Orbiter - Űrrepülőszimulátor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kivancsi vagyok, vajon a hivatalos szervek hogy velekednek a programrol, illetoleg van-e barmilyen kapcsolata valamelyik orszag urutazassal kapcsolatos letesitmenyevel (*/me a NASA fele kacsingat*)
Kell rá idõt szánni, ez tény, de megéri. Tegnap csináltam egy ilyen utat: Föld-Hold-Mars-Jupiter. Igaz, hogy ehhez a limited fuel-t kikapcsoltam...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Megcsináltam a Szojuz-Apollo ûrrandevút. Háááát, nem volt valami 1xû. A Szojuz nem Delta, sokkal lassabban gyorsít, lassít... De azért sikerült.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
illetve ott van még Esrohnoil által említett fedélzeti radar (én is inkább azt használom és akármilyen tárgyat be tudsz vele fogni), de az csak a DG-III-nak van, viszont az MFD-s módszer minden verdánál mûxik.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Elég régi kép, már nem most játszogattam vele, de lehet rajt látni h. a földtõl való távolságot is mutatja.
Ha jól emlékszem vhol be lehet állítani h. melyik égitest v. ûrjármû legyen a célpont.
Amúgy nemtud valaki valami mfd-s hókuszpókuszt ami pl a bolygótál való távolságot írja? Mer néha úgy elszáguldok egy bolygó mellett, ahogy kell, mivel nemtom milyen távol van, és mikor kell lassítani.
Amúgy mitõl van az, hogy ha nap felé nézek, vibrál a kép, egyszer világosabb, egyszer sötétebb?
Próbáltam a TransX-et, ami szerintem használhatatlan, és nincs is hozzá jó manual.
Próbáltam az IMFD-t, ami biztosan jó, de használhatatlan mert nincs hozzá jó manual. (jó manual alatt azt értem, hogy az utasításokat követve meg is lehet csinálni a dolgokat). Több manual-al is próbálkoztam, de a leírtak alapján nem lehetett/tudtam belõni a transfer-t.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
már csukott szemmel is odatalálok 😛
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
viszont ha már sokat keringtél a Föld körül és már megszoktad, akkor próbálj bármiféle mûszer nélkül eljutni a holdra! Komolyan mondom, én eddig ahányszor elmentem a Holdra, a legegyszerûbb módszer az volt, hogy szemmértékkel "lövöm" be az irányzékot, MFD-t egyáltalán nem használok, csak bonyolítja a dolgokat 😊. ugyanez érvényes a Holdról vissza a Földre is.
Van valakinek tapasztalata a témában? A manual sajnos nem segít.
Viszont tegnap sikerült dokkolnom az ISS-hez, majd visszatérni a Földre, és leszállni...
szóval én is csak azt tudom ajánlani, hogy (akinek van türelme) olvassa el mindenki, ha ki akar jutni a világûrbe.
Átolvastam, utána a tanácsotoknak megfelelõen a Delta-val próbálkoztam.
Sikerült:
-ráállnom az ISS pályájára (szépen sikerült az Inc módosítása, és a megfelelõ pálya beállítása a randevúhoz
-a megközelítés (600 méterre vagyok az ûrállomástól)
Most jön majd a dokkolás.
Szóval sikerélményem volt!
Az ürsikló legyen az uccsó, amivel megpróbálkoztok, mert azzal olyan pályára állni is nehéz, amivel fentmaradtok az ûrben, nemhogy még esetleg dokolni az ISS-en. Nem könnyû program, szóval sok idõbe és próbálkozásba fog telni, mire megtanuljátok. A kérdések nyugodtan jöjjenek ide, hogy minnél több okosság gyûljön össze a témával kapcsolatban.
én és más (jóval tapasztaltabb) orbiterezõ azt ajánlja, hogy aki kezdõ ebben a progiban, az elõször a Deltagliderrel tanuljon meg
-felszállni
-repülni (a légkörben)
-kijutni a világûrbe
-keringeni a Föld körül
-belépni a légkörbe
-leszállni
ebben a sorrendben. aztán ezek után jöhet már a Holdraszállás, Marsraszállás, stb 😊
ha esetleg valakinek elõször nem érthetõ, hogy pl. hogyan lehet megváltoztatni az orbitális pálya szögét, vagy egyéb más, az nyugodtan kérdezzen engem akár priviben, akár itt
Próbálkoztam a pálya szögének (inclination) módosításával is, csak az a gond, hogy egyben a Földtõl való távolságom is nõ...
A holdra szállós (Apollo 14) küldetést próbálta már valaki? Nekem sajnos nem megy vmiért...
1. Kérdésem:
Honnan lehet letölteni a legújabb verziót?
2. Kérdésem:
Én letöltöttem az Orbiterhez egy Apollo-Sojuz küldetést, és a játékban a parancsnoki egységgel hogy lehet dokkolni?
Köszi!
Pedig van azóta újabb verzió.
Vki próbálta már?
Régi.
Nem kiegészítõ.
Nem játék (szimulátor).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun