óra próbálkozás után, megírom ezt a hsz-t, és sikerül:D
Beszarok:D

www.flickr.com/sztyui

sztyui2
Nekem pont ez a bajom. Kb 10 éve már kivittem a játékot, de már fogalmam sincs, mit hogy kell. Idáig jutottam, amikor elõször a fõnökkel beszélni kell. De nem értem mit mond, hogy el tudjon teleportálni, ahogy 6:12-nél. Amikor mondja a gép, nemtom mit kell utána nyomni. PLS Help!
Egyébként kurvajó a játék! Régi szép idõk, amikor még ilyen ász 2D-s játékok voltak.

www.flickr.com/sztyui

Aquir
párszor

dragon11
Aham, lehet azt is kipörgetem.:) Te kitoltad, mi ?

Aquir
az is jó. ott van néhol meglovagolható Elum, jelszó-visszafütyülés, mozgatható harangok jelszó-dallammal, megy Paramoniába meg Scrabaniába stb de egyébként is jó.

dragon11
Értem. Már csak az Oddysee-t kéne kipörgetni, vagy az nem olyan jó..?:)

Aquir
és happy end. Újjá építik a civilizációt. Meg hogy tudják hogy kell lenni belõlük még odakinn, de meg fogják találni õket. Abe szavai alapján

dragon11
Nah, kipörgettem a gémet.:)) nem raktam be a play cd-t így lemaradtam egy-két videóról, de youtuben láttam.:)

Most mivel végzõdött? a gyár felrobbant, munkások megmenekültek (1része:D) és?:)

Aquir
kiáltasz ha kell slig (help), és lemész, telefonálsz a fülkébõl

dragon11
HELP, tehát 8ast?:)

Aquir
ahogy látod a videón (6:10-tõl), minden emeleten van Slig-adó cucc csak kiáltani kell

dragon11
Nem ott akadtam el, rosszul magyaráztam. Amikor lemegyek a fõnökkel, nekem nincs lent slig! mit csináljak vele? másik helyen sincs slig adó cucc..

Aquir
5:40
telefonálni kell a fõnökkel

dragon11
sry a sok hsz-ért, csak azt szeretném még megkérdezni, hogy ha elvlégeztem minden feladatot a fõnökkel, akkor megöletem a sligeket, a kukákat aktiválom (fújjon a levél benne..) de az utolsó résznél nem tom (mind1), akkor megölöm a fõnököt is, marad 5 mp-em lemenni meghúzni a kart és lemenni, mert jön a gáz.. most hogy kéne ezt csinálnom?

köszi Aquior:D

dragon11
nem szóltam, fenn vok a fõnöknél.:) át is mentem a 2 járkáló nem is tom mihez hasonlítani, a karokat meghúztam.. most a fõnökkel kéne megfejteni amit mondd, de egyáltalán nem tudom.

kép:

dragon11
Nem tudok lejönni, mert ha leugrok akkor v. bele a bombába (középsõ) v.pedig a 2 kukába. Ha meg leereszkedek az alattam levõ bombába zuhanok bele..

Aquir
itt valszeg idõzíteni kell, már amennyire emlékszem...

ha a kart kell meghúzni akkor úgy kell idõzíteni megint hogy amikor elmegy a slig (már ha jön egy), hogy gyorsan lemászol átugasz meghúzod és visszamész, vagy talán egybõl be kell ugrani a légcsatornába (amibõl talán fújja ki a szél a leveleket vagy mit), nemtom.

dragon11
ájjáj, sokat kérdezek, de itt már végképp nem tudom, hogy lehetne felmenni.. sztem a fõnök szobája jönne.. please segíts:D a slig folyamatosan járkál itt:D

dragon11
Áh, kösz szépen.:) nem sikerült nekem elsõnek lennem, de bombával lerendeztem õket.. nem hittem volna, hogy a vodafonos jelet ki lehet szedni :D

Aquir
a legalsó képen meg lehet a mudokont/mudokonokat menteni, de nem látom a teljes képet

a D-hez az kell hogy gránáttal valamilyen szögbõl (sokféleképp el lehet dobni a gránátot) és/vagy idõzítéssel (a kezedben tartod egy ideig) kidobod a piros bigyót ami a képen van (miközben fent a lezárt fal mellé állsz), utána átveszed a egyik felett az irányítást, és megnyomod a Sliggel a gombot.

Ez a zöld gombnál levõ ábrából következõen nyilván az egyik falat nyitja ki. Talán a bal oldalon lévõt, ezért felül legyél Abe-el, onnan vedd át az irányítást, és a Sliggel is úgy idõzítsd az ajtónyitást, hogy a Jobb oldali zöld gomb megnyomása után a Bal oldali zöld gombhoz mindenképpen elsõként érkezzél, hogy megnyomhasd, és utána lelõhesd a többi csúszómászót :)

dragon11
Ez hosszú lesz, érzem, de please segítsetek, képek is jönnek!.:)

Ezen a pályán, ugye vannak a "palánták, ahol van a zöld oszlop, ott nagy sliggé vállnak. Már szinte majdnem kész a pálya.

A D ponthoz tartozó kereket nem tudom megpörgetni, mert elvan zárva az út, nah.. de a képek többet mesélnek.:)

Thx a helpet.:)

dragon11
dede:) ma tovább vittem kicsikét.. hát had ne mondjam! mikor lövöldöznek fentrõl a sligek és fel kell jutnod a zöld bolthoz, ami ad egy követ amikor imádkozol akkor eldobja :D már a lifthez eljutottam de nem tudom hogy lehetne megmenteni a szolgákat:D majd rájövök :D

Aquir
na de akkor csak 1 ütés kell hozzá nem?

dragon11
:))

Aquir
én meg elsõre nem is értettem amikor a lakatról volt szó, mert azt mindenképpen csak az 5-össel lehet megütni, aztán arra gondoltam hogy talán 2x kell hozzá megütni, de én 1-re emlékszem :)

dragon11
Ketten csak összehoztuk..:D am sikerült túltennem magam a kukacoson és már a kódfejtõsdinél tartok, de 1x már eljutottam ide.. csak most nem sok kedvem van nyomni vele, mert fogalmam nincs mit kellene csinálni :) majd rájövök amikor megjön a kedvem^^ v. rakok fel képt:D

Aquir
jaja nm xD

dragon11
nincs mit :D

Hálás köszönetem minden segítségért. A 5-ös gomb volt a megoldás. :-)
Aquir
valahogy csak meglesz <#buck> mer ilyen bug nincs

dragon11
Pont NEM egy lépésnyire állj tõle, vlahogy közel, -hogy mondjam :D:D- és 5ös gomb, megütöd.:)

Aquir
közel állasz hozzá és megütöd
de gondolom ugyanaz a lakat ami a videón van

Próbáltam "ráütni" a lakatra, de nem reagál semmire, csak idõnként "megrázkódik"
Üdvözletem!
Megakadtam egy résznél az Exoddusban, ami lehet pofon egyszerûen megoldható, de sajnos nem jövök rá.
A Necrumban a lakat kinyitása mikéntje a gondom.A bosszantó az, hogy a youtube-on még videót is találtam róla, ahol kinyitják a lakatot, de ez továbbra sem sikerült nekem. Itt a linkje a videónak, 0:34-van a kérdéses jelenet.

http://www.youtube.com/watch?v=zzy5OBQU6lg
dragon11
Köszi a helpet..:)

A mi kis Abe-ünk.:)

Boldog Karácsonyt mindenkinek.

Aquir
akkor szoktam elgondolkozni hogy a gurulás hogyhogy ugyanolyan gyors mint a futás meg hogy a derekán hátul az a csomag ekkor fáj e neki xD

pontosan...és néhol az a kulcs,mikor amúgy lefejelnél valamit
Aquir
lehet futás közben gurulásra váltani megállás nélkül (asszem "X")

dragon11
Jaja.. most kukacok kergetnek ahogy meghúzom a kart, aztán pókok is jönnek.. de 1xûen nem lehet olyan gyorsnak lenni, hogy futsz megállsz az oszlop elõtt és leguggolsz v. nem tudom és gurulsz tovább.. ennyire ügyesnek lenni ÉN nem tudok.;-)

de majd holnap még megpróbálom..

Oldal 1 / 4Következő →